Gott slut och gott nytt år!

Jag ska inte kalla mig frisk men jag ska fira nyår med the best Sara in the world! Wohoooo! Men ska skynda mig över till na nu, höres kanske imorgon! Då är det 2009! Jävlar vad de ska rocka!

God kväller gott folk!

Har börjat bli bättre i både hals och öron tack vare denna underbara oboy! Idag så ringde min favorit Norrlänning mig, wohoo! Precis innan hon ringde börjar jag och mor titta på en film så jag missade tjugo minuter av den men den var ju bara för sorlig och riktigt bra på något sätt. Det var the guardian vi såg förresten, jävla skitfilm, jag hatar filmer med sorliga slut, som typ Titanic! Typ mer än häflten dör, hur kul är det? Det är därför mamma mia är en grymt bra film, ingen dör, alla blir lyckliga tillslut, yes! I love that! Så jag får väl säga att high school musical rockar lite då Johanna... För ingen dör ju och såna filmer tycker jag om! Sån verklighet tycker jag också om men tyvärr ser den inte ut så.

Ikväll så kommer Sara till Sverige, kunde tyvärr inte vara där och hälsa henne välkommen tillbaks idag! Hoppas jag är frisk imorgon så vi kan avsluta det här året tillsammans och börja det nya året på ett underbart sätt! 2009 ska rocka på alla sätt och vis, försöker någon förstöra de kan de ju slänga sig i väggen!

Har fått tillbaks lite blogganda men vet inte riktigt vad jag ska skriva om, finns inte så mycket intressant att skriva när man är sjuk. Oj, försvann i lite videos där på youtube.

Jaja, har inte så mycket med att skriva. Hoppas ni mår bra och får ett bra slut på 2008!!

Fortfarande sjuk!

Just nu är det paus för high school musical 2, såg ettan igår så kan passa på att se tvåan idag när den enda går på tv. Ingen höjdar film precis! Nu blev bullarna och oboyen klara i micron, mums! Börjar bli lite bättre men imorse var det för jävligt. Har i alla fall hittat ett roligt sommarjobb som jag tänker söka till när jag har mer ork, det är ungefär tre månader kvar till sista ansökan så har lite tid men ska söka så fort som möjligt! Inte den bästa lönen men det verkar roligt! På favoritön också, kanon! Vill allt annat än vara kvar här i Stockholm i sommar, egentligen för resten av mitt liv men fotbollen är så jävla rolig att jag inte klarar av att flytta här ifrån. Och alla underbara vänner!!

Just nu vill jag bara bli frisk, ha en underbar nyårsafton och sedan åka upp till Norrland, göra snöänglar, pimpla och åka scoter! De skulle vara underbart! Men verkligenheten ser ut så att jag har lite plugg att fixa först. Jävla svenska alltså! Bläää! Nu ska jag återgå till filmen!

Sjuk

2008 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning genom ditt 2008!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Yes!
Höll du några av dina nyårslöften?  De vet jag inte, kommer inte ihåg att jag hade några..
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
Dog någon som stod dig nära? ja, min älskade Sune
Vilka länder besökte du?
Polen
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Sune och Bianca
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 16 september
Vad var din största framgång 2008? Har inte haft någon
Största misstaget? Vet inte riktigt
Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk just nu! Och skadat mig en massa.
Bästa köpet? Alla dessa halsdukar
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och andra grejer
Gjorde någonting dig riktigt glad? Yes:D
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? One love
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? I början där ett tag var de inte så glatt
Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat
Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat
Hur tillbringade du julen? Först hos mamma sen hos Daniel
Blev du kär i år? Joo
Blev du tillsammans med någon? Nej men året är ju inte slut än ;)
Favoritprogram på TV? Maria Wern-främande fågel
Bästa boken du läste i år? Det ska bli ett sant nöje att döda dig Magdalena Graaf
Största musikalista upptäckten? ABBA!
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja
Något du önskade dig men inte fick? Ja
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? fyllde 18
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jaa!
Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Legins, stor t-shirt och halsduk
Vad fick dig att må bra?Mycket :)
Vilken kändis var du mest sugen på? Laila Bagge såklart!
Vem saknade du? Sune och Bianca
De bästa nya människorna du träffade? Fotbollslaget



Fan vad jobbigt att vara sjuk! Hatar de! Det gör så jävla ont, buhuuu! Vill bara bli frisk nu! Så idag blir det väl en hel dag framför tv:n och plugga lite akutsjukvård. God natt!!

Nooo!

Cissi hämtade mig klockan åtta imorse och då åkte vi till Runsten på hopptävlingar. Det ramlade både sadlar och träns av hästarna och det var inte alla så glada över. Men nu är jag hemma och har ont i halsen, usch!

Orkar inte skriva något mer!

Coming back to Piteå


Jag vill till Norrland!
Bort från Stockholm!
Norrland in my heart!

-

Trött!

God dag alla värdefulla

Har inte varit så sugen på att blogga på sistone men så loggade jag in idag för att se om någon fortfarande läste och de var de, och så hade jag fått en gullig kommentar av Jelena! Så nu blir det lite uppdate här!


Dagen innan julafton var jag hos Tessi och träffade henne och Jelena och sen kom Dennis som var skit jobbig! Böt julklappar och Tessi är galen, en sak som är säker! Fick ganska mycket av de jag önskade mig i julklapp men ingen hund dock...! Trist! Har varit med släkten i två dagar nu tills idag, då jag åkte till John, och såg en massa äckliga filmer! Usch! Mina är mycket roligare! Mamma mia rockar!


Har faktiskt inget mer vettigt att skriva, kommer inte uppdatera lika ofta längre som det ser ut just nu!


Nästa år ska bli ett bra år i alla fall och det börjar ju bra med Norrland! Och vilka ska vara med i Let´s dance, Laila Bagge och Magdalena Graaf, yeah, mina största idoler! Synd bara att Let´s dance är skittråkigt! Men systra mi Cicilia, vi måste åka på let´s dance och träffa Laila!!


Adjööcken!


Jul kul!

Jag trodde jag skulle börja grina, skrika och kasta mig på golvet! Det var sådan jävla panik i stan alltså, över allt! När jag kom in till stan kändes allt lungt, alla gick lungt och alla hade mysigt men sen kom man in i en affär, ah, panik! Alla sprang hit och dit, det var köer som slingrade sig runt affären. Och det var fullständigt kaos, ordningsvakter över allt! Usch! Men köpte en present till mor min och en till brorn min! Hoppas dem blir lite glada i alla fall! Nu lagar jag mat och väntar på att de ska bli klart. Ska se top model 9 och äta min mat, sedan byta om till stall/tomte kläder och åka till stallet. Får se om man hittar något tomtigt..! Hörs efter ridningen!

Två dagar kvar till jul!

Ska in till storstan och fixa de sista presenterna och de som känns skönt är att jag ska försöka köpa några till  och inte till helt nya personer. Så hitter jag inget gör de inte så mycket, hoppas jag! Måste hitta en lite present för tjugo kronor också att ha med till stallet! Ikväll ska vi nämligen ha en liten avslutning, min hoppgrupp, ponnyhoppgruppen och min kommande hoppgrupp ska ha en liten tävling tillsammans idag. Eller tävling och tävlingen, jag ser det som om vi ska hoppa bana. Vet inte vad de är riktigt. Men för mig är det hoppa bana och ingen tävling. Det ska bli kul, träffa allihopa också. Men det var ett tag sedan jag hoppade känns det som.

Under dagen måste jag även slå in alla paket och kanske plugga lite. Har två inlämningar till skolan och två provn, som skolan börjar med. Skoj! Not! Så ju tidigare jag blir av med inlämningarna desto friare lov får jag, jag vill inte behöva säga nej till en massa för att jag måste plugga, så när jag har lite tid över kan jag sätta igång med pluggandet!!.

Det är helt sjukt att det är julafton snart, och jag har sett massa paket, man blir så sugen på att veta vad som är i dem!!!! Men tyvärr har vi ingen snö, så trist! Det ser ut att vara oktober ute och det förstör hela julstämningen, eller vilken julstämning. Så snälla snö, kom! Annars drar jag till Norrland på stört, har ju fixat mig en liten stuga däruppe nu, mohahaha!

Nu ska jag vandra in till stan och se om jag hittar något fint till mina nära och kära! Adjö!

Tjo

1. Tre namn du lyssnar till: Jennifer, Jaffa, Carola (av klassen)
2. Tre saker som skrämmer dig: Anna Skipper, dinosaurier, höjder
3. Tre saker du har på dig: Mjukisbyxor, halsduk och tunika....
4. Tre av dina favorilåtar just nu: All the things she said (T.a.t.u), Empty room (Sanna N) Gabrielles sång med Molly
5. Tre sanningar: Jag heter Jennifer, jag är livrädd för Anna Skipper och vill flytta till en stuga utan el i Norrland.
6. Tre hobbys: Rida, spela fotboll, umgås
7. Tre saker du vill ha: Pengar, en hund och Sara vid min sida just nu!

Sista helgen före julafton!

I fredags och lördag shoppade jag och mina småsystrar som fan och roligast av allt, vi åkte kundvagn! Det är faktiskt sjukt roligt. Glömmer alrig när jag och Tessan övertygade Sara om att sätta sig i en kundvagn på kryssningen. Där körde vi runt henne i  koridorerna som två galningar tills vi stannade vid en dörr, knackade på och sprang därifrån. Stackars Sara fick slänga sig hur kundvagnen och springa därifrån. Det var kul! Och igår åkte jag runt med systrarna i en kundvagn!

                                              

På lördags kvällen fick jag ett sms från Tessi som skulle komma över och jag skyndade mig hem till mor min och umgicks med min lille Tessi som åker utomlands snart. Sen tittade jag på Beck OCH Wallander innan Norrlänningarna var på väg hit. Trodde jag skulle somna! Men de tvingade ner mig till Västerhaninge där det var värsta bråket, nästan i alla fall! Så försökte vi beställa pizza men det gick inte så Jennifer gjorde nudlar och jag och Cissi tog macka och oboy. Men Cissi doppade sin kaka i Jennifers nudlar, juuuuuuuu! Sen drog vi fram lite Carolamaterial och tittade på de och nu är jag sysselsatt hela lovet, ska kopiera alla mina Carola inspelningar till DVD. Och det är ungerfär femton band som ska över på dvd till tre personer. Så är det någon som vill ha, säg till nu i sådana fall!  Jennifer snarkde och Cissi trodde det hjälpte att sparka på henne, hålla för näsan och sen när hon fick tyst på henne la hon sig på kudden och skrev "somna, somna, somna, somna, somna"! Det funkade inte speciellt bra. Men vid fyra stängde vi av tv:n i alla fall och vaknade lite då och då men gick upp vid ett! Och nu är Cissi hemma om tre timmar!


Hej, hej, hallå i stugan!

Åkte direkt till pappa men jag och mina småsystrar drog till eko. På vägen dit hittade vi en kundvagn och jag är ganska bra på att köra kundvagn, eller hur Sara?! Så jag tvingade i dem i den och sen körde jag dem en bra bit. Från affär till affär! Och köpte lite småsaker! Tänkte på en sak att vi såg engångshyvlar som kostade 7 kronor för 10 stycken, det är ju hur sjukt billigt som helst!! Köpte även pepparkaksdeg som vi ska äta ikväll, fy bubblan vad gott!

Det är så skönt med lov, inte behöva ställa klockan är så sjukt skönt! Minns knappt vilken helg jag inte ens behövde göra det, jag kan inte ligga och sova till elva. Måste ställa klockan på max tio på helgerna! Vilket är lite stressande men ställer jag den inte blir det stressande ändå. Ja jag stressar även när jag sover.....! Men ändå stressar jag inte. Jag stressar men inte i det jag gör. Hm.. svårt att förklara det där! Klarar i alla fall av det så! Men har planerat när jag ska plugga på lovet så att det blir av och att den sista veckan innan Torpis kan jag lägga ned all tid på akutsjukvården som jag inte skrev sist vi var uppe i Torpis! En gång kvar i Torpis, fy vad hemskt! Det är på något sätt den bästa tiden på terminen, att komma bort från Stockholm, stress och tunnelbanor och få komma till massa berg fulla med skog och den härliga dialekten! Jag älskar verkligen Norrländska, vilket inte alla i min klass gör för när jag börjar snacka de blir alla skit arga! Men Stockholmska är så jävla fult och jag la verkligen märke till det i onsdags hur fult jag pratar! Usch, måste fan dra till den där Norrländskan lite oftare!

Jullov!

Oj, oj, oj vad skönt! Hade skolavslutning igår vilket inte var den alldra roligaste hela tiden. Började med lite info om högskolan, gamla elever från Doctus kom och berättade hur de var på högskolan. Det lät ganska jobbigt att bli både sjuksköterska, brandman och polis. För polis var det typ hur mycket som helst att gå igenom och man skulle va den bästa av 8000 människor och de tog ut 800. Efter detta var det dags för volleboll och det gick ju inte så bra men vi hade kul i alla fall. Våra mentoror var jätte gulliga, hade med sig små hattar och "pompom" som de gjort själv och stod och hejade på oss. Sen satte vi några från klassen och pratade innan det var dags för lärarna att möta eleverna och lärarna vann. Men när vi äntligen skulle få mat tog grötfan slut så jag fick leva på mackor och pepparkakor. Och till slut fick vi våra busskort och fick åka hem.

Idag ska jag köpa lite julklappar, eller försöka i alla fall. Sen ska jag till pappi och lördag blir det kanske att sälja julgranar får se hur tidne räcker till men efter det kommer the Norrlänningar hit till mig. The Cilla-Pilla and Jennifer! wohooo!



Ändrade planer! Det kommer ju hit lite Norrlänningar i helgen så måste få det fint i rummet  först, så de blir julklappshandling på måndag istället. Två dagar innan julafton, bra jobbat! Eller kanske blir idag ändå, hm... ska nog gå till rummet och städa nu så får vi se vad klockan blir! hej så länge



Hm.. jag vet inte riktigt planerna inför helgen! Jag vet vad som ska göras och vad som ska ske men har ingen koll på tid och rum. Tar dagen som den kommer och lever den till det bästa! Adjö!

Aj, aj, aj!

Har inte kunnat sova någonting i natt, så fort jag ville vända på mig var jag tvungen att koncentrerar mig och lyfta höger benet och tänka på att inte böja eller vrida knät, så jävla ont! Och nu har man haltat sig hit, jävla skit! Var ju taggad på dagen men nu blir det ingen volleboll och nog heller ingen utgång, om det inte blir bättre såklart. Imorgon måste jag in i stan och shoppa julklappar så det är bäst för mitt knä att de blir bra. Samtidigt blir jag lite arg på mig själv, varför kan jag inte någon gång lyssna på min kropp som borde genom gå en renovering. Innan träningen sa jag till Tessi "Jag ska ta det lungt idag för jag har ont i knäna och har haft det ett tag" men vad hände på träningen. Sprang hela tiden i tre kilometer och ganska snabbt, det var hur skönt som helst då men nu skulle jag gärna tagit de lugnt! Måste logga lite till estet, ska skriva den jävla bästa loggen i mitt liv!!

Kanondag!

Vilken jävla härlig dag, den började väl inte som bäst men det har bara gått bättre och bättre och det är så härligt! Att vakna upp lite dåligt och sedan blir dagen bara bättre och bättre, istället för att man vaknar jätte bra och hela dagen går i krasch!

Gick upp ur sängen tio minuter innan bussen skulle gå, vilket jag måste skärpa mig med! Måste hitta en ringsignal som verkligen väcker en!! Men plockde ned allt jag behövde och sprang ner till cykeln och cyklade till station. Och ibland blir man glad när tågen är försenade. Så jag hann med tåget och var hur trött som helst, jobbigt läge! I skolan hade vi i alla fall vattengympa med Malin som lärade, det var både skönt och jobbigt. Sen var den bäste läraren av dem alla sjuk, Ulla-Lena! Men kanonchans för oss att repitera till teatern. Så gick igenom allt lite innan vi fick låna "scenen" och öva igenom allt en gång. Och sen på själva uppspelet gick det jävligt bra för att ha precis repiterat in allt, idag var första dagen som alla var där, förutom Sara som var planerat från början. Så det gick bra sedan hade vi en meningslös lektion i psykologi men den störde inte min dag så mycket, vi lämnade in böcker fick komplitteringar, vilket jag inte hade! Skönt! Hem till Tessi där hennes pappa stod för underhållningen till och börja med. Sen hade vi galet roligt åt absolut den tråkigaste saken i världen, haha, fan vad skoj det var! så iväg på fotbollsträningen och fan vad bra de gick!! Fick höra så gulliga saker, åh jag blir så glad när folk säger gulliga saker till mig, om mig! Sen sprang vi tre kilometer och det gick så bra, ahh! Så jävla nöjd! Sen gick vi in och körde lite styrka innan Madde hämtade oss och sedan åkte vi hem och sedan cyklade jag hem och nu sitter jag här!

Imorgon är det skolavslutning och vi ska klä ut oss och spela volleboll, typ hela klassen! En del är ju så tråkiga och klär inte ut sig. Sovmorgon till ett men ska skriva klart min slutlogg, eller om jag gör det innan jag går och lägger mig!


Adjö alla värdefulla människor!

Tisdag 16/12

Jag kände mig riktigt duktig igår. Är ganska så stressad den här veckan och igår fick jag reda på att jag ska få sällskap här hemma i helgen och då kan det ju inte se ut som ett helvete i mitt rum. Så vid tio började jag städa rummet och var klar vid tolv, eller klar och klar, jag damsög inte och sånt men fick undan allt från golvet. Ska fan försöka hålla det den här gången men jag lyckades ju sist till min mor stökade ner!

Vaknade i alla fall imorse, skittrött men det var raka vägen till skolan. Vi gjorde en liten grej som jag inte ska nämna här efter som det är en julklapp till en person. Men det var roligt även om jag inte gjorde så mycket, jag är inte så kreativ av mig. På svenskan fikade vi, snällt gjort av Lisen under tiden hade vi betygssamtal! Och Lisen var riktigt snäll idag, hon sa att jag fick riva sönder min komplitteringsuppgift, yes! En komplittering fattigare! Och gör jag de två som är kvar har jag chans på VG och MVG!! Uuuuh.....! Skulle övat på teatern men så blev det inte, så jag och Dinice åkte in till stan tillsammans och där skilldes vi åt! Sara sitter på donken i Thailand nu och äter middag, mongo, själv ska man äta lunch snart!



Nu har jag gjort klar psykologiuppgiften. Valde att göra om ett rån och hur trovärdiga de olika vittnena va, den andra uppgiften handlade om stress och väljer man att skaffa barn i åttan får man räkna med att de blir stressigt så de jág skulle kunnat skrivit på den uppgiften är typ "hon har valt det själv"! Ja, så var den uppgiften klar! Har även gjort lite me på slutloggen som jag började på igår. Ska skriva de sista imorgon, hur ska jag hinna det? Just ja, jag har ju sovmorgon på torsdag, kan ju skriva den då! Smart Jennifer, smart!



Jag känner mig riktigt duktig, har lagat mat två dagar i rad! Tio poäng till Jennifer. Är hur trött som helst, skulle bara vilja sova just nu men jag ska iväg och rida först. Ska cykla ner till stallet så hinner piggna till innan jag är framkommen, får man hoppas!

<3


Ett rykte

Maten blev inte allt för lyckad, jag brände brunsåsen usch! Så struntade i såsen men allt annat blev gött, mums! Hade läst lite psykologi, dock inte om det jag skulle! Sen gjorde jag ett sidhuvud på min uppgift och gick sedan över till min slutlogg, så nu är slutloggen snart klar. Vi ska öva lite imorgon så ska skriva om det också. Har lagt fram lite rekvisita, ska bara packar ner allt annat, skriskor och glasburkar och vet inte vad som ska med!

Imorgon är det som sagt skridskor, svenska, teater, naturkunskap och sedan ridning. Måste plugga lite psykolgi och estet där i mellan. På onsdag är det en heldag i skolan med teater uppspel och sedan fotboll. På torsdag är det kanske ridning, annars är det skolavslutning. På fredag ska jag över till far min och fira jul i för tid. Och sedan ska jag sälja julgranar, tror jag, för första gången i mitt liv! Och sedan har jag hört ett rykte att det kommer Norrlänningar till stan!!

Meningslös skoldag

Skrev ett sms på tio sms igår kväll till Sara! Ett sms på tio sms, hm..! Ja det var ett och samma sms men det blev tio sms långt och sedan fick man tydligen inte skriva något mer. Och imorse hade jag fått ett gulligt sms tillbaks, som jag tydligen fick tio över tolv. Att jag inte vaknade är ett mirakel! Men det var hur gulligt som helst och jag blev så glad, det finns vissa ord som sätter sig i en så väl! Det smset kan glädja mig de här två veckorna.

Första skoldagen utan Sara började med ett meningslöst mentorsråd, har vi någonsin några meningsfulla sådana? Nej, skulle inte tro det! Vidare till etiken där vi gjorde en liten uppgift, skrev typ fem meningar sen var den lektionen slut. Då gick jag, Johanna, Malin, Marielle och Nicole till centrum och åt mumselemat.


Johanna planerar att ta över världen och så lite mat på det!

Tillbaks till skolan där vi satte oss vid datan en liten stund innan jag och Johanna bestämde oss för att gå till poolrummet och prata. Var väldigt skönt innan Alexander och Stefan kom och störde oss. Stefan valde samtals ämne och det blev ovanligt nog sex..! Efter lite sexsnack så gick vi till naturkunskapen där alla fick stå i kö för ett betygssamtal. Fick godkänt på provet vilket jag inte är helt nöjd med, kunde pluggat mycket mer än vad jag gjorde.



Nu ska jag laga lite mumsig mat och sedan plugga psykologi efter ett varmt och härligt bad. Eller plugga i badet, det brukar aldrig gå men man kan ju alltid försöka än gång till. Måste även fixa allt som jag ska ha med mig imorgon till teatern. Hoppas den blir bra! Iiih! Adjöckens!

Hej då Sara!

Haft en mysig kväll hos Sara och Jerry, åt god mat och pratade! Kollade så att Sara packat rätt och lånade ut fyra klädesplagg till henne och jag fick låna en klänning till julafton! Imorgon åker hon till Thailand och jag hoppas Du får det fint, men jag kommer sakna dig här i Stockholm! Fyra dagar i skolan utan dig, noooooooooo! Men det får gå i alla fall och så får jag åka till stallet utan lille Sara. Hoppas verkligen att du får det hur bra som helst i Thailand men träffar du Laila Bagge kommer jag bli hur galet avundsjuk som helst! Love you girl!!


Laila Bagge

yeah! Laila Bagge är för jävla skön alltså, eller hur Cissi!?!

Laila B "Jag hör fan ingenting, vad säger du?"
Robin B "Det spelar ingen roll vad vi säger, det är bara roliga bilder vi ska få med här"
Laila B "....Robin ser bra ut, han hör ingenting av vad jag säger han är en tönt..."

Människor som har bokstaven B som första bokstav i sitt namn är så jävla roliga, hahaha! Linda B! Snart ska jag hem till en liten korv som har bokstaven E som första bokstav i sitt namn! Min lilla Sara åker till Thailanda imorgon i minst två veckor så ska ha avslutningsmiddag, ;P! Så ska slänga mig i duschen nu och göra mig i ordning och vänta på att gullesara och gullejerry hämtar mig för att äta middag tillsammans! Naw!

Robin B "En kändis, jag såg en kändis!"

Hahaha! Fy fan vad roligt livet kan vara ibland alltså! Och jag lovar er att 2009 ska bli det bästa jävla året i historien! Wow! Vi har det bästa framför oss! Love you all!

Naw!

Skönt att äntligen ta det lungt! Men hamnade på något sätt inne på blocket och tittade på hundvalpar, åh så underbart söta alla är. Lite tråkigt att se hur många som säljer sina hundar i vuxen ålder mest för hundens del men även för ägarens men man får ju hoppas att de gör de för hundens bästa men har man tagit på sig ansvaret att köpa hund så får man anpassa sig efter hunden. Ofta man säljer ett barn för att man inte har tid med det!?!

Lucia


Har varit på Luciafirande i stallet, underhållande! Började med maskeradhoppning och sedan lite agility och hundarna var ju hur söta som helst! Hade även hästbingo!  Lite spegelritt och kadrill innan Lucia tåget drog igång och det var underhållande. Jag satt i domartornet och tog tid med mor min så hörde inte riktigt sången men "spelet" innan var roligt! Hade en liten Lucia audition! Roligt när folk bjuder på sig själva! Ikväll är det faddergalan och bli fadder allihopa! När jag får koll på min ekonomi så ska jag bli det!

Tråkblogg

Bloggar utan bilder är skit tråkigt tycker jag och jag tar en massa bilder som jag tänkre lägga upp i bloggen men det blir aldrig av. Så här kommer lite bilder från senaste månaderna! Ska försöka bli bättre att lägga in bilderna direkt från mobilen till datan och sedan till bloggen, från datan till bloggen är inte så jobbigt men från mobilen till datan är!










Man får inte flytta sängarna mellan rummen, läste vi när vi slängt in två sängar i rum nummer 3 och låg på golvet i rum nummer 2! Så vi får hoppas att fröken inte läser min blogg då!




Töntidoler

Han har tävlat med andra förutsättningar.....! Ja, han är grym till skillnad mot resten av årets idoler! Men sen vet man ju att tidningarna bara tar ut det som säljer men men Kevin är sådan sjukt värdig vinnare av idol och den bästa idolvinnaren genom tiderna! Fan vad bra han är! Jävla tråkalice, fan vad skönt att hon inte vann men hade väl hellre sett Robin E och B, Anna och Sepideh istället för Alice, hon borde åkt ut redan i kvalet! Eller inte ens gått vidare från sin första audition!


Kevin!!!!!!!!!

Åkte hem till Sara och letade idolbiljetter efter som Cissi ville verka cool om hon gick med Stockholmare men de fanns bara dyra så fuck that! Gjorde skit äckliga middag och efterätt! Sen var det äntligen idol och vad hade dessa gamla idoler gjort? Marie Picasso såg ju för jäklig ut inte tala om Sibel! Eller Ola! Amanda var ju skönast "Hon kunde vara här men ville inte"! Kevin var ju så jävla överlägsen, Alice platsar inte i final och något skivkontrakt borde hon inte få, tråkigare artist får man ju leta efter! Kevin är ju så jäkla bra! Åh, fy fan vad bra! Sen var jag kvar hos Sara och väntade typ på att Cissi och Anna skulle ta sig till Jordhög och det tog typ tre timmar! Sen körde Jerry och Sara hem oss, tackar, tackar! Och sen gick dem upp skit tidigit i morse men jag gick och somnade om och vaknade för en timme sedan! Nu sitter jag och små gråter, tittar när Kevin vinner! Åh vad bäst han är! Jag röstade på han två gånger, wohooo! Men han var med 60 % så mina röster spelade inte så stor roll, men hade inte kunnat se han förlorar och inte ha röstat! Och idol är nästan roligare än melodifestivalen, så jäkla överskattat! Idol är mycket roligare!! Molly eller Amy ska i alla fall vinna melodifestivalen i år!

Idag blir det lite Lucia firande och sen så måste jag plugga lite. Imorgon ska jag träffa lilla Sara innan hon åker till Thailand!

Frededag!

Min väckerklocka suger stenhårt! Vaknar ju knappt och går aldrig upp i tid men han trots alla odds i tid! Wow! Hade en liten onödig psykolgi lektion där vi fick en fördjupnings uppgift vet inte riktigt vilken jag ska ta, stress eller minne?! Sen letade vi upp lite lärare till Sara som åker till Thailand på måndag. Roligast idag var ju ändå när Jennie snubblade över lite sladdar som jag och Sara så försiktigt gått över några sekunder innan. Sen var det Lucia tåg och ja det hade ju inte samma klass som det i Brandbergen! Men de Lucia tåg som ändå äger alla Lucia tåg var förra årets när lärarna i Torpshammar gjorde ett Luciatåg för oss, Mattias var Lucia med en syren på huvudet och alla var utklädda till brandmän och ambulanssjukvårdare. Det var väl inte den bästa skönsången men det var gulligt av dem att fixa ihop ett Luciatåg till oss. Sen var det naturkunskap prov, inte mer än G på det inte! Sen stod två av svaren på vägen och det var ju snällt av Marielle att påpeka det! Lite extra poäng på den alltså! Nu sitter vi på samhälls lektion, eller jag har ju inte samhälle men Sara har det och Johanna, så dem sitter och har lektion bakom mig! Idag ska jag umgås med lille Sara, hade tänkt spela innebandy med kyrkan men Sara åker ju ändå snart och är borta från mig i två veckor, uuuuh! Hur ska detta gå? Vi har ju pratat med varandra varje dag de senaste månaderna. Så vi ska göra typ kladkaka och se på idol, hoppas verkligen att Kevin vinner! Ärligt talat så förstår jag inte vad Alice gör i final, hon borde åkt ut bland de alldra första, så jävla tråkig! Satt och tittade på föra årets idol när Carola var med igår och vart har typ Daniel tagit vägen?!? Amanda var ju en klass för sig, Kevin är hur grym som helst, han är ju redan en färdig artist! Alice är skittråkig, det händer ingenting när hon står på scenen och hon sjunger inte ens överdrivet bra! Hon sjunger väl bra men inget speciellt, så jävla tråkig! Heja Kevin!


Hard rock hallelujah

Hemma från ridningen som gick fint. Nu sitter jag och lyssnar på Lordis hard rock hallelujah, tittade nyss upp texten, hör ju fan inte vad dem sjunger men nu böt jag till The little drummer boy, love that song! Uppps. borde plugga ju!! Men man kan väl chansa på det mesta! Eller så säger man bara ett evolutionen stämmer inte på varje fråga och hittar på egna lösningar! Den kör vi på! Men ärligt talat, det naturliga urvalet, okej! Att girafferna med små halsar dör ut för att de inte får någon mat! Men ofta en fisk bara börjar gå upp på land helt plöstligt och blir en groda och den här grodan bestämmer sig för att bli en dinosaurier?! Hur fan gick vi från fisk till en 10 meters dinosaurie????? Och hur gick dinosaurien tillbaks till en liten fågel?! Och alla bevis som stärker detta, ja, det har vi ju hittat på själva? Som Matilda sa förut att vi har räknat ut saker med matematik som vi kommit på själva! Men vet ni vad, jag skulle tycka det var skoj att ha vingar, jag tror jag ska utveckla några!!!

Dagens lista

DAGENS VILL HA: En leonberger
DAGENS KLÄDSEL: Billabong short och Ibrahimovic tröja
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en tofs
DAGENS LÅT: Hard rock hallelujah
DAGENS PLANER: Städa, plugga, träffa Sara, rida, plugga, sova!
DAGENS SAKNAD: Sune och Bianca
DAGENS DUMMASTE: Min handled
DAGENS MISSLYCKANDE: Har inte misslyckats idag men de kommer säkert
DAGENS DROG: Musik
DAGENS KÖP: Frimärke lite senare....
DAGENS GODIS: Musik
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS CITAT: Vad gör du på sängen Darin? Sover
DAGENS ROLIGASTE: Vad gör du på sängen Darin? Sover


Aoaooo

Idag skulle vi varit i skolan en kort sekund och övat på våran teater men Johanna skulle bort, vilket hon sa redan igår, så vi ringde Alexander och frågade om han skulle komma till skolan idag vilket han skulle. Men typ fem fick jag sms av Sara som skrev att Alexander sagt att han inte skulle till skolan och sedan att Malin inte heller skulle de, så en teater på tre personer? Nej, inte riktigt! Vi tog alltså en sovmorgon, stackars Natta om hon åkte till skolan helt själv. Så ska försöka städa upp i mitt rum efter mammas tromb där inne och så plugga lite. Pusseli


. . .


I gave my heart away
Was it worth so many tears?
The pain I felt was endless
Sometimes you have to pay


Home

Teatern blev väl helt okej, tycket vi borde fått längre tid på oss! Men åt sket god mat hos Tesselitesseli...! Sedan tog vi bussen till Tungelsta och sprang hem, hm...! Ja, vi skulle nämligen bara springa tre kilometer och sedan åka hem pågrund av detta väder så vi sprang hela vägen hem istället som är ungefär lika långt! Så sprang vi lite intervaller i slutet, spurtade i tjugo sekunder, gick, spurtade tjugo sekunder osv...! Och våran roliga skylt var borta idag ju, det fanns en sådan där skylt där det står "Till salu" på, jag brukar alltid efter som den är omkullvält ställa den så att den pekar på Tessis hus medan Tessi springer och ändrar till ja, jag tror inte hon vet vilket hus som är till salu. Det brukar vara skoj men idag var den borta, buhu! Väl hemma började vi med massa olika muskel övningar, fett skönt! Tränade jätte mycket ben för att få bort all denna smärta i knät och fötterna. Så ska börja med dessa övningar lite oftare, för det är inte skoj just nu alltså!! Samtidigt som vi tränade stod jag och åt glasyr, nyttigt! Och efter det åt vi damsugare och o´boy, så det tar liksom ut sig;) Träna och äta mycket så märker ingen någon skillnad!

Imorgon har vi en kort dag i skolan, ska ha lite repition på teatern och sen är det slut, måste verkligen plugga naturkunskap då även fast det känns som om jag kan rätt mycket! Men kan typ början av det som står i boken.

I skolan!

Kom mycket i tid till skolan imorse, tio poäng till mig! Så hade vi volleboll, riktigt roligt och sedan hade vi snack om praktikplatserna. En vecka på ambulansen och fyra veckor på sjukhus. Hoppas jag och Sara får det vi vill!! Hade etik sen och tittade på en film om djurförsök, usch! Och en del människor i den här klassen är så äckliga! Fan, vilken jobbig brud. Nu har vi ätit lunch och jag gick till skåpet för att häma läppsyl, skulle sedan skynda mig tillbaks men ni står jag här och bloggar istället. Har estet snart och ska börja med våran teater, känns som om de inte kommer funka. Iiiih! Fotboll ikväll och mitt knä gör mig arg, jag står vid en jävla data och det gör ont! KNÄFAN!


Det gick fint!

Någonting har gått som det ska de senaste två veckorna nu yes! Tillbaks i sadeln och det gick riktigt bra. Hoppade Deja och ja det gick som sagt bra. Inga avramlingar! Och jag ramlade inte med cykeln. Hemma väntade macka och o´boy tänkte jag säga, lussebullar var det! Mums! Men fan, fan, fan, fan, knät började värka som fan i slutet! Inte roligt! Hoppas det håller bättre på fotbollen och att det går bra imorgon, blir fan arg på mig själv! Sara är förmodlingen tillbaks i skolan imorgon, det hoppas jag på i alla fall! Inte roligt utan min lille Sara där inte. Och snart kommer inte bara en Norrlänning till stan utan två, så alla som läser detta, STANNA INNE I HELGEN!

Ändrade planer

Det är tydligen volleboll imorgon, fan! Då måste man packa om hela väskan då. Ingenting går som det ska just nu! Så lär väl ramla av idag på ridningen. Men åt alldeles för mycket pannkakor, igen! Skulle vara skönt att ta en tre kilometare nu men väntar så kan jag cykla till stallet snart och hoppas att vinden vänder! Har väl typ pluggat klart för idag. Väntar på att tiden ska slå ridning!..

Holding out for a hero

Tog lite pluggpaus från naturkunskapen, hur kul som helst, NOT! Men än så länge är det ganska lätt. Har plockat upp lite till från golvet men ändå är det lika stökigt. Ska rida ikväll, känns som om det var jätte länge sedan. Hoppas knät håller, har haft ont som fan i det i natt och hela dagen. Men först ska jag plugga lite till och packa inför morgon dagen. Har lovat Malin att vara i skolan kvart i åtta. Så bussen går kvart över sex, jäsp, men man får ju ställ upp. Ska bli skönt att slänga sig i poolen, behöver ju bara klä på mig vad som helst, äta och sedan dra. Gör i ordningen sig efter idrotten. Sedan är det etik, estet och psykologi. Och sedan är de äntligen dags för fotboll igen! Jippi! Men det gick så dåligt i lördags och söndags, skit! Men nu är jag jätte taggad om min jävla fot bara kan bli bra och knät! Ahaaa... hela höger benet borde opereras bort, jävla skitben! Men man ska ju vara glad att man har något ben, det tackar man för!

Pratade med Tessi om detta här i lördags men det är så läskigt. Att en person verkligen kan se rakt igenom en, utan att egentligen känna en... Svårt att förklara!

...


The little drummer boy

Säg kan du höra innebörden utav trumpojkens slag
gör vad du kan för en broder som é svag.
Se eraspegelbilder skulle kunna vá omvända
men i ditt huvud kan du aldrig någonsin se det hända.
Så du skjuter bort istället för att omfamna
omedveten om att ditt öde kunde vá det samma
omedveten om att ditt öde kunde vá det samma.


Jag tar en titt ut i världen undrar vad som sker
det är knappt så jag vill tro på vad mina ögon ser.
Men hur mycket hoppet än må svikta
modet än må sina
är jag av övertygelsen att alla har vi nåt att bringa.
Alla är vi här med ett uppdrag att utföra
det må vá ett frö att så eller ett ljus att tända
allting i syfte att förbättra och förändra.
Allting lika viktigt,
ingen sämre än den andra
se alla har vi samma smala väg vi måste vandra.
Det handlar endast bara om att göra vad man kan
aldrig vá rädd att sträcka sin broder, en hjälpande hand.
Framtidstron i ett barns blick får mig att le
för deras oskyldiga väld vá nåt vi alla kunde se.
Lutar huvudet tillbaka låter tankarna samlas se
det är hög tid att sluta titta på dags att handla.

Sett många falla offer för likgiltighet
orkar inte, vågar inte, vill inte se.
Sen har du ett litet fåtal som väljer känna hat
istället för gemenskap eller broderskap.
Men vatten urholkar den hårdaste sten genom att nöta
Hittar du inte rätt först fortsätt söka.
Inser att ingen av oss é någonting ensamma
vi é helt meningslösa utan varandra.
vi é helt meningslösa utan varandra.
så vi é helt meningslösa utan varandra

Måndag idag!

Pallade mig upp ur sängen imorse och slängde i mig lite frukost innan jag drog till skolan. Träffade Hannah och Johanna i slussen och kom till ett tomt klassrum men de fylldes sedan på med inte allt för många. Efter en tråkig dag i skolan åkte jag in till stan och köpte leggins och träffade sedan pappa i Skogås. Hem och fått min gula lilla klänning, lite väl tajt men den funkar för sommaren. har fått upp lite mer saker i bokhyllan men de försvinner aldrig! Känns som om inget försvinner från golvet. Ska försöka ordna allt på golvet innan jag somnar så att man kan gå runt där inne i alla fall! Imorgon är det en kort skoldag. Ska vi åka skridskor eller inte?! Usch, jag hatar mina fötter! Eller den högra i alla fall. Ni vet den stora knölen man har på foten och under den är en liten knöl, den knölen är röd och gör ont som fan! På fotbollen har Tessi tejpat mina skor så det blir lite bättre, ska prova tejpa foten till nästa gång! I mina små svarta skor funkar de bra för de sitter inte åt så mycket men mina stövlar gör sjukt ont! Och ridskorna har jag faktiskt inte testat men får väl ta de större imorgon. Ska läsa igenom lite naturkunskap idag också. Ska nog ta en dusch innan vänner tror jag som börjar om en timme. Och jag är så trött på de här vädret, snälla ge mig snö! Vill åka till Norrland imorgon helst. Men min lilla Tessipessi ska snart åka iväg till snön den jäveln och åka skidor och ha massa skojsigt! Aboooo!

Umeå eller Stockholm i tre år? Aaaaa...! Det är ett val som är väldans svårt just nu.







Hela meningen med livet är både gratis och unik











Söndag!

Sov tills jag vaknade imorse vilket var galet skönt! Upp och hoppa in i duschen och sedan var det bara att sätta igång att städa! För mamma har fixat i mitt rum så alla mina saker ligger på golvet! Men efter en efterlängtad middag, creaps! Så gick jag ut till konsum där min kära kompis Tessi och hennes pappa hämtade upp mig. Och vi for iväg till träningen! Som alltid vad hur kul som helst och jobbig! Sedan gick vi hem till Tesselipesseli och åt en damsugare och drack oboy sen kom hennes nördiga pojkvän och körde mig till station och sedan fick jag gå helt ensam i mörkret för att komma hem till en lussebulledeg! Mums! Nu har vi lyssnat på Carolas julskivor och gjort bullar dåra, mår lite illa efter för mycket deg! Och jag åt inte ens mycket, bläää! Men nu sitter jag och lyssnar på Mollys Hallelujah och vet att jag måste plugga lite....!

Träning!

Stressade som fan ner till station för att få stå och vänta i tio minuter men men slapp gå i alla fall. Vi mumsade i oss lite damsugare och bullar, smaskens! Sen försökte vi spela wii men de gick inte så vi gick till träningen, vilket Tessi inte var så glad över! Får väl skaffa busskort till nästa år! Skyndade oss till pizzerian för att hämta pengar och sedan tillbaks till träningen. Spelade match, vilket var roligt men de gick inge bra!! Så hämtade Tessis mor oss än en gång! Jag får fan skaffa busskort, stackarn! Hem och tog lite fika och pratade en hel del. Kändes väldans skönt! Pratade lite om allt möjligt, berättade 2008 i korthet men det var hur skönt som helst! Thank you baby!

Nu sitter jag här och är hur trött som helst! Men det är hur mycket saker som helst i min säng! Och de får jag panik över, ska jag plugga eller städa imorgon?? Det är i alla fall träning vid fyra, ska bli skönt! God natt

Tillbaks i dystra Stockholm!

Bussresan till Torpis var den värsta jag varit med om, fy fan! Spydde tre gånger innan bussen gick och sedan under färden, usch! Mådde sjukt illa hela resan och låg med massa bråtte i hytten och frös! Framme i Torpis finns det ju personer som bara måste lägga sig i allt. Fuck you! Men sen finns det ju rätt så mycket sötare personer som står upp för en! Tackar! Har förändrat synen på många i klassen den här veckan, särskilt till de bra hållet, vilket känns skönt! Men två personer hamnar bara längre och längre ner, och sedan finns det tre som är lite upp och ner hela tiden! Skit i dem idioterna!

På måndagen var jag skit utmattad efter bussresan och ingen mat så var hemma från lektionerna, då de hade urilogoi! På tisdagen var jag uppe på benen och då hade vi gyn och graviditet och sedan barnmedicin! Ih... känns som om jag aldrig kommer vilja födda barn efter den här veckan, usch vad hemska saker som kan hända! Torsdagens sista lektion var lite jobbig, massa saker som kom upp! På fredagen hade vi övning, vilket gick väldans bra! Sedan fick vi tillbaks vår hemtentan VG, kändes bra! Sen var det prov och det orkade jag inte göra, får bli nästa gång i stället på grund av vissa saker. .....(blindskrift)

Upp vid halv sex imorse och en halvtimme senare satt man på bussen och varje gång jag kommer från Norrland till Stockholm märker jag hur mycket jag hatar Stockholm!!

Men snart är det Tessi och fotboll på g! De gör Stockholm så mycket bättre!

RSS 2.0