Vilken underbar dag

Åkte iväg till Dalarö imorse på arbetsintervju, vilket underbart väder det var!! Och där jag var på arbetsintervju var ju hur fint som helst, vet inte riktigt hur det gick men dem sa att det såg bra ut i alla fall. Sen åkte jag till Handen och gick och tittade på lite träningskläder och Sara kom efter en stund så köpte vi lite saker till studentskivan och åt lunch, säger inte vad vi åt för det var så jävla gott.

Träffade Sanja och Jelena på deras skola och gick vidare till simhallen och simmade och bastade och sen gick jag och Jelena till donken och tog en McFlurry med extra mycket daim och chocklad/kola sås! Så sprang vi ut till bussen och missade den precis! Så gick och tittade vidare på lite fotbollsskor och jag köpte ny tejp och missade sedan bussen och stod då och väntade på nästa och så missade jag den i VH. Hemma så upptäckte jag att klockan var tjugo i åtta, i panik slängde jag mig i ridkläderna och upp på cykeln. Många hästar är ju halta nu efter olyckan igår så hade teori vilket var tur för mig efter som jag kom till stallet fem minuter i åtta.

Imorgon är det två lektioner i skolan och sedan fotboll! På torsdag är det body attack, fan vad skoj! Och gymma på fredag.! Livet leker men imorgon kommer skolan och förstör den leken!

God morgon världen

Det blev lite sent i natt, satt och läste allt om den där högskolan jag vill gå på. Och snart måste jag gå upp och göra mig i ordning för en arbetsintervju, nervöst! Min första någonsin! Efter det måste jag till Handen och köpa fotbollstejp, startade min nya i söndags och lånade ut den till laget, så var halva rullen borta men det gör ingenting. Det är ju inte dyra precis och jag orkar ändå inte hem emellan intervjun och simningen. Så ska väl gå runt och se om jag hittar något mer intressant. Inte bra att börja månaden med att shoppa inte! Men ska försöka att bara köpa det jag behöver.

Nu börjar magen kurra, dags för frukost!

Döda fiskar följer strömmen

Alltså jag försöker och försöker fixa bloggen men hittar inget vettigt att ha som bakgrund, plus att jag inte kan allt för skillade saker inte. Så får fixa någon anna dag, får se ut såhär  så länge då.

Pratade vidare med Tessi som försökte dra igång min drömmar igen och jag vet exakt hur jag skulle vilja ha det nu med framtiden men samtidigt måste jag vara realistisk.

Om gymnasievalet var svårt, vad är då det här?! Jag vet exakt vad jag vill! Men vägen dit är osäker och svår. Femton dagar kvar till jag måste tagit mitt beslut! Ska man ta den enklare vägen och jobba som undersköterska och eller plugga till sjuksköterska och sedan jobba i ambulansen. Det är de jag har velat i tre år och blev ännu säkrare efter ambulanspraktiken men nu är det något som har fått mig att ändra mig. Och för det jag verkligen, verkligen vill så måste jag vänta minst tre år och under dem tre åren spela elitfotboll eller vara ledare. Så det kan ju ta ett tag! Det känns lite hopplöst men man ska aldrig sluta drömma eller ge upp! Men vet inte om jag ska ge upp mina drömmar?

"..i mina ögon är du starkast i världen, en tjej som klarar allt bara hon vill."  Är en bit ur ett sms från Sara och det puschar på mig!!

Men jag vet inte hur jag ska göra!

Tessi tar död på mina drömmar



Jag sitter och tittar på lite olika högskolor och diskuterar detta med Tessi.
J "Jag vill tjäna pengar på min hobby!"
T "Ridlärare eller fotbollstränare då?"
J "Ridlärare verkar så tråkigt"
T "Haha, faktiskt"
J "Men fotbollstränare låter skojigare. Fatta att bestämma över Zlatan!"
T "Hahahahahaha, det är en VÄLDIGT lång väg dit Jen"

Snacka om att döda mina drömmar på direkten, inte ens ett lycka till! Och ni skulle hört henne nyss"
J "Får man drömma vill man ju leda landslaget"
T "Dröm Du"

Nohono

Min älskade och finaste Petter är skadad men han går på pencillin så hoppas han blir frisker snart. Hoppas det inte var så allvarligt, hästarna hade nämligen rymt idager och han skadades sig mest av allihopa. Så har ridit Leon idag, vilket gick bra och var väldigt roligt. Men det var tråkigt att Petter gjort sig illa och såklart de andra hästarna som gjort illa sig.

Sen kom jag hem och jag vill ha en skit cool väska på tradera, sist den låg ute så kom den upp i 1900, så jag tror inte den blir min! Så det var ju ännu en tråkig nyhet!

Glädjebesked

Match på söndag, fan vad roligt!! Och jag som sa att den här veckan var oplanerad och tom. Tss.. Imorgon är det ju arbetsintervju, simning och ridning. På onsdag ska man väl pallra sig till skolan, sola lite och spela FOTBOLL, I love the fotboll! På torsdag är det troligen dags för ett besök på gymmet, body attack! Åh, det är också så ruskigt roligt! Fredag då ska jag till stallet och bygga bana och sedan är det hopptävlingar hela helgen och så match om man blir kallad.

Nu måste jag återgå men det blev en glädjekick!

Måndag, I´m in love

Har cyklat lite nu, ruskigt skönt men har fått jätte ont i knät. Det gör så fruktansvärt ont! Måste fixa lite i rummet och sen så är det ju stallet ikväller. Med tanke på ikväller, ska kanske till Norr snart! Det var ett långt tag sedan :(

Får se när jag orkar fixa bloggen lite till, är rätt så trött. Blev ju sent hela helgen, fredag, lördag, söndag, tre sena kvällar i rad men extreamt roliga. Kan ju bara tacka för att det inte var någon skola idag. Nästa helg blir det istället sjukt tidiga morrnar kanske en sen lördagkväll, vi får se hur det blir med den saken. Sen är det ju i alla fall påsklov, härligt, härligt! Då ska det tränas och pluggas, måste verkligen ta tag i skolan nu sista månaderna, snart är det över! Har komplittering direkt efter lovet så måste fixa dem. Plus att vi har ett stort arbete i idrott men det är bara skoj, älskar att träna så det ger mig bara ännu en anledning till att träna mera. Love that! Love my life, hate the school!

Just ja, tog ut örhängena igår för matchen och stoppade inte i dem sen och jag trodde att det inte gjorde något att man hade ur dem ett tag men imorse var det typ igen vuxet på baksidan. De gick liksom att stoppa in första halvan men sedan tog det stopp! Så fick typ trycka sönder ett hål, fan vad ont det gjorde! Men nu sitter det ett örhänge i varje öra, vågar aldrig mer sova utan dem, det gjorde väldigt ont!!

Hej då söndag

Då var det vecka 14 då och jag är hur trött som helst! Somnar vilken sekund som helst så ska nog stänga av datan! Men håller på och fixar bloggen, nu du Jelena DF, jag gör riktiga framsteg. Men de bilder som är nu ska inte vara där när jag är klar! Satte bara in dem så länge. Nu ska jag sova

Fotbollsmatch

Fan vad skoj det var! Aa..jag är som lyckligast när jag tränar. Så tack till mina föräldrar som betalt min ridning, innebandy och fotboll i dessa 19 år och att ni "såg" till att jag började. Mamma var väl den som drog med mig till ridningen, fotbollen vet jag inte, nu var det Tessi ialla fall, så tack, tack, tack en än gång! Och innebandyn bad jag om att få börja men mamma ringde runt efter lag och fixade till slut Vendelsö IK! Skulle hellre dö än att inte ha något att göra om kvällarna, älskar att släppa allting och bara tänka på nuet på hästen eller på plan!

Det var sjukt roligt i alla fall idag, förlorade dock men det viktigaste är ju att ha roligt. Undra vilket loser som kom på den repliken "Det viktigaste är inte att vinna utan att ha roligt", den sopan har väldigt rätt men det är ändå lite roligt. En sådan där skön och positiv torsk, jag diggar den som kom på den! Vad spelar några siffror för roll egentligen?

Denna veckan är lite oplanerad och FÖR tom!
Måndag: Cykla! Rida!
Tisdag: Sola, arbetsintervju, simma, rida!
Onsdag: 2 lektioner, FOTBOLL
Torsdag: Body attack
Fredag: 2 lektioner
Lördag: Träna
Söndag: Träna

Taggad från tårna ut i hårspetsarna

Min ena kusin och moster var nyss här på lite fika så bakade akut en kladkaka och har spelat lite spel med kusinen nu som tröttnade på varje spel ganska fort, så vi spelae bara klart ett enda och det vann han utan att jag fejkade. Nu sitter jag och lyssnar på en låt från går dagens konsert på Skansen, fan vad skoj det var!

Ska snart äta pannbiff! Mmmm..! Jag älskar köttfärs, allt som görs av köttfärs, jag kan klara mig utan allt annat kött men köttfärs, det så gott. Hade det funnits ett godare och smidigare alternativ hade jag lät struntat i köttet men nu finns det inte de så. Men det kändes fett bra att vara där på Skansen igår man kanske ska bli miljövänlig men inte Tessimiljövänlig.

Har i alla fall samling om en timme och sedan är det fotbollsmatch, fan vad skoj! Så man får väl klä på sig lite men det ser ut att vara sjukt varmt ute men klockan kommer ju gå lite innan matchen börjar, så har tagit fram understället och ska tyvärr inte spela i guldleggins.

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun



Jelenas mamma sjöng på Skansen igår också, fett coolt ju!!





DUNDERDISCOBAGGE HAR TALAT





Earth hour

Släckte över allt vid kvart i sju till och med till min fågel sen körde jag till Tungelsta och hämtade upp Jelena och Filip och vidare till Handen och hämta Sanja. Vi mötte upp Tessi i stan och åkte sedan med skönaste busschaffören till Skansen där det var earth hour! Så räknae vi ned från tio och sedan stod en gubbe på scenen och drog av ström, så blev det mörkt! Men då kom dem ut med facklor och ställde runt om hela scenen för att få den ström dem behövde för att genomföra det här så var det människor som cyklade fram strömmen.

Hade jätte roligt där på Skansen och i Handen där vi avslutade kvällen, när jag var i skogen utanför mitt hus så kom jag på att jag glömt nycklarna men porten stod öppen, tack gode Gud! Så plingade på dörren och mor var hemma så kom in tryckt men hon trodde att det var polisen som skulle berätta vad som hänt mig eftersom jag inte låste upp själv så sent.


Jag e' den coolaste katten som stan har sett.

Jag går med baggy kläder och kepsen bakåfram och jag dunkar hiphop så högt jag bara kan. Jag målar graffitti och skriker FETT FETT. Rock and roll är musiken som gäller, riktiga guror och trummor som smäller. Basen dunkar när jag glider i min bil, den hoppar upp och ner - äkta HIP-HOP stil. Solbrillor, kedjor känns ruskigt bra. Jag älskar allt som kommer i från U.S.A! Vicka på höften, lägg handen bakom örat, sen är det bara att tuta och köra.


Helg

Igår var det Jelenas dag och det firade vi med middag på pizzerian, glömt hur gott det var med pizza! Så fick mumsig tårta och sedan tog vi bussen hem till Jelena och dansade och hade oss. Och jag lämnade ferren sist och slutade då i en massagestol. Den såg lite läskig ut för man satt fast med både armar och ben (typ) men riktigt skönt var det.

Idag är det ju jordens timme och det blir väl en tripp till Skansen i kväller, så får man släcka allt innan man går! Tessi, hör du hur miljömedveten jag är eller? Jag ska till och med åka kommunalt dit! Jag är bra!

Imorgon är det match :D


Skit

Vilket jävla skitväder, det är äckligt skitigt ute alltså! Usch, jag vill ha sommar, sommar, sommar! Ja det var ju en rolig dag i skolan. Arg jag blir att jag får tio minuter från varo när jag var där sjuk mycket i tid!! Tur att Ulla-Lena har 50 procent av alla mina lektioner. Men måste byta om till Jelenas stora dag!

Host

Kan jag få bli lite friskare nu tack!! All halsvärk, huvudvärk och kroppsvärk och över, förutom ryggen då (men den gör ju alltid ont). Men resten kan ju få bli lite bättre så man kan andas normalt och gäspa utan att få lock i öronen.

Idag är det Jelenas dag och hon får all respekt jag har!!


Den här får ni på köpet att ni läser min blogg. Vill du gå till samma frisör som jag? Jörgen och Jimmy! Det var ett rent helvete att få ut det!

Jag är tillbaks

Har nästan bokat in en Norrlands resa, hoppas skitungen fått sparken så att vi kan leka 24/7. Men nej min älskling kommer ju inte finnas där! Usch, vad tomt! Kenzo får bli lite normal och fylla ut den platsen. Får se om Foppa vill hitta på något med oss igen, tahahaha! Borde väl sova i tid för en gång skull! För nu är jag sjukt trött och ska upp imorgon, till skolan och så prata lite med en lärare och sedan hem för arbetsintervju, min första, nervöst! Men det är ändå skönt att det är ett jobb jag kan tänka mig och inte något jag bara sökt för att ha ett jobb. Blir ju jobbigt att svara på frågan varför man sökt just det jobbet om man bara sökt för sökandets skull. Men hoppas jag får detta men har kvar mitt drömjobb för sommaren men får se hur det blir med det. Hade jag inte haft fotbollen hade jag inte bangat på att dra till Norrland, speciellt inte efter som det är svårare att komma in påhögskolan här i Stockholm.




Adjöö!

Gurgel

Sov som sagt hos Tessi imorse och sedan var det i väg till skolan för en hel dag om förintelsen. Det kom en man som överlevt detta och berättade om sin upplevelse. Sen var det brådis till Skogås där det var kalas och jag åt sjukt mycket, först middag och sedan massa kakor och är nu så himla mätt.

Två lektioner imorgon, arbetsintervju och sedan är det fest, wihoo! Jag vill också vara 92:a, god natt!

Äntligen träning

Har fan inte tränat på en hel vecka och det var så jävla skönt att träna idag alltså! Åh...! Först sprang vi tre kilometer och sedan lirade vi fotboll, efter det tog vi fem vändor i kyrkbacken och fick sedan skjus hem av Micus och hennes mamma. Nu sitter Tessi och läser en sak som jag skrivit. Så i natt sover jag inte själv, ska sova hos min lille vän. Och har sedan någon dag imorgon i skolan, vet inte exakt vad det är. Är inte så insat! Men alla säger att det ska bli roligt så får väl tro dem. Men nu fryser jag jävligt mycket av att sitta här och frysa i svettet, mysigt! God natt

Ägg fan!

Tessi höll nyss i två ägg en jäveln. Och sa att ho skulle kasta på mig men det sa jag att hon aldrig skulle våga men det gjorde hon. Paff, rakt på mig! Vet inte hur jag fick tag på det andra ägget men det fick jag och fick till slut ner Tessi på marken. Satte mig på hennes mage med knäna på armarna, knäckte ägget i kylskåpet och hällde ut det på na, ha! Där blev hon knäckt! Nu dansar hon runt till någon mongolåt och Emelie gör våfflor, taha!

Träning snart men jag och  Tessi ska ner och skotta planen först och jag är sjukt taggad!

Jag är sjukt taggad för fotbollen men sjukt lite för skolan. Adjö

In the skol och frisk, tror jag!

Jag känner mig sjukt frisk nu, eller oke det kunde varit bättre, men helt okej. Min stora förälsekelse Per är på väg hit nu, wihoo!

Har religion nu och har naturkunskap och sedan hem till Tessi och äta våfflor, hm.. Så vidare på fotboll!!

Per kommer nu !

God morgon

Slem, slem, slem, slem, slem, slem, slem, slem, slem! Det är de jobbiga som finns kvar i min hals men annars är det typ bra nu, lite täppt i näsan bara och så. Är man frisk eller sjuk då? Ja, jag vet inte! Men om fyrtiofem minuter går min buss till tåget som sedan tar mig vidare till min stora kärlek här i livet, Sara! Hihi! Och vi fortsätter vår resa mot Centralen för att sedan ta en romantisk promenad till tunnelbanan och fortsätta resan mot Slussen och där tar vi ännu en liten promenad till bussen som tar oss ut till den romantiska ön Värmdö (tragiskt att man går i skolan på en ö) där blir det en utmaning att ta sig till slut desinationen. Det är nämligen en hinderbana med lera eller is, beror på vädret. Lyckas dem ta sig för bi allt detta så väntar en fantiastisk dag i skolan, ts... Vem trodde på det där egentligen? Men det är seriöst en lerhinderbana att ta sig till skolan ushc. Har tre lektioner idag.

Efter skolan ska jag träffa Tess, vet inte var när eller hur än. Ska ner till planen och lira lite fotboll innan det är dags för tre kilometer, måste väl ta det lite lugnt idag. Så fort jag är helt frisk ska jag ge allt jag har! 110 % på varje träning!!

NU måste jag fixa mitt hår, äta frukost och sedan gå till bussen

God natt

Det gick bra att rida med halsen dock gick det inte så bra men aja. Nu sitter jag och tittar på Carola Maria Häggkvist och nu rockar hon loss till så länge jag lever, skulle också vilja rocka loss men nu är min hals dum igen. Har inte ont eller så men hostar och hostar. Men måste fan sova nu, är trött, trött, trött och ska upp, upp, upp imorgon. Men ville skriva av mig om lite saker dock inte här.

Now the train has left the station
And I'm all alone at last
And I am heading for tomorrow
When I should think about the past

Not even once have I been doubtful
It just never crossed my mind
And if dreams are for the better
Then I'm not the dreaming kind

We spent a long time together
We had some good years and some bad
So forgive me now if I let you down
But I have given you all I had

Proffs, proffs, proffs!

Jag vill bli proffs i någonting! För nu sitter jag här med två skolböcker och det är extreamt tråkigt. Tänk om man var så jäkla bra på något att man kunde leva på det. Tänk er att kunna tjäna pengar på det ni tycker om att göra alldra, alldra mest. Jag tycker det är skit skoj att jobba med människor men att tjäna pengar på ridningen eller fotbollen vore roligare. Nu har jag aldrig satsat på något av det. Kanske drömde om egen häst när jag var mindre, inte vet jag men nu har jag aldrig haft den drömmen om egen häst. Men skulle jag få Petter nu skulle jag lätt ta han, världens bästa häst!

Jag har i alla fall en bok öppen, läste lite ur den men det var väldigt tråkigt! Ska ha genomgång på det imorgon men hinner inte plugga imorgon och knappt på torsdag, så ska plugga så mycket som möjligt nu. För imorgon är det skola och sedan fotboll, kan plugga lite på kvällen, samma sak på torsdag men då är det kalas. Men på torsdag blir det nog skoj i skolan, ska ha hel dag om förintelsen (?) tror jag det är. För snart ett år sedan var vi i Polen och tittade där Hitler dödade en massa människor. Det är lite ofartbart att det har hänt och det värsta var nog allt hår, skor och väskor som fanns där. Och alla bilder på barnen! Usch, att man kan vara så ond. Nu måste jag sluta på min roman!

To the fucking Falck
Jag hade bestämt mej men nu är du här igen

I en förlorad värld
Vore du ändå här

Jag borde besinna mig
Jag klarar mig utan dig
Men jag glömmer det varje sekund du är här

kom inte hem och glassa med ett brons



Vi ska till vm och stå på pallen
det lär bli århundradets partaj
och vänder hem med en guldmedalj
vi ska till vm!



Tillbaka till vardagen

Imorse gick jag till skolan, blev lite stressigt där på morgonen men jag kom i tid. Hade en lektion idag, religion och jag minns inte vad vi gjorde. Hämtade min studentmössa idag i alla fall, sjukt att jag tar studenten snart ju! Dah! Jag och Marielle delade på bussen till Slurren och sedan fick jag åka denna lång resa helt själv. Vad mycket jobbigare det är att åka själv än att åka med någon, faktiskt!

Efter många funderingar har jag bestämt mig för att rida ikväll! Så äter lite lunch just nu, sen ska jag plugga religion och sedan är det dags för stallet. Imorgon är det fotboll, efter en lång dag i skolan, var ett tag sedan sist ju som vi hade sådan lång dag. Men sedan är det fotboll! FOTBOLL! Jaa, vad underbart det är att skriva att det är FOTBOLL imorgon, att jag ens tänkte på att sluta, idiot. Ska ner och lira lite innan och sedan springa tre kilometer och så får vi se hur det blir. Sol, kom, kom, kom, kom!

Imorgon är en annan dag!

Nu är det väldans massa problem här men det värsta är nog fan mitt lillfinger! Det börjar göra så himla ont och de lever sitt egna lilla liv...  Spelade nämligen fotboll med min pojkvän, dagen efter att jag gjort slut med honom. Och jag skulle rädda bollen och fick den på lillfingret och det blev en spricka det! Och sedan dess har det levt ett eget liv, hade gips i fyra veckor tror jag! Och jag kommer ihåg nu att, jag tror det var då som mitt dåvarande fotbollslag mötte mitt nuvarande fotbollslag. För jag var där och tittade och jag har för mig att jag var där med fel lag, alltså åkte dit med Tessi ? Jag tror det var så, kommer ihåg att jag var med på den matchen i alla fall och jag är nästan säker på att jag åkte med Madde blir det nog som jag var där med, eller kollade på, så var väl där med Tessi. Krångligt det där. Men mitt finger lever nu ett eget liv och jag har drivit med det så länge men nu är det problem på riktigt!


Jag älskar musik!!!

God natt


Vem sa att ensam är stark? Ensam är svag!
Om ingen finns där när korthuset
Ark efter ark, faller som blad

Imorgon ÄR jag frisk!

Är jag sjuk imorgon, då skiter jag i det! Då går jag till skolan, då rider jag, då går jag till skolan på onsdag, då ger jag allt på träninge på onsdag och dör jag, ja då dör jag lycklig! Jag vill träna!! Jag har inte tränat på snart en vecka! Om jag inte tränar på onsdag är det en hel vecka utan någon träning alls!! Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill!

Tillbaka till sjukligheterna. Jag tog nyss ett bubbelbad med enbart tända ljus som lös, så plingar det på dörren. Det plingar aldrig på dörren men just nu när man ligger i ett varmt bad och man är jätte skummig då ska det ringa på dörren. Så jag drar ur proppen, duschar av skummet, tar på en handduk och tittar ut genom titthålet och vem står där? Jo min bror som har egna nycklar. Åh, är det inte lite irreterande att jag gick upp för att öppna dörren åt någon som kunde öppna den själv. Jaja, jag ger igen! Nej, jag kör faktiskt inte på den stilen. Då är det bättre att man låser upp dörren för man vet att fall dem som är hemma gör något så ska dem slippa öppna dörren till mig. Okej om man inte hittar nyckel eller har sjukt mycket saker i händerna som är sjukt jobbigt att ställa i från sig.

I love thiiiiis!!!


Är ju sjuk!

Var kommer du ifrån? Sverige (Skåne, Gotland, Norrtälje) Finland
Heter? Jennifer
Hur gammal är du? 19
När fyller du år? Mars
Tycker du om någon just nu? Ja
Gröna eller röda äpplen? Röda!
Vilken tid gick du upp idag? 05.20
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu?  Nepp
Hur svarar du i telefon? Beror på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll? bli frisk
Vad ska du göra imorgon? Skolan?
Var vill du bo när du blir stor? Vh eller Tungelsta
Vad vill du bli när du blir stor? Ambulanssjuksköterska
Är det okej att gråta? Ja
När grät du senast? I lördags till en film
Vilken årstid tycker du bäst om? Vår och sommar
Laddar du ner musik och filmer från internet? Ärligt talat, nej!
Skulle du göra om du vann en miljon? Köpa mig in i svenska landslag och en hund.
Bär du glasögon eller linser? Nej, jag har en dundersyn
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, verkligen inte.
Har du piercing? I öronen
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Spelar ingen roll, ingen dröm precis
Vill du ha barn? Jaaaaa! Ett eller två, kanske tre. Men bara döttrar
Solar du ofta? Nej.
Är du bra på att laga mat? Kung!
Gillar du att dansa? Inte pardans med på krogen är det skoj
Vilken är din favoritglass? för svårt att välja! Gillar sjuk många glassar
Tror du på ett liv efter döden? Hoppas man får ett till, tråkigt att bara vara död ju
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej
Är du morgon eller kvällsmänniska? Olika för olika dagar
Vilka hårfärger har du haft? Blondt-brunt-svart
Är du beroende av något? Läppsyl
Röker du? Nooo
Senaste låten du hörde? Hero
Vad gör du på helgerna? Tränar och e med polere
Vem kramade du senast? Mamma
Saknar du någon nu? Ja..
Vem ringde dig senast?Sara
Var du glad igår? Ja det var jag. Hahaha, sjukt glad!

inte bara sjuk utan sjukare!

kände mig piggare igår så övningskörde lite innan jag körde till Tessi och hämtade henne och körde vidare till Lida där det var fotbollsträning. Jag satt tyvärr bredvid och tittade på, vilket nog var bra. Så kollade på när alla andra hade skitskoj men det var roligt att titta på med. Sen gick jag, Empa och Tessi. Jag och Tessi lagade godaste och nyttigaste maten ever och svalde ner den med kladkaka. Sen kom Jelena över och vi kastade boll innan vi åt mer kladkaka!! Så öppnade vi upp oss, eller jag gjorde mest, skööönt! Sen övningskörde jag hem också, ringde Sara  och slängde mig i sängen.

Vaknade vid fem över att jag hade svårt att andas, tack för att jag vaknar då! Sen låg jag vaken och försökte andas ur både mun och näsa och fick hostattacker, efter hostattacker. Vid halv sex gick jag upp och "pratade" med mamma, försökte få fram några ord där i min minst sagt hesa stämma, att jag inte skulle rida ikväll men att jag inte visste om jag skulle till skolan. Efter att ha lagt sig ett tag till och sedan "vaknat" av klockan, somnade aldrig. Så kände jag att jag aldrig skulle orka gå till skolan så som jag mår nu. Men Sara envisades med att jag skulle prata med henne när jag åkte till skolan, inte jag, hon! Så pratar i telefon med henne nu, vilket var skitjobbigt ibörjan med min vackra röst men nu har det sagt återgått till sitt normala. Så idag ska jag äta allt som gör att man blir frisk, göra allt som man blir frisk av och inte äta något man blir sjukare av, inte göra något man blir sjukare av. Jag är så trött på att vara hemma! Jag vill till skolan, okej där ljög jag! jag hatar skolan, jag hatar skolan! Jag vill kunna träna, jag vill kunna träna! Jag älskar att träna, jag hatar skolan, jag älskar att träna och jag hatar skolan! Dumskola! Låt mig bli friskt! Undra om jag varit frisk om jag tagit några piller de här dagarna. Har inte stoppat i mig en enda alvedon, inte ett enda piller. Mest för att jag hatar att äta piller, de är så jobbiga att svälja!

Och detta börjar likna en novell men jag vet att Tessi läst hela vägen hit (?)

Mirakel har inte skett

Imorse kunde jag inte prata, jag fick inte fram ett ljud. Det var lite jobbigt men nu är rösten tillbaks! Mor gör bröd i köket och hoppas det blir gått så att man kan äta nybakat, annars blir det tyvärr onyttigt när jag är sjuker. Det är ju jobbigt att göra den där frukosten, plus att den är jobbig att äta upp och svälja. Men så fort jag blir frisk åter går jag till det normala.



God natt

I need Norrland!

Vill upp till Norr snart, snart, snart! Får se vilket stad det blir nästa gång, mongosyster. Hon är rolig hon, lätt en av dem skönaste och sjukaste människor som jag träffat! Jag börjar nästan garva bara jag tänker på na, korvhuvud. I love you syster mi. Tadaaadada!

Men måste seriöst bort från Stockholm ett tag! Antingen till Norrland eller till Gotland och hämta nya krafter, så man orkar leva i den här staden, ts jag bor inte i en stad, jag bor i en förort. Haha. Men hellre förort än storstan. Nu vet jag inte vad jag skriver, är trött, trött, trött. Och nu försvinner halsen mer och mer, har sjungit för mycket tror jag! Så snälla, snälla, snälla... åh vad jag garvade åt låten i början! Jag ber dig snälla, snälla, snälla...! Jag är riktigt trött! Men ska väl gå och gjorde, inte gjorde, tyvärr! Jag ska gå och göra fruktsallad, mmmm vad gott! Och sedan ska jag och mor se Wallander.

Du kan ta mig för givet, för jag älskar dig så jävla mycket!


Aj, aj, aj, vad det bultar och det bankar

Jag har så ont i min rygg, ont, ont, ont, ont! Om jag inte kan vara med på träningen imorgon så vill jag i alla fall gå dit och titta. Är S där så kan jag ju ta revansch!

Usch och fy och blä vad jag tyckte den här var dålig när jag hörde den första gången och andra gången och tredje gången! Sen dess har jag inte hört den igen. Men idag så stod jag och upp och diskade och började sjunga på Hero i denna lite lugnare variation och min röst är inte på sin plats just nu! Jag älskar att sjunga när jag knappt kan prata, för då får jag sån jävla cool röst! När jag är frisk låter det för jävligt men jag tycker det är så sjukt roligt att sjunga och musik ska ju byggas utav glädje! Men efter att ha sjungit på den här i tusen år vid disken så var jag bara tvungen att lyssna på den och nu går den om och om och om och om och om och om igen!

Bäst, bättre, Bagge!

In the final! Jag och Cilla-Pilla pratade om att gå och se the coolaste kvinnan in the world och tänkte då att vi var tvugna att gå snart för att hon skulle åka ut så tidigit men fel hade vi. För nu är hon i final, tadadaa!

Ska leta rätt på en film nu som jag inte sett på hundra år, nu kom Carolina Gynning på tv, hon är också jävligt cool!! God natt! Hörs imorgon och då ska jag fan vara frisk för jag ska stå på fotbollsplan på söndag!!

Bagge va fan!

Bagge ska vinna hela skiten i let´s dance. Det är nog det tråkigaste programmet som finns, för jag hatar dans och jag hatar att dansa ich det är ännu tråkigare att titta på dans. All idrott är väl roligare att spela än att se på, förutom hockey! Det är rätt så roligt att titta på men ett helvete att spela. Kanske för att jag till och börja med suger på att åka skridskor och sen är livrädd när Cilla kommer åkande mot mig och vill bara bli av med pucken så fort som möjligt för att inte bli tacklad! Så blir jag av med pucken, Cissi tar pucken, passar till Figo som gör mål. Och där losade jag! Men resten är nog roligare att utöva än att se på. Ångrar att jag slutade spela fotboll då jag slutade. Jag skulle inte banga på att spela fotboll på heltid, får betalt för det och inte behöva jobba med något annat men nu är ju inte risken så stor att det händer.

Känner mig lite friskare nu men börjar bli rätt så trött och är skittrött på att ligga i sängen och nu har the sims kraschat också, hahaha! Nej men ärligt så måste man ju få roa sig med något när man är sjuk! Hade precis byggt mitt drömhus, det var perfekt inrett med möbler, tappeter, golv, fönster och allt var perfekt! Tomten var hur cool som helst och jag hade lagt ner hela dagen på att bygga och bygga, det tycker jag är roligast! Och så gjorde jag min drömfamilj. Eller gjorde två drömfamiljer, för jag kan tänka mig att ha det på två sätt, men den ena familjen var för stor för mitt perfekta hus. Så en familj på fyra pers med utrymme för en femte om detta skulle ske flyttade in på en tomt, fixade pengarna de behövde för att köpa huset och sen när jag flyttat ut dem och in i nästa så KRASCHADE programmet, jävla program! Så nu var allt gjort i onödan, eller så är detta ett tecken på att jag inte behöver the sims något mer för jag kommer bli frisk!

Är jag frisker imorgon ska jag, ja jag vart ju bjuden på fest i Norrland men måste nog tacka nej, så jag måste städa rummet och kanske övningsköra lite. På söndag är det äntligen fotboll och det ska jag bara var frisk till! Och nästa vecka måste jag vara frisk för då är det skola på riktigt igen, Ulla-Lena är tillbaks!! Läste i tidningen att de måste sparka 1000 lärare, så kan dem inte sparka typ alla lärare på vår skola och behålla enbart Ulla-Lena, så kan hon ha oss i alla ämnen. Fast det skulle bli lite körigt för henne, så SMOP 06 kanske kan ha enbart henne? Ulla-Lena är verkligen the best lärare of Doctus och den lärare jag aldirg blivit sur, irreterad, arg eller besviken över. Ulla-Lena har alltid stått på topp 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 på min lista. Sen står dem andra lärarna på en delad 11 plats. Men nu har vi typ bara tre lärare som undervisar oss och sen två på mentorsrådet.

Det här kommer bli första kapitlett på min novell! Men jag är som sagt sjuk och har inte så mycket att göra så bloggar på lite här. Kommer ihåg när jag var mindre så skrev jag böcker i kollegeblock och på datan, jag har tyvärr inte kvar några. Men jag organiserade verkligen allt i böckerna, i någon bok spelade tjejen som hette Cassandra fotboll i Kalmar och då ställde jag upp ett helt lag med tröjnummer och för- och efter namn, jag till och med designa matchkläder men dock bara på papper. Får se när min första bok kommer ut.

Börjar bli lite hungrig nu, ska nog gå och se om det finns något som är lätt att svälja där ute i köket som man kan få i sig. Vad ska man göra sen då? Installera om the sims? Irreterande om man hinner lika långt som sist bara! Men jag har ju bara första the sims på the sims 2, man kanske ska testa om the sims 1 funkar bättre men det är ju så mycket tråkigare, dock kan man ha husdjur vilket jag måste ha i min framtid. 2 finska lapphundar och 2-3 döttrar. Synd att man inte kan bestämma kön i verkligheten! Men det kanske man kan snart ju, men då kommer jag göra det i smyg! Är det någon som har orkat läsa hela eller?

Jag vill, jag vill, jag vill..

Jag vill bli frisk! Jag vill övningsköra och det kan man med lite ont i halsen men jag är så seg. Jag vill kunna cykla till fotbollen, ge allt på fotbollen och kunna cykla hem igen på söndag.

Jag vill att vintern är över nu, på riktigt! Ingen mer snö. Jag vill spela fotboll, utomhus! Och nästa vecka har vi match, wihoo! Så hoppas att det inte faller någonting från himlen så vi kan lira på onsdag.

Jag vill ha sommar! Då är jag utbildad undersköterska och slipper Doctus gymnasium. Ska på arbetsintervju nästa vecka och hoppas jag får det jobbet! Mitt absoluta drömjobb för sommaren är rätt svårt att få men det vore så extreamt roligt. Men det här jobbet blir bra också! Visste knappt om att jag sökt det där jobbet men det var bra sökt av mig. Det är skitnära, vad kan det ta dit? Tio minuter med cykeln.


Usch

Åkte till skolan igår och hade innebandy, vilket var riktigt skojsigt! Sen hade vi naturkunskap, vilket jag inte fattade ett piss av. Vidare till stan och åt lunch med Johanna, Sara och Malin och så gick vi runt i stan. Inne på scala började jag må skit konstigt så bjöd jag alla på glass. Sen träffade jag Jelena och Tessi, och Jelena bjöd på muffins sen åkte hemåt. Sov typ en liten stund hemma hos Tessi sen åkte vi till träningen där det var värsta bilolyckan. Gick bara tre kilometer eftersom jag inte mådde nå bra och i natt har jag drömt sjukaste drömmen ever!

Nu ska jag se vänner hela dagen, äta glass och bli frisk!

D och F is the shit

Åkte iväg till Torvalla där jag träffade Tessi, Jelena och Vanessa. Tessi var med oss ett litet, litet tag sen gick hon till optiken. Vi andra gick och simmade i en timme, jobbigt men skönt. Sen tog vi en liten stund i bastun innan vi skyndade oss iväg till bussen som inte gick. Jag och Jelena var så sugna på glass så vi sprang in på donken och köpte glass och var tvungna att köpa en muffin så började Jelena diskutera om skedar så vi missade bussen. Så vi gick tillbaks in på donken och åt upp våra glassar innan vi tog nästa buss hem. Där på diskuterade vi om att jag borde var född 1992, för jag umgås med en massa -92or, plus att jag gillar en 92:a! Så jag borde varit född -92 istället för -90 kom vi fram till!

Red Petter idag och han är ju bara världens underbaraste och gosigaste polle! Och det gick jätte, jätte bra. Kommer ihåg när man var liten och böt spö för varje gång man böt varv, så att man hade spöt i innerhanden. Men nu rider jag jämt och ständigt med spöt i högerhanden. Dock så måste man ju byta ibland och då går det förbannat dåligt! Jag kan inte rida med spöt i vänsterhanden! Jag kan bara inte!

Imorgon så är det först innebandy med Stefan, roligt, roligt! Sedan har vi naturkunskap och sedan ska jag vidare in till stan och träffa Tessi och Jelena så ska vi på någon fotbollsgrej, förstod inte riktigt vad det sa att jag ville gå på men det låtar trevligt i alla fall! Så är det hem och vidare till träningen! Ledig på torsdag, skönt! Juste min rubrik där uppe! Jag saknar 1-5 D och 6-9 F, fina klasser det där. SMOP 06 är nog den mest patetiska klass som finns men den har sina guldgruvor! J och S är dem största guldgruvorna!

Zantos <3

Bäste vovven har lämnat världen! :(

Sov riktigt länge idag, är ju ledig från skolan! Så skönt. Har pluggat projektarbete som bara den idag, riktigt jobbigt och krångligt men nu är jag äntligen klar med det jag höll på med! Ska väl fixa och trixa lite mer imorgon då jag bara har en lektion och det är innebandy, fan vad skoj. Man kanske ska börja spela innebandy igen men då får man väl typ börja i Saltsjöbaden som inte var så bra när vi mötte dem men de kanske har blivit så bra att jag inte hör in där. Nej, jag håller mig till fotbollen nu.
 
Ska äta lite lunch nu, sen ut på balkongen och sola. Och sedan är det simning på elinivå som gäller, ska bli roligt och skönt och lite bastu efteråt med Jelena och Vanessa. Sen är det bara att hoppa i ridkläderna och iväg till stallet som gäller. Måste ju upp tidigt som fan imorgon också så ska väl sova rätt så direkt efter. Men bloggar innan dess.


Vila i frid


Jennifers kvällsbok

Är hemma från stallet efter fyra timmar, först möte i två timmar! Vilket var roligare än jag trodde och en bulle fick man också. Sen så böt vi hästar idag, nooo! Red Leon och det gick väl bra men jag älskar min Petter så mycket och jag vill rida min gullegris! Min lilla valp i en hästkropp!


Åh, han är ju bara världens finaste!



Min ängel som jag saknar så mycket <3



Ingen bloggtorka här inte!

The best Jelena in the world frågade nyss om jag vill med ut och springa men ska på möte snart så var tyvärr tvungen att säga nej. Men imorgon ska vi simma och basta, jej! Så ridning på kvällen och ridning ikväll också. Fotboll på onsdag, simning på torsdag och fotboll på söndag! Vad ska jag göra fredag-lördag då?! Har ni några förslag kära vänner? Måste nog gå och göra lite vettigt snart, fastnade framför melodifestivalen! Men är ju sjukt ledig den här veckan, börjar tröttna på att vara ledig!!

Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns

? :S ?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article4655918.ab
Ne nu Du Tessi måste jag bara sluta på fotboll! Nej, slut på mina tönterier! Det sägs ju att det är så många som dör i fotboll och att ridning är en av världens farligaste sporter (flest dödsfall) men hur många dör inte av alkolhol, av rökning, av droger med mera. Det dör massa av svält, det dör massa i trafiken och massa gamlingar lämnar jorden vara dag för att dem har gjort sitt här på jorden. Det är tragiskt att så många dör för tidigt, tar man droger tills man stupnar får man skylla sig själv men att dö 14 år på en fotbollsplan, det är tragiskt!

Men samtidigt vill jag hellre dö på en fotbollsplan än att ligga på ett ålderdomshem i fem år som ett paket och inte kan göra något själv, man kan inte uttrycka sig och inte röra sig. Där personalen har tröttnat på en för länge sen och sliter och drar i en. Då dör jag hellre på hästryggen eller på fotbollsplan då man är fullkomligt rörlig och lycklig!

Så samtidigt som jag vill dö lycklig vill jag inte dö för tidigt. Så vad sägs som att dö när man är 90 år och på fotbollsplan? Samtidigt som döden är så hemsk vill man väl inte leva hela tiden? Usch vad hemskt det låtar att vara död?! Är det här allt?

jej

Hemma från en extreamt tråkig dag i skolan! Jag kom, jag sågs och jag segrade. Gick väl igenom samma tråkiga saker som vanligt och skrev lite grejer om praktiken och sedan fick vi gå. Imorgon har jag inga lektioner alls, väldigt skönt!! Sovmorgon imorgon ska bli skönt!

Längtar tills på onsdag, då de är fotbollsträning igen! Jag och Tessi ska åka ner tidigare och spela lite boll på plan och hoppas på att snön är borta! Nu är jag så jävla taggad inför the fotboll. Det är ju så galet roligt och jag får väl ta och vara matchens looser ett tag fram över men jag är ju klassens loser så jag är ju van!

Ska ringa min praktikplats idag också och prata om sommarjobb, så måste jag fixa och trixa med lite saker. Inga roliga saker men nödvändiga, jobbigt att bli vuxen ju!
"Du är för stor" Tragiskt men sant, något jag får ta och leva med! Ibland skulle man vilja vara sex år igen men ofta så är man glad över att vara 19.

HA
DET
BÄST

Hurra, hurra!

Nu har alla gäster åkt hem till sitt, först var släkten här och Klassons. Sen kom mors vänner och då drog jag till fotbolls träningen. Cyklade en genväg, trodde jag, men det var det fan inte! Hamnade i ett jävla dike med cykeln och det var fullt med vatten! Men cyklade lite för sent hemifrån så det blev lite stressigt där men kom ju uppvärm då.

Hade skit skoj på träningen i alla fall, spelade tre mot tre, vilket är skitskoj! När vi hade byte så spelade jag lite boll med Sigge, söt unge det där!

Sen var det cykeln hem och träffade en polare på häst på vägen hem så vi red/cyklade tillsammans ett tag och när jag kom hem så var Kattfots här och Jelena hade lyckats komma hem före mig, bra jobbat!

Imorgon är det sjukt nog vecka 12! Det var ju vecka 6 nyss, gah!

Vecka 12 i mitt liv då:
Måndag: Möte (?) och ridning!
Tisdag: Simning och ridning!
Onsdag: Fotboll!
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: Fotboll

Har alltså inte så mycket planerat i veckan, skönt! Måste plugga lite också tyvärr. Ska väl göra det någon gång här i mitt liv också!


Är man med i leken för man leken tåla!

Mor min kom nyss in med nypressad apelsinjuice, gott som bara den! Vaknade vid nio, vilket förvånade mig efter som jag somnade vid fyra men har dock inte tagit mig upp ur sängen!


Min söndag:

- Äta frukost

- Städa rummet och till fågeln

- Bada

- Fira födelsedag

- Fotboll

- Fira födelsedag
- Sova

Så ska väl dra mig upp ur sängen så att jag hinner allt innan gästerna kommer! Vi hörs ikväller


Trött som bara den!

Från fem imorse till kvart i sex spelades Gimmie, Gimmie med tre minuter mellanrum! Och sedan gick jag till slut upp. Och det blev en väldigt jobbig och händelserik dag. Våra fall idag var lite allvarligare än tidigare men väldigt mycket jobbigare att åka på. Tårarna var nära när jag hörde hur dem grät och skrek! Håller dock detaljer med mera borta från bloggen! Träffade även Johanna på Danneryd då vi var där samtidigt med varsitt larm.

SOS gick ialla fall miste om två koppar oboy idag för larmen kom precis när jag hällt upp skiten och det var bara att lämna och tillbaks hemam var det kallt!

Sedan var det direkt vidare till Huddinge där jag jobbade med Jelena och Emelie och det var faktiskt ganska skojsigt men nu är jag helt slut. Åkte hem till Dennis en stund där dem har en liten valp <3 med tanke på valp! Världens sötaste unge var på festen, så sjukt söt, har nog aldrig sett en sötare unge förut alltså, sjukt söt! Men nu är jag i alla fall helt slut, ska väl somna här till melodifestivalen som mor spelat in åt mig! Jävla skandal helt enkelt att den som vann, vann! Skandal!

Åh hallelujah

Jag är så fruktansvärt trött, jag kan ju säga att jag ska sova inom en timme! Så sjukt trött efter praktiken, inte nog med att man inte fick sova i natt, utan när man kom hem så var det stambyte också! Kul! Som tur var höll det inte på hela tiden, utan det började ordentligt vid elva. Så fick sova några timmar i alla fall! Och nu har jag varit på kalas och min släkt är riktigt skoj!

Så imorgon är det full rulle med först praktik och sedan jobb. Har inte köpt någon mat eller någo så får väl hoppas att vi åker in till någon affär med ambulansen imorgon!

Nu inser man att man är närmre studenten än födseln men tur är väl det att man inte är närmre pensionen?! Men nu har man ju hela livet framför sig och måste göra en del val! Och jag tror faktiskt att det är i ambulansen som jag vill jobba! Jag gillar att man inte vet vad man ska göra när man kommer till jobbet, man vet aldrig vad som ska hända! Att man även kan sätta sig ner och se på tv och få pengar för det. Och träna lite då och då! Låter fett nice!

Så framtidsyrke är ambulanssjuksköterska! Men nu har jag ett mycket svårare beslut att ta!!

Oh la la

Sovit ett tag nu men man vill ju inte sova för länge heller så att man inte kan sova i natt. Drömde så sjuka saker, bland annat att jag ringde 112 och sa att jag var med i en bilolycka, fast det var jag inte. Helt plötsligt vad jag på sjukhuset med cykeln så kom det en massa pressfotografer när jag skulle ta hissen och efter dem kom Molly Sandén, Sanna Brådning och några till. Linda Bengtzing kom springande sedan också men så helt plötsligt var jag i mitt gamla hus men först på Gotland där jag och med flera gjorde pannkakor. Så hade vi fått en ny tjej till laget som ville ha matchschemat då var man tvungen att gå fram det på ett löpband men då skulle jag till Östermalm och se på Beck i just den lägenhet som de spelat in just den Beck filmen. Helt sjukt vad man kan drömma alltså!

Men nu är jag tillbaks i verkligheten, ska äta, bada och så vila lite framför vänner innan jag gör mig i ordning för kalaset!

Ambulanspraktik

Var som vanligt lite nervös för en ny praktikplats men inte för den vårdnade biten, utan början! Kommer de veta att jag ska komma (det har hänt att de inte vetat), kommer jag komma in i huset, kommer jag hitta dit och så vidare. Men det gick bra, tog kort på eniros karta och gick efter den när jag skulle till brandstation. Och hittade direkt och precis när jag kom dit så kom det en kille som skulle in i huset och jag frågade om praktiken och då var det han som var min handledare.

De flesta larmen kom på natten men vi hade några på dagen också. Och man var inte kaxig de sista larmet men det gick ändå väldigt fort att jobba dygn, så nu ska jag vila lite, känns inte som om jag kan sova nu. Sen är det kalas hos kusinerna och ambulanspraktik imorgon igen! Sedan jobba lite med Jelena och Emelie. Och på söndag är det dags för släkten att ta sig hit då vi ska fira min och mammas födelsedag. Och sen blir det kanske match på söndag också..

Ts...

Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp! Jag ger allt! Jag ger upp!

Jag ger...allt eller upp?

Halvtidsbedömning!

Har bakat en morotskaka idag, hoppas den blev bra! Får svarat på söndag. Har varit i tvättstugan två gånger och samtidigt börjat att föra över saker till nya datan, jag har lagt allt på ett minneskort... Och gjort en liten hemlig sak!

Tessi är på väg över hit nu, ikväll är det superträning!

Ambulanspraktik imorgon, wihooo........

God morgon som bara den!

Jag är tillbaks på banan! Jag sover inte bort hela dagen nu när jag har chansen och jag behöver inte ens ställa klockan! Jej! Jag äter en nyttig frukost som jag gillar faktiskt tycker om så sjukt mycket! Jag längtar till den där frukosten som jag snart ska äta! Åh, det är så gott och att det är nyttigt gör ju allt lite bättre! Har fått bort oboy suget men någon gång ibland kan man väl falla för frestelsen! Och jag tränar varje dag, lite lättare vissa dagar och hårdare andra. Därför som jag inte går så jävla normalt.

Om typ tio minuter ska jag göra i ordning lite frukost och sedan börjar dagen! Samtidigt som jag är i tvättstugan och bakar så ska jag försöka få över allt från datan till den nya, samt jobba lite med projektarbetet. Och så ska jag panta flaskor och sedan sola och träna! Städa till fågeln också! Så nu är det bara fyra minuter kvar till frukost, adjö!

God natter!

Hemma från ridnigen sedan ett tag tillbaka och sitter nu och leker med nya datan! Ska snart sova för nu är jag skittrött! Imorgon ska jag baka morotskaka till på söndag, vilket jag aldrig gjort förut, samtidigt har jag tvättstugan. Så måste jag avsluta julen genom att panta alla julmustflaskor, så att jag har råd att sola lite senare! Sen är det ju fysträning på kvällen och det lät sjukt härligt! Vi ska börja med tre kilometer och sedan springa en runda på 800 meter ett antal gånger. Sjukt jobbigt men sjukt skoj också!

Red lille Petter idag och det är nog en av världens gosigaste häst! Min lilla bebis <3 Men saknar mina andra två små bebisar hur mycket som helst, Sune och Bianca, min älskade!

J a g g e r a l l t

Det är mörkt
Men ännu finns det hopp
När jag springer i mitt lopp
Ja ännu finns det tid
Så vad gör jag med mitt liv



Det är en sak jag vill du förstår
Att en dag ska vi komma i mål



Jag ger allt
Jag ger aldrig nånsin upp
Jag ska kämpa tills jag dör
Även om det kostar allt
Tills att ingenting finns kvar
Ja i alla mina dar
För det håller genom allt

I will love you until my dying day

Image and video hosting by TinyPic
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

And there's no mountain too high
No river too wide

I will love you until my dying day


19 år!


Bilder från imorse, mor kom in klockan sju! Tur för henne att hon hade en väldigt bra present med sig!
Man är ju alltid sådär lycklig av att bli väckt klockan sju när man inte har någon som helst tid att passa.

Sara kom hit så bjöd mamma oss på fika.

BFF <3

Idag är det min födelsedag

Mamma kom in innan hon skulle åka imorse vilket var klockan sju och sjöng hon? Kommer inte riktigt ihåg. Men fick verkligen något som jag önskat mig! Och hon har lyckats dölja det så bra, här om dagen sa hon att hon mest skulle köpa sånt där nödvändigt som strumpor och bh:ar, vilket jag är behov av och det var det jag väntade mig imorse. Men så kom hon in med ett stort paket och tungt var det. Och i paketet låg det en bärbar data! Något jag har önskat mig ett tag och nu fick jag äntligen en egen! Så tack så mycket mamma!

Idag ska jag baka en morotskaka, igår blev det någon slags havrekaka med chockladsås och havrebollar. Ska fira min och mors födelsedag på söndag så bakar tills dess. Lite senare idag ska jag, mamma och Sara fika och så. Sen är det ridning ikväll! Måste vila benen från allt springande och tränande idager, för dem mår inte bra just nu!


Utmaningen

Utmaningen är i sig inte svår utan du ska helt enkelt gå in på dina foton på datorn välja 6:e mappen och sedan ta den 6:e bilden och lägga in den här på bloggen. Samt utmana 6 andra.


Samt utmana 6 andra.
- Sara
- Johanna R
- Johabba Ö
- Blondinbella
- Amanda
- Carro

Tränat!


Vilken härlig frukost jag åt imorse! Macka, yogurt och musli, juice och fruktsallad! Mumsigt värre! Efter att ha fixat värsta spellistan i mobilen drog jag ut och sprang/gick, det är så mycket lättare att springa tillsammans med någon, utan snö och utan ont i benen! Så jag sprang och gick lite intervaller. När jag kom hem bestämmde jag mig för att göra knäövningar som Tessi gett mig som ska göra att jag slipper ha ont i knäna! Så nu har jag gjort alla dem, plus lite magövningar! Nu är jag tillbaks på banan igen! Bjuder på lite vackra kort som jag tog när jag gick, ts.. haha! Men en blogg blir ju lite roligare med bilder så!

I <3 fotboll

Försökte ta reda på när jag började och slutade spela fotboll sist via fotoalbumen men det var ju lättare sagt än gjort. Men 97 sprang jag runt med en fotboll i famnen på en fotbollsplan och 98 så spelade jag match, så det lär väl vara runt där som jag började. Och dem sista fotbollsbilderna hittar jag 01 men då hittar jag inte fotoalbumet för 02, så det var väl där jag slutade. Men ska inte sluta den här gången för jag tycker det är så jävla galet skojsigt! Sist slutade jag för att det blev för mycket med ridning, innebandy och fotbollen plus att laget började bli dåligt. Bra anledning men vi var ju rätt så grymma där i början, vann värsta cupen och spöade Vendelsö i finalen, yeah! Men sen gick det väl utför så då slutade jag. Och sen slutade jag på innebandyn 2006, när jag började gymnasiet för att jag inte skulle ha tid och ärligt talat så hade jag haft fotboll eller innebandy i tvåan så hade nog allt kört ihop sig! Så alla ettor där ute, tvåan är värst och tvåan suger! Så jag ligger typ sju år efter alla andra nu med fotbollen, så då får man jobba sju gånger så hårt på träningen. Fast jag har ju haft mina privatträningar med Tessi under dessa år, haha, i sommar får vi gå ut där igen och träna!



Ts..!

Sara ringde mig och sa att hon var i jordbro och var tvungen att vänta en halvtimme tills nästa tåg. Så jag tvingade henne att gå och sedan tog jag cykeln och hämtade henne. På vägen hem svängde vi förbi videobutiken och hyrde två filmer och jag grät som fan till båda två! På konsum köpte vi fruktsallad, kladdkaka och daimkaksgrejs. Första filmen var Patrik 1,5 vilken jag blev ganska besviken på, absolut inte den bästa film jag sett och ska nog inte se den igen. Så bra var den inte men jag grät som bara den! Sen såg vi Gracie, en tjej som vill spela fotboll och det är från lite förr så att det inte fanns något damfotbollslag och hon kämpar med att komma med i killaget! Och jag grät, och grät, och grät!

Den sista filmen var verkligen sorlig, hennes bror dog så skulle hon hedra honom genom att spela i laget! Och ingen trodde på henne, inte ens hennes föräldrar och när dem väl började tro på henne så slutade hon att tro på sig själv. Och kände igen mig lite för att så fort det gick dåligt för henne skrek hon att hon skulle sluta. Vilket jag sa idag efter matchen att jag aldrig mer skulle spela en match och att jag skulle sluta. Tycker bara att det är sååå jävla skoj med fotboll men sen suger jag, så det är lite blandade känslor där......................................................!

1-0

Jag råsög på laserdome kan man ju lätt säga! haha, men jag kom inte sist dock. Xoxo, coolaste namnet men sämsta spelaren. Sköt hej vilt och siktade ingenting utan sköt bara som fan och lyckades ta några men det var fan inte många. Läskigt som fan ibörjan! Då sprang jag runt någon men efter ett tag skuttade jag runt där helt själv, skit läskigt!! Tror vi var 22 stycken som spelade, åkte tåg och gick på donken tillsammans! Hade det väldigt skojsigt!

Imorse så vaknade jag och Tessi av Gimmie, gimmie, gimmie och ställde om klockan för att få höra den igen! När vi kom ner till köket stod Jelena där och gjorde gröt och i ugnen låg det scones! Så hon hade dukat upp värsta frukosten. Dock så åt jag inte så mycket av den, utan bara lite gröt och sedan var jag mätt men tack Jelena! Vidare till samlingen och sedan ut till Bosön, värsta coola hallen!

Vi vann med 1-0 men min insats sög! Men skojsigt var det. Dock är jag så jävla slut nu, ska ner och duscha snart och sen bara lägga mig i sängen och titta på vänner! Man börjar ju bli gammal, 19 år på tisdag! Sjuuuuuukt! Ser fram emot den här veckan!

Ny vecka, nya möjligheter
Måndag: Jogga!Ridning!
Tisdag: Ridning!
Onsdag: Fotboll!
Torsdag: Ambulanspraktik!
Fredag: Ambulanspraktik! Fira kusinerna!
Lördag: Ambulanspraktik! Sen får vi se hur det blir på kvällen.
Söndag: Fira min och mammas födelsedag och fotbollsmatch!

Tjoheeej

Cyklade till Tessi tidigare idag och träffade Jelena där och vi lämnade våra fotbollskläder med mera där. Sedan cyklade jag vidare till posten och hämtade tre paket, ett skiitstort som innehöll en massa vännersäsonger! Om en halvtimme så måste jag gå till bussen för jag, Tessi, Jelena, Dennis och ett helt gäng till ska köra laserdome! Jag kommer ju rååloosa, har aldrig gjort det förut! Men ska väl börja göra mig i ordningen inför det och så..!

Utkast: Vaknade vid ...

Vaknade vid nio imorse och slängde mig i ett bad direkt! Fan vad det var skönt. Sedan åt jag väldigt onyttig frukost men Tessi sa att man ska vara nyttig på veckorna och onyttig på helgerna! Men jag kan ju glädja mig med att jag har tränat varje dag den här veckan!! Så det känns helt okej att äta skitonyttig frukost men det var en engångsförteelse! Får se vad som händer ikväller då! Imorgon är det i alla fall äntligen MATCH!!! Mot min samhällslärare, ts... hahaha! Hoppas hon stannar hemma imorgon. Har drömt att hon tagit med sig himla lärararkåren flera gånger! Men ryktet kommer ju säkert gå, taha! När jag var med på tv visste ju alla lärare om det tillslut utan att ens ha sett programmet! Tänkte skriva en sak här nu men jag vet fan inte vilka som läser min blogg, tänk om någon gullig lärare läser så tänkte jag nyss skriva skit om en annan lärare. Hm.. läskigt det där att man inte ser vilka som läser, bara hur många!

Sara i sin nya vardagsfrisyr!


Vilken rooolig dag!

Usch, sista dagen på praktiken, kändes inte kul! Usch, vad jag kommer att sakna alla. Men hade i alla fall en sista rolig dag och hade samtal med världens bästa handledare! Efter att jag slutat träffade jag Johanna och Sara nere på SÖS som försökte leta rätt på mig på helt fel ställe. Vi åkte in till stan där jag träffade Tessi ett antal gånger lite här och där! Sedan åkte jag och Sara till Farsta centrum och sist till Haninge centrum, utan att hitta det Sara letade efter. Så hem en snabbis till Sara och sedan hem till mig, åt mat och gick sedan ut och gick! Gick lite hit och dit och sedan hit igen efter att ha suttit på en parkbänk och pratat om lite allt möjligt. Har haft skoj hela dagen förutom när jag trodde att jag skulle dö av ryggsmärtor!

Imorgon måste jag städa rummet ordentligt, badrummet är ju klart så nu är väl allt damm borta på ett tag, så ska bli skönt att göra rent allt och så! Sedan ska jag över till Tessi och så kommer Jelena och Emelie dit, ska bli skojsigt! Det blir värsta fetta övernattningen där och sedan är det fotbollsmatch på söndagen! Iiih.. mot Gäddas lag! Man får väl försöka göra bra ifrån sig så att inte ryktena sprids i lärarrummet!

Nu ska jag hoppa i säng efter en väldigt rolig dag, Sara var nog lite full idag och jag med, det vart lite flum idag! Imorgon ska jag baaaaada, tada! Vi har fått tillbaks vårt badkar! God natt!

Puuuuuuuu

Hemma och duschad efter träningen! Och får man svära här, eller det behövs inte, det var så sjuuuuuukt jobbigt! Började med att springa tre kilometer, jag sprang tillsammans med världens bästa tränare Carina och det gick inte för långsamt! Fy bubblan vad det var jobbigt, gaha! I slutet ville jag bara ge upp men ännu en gång, världens bästa tränare fick mig att orka sista biten! Gaha!  Vid busstation vid syskonstugan sprang hon före ner till bilen men jag behöll bara samma tempo och gahaaaaaaaaa! Det var inte lite jobbigt det där inte!

När allt återkommit gick vi till mördarbacken och spurttade upp tio gånger och joggade ned! Och det är riktigt jobbigt det! Inte nog med att man ska springa allt vad man kan, utan det är en jädra backe också! När jag var på omgång nummer åtta så ville jag igen bara ge upp men igen så fick världens bästa tränare mig att orka de där sista gångerna! och tjoho vad jag är stolt över mig själv!! Och jag hoppas det känns imorgon!

Och snart så somnar jag nog! Men den där meningen fy bubblan får mig att tänka på Gotland och oj vad jag vill dit! Ursäkta Cissi men det roligaste var när Du tappade glassen på din nya och vita klänning! haha!! Ni skulle sett na! Vi köpte en banansplit och en margänswitch som har tre kulor i sig och sedan massa annat, så dem är rätt stora! Men Cissi ville inte ha någon glass och vi andra åt inte upp dem där två! Men jag la ihop dem i samma och gick och åt under tiden i Visby nät vi gick runt där! Och efter ett tag så ville Cissi faktiskt ha lite glass, så hon tar skeden med glass på och ska precis stoppa in det i munnen när hon tappar glassen på en klänning som hon nyss tagit på sig och köpt samma dag! Hon släppte skeden och skrek! Ja, allt är ju roligare live! Och dessa gulliga Gotlänningar på middagen, coola typer det där! Och konsertern var ju skoj också!!

Carola "Vad tänker ni på liksom när ni tänker på Visby?"
Jennifer "FEST!!!"
Carola "Fest?"

Hm.. eller vårt lilla hotellbesök! Ja, jag undrar om Carola hörde något av det vi sa, eftersom alla sa allt samtidigt med olika meningar och ord. Men hon är ju bara världens raraste! Visby är ju en ganska trygg stad men hon var så gullig mot oss! Det här inlägget blev längre än planerat! och snart så somnar jag! God natt

Sista dagen imorgon :(

Usch, vad hemskt det känns att det är sista dagen imorgon! Inte kul alltså!! Idag har jag varit i köket och hade ensamt ansvara ett tag där, vilket känns som om dem litar på mig! Sen fick jag springa till labb och en helt ny väg än den jag brukar men jag lyckades hitta till slut! Och så fick jag besök av Andi, wihoo! Åt typ frukost vid halv elva och lunch halv tolv, kändes inte så behövligt!!

Imorgon är det även sista dagen på stambytet, fy bubblan vad skönt det ska bli med egen toalett! Åh, vad jag uppskattar en riktigt toalett, eller vi har ju haft riktigta men att man inte behöver gå iväg för att gå på toa! så är det ju på Gotland också men då slipper man tre trappor!

Idag är det fotbollsträning, wihoo! Känns som om jag redan är där, svättas som fan! Men innan dess är det middag, pannkisar! Wihoooooo! Ska gå och göra lite nytta nu! Börjar en timme senare imorgon, tack!

SMÄRTA!!!!

Har varit i centrum med Jelena och Tessi nyss och vad stort det låter med centrum! Haha, världens största centrum, verkligen! Först gick vi och solade men det var kö där, så vi stod där och väntade och pratade graviditet under tiden!! Sen gick jag och Tess in i ett solarium och solade i samma solarium! Nej, Tessi satt och pluggade på golvet!

Sedan gick vi vidare, lite utanför centrum och gick på yoga! Och det var inte lika jobbigt som jag trodde att jag tyckte det var sist! Yoga var inte riktigt min grej, för det första hade jag skit svårt att hålla mig för garv! Och för det andra så gjorde det så jääääääääääääääääääälva ont! Mitt knä och rygg bara skrek av smärta, aj för fan!

Och mitt i detta började jag tänka på min cykelolycka när jag var mindre! Minns fortfarande sekunderna innan, killen som körde om mig, hur han kör in lite i min cykel och sedan själva fallet minns jag inget av, bara hur jag ligger där under cykeln och ser hur alla åker förbi och nästan bara väntar på att någon ska köra över mig! Usch och sedan på sjukhuset, där minns jag mest att de sprutade in någonting i såren och tröck ihop skiten och sedan tejpade. Jag började tänka på detta när jag såg ärret! Tur att man hade hjälm på sig som ung då!

Nu måste jag sova, praktik och träning imorgon! God natt!

I <3 SÖS

Vet inte om jag skrev det förut men Petter gick så himla bra i måndags. Allt gick bra och var sjukt nöjd med den lektionen igår gick det också ganska bra med Leon men måndagen var riktigt bra!

Har haft en väldigt lugn dag idag på sjukhuset och det enda jobbiga med praktiken är att det luktar nybakat varje morgon när man kommer in till SÖS! Jämt! När man kommer in genom rulldörrarna (säger man så?) så känner man doften av nybakat! Och man blir så sugen på att köpa lite bröd. Sen är det lite jobbigt med dessa tidiga dagar men när man väl kommer in till rapporten så försvinner all trötthet och sedan glömmer man bort sömnen tills man sitter här.

Ikväll ska jag, Tessi och Jelena gå på yoga. Det var länge sedan jag gjorde det så kommer inte ihåg så mycket av det. Men jag kommer ihåg att jag blev förvånad över att det var jobbigt så vi får se om det är de. Ska i alla fall bli skoj att träfta Jel och Tess, wih000000!

Och imorgon är det äntligen fotbollsträning igen och ska nog baka något till praktiken, buhu, nästsista dagen imorgon! Usch, vad hemskt det känns att skriva så! Jag vill inte sluta, jag vill inte gå tillbaks till skolan! Det känns verkligen surt att praktiken är över, har verkligen haft fyra underbara veckor på SÖS!


Fortsätt simma, fortsätt simma

Det var inte lätt att ta sig upp ur sängen imorse men till slut så gick det och hade riktigt skoj på tåget men vet inte riktigt varför. Så denna trappa upp till SÖS, träning varje dag den där trappan! Idag har jag gått helt själv förutom när jag gick med sjukgymnasten, var med på informationsmöte för patienterna vilket var riktigt roligt att lyssna på, och jag lärde mig väldigt många nya saker idag.

Efter praktiken träffade jag Tess och Jelena och vi gick och simmade. Simmade typ en halvtimme, trampade vatten och så tog jag en liten bit boxering med Tessi. Ska snart till stallet och rida! Wihoooooooo! Imorgon ska jag träffa Jelena och Tessi igen, wihooo! Men först praktiken då. Men måste börja byta om till stallet nu, adjööööö!


Then I quit

Ja, det var repliken dem nyss sa på vänner! Nu har jag pluggat och pluggat och pluggat till projektarbetet! Ska väl göra lite mer saker innan jag är klar för dagen med det. Det skulle vara skit skoj att genomförat!!

Nu har jag varit ute och vandrat lite och nu ser jag på nya vänner avsnitt som jag fått idag!

Vad händer i veckan då?
Måndag: Plugga, städa, rida!
Tisdag: Praktik, simma, rida!
Onsdag: Praktik, yoga!
Torsdag: Praktik, plugga, fysträning!
Fredag: Praktik!
Lördag: Vara med Tessi, Jelena och Emelie!
Söndag: Vara med Tessi och Jelena, fotbollsmatch mot Gädda!

Nu måste väl jag plugga vidare! Fast första ska jag äta lunch/mellanmål, yoghurt med musli (jobbigt att man måste rensa ut russinen, vem fan kom på den idén med russin?), två ägg och så var juicen slut så det blir vatten till! Gjorde en macka men tar den till frukost imorgon, ska packa till duschen idag också så att jag slipper springa upp och ner ikväll! God natt

Igång

Jaow! Har sovit så jävla gott i natt och vaknade upp helt utvilad vid nio, tittade lite på vänner innan jag tog på mig träningskläderna och sprang fyra kilometer och det var så galet sköööööööööönt! Ska ta en promenix till posten idag tror jag, måste i alla fall till centrum och soooola. Längtar så galet mycket efter den riktiga solen men det blir väl mest jobb i sommar, de ringde igår från ett jobb som jag sökt och vill att jag ska komma på arbetsintervju och så frågade SÖS om jag ville ha sommarjobb där. Så hoppas man får något av det men vill ha båda jobben på olika sätt!

Nu ska jag plugga lite också! Projektarbetet måste göras idag!! Så ska ta tag i det nu, så är det hoppning ikväll! Wihooooooo! Hem och duscha och sedan bums i säng! Jobbar dag imorgon så lite sömn är alltid behövligt för det! Tjo, tjo, nu måste jag plugga!

Längtan är över nu

Vilken lugn helg jag har haft! Idag var det lika lugnt som igår, hade en MEWS, två sängar att renbädda och så skulle jag följa med en patiente till apoteket. Men sa jag att det var en kändis på sjukhuset igår? Taha! Får ju inte säga vem men, alla vet vem det är, så det är en riktigt kändis, det var inte Blondinbella vi hade på besök precis. Övningskörde in imorse och man blev mycket piggare än att åka tåg!!

Tallriksmodellen har börjat i mitt liv! Åt hamburgare och pommes! Då har vi potatisen i pommes friten! Köttet i hamburgaren och grönsaker i hamburgaren! Så här har ni mitt liv, hälsosamt som fan!!! Och nu är det oboy om tio minuter, hm...! Ja, jag och mor ska se på film och dricka oboy! Festa till det såhär en söndagskväll!

Imorgon är jag ledig!! Skönt, då ska jag plugga projektarbete, sola och gå på posten! Mohahaha! Fett gammal man känner sig när man springer till posten stup i kvarten, jag är för fan stammis där nu för tiden!

Jag hade snyggaste outfiten idag när jag gick ner på toan idag! GULA foppatofflor, ROSA strumpr, SVARTA leggins, VIT tröja, BLÅ halsduk och RÖD jacka!! Vackert, speciellt det där med gula foppisar och rosa strumpor och inte vilka strumpor som helst utan knästrumpor!

RSS 2.0