Vilken lugn dag!

Hade ju kvällspraktik och det var den lugnaste praktikdag jag varit med om. Förutom att dela middag, fika, vatten och bädda upp sänger, så har jag duschat en person och MEWS:at två pers. Mer MEWS imorgon och det känns bra att öva mer på dessa grundläggande och viktiga saker, som är inom hela vården! Så annars har vi haft det väldigt lugnt men otroligt roligt, vilket gäng alltså! Blev erbjuden sommarjobb men det är inte hundra procent klart än men hoppas på det.

Och med tanke på sommarjobb, jag vill ha sommar så sjukt mycket!! Kunna gå i shorts och FLILFLOP, mina älsklingsskor, finns det något skönare?! Gå i linne och fina jackor, eller slippa jackor! Ni vet när man tvekar på att gå i det iskalla vattnet så hela gänget tar i hand och springer i vattnet på en gång. Och att man ska behöva gå igenom denna prosec efter varje gång man solat. Eller gå ut och gå mitt i natten, sätta sig i en lekpark på gungorna och smågunga samtidigt som man pratar. Åh, jag tycker det är så mysigt! Och sen sitta på balkongen och äta middag!! Eller Gotland?!?! Nämen finns det något underbarare sommarställe!?! Kan bara säga att jag längtar väldigt mycket till i sommar! Aldrig mer Doctus gymnasium!

Ska fortsätta se på Wallander och sedan sova, för imorgon är det upp tidigt och övningsköra in till SÖS!

Woahaaaa

Hatar rubriker, vet aldrig vad jag ska skriva! Idag har jag iallafall sovit ut till tio, vilket var rätt så skönt! Ätit frulle och byt om till hälften! Sitter i mina Cissibyxor och Cissit-shirt, Cissi är min största idol! Cissibyxorna är mitt liv just nu, dem är med över allt och till allt! Jag går till praktiken till dem, tränar med dem, har dem över vita ridbyxor i stallet och går bara runt med dem men ja, jag tvättar dem ju! Det är inte så att jag tränar i dem och sedan går till praktiken med dem. Plus att man bara åker till och från praktiken i dem, annars har man ju heta sjukhuskläder med konstiga storlekar! För dem byxorna som är till för min längd, ja då ska man väga 80-90, vilket jag faktiskt inte gör! Och ska jag välja byxor efter min vikt så är det 150-160 för längden, tror jag, vilket jag heller inte är! Så väljer allt med fel mått, en längd på 160-175 och en vikt på 70-80, så absolut ingetning stämmer!

Om typ en och en halvtimme ska jag dra till SÖS och jobba min första helg, och det är ju då kväll ikväller och morgon imorgon! Skojsigt! Hem sent och upp tidigit! Sen måste jag fan plugga hela söndag kväll och min lediga måndag! Måste göra det sista på projektarbetet, ska göra klart det jag kan göra klart!! Och så om det blir tid över måste jag börja på etik/religionen. Om jag ska iväg vecka tolv så blir det inte så mycket gjort då och sen så börjar ju skolan vecka tretton och då är det skönt om jag är klar med så mycket som möjligt så att jag kan lägga ner tid på det som kommer just där och då.

Ska nog söka lite mer jobb nu. Adjö!

Lyssna till ditt hjärta?

Jag höll mitt hjärta utanför, jag var sårad, jag var bränd, lovade mig själv att det får aldrig hända igen!

Jag blir tokig


Tjoheej

Sovmorgon och det känns så skööööööööööönt! Vaknade vid åtta, helt av mig själv och jätte pigg! Så tog på mig träningskläderna och sprang en liten runda! Hur skönt som helst men väl hemma åt jag rostat med oboy! Jag vet att jag inte skulle skjuta upp saker men ikväll är det tårta och så men på måndag, då jävlar ska mitt liv stavas hälsosamt!! Ett body attack pass i veckan vore jävligt roligt! Och Tessi pratade om att börja simma en gång i veckan och om hon menade att jag fick simma med henne så är jag lät på! Och nu är Malin på att simma i skolan varje måndag!

Måndag: simning och ridning
Tisdag: simning och ridning
Onsdag: fysträning
Torsdag: Body attack
Fredag:
Lördag: Springa 4 kilometer
Söndag: Fotboll

Det svarta är det som finns nu och
det normala är det jag ska få in! Och det kursiva är det jag VILL ha in!!

Frulle: Fullkornsmacka med ost och paprika! Ägg! Nypressad apelsinjuice! Yoghurt med musli!
Lunch: Sallad om två veckor!
Mellanmål: Frukt.
Middag: Efter tallriksmodellen sa Tess, men vi har aldrig grönsaker hemma typ.
Efter träningmål: Frukt

Just nu äter jag inget av detta. Frukosten är jag närmst att äta varje dag!

Ska försöka ta ett bad nu men man ska trycka på en knapp, Johanna försöker leda mig dit!

Noooow!

Mitt nyttighets liv varade fan inte länge alltså! Och nu är jag fetare än någonsin förut men inte fet så det känns ju bra. Men att ständigt se gravid ut är inte så skoj. Ska fan ta tag i det här nu och verkligen bli nyttig! Inte äta skräp, kommer fan dö i inre fetma om jag äter som jag gör nu. Tragiskt men sant!

Är hur trött som helst nu, ska se om man ska gå och lägga sig snart eller?! Vore extreamt skönt att sova men det är ju pinsamt att gå och sova vid sju, så ska nog vänta tills alla andra läger sig! Ska roa med mig the sims nu, adjöö!

Nytt inlägg

Tessi kom hem till mig igår och vi åt en fettissemla, och sedan skulle vi ut och springa men vi var båda två ruskigt otaggade så vi bestämde oss för att bara ta en promenad. Så vi lånade en hund och sedan gick vi en härlig runda och pratade en massa. Hem och gjorde en kladkaka och åt sedan hamburgare! Hm.... jag skulle bli nyttig va? Men men, imorse åt jag nyttig frukost så det är bra!

Gick med en annan undersköterska idag, en kille, eller gick med och med! Känns som om man jobbar där och går rätt så mycket själv, vilket är väldigt roligt! Det var väldigt lugnt idag men det hände en liten olycka, eller den blev ganska ordentlig. Hade det i alla fall väldigt roligt idag men imorse fick Tessi tvinga upp mig ur sängen!

Och på något konstigt sätt har jag och Tessi byt täcke och filt lite då och då under filten. Ja, jag gick och la mig med filten och vaknade med den men jag vet att jag har sovit med täcke lite då och då under natten och Tessi har haft filten! Så vi har bytt lite hej vilt i natt!

Snart ska jag över till pappa och nästa vecka, är sista veckan på praktiken!

Hej alla fans!

Ja, kom inte riktigt upp vid fem men jag kom upp tio över fem! Hade jag gått upp fem hade jag hunnit med allt, fick nämligen hoppa över halva frukosten. Men gick upp då tio över fem, ner på toan, upp och klä på sig, packa maten, äta frukost och sedan fick jag springa till bussen!

Tycker det är så jävla jobbigt när tåget är halv fullt och kärringarna bara måste sätta sig bredivd en eller mitt emot en! Bara för att man har väskan på sättet bredvid eller har benen i kors så att ingen får plats på den mitt emoten! Och de bara måste sätta sig där så man ska få sitta med bena i den mest obekväma ställningen med väskan i knät OCH en jävla tidning som man ska läsa OCH måste ha den så vikt som möjligt för att inte störa na! Åh! Hur svårt kan det vara och sätta sig på det sättet som jag inte använder! Visst om tåget är fullt, då är det jävligt irreterande med folk som ska jag en plats åt vätskan!!

Idag har vi haft det väldigt lugnt, har MEWS:at alla patienter och gått rätt mycket med världens bästa sjuksköterska, samma som jag gick med igår! Tycker det är så kul att det inte bara är min handledare som tar hand om mig, utan hela avdelningen! Och patienterna är så söta, dem flesta i alla fall! Alla uppskattar en så mycket och man blir kallad ängel stupp i kvarten men en sak fattar jag inte, alla där verkar tycka att Jennifer är ett skit vackert namn! Så fort jag nämner vad jag heter så säger dem "åh, vilket vackert namn" och typ "nu kommer hon med det vackra namnet". Hm..?

Nu sitter jag och väntar på att Tessi ska komma hit, så ska vi äta och sedan ut och springa! Jej! Så ska hon sova här, var ett tag sedan!

Adjö alla fans

God natter

Blev lite strul idag på praktiken skulle gått dag egentligen, eller ja, jag skulle gått kväll men ändrat till dag! Dock hade ingen hört av sig till mig om det men det skulle inte komma en undersköterska förns fyra och klockan var ett så jag fick gå med en sjuksköterska tills dess. Riktigt roligt!

Nu sitter jag och tittar på bloopers från Vänner, garvar ihjäl mig! Fan vad skoj det är, åh vad jag älskar vänner! Man behöver inte se från alldra första början för att det ska vara roligt och man kan ta vilket avsnitt som helst, när som helst! Snart har jag alla boxar! Wihooo!

Men nu ni, har mor min köpt hem riktigt nyttigt bröd! Så imorgon ska jag gå upp vid fem och äta min nyttiga frukost och sedan åka iväg till SÖS och efter det så är det lektime med Tessi, wihooo! Och vi ska ut och få bra kondition, har velat gå på body attack hela dagen! Tessi, Du vet våran låt? Den har jag haft på huvudet hela dagen och jag har bara velat börja hoppa men det skulle nog inte se så bra ut!

Adjöööööööööö

Högskola?

Borde byta om eller något nu men det går fort, man behöver ju liksom inte klä upp sig för att åka till praktiken. På med skönaste Cecilia F byxorna, en tjocktröja, väst eller jacka på det. Upp med håret i en tofs och ner med maten i väskan och iväg, vad kan det ta? Tio minuter? Så igår satt jag och sökte en massa sommarjobb och idag har jag suttit och kollat upp olika högskolor. Vet inte om jag ska jobba eller plugga direkt efter gymnasiet? Ska jag leva som undersköterska resten av mitt liv så ska jag ju jobba men vill jag plugga så vill jag göra det direkt men är inte så taggad på sjuksköterskautbildningen längre, då kanske jag väntar ett tag!


Men hittade ett program som inriktar sig på sådana här situationer, något som jag verkligen vill jobba med! Läste bara igenom lite snabbt vad programmet inbar och så vidare, har inte all tid i världen just nu, så får läsa vidare om det lite senare. Det är ju ett tag tills man ska välja, 15 april, så hinner nog läsa lite mer om programmet innan dess! Men nu ska jag väl börja göra mig i ordning så att jag inte missar bussen!

Next

Hade markarbete igår vilket gick sådär, red utan stigbyglar och det är så jobbigt! Det är en sådan befrielse att sätta in fötterna i stigbyglarna! Nu har jag sovit riktigt gott, trots stambytet men nu är jag uppe, färdig duschad och sitter och tittar på vänner. Måste åka om två timmar och är riktigt taggad på att praktisera idag, ska köra hem och så snart som möjligt köra upp. Ett körkort till sommaren är mitt mål, så ska nog boka en tid om två till tre veckor, så om jag inte klarar det så hinner jag köra om det.'

Nu börjar magen att kurra och idag får jag byta ut gröten till yoghurt men vi har dock ingen musli, bara några konstiga flingor. Eller så skulle jag testa någon annan gröt men det verkar jobbigt så som min bror gör den! Varför är inte tomtegröt extreamt nyttigt? Varför ska allt gott vara onyttigt? Men youghurt och en lite bättre macka idag! Men vi har ingen paprika utan bara tomat och det är bara gott på onyttiga mackor!

Jobbar kväll så det lär bli direkt i sängen efteråt för imorgon är det dag igen. Och imorgon kommer min favorittessi hit så ska vi ta på oss reflexvästarna och ut och springa i skogen! Efter praktiken på torsdag ska jag över till min pappa och fira min lillasyster på fredagen. Och sedan jobba helg! Skönt med lite ledighet på fredag och måndag, sedan är det bara tisdag-fredag kvar som jag ska praktisera på Södersjukhuset sen är det klart! Helt sjukt vad fort det har gått? Tänkte precis skriva att det redan gått en vecka men det har ju gått två veckor. Så nu är det lika lång tid kvar! Vilket känns galet kort!

Sommar, sommar, sommar

Just nu har väl dem flesta lov men jag hade mitt vecka sex så jag jobbar nästan hela veckan. Idag och på fredag är jag ledig. Idag sov jag lite för länge, till elva och åt då gröt, ägg men dock rostat och oboy!! Gröten var inte alls god och kallt ägg var inte heller gott. Så får nog göra egna ägg i framtiden och byta ut gröten till yoghurt och musli. Måste bara hitta något gott bröd också!


Idag Du Tessi har jag varit skitduktig, jag har självsorterat! Eller mor min sorterade och jag slängde allt i sin kontejner, hur stavar man till det mongoordet egentligen? Bra jobbat av mig. Ska bara iväg och panta alla burkar också.

Och så har jag sökt sommarjobb, en del som jag verkligen vill ha och en del som jag sökte för sökandets skull och som man får väl ta om det skulle bli så!

Nu har jag annat för mig. Vi hörs efter ridningen eller efter praktiken! Tror det blir efter praktiken, ts.. Kom på att jag jobbar kväll imorgon, hallelujah för sovmorgon!! Så det blir nog innan praktiken!


Body attack

Tulsade hem till Tessi idag och sedan tog vi tåget till Najaden och gick på ett body attack pass! Vilket var extreamt roligt, skönt och jobbigt! Det var en del nya rörelser som jag inte alls hängde med i men dem gamla rörelserna var lite lättare den här gången! Nu skulle jag bara vilja hitta en riktigt snygg träningsoutfit, ingen bodydräkt dock!! Till alla er som läser detta, Ni bara måste testa på body attack, det är så otroligt roligt men samtidigt så ger det så bra kondition och det känns verkligen i både muskler och lungor att man tränar!

När jag kom hem så låg min fotbollsgrässkor där på sängen och längtar tills dem får bli använda. Mina grusskor låg där också i och för sig men dem har ju blivit använda redan! Åh, vad jag längtar till sommaren! Då man kan gå i fina kläder och slippa ha massa tjocka kläder på sig över de kläder man egentligen tagit på sig och så fotbollen! Nog för att jag tycker det är mysigt med snö men man behöver ju inte överdriva!

Svarte Petter



Snacka om att man rider världens snällaste häst! Kom inte riktigt upp så tidigt som jag hoppats imorse men sen iväg i snöstormen men fick som tur skjus av Ida och Pernilla. Efter att ha byggt banan och allt sånt så tog jag ut Petter och började rida fram. Inget bra första hopp men sedan blev det bara bättre och bättre och det kändes jätte bra innan jag skulle in på banan. Försökte spänna sadelgjorden innan jag gick in på banan men den var på högsta. Så inne på banan var allt lugnt, jag tänkte börja åt fel håll men kom sedan på att starlinjen var på andra sidan så vi vända där lite och så! Efter hinder nummer två så tappar jag ena stigbygeln, skoj! Så jag kämpar med att försöka ta den men lyckas inte, så hoppar klart hela banan med en stigbygel. Tackar Petter för att han var så himla duktigt, trots att jag satt helt ojämnt i sadeln, tänkte knappt på något annat än att styra och hålla mig kvar. Inget rättande av galopp eller liknande, han hoppade allt jag styrde på, vilket jag tackar för! Så kom vi till omhoppningen, fortfarande ingen stigbygel, synd att det inte var ny startsignal. På nästsista hindret kände jag hur sadeln började glida och jag tog en snävare sväng än planerat för att klara banan, så hoppade vi sista hindret och sedan gled sadeln åt sidan! Och jag visste inte vart mållinjen var någonstanns så försökte sitta kvar ett tag men sedan såg jag att flaggan var nere och då tänkte jag hoppa av men då satt jag fast i stigbygeln men då gled sadeln helt på sned och sedan fick jag göra en snygg avhoppning/avramling! Jag vet inte riktigt vad det räknas som men på baken stod jag i alla fall! Så jag är riktigt nöjd med Petters insatts idag, inte riktigt lika nöjd med min egen! När jag sitter och tittar på filmen ser jag hur sadeln börjar glida vid nästsista hindret och att den sitter riktigt på sned över sista och ja, ska se om jag kan ladda upp den här sedan! Annars finns den på facebook! Petter var i alla fall världens underbaraste idag!

Nu ska jag vidare till min favorit Therese och sedan ska vi till Najaden och gymma, jippi!

Molly, Molly, Molly

Jag vet att jag skrev att BWO och Molly skulle gå till final men efter att ha sett alla bidragen så ville jag faktiskt ha ut BWO helt och hållet. De var extreamt tråkiga! Hoppades på Molly och EMD i slutet och Molly gick ju vidare. När hon ställdes mot BWO trodde jag faktiskt inte det men det gjorde hon och det är jag väldigt glad över!! Härligt! Tårarna rann när hon sjöng låten efter att ha gått vidare till globen! Hoppas verkligen att hon vinnare hela skiten!! Men EMD:s låt var riktigt bra live, man fick den på huvudet! Så det blev ett lyckat slut på den här deltävlingen, de bästa låtarna gick helt klart till final!!! 2003 såg jag Molly for the first time, då var hon bara elva år, eller något i den stilen. Så sjöng hon med syskonen i Gallerian och nu står hon snart i Globen! Coolt! Är så glad för hennes skull!

Nu har mor kommit hem från Norrland och vi tittar på Wallander och min norrlänning ringde mig nyss. Wihoooooooo! Och jag sa något väldigt vettigt!! "Jobba nu så Du blir rik, så att Du kan leva när Du blir fattig"

Molly, Molly, Molly, Molly, åh vad jag är glad för hennes skull!! Hoppas det går lika bra för mig imorgon på hopptävlingen.

Så glad att jag fann dig här i mitt liv

Det här med att jag inte ska skjuta upp saker, ja, jag har nyss skjutit upp hela mitt liv till på måndag! Men då ska jag ta tag i det här. Idag har jag bara tagit det lugnt, tittar på vänner nu och borde gå till affären och köpa grädde till kladkakan men jag orkar inte. Det är sådan stor omställning, klä på sig, hitta pengar, gå ner, handla, gå upp och lalalalalalaaaa.... Ser fram emot morgondagen ordentligt mycket! Ingen sovmorgon imorgon inte, då är det upp till stallet och ska verkligen försöka äta frukost den här gången så att jag kan rida en hel banan utan att hoppas att jag ska riva så att jag slipper omhoppningsbanan för att jag mår så illa! Efter hoppningen ska jag och Tessi åka till gymmet och gå på body attackpass. Det är sååå himla roligt, helt sjukt roligt! Det är mycket roligare än gröna lund men det är den mesta träning! Tycker ärligt talat att all typ av träning är skitskoj även fast man håller på att dö. Träningen i onsdags var galet jobbigt men så jäkla rolig ändå! Sprang tre kilometer först och sedan lite ruscha vi upp för en backe, joggade ned, sprang upp och joggade ner, tio gånger! Och det var så sjukt jobbigt! När vi gjort det tio gånger skulle vi baka upp så fort som möjligt! Sa jag att det var en backe? Och den var inte liten heller! Det var så skönt när man sprungit klart! åh vad jag vill ut och träna nu men får vänta till imorgon. Men sen är det hoppning på måndag och sedan blir det inget planerat förns nästa måndag. Ooooooops! Men får ta mig ut på egen hand. Tessi, lust att springa någon dag?


Jag lever livet

Efter mycket om och men så blev det en kväll på krogen, Jag och Sara började hemma hos henne med att äta tacos och dricka piggelin drinkar, jag provade något konstigt skit också men inte fan smakade det något annorlunda. Runt tjugo över tio träffade vi Malin och Carro på centralen och fyrtiominter senare var vi inne på toxic, alla var väldigt fattiga så vi gick på billigaste stället! Senare på kvällen kom Tom och Krippe tillsammans med någon men helt plötsligt försvann bara två av dem. Om Tom blev utslängd förvånar mig inte. Hade jätte roligt och min hals blev lite hes där i slutet. De spelade Carola två gånger, aha aha aha! Utan att jag ens behövde be om det. Får se om det kommer upp några hemska bilder sen!!!

På måndag ska jag börja med mina nya små vad man nu ska kalla det! Dessa fem punkter. Min mor kommer hem idag så tänkte göra något mumsigt som vi kan äta till melodifestivalen!. Men ska kanske ut och gå snart men känns som jag har en del att göra idag så får se om det blir på måndag, har lite grejer på posten!

Så vad ska jag göra idag?!
1. Städa lägenheten!
2. Gå till posten!
3. Handla
4. Projektarbete
5. Laga mat

Hade inte så mycket att göra men det är saker som tar så mycket tid! Men ska väl börja nu då! Har till 20.00 på mig, vilket blir bra. Men har lite saker som jag måste hinna med som jag inte vågar skriva om!



Då har man varit på posten! Får väl springa dit nästa vecka också och hämta sjuttio olika paket men kommer nog vänta in alla och sedan hämta alla. Och när jag var där tänkte jag på hur mycket jag gillar VH och om jag blir kvar i Stockholm för resten av mitt liv, så är det här jag vill bo! Jag kan cykla precis över allt och det tar ungefär tio minuter åt alla håll och kanter. Och när jag var på affären hälsar alla som jobbar där på en och när jag kommer upp i trappuppgången står min granne där och jag hälsar på alla som bor i trappen men vart så chockad när hon sa "hej Jennifer"! Vart lite chockad att hon kunde mitt namn. Blev så glad på något sätt, en sådan lite sak kan göra en så himla glad! Nu måste jag tragiskt nog plugga lite! Men har ju min nya vännerbox nu som jag ska stor njuta av samtidigt!

Gåshud!!

Lyssnar på Mollys bidrag till melodifestivalen, inte den bästa låt jag har men gåshuden kom direkt! Får väl säga såhär Molly är bättre än låten! Men den fungerar, tror hon kommer göra den kanon imorgon! Tror den blir bättre på scen! Hoppas på en finalplats för fröken Sandén! Gillar BWO:s text men inte riktigt musiken, tror att det finns en stor chans att dem går till globen! Tyvärr ser jag nog EMD ta en finalplats också, tycker det är lite Måns Zelmerlöw över deras låt men Molly och BWOs låtar är mycket bättre! Vad resten är för jävla låtar kan man ju fråga sig! Men Micke Rickfors och Velvet är väl dem låtar som tävlar om fjärde och femte platsen!

Till Globen
Molly och BWO

Till Andra chansen
EMD
Velvet

Åh, kan verkligen lyssna på Mollys låt om och om och om och om och om och om och om och om igen! Inte för att den är så överdrivet bra utan för att hon är ju så grym!


Bara Du,allt jag behöver nu
Längtan är över nu, älskar dig så
Så vill stjärnorna
Så vill Gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

Det är tragiskt att jag kan känna mina fettvalkar med mina andra fettvalkar. Så extreamt är det inte med Anna Skipper har nog mycket att säga till om i mina matvanor, vad sägs som om göra om dem? Skulle behöva ändra rätt så många vanor i mitt liv. Får väl ta några i taget!

1. Byta ut frukosten!
Nu äter jag 1-4 mackor till 1-3 glas oboy, med rikligt med oboypulver!
Vad sägs som: 1 ägg, gröt, fullkornsmacka med ost och paprika och apelsinjuice. Ärligt talat så låter det mycket godare. Är det kanske dags att växa upp och lämna oboyen?! Men vi har ju några förpackningar kvar att ta slut på men vet inte om jag kommer kunna hålla mig ifrån oboyen som jag druckit varje dag sedan jag var liten. Men ska nog satsa, på ägg, gröt, macka och juice till frukost! Har ätit två ägg varje dag den här veckan och gröten som vi har tycker jag väldigt mycket om. och apelsinjuice är ju så mkt godare än oboy faktiskt! Den frukosten satsar vi på!!

2. Inte äta hundra mackor till lunch
Som det händer att jag gör i skolan, köper mat och äter sedan en jädra massa mackor till det. Vad sägs som att inte dränka salladen i sås och inte äta dessa bröd, utan kanske ett knäckebröd istället?!

3. Träna
Rider två gånger i veckan och har fotboll två gånger i veckan men att komma ut lite själv också vore ju inte helt fel! Faktiskt så låter den här livsstilen mycket roligare!!

4. Sova och gå upp i tid
För att kunna äta den här frukosten så måste jag gå upp i tid och lyckas göra den! Gaah! Så vad sägs som att verkligen gå upp i tiiiiiiid! Kanske börja följa med mamma på hennes morgonpromenader, detta får vänta tills stambytet är klart!!

5. Inte skjuta upp saker
Något jag är väldigt bra på!! Nu är det fan skärpning. Idag skjuter jag upp det sista till imorgon men sen ska jag fan ta tag i och göra sakerna i tid! Så slipper man stressa!!

Ja, det var väl det jag kom på just nu! Och vi börjar med 1,2,4,5 och när jag fått koll på det tar jag tag mer i träningen! Men ska tusan klara detta i veckan! Man ska bara förändra rutinerna sen när dem sitter så blir det lättare! Jag tycker det låter kalasbra och kalaskul!!


God morgon, God morgon

Äntligen, jag har kommit tillbaks till den vad säger man, förut kunde jag inte sova till längre än nio och vaknade ofta av mig själv vid sju-åtta men det har bara gått utför där klockan slår tolv. Det känns så värdelöst, man sover bort halva dagen liksom! Men idag vaknade jag kvart över sju men trodde att klockan var runt nio-tio för det är ofta då stambytet har paus men de hade inte börjat med stambytet. Så vaknade helt av mig själv så här tidigt, känns bra! Och även att jag är pigg! Geihooo! Blir nog ingen krog ikväll, tråkigt, tråkigt!!

Vi får se om det blir body attack på söndag eller torsdag! Det ska bli otroligt roligt och skönt. Det var seriöst det roligaste gympass jag varit på och det var samtidigt riktigt skönt, riktigt, riktigt skönt!! Och hopptävling på söndag, ser fram emot det och fruktar! Det är så jobbigt när det är så här kallt ute, och ska jag rida första klassen så blir allt så himla stressigt! Hästen ska fixas, banan ska byggas, banan ska gås, hästen ska ridas fram! När man rider sist har man gått om tid på sig man kan se andra rida och få in banan mer och se om vägar man planerat funkar och så vidare.

Nej, en promenad på det här skulle inte sitta fel!

Jag tar en dagens

Dagens låt: Circus med Brittan Spears
Dagens frisyr: tofs
Dagens smink: Absolut ingenting
Dagens klädsel: Jeansleggins och t-shirt
Dagens händelse: träffade Tessi
Dagens planer: Festa
Dagens vill ha: en viss person
Dagens saknad: Bianca och Sune
Dagens drog: Britney Spears
Dagens finaste: Tessi

Dagens måste: Inga måsten
Dagens dricka: Apelsinjuice
Dagens köp: Jeansleggings
Dagens skönaste: Tessi
Dagens mat: nuddlar
Dagens kärlek: Tess
Dagens sämsta: hm...
Dagens mående: Jag lever livet


Jag är nog en pluggis

Not! Tre veckor kvar tills skolan börjar och jag borde nog börja plugga lite på etiken/religion. Imorgon har jag ingen praktik och tänkte plugga lite då och göra lite projektarbete. Sen får vi se hur det blir med krogen. Lugn dag på lördag ialla fall, mamma kommer hem från fjällen och så är det ju dags för Molly i melodifestivalen och det sägs att den är den bästa låten på lördag. Det känns väl bra! På söndag är det ingen sovmorgon där inte. Upp och hoppa för hopptävling på lille Petter. Får se hur det går, har gått rakt upp och rakt ned de senaste gångerna men ska inte hoppa så högt på söndag så där får vi helt enkelt se hur det går. Första tävlingen för oss två tillsammans! Sen kanske det blir en tripp till gymmet, det vore i alla fall extreamt skönt med min lille Tessi! Och vi har stora planer för framtiden!! Nej, om man skulle gå och lagga lite middag.

Helt jävla sjukt

Sommaren 2008 var det ju fotbolls EM, vilket jag följde in i minsta detalj. Ställde klockan för de olika matcherna och åkte in till kungträdgården och tittade på Sveriges matcher, vilket var extreamt roligt! Att det kan bli sådan känsl av att bara titta på tv. Innan matcherna sjöng vi hejarramsor och sjöng med landslaget i Sveriges nationalsång. Man hörde knappt musik som spelades för att alla sjöng så högt. En stor suck föll över kungträdgården när Sverige släppte in bollen och jublet visste inga gränser när Sverige gjorde mål. Vem var det jag kramade där nyss egentligen innan man gick vidare till nästa. Alla hoppa, jublade och kramades!!

Så var jag hemma hos Tessi en dag och vi gick ut på hennes tomt, som vi ofta gjorde då, och spelade lite fotboll. När jag sa att jag ville börja spela fotboll igen! Och Tessi kom på den kloka idén att jag skulle börja i hennes lag. Detta var i början av sommaren och i slutet av sommaren så ringde Tessi och sa att träningen hade börjat och att jag skulle komma ner och testa. Och det var inte många som trodde att jag faktiskt skulle börja, inte ens Tessi har jag hört. Men sen stod jag där på träningen och nu har man fotbollslicens. Och det är lite sjukt på något sätt!! Jag tror jag var tolv år när jag slutade på fotboll och sedan slutade jag på innebandyn när jag var 16 år och nu är man tillbaks till fotbollen. Det är helt sjukt kul som helst men ändå helt sjukt! Trodde nog faktiskt inte att jag skulle börja och absolut inte att jag skulle fortsätta men är otroligt glad att jag gjorde det.

Nu träffar jag även Tessi mycket mer än vad jag gjorde innan. Innan sommaren kanske vi träffades vi 1-2 gånger i månaden, ibland oftare och ibland sällare. Men nu träffas vi ja, minst tio gånger i månaden. Vilket är kalaskul!! .





Se mig

Allt som jag säger nu måste stanna hos dig! Jag har aldrig öppnat upp, släppt in någon hos mig. Vi kom ifrån varsitt hål och vi fann någonting. Modet att stå helt still och se på varandra. Ordet som kommer nu dem har jag sparat till dig. Det starkaste viskar jag ifrån botten av mig. Man lever en enda gång, så gör allt du kan! Låt elden brinna stark och se på varandra!

En dröm, Du måste se den!

Hej alla fans

Imorse sov jag  till tjugo i sex och bussen gick sex och jag måste gå tio i sex. Men jag slängde på mig alla kläder och drog ner till källaren och sedan vidare ut till bussen. Ingen musik på tåget så jag halvsov hela  vägen och tillslut var jag tvungen att kliva av tåget. Men väl upp på sjukhuset blev jag som vanligt piggare, hade jätte mycket att göra idag och de hände en del oväntade saker som tog lite extra tid. har så jäkla ont i fötterna efter en dag på sjukhuset! Ska ta tag i att mejla ambulansen nu, skulle gjort det för ett tag sedan men nu ska jag ta me fan görat!! Imorgon ska jag gå med sjukgymnnasten och sedan är det fotbollträning! Får väl se hur den går, smärta från tårna till magen! Och en hjärna som inte hänger med, blir så slut av praktiken men ikväll blir det ridning, var ett tag sedan jag enbart red dressyr.. Så det ska bli roligt.










Gid sluddel, sluddel

Jag är så fruktansvärt trött alltså, det plågar mig att behöva sätta klockan på fem imorgon! Buhuu! Det är förjävligt! Men värst av allt är nog tågresan när man är så där trött och vilar mot fönstret men man vågar inte riktigt blunda för länge då man inte vill missa Stockholm Södra! Men sen vaknar man till lite där på väg till sjukhuset och sedan är det full rulle till klockan tre då jag oftast får sluta. Men en dag ledig skulle inte sitta helt fel och det får jag på fredag. Ska bli väldigt skönt med sovmorgon, hoppas stambytet har tystats ner lite så att man kan sova! Det blir troligen ett krogbesök på fredagen, ledighet på lördag, sooooooooooooooooooooova! Hopptävling på söndagen, upp tidigt alltså, usch! Men ledigt på måndag också, det ska bli otroligt skööööönt! Hur rolig praktiken än är så tar den död på en!! Ett jobb från 10 till 17 skulle inte sitta helt fel. Nej, nu ska jag försökas sova så att jag kommer upp i tid imorgon och kanske äta frukost, man kommer igång lite tidigare då.










När jag bara rullar fram

Är Jennifer gravid eller inte? Nja, det är en svår fråga nu för tiden. Det kan se ut som jag har en bulle i ugnen men det är faktiskt en massa bullar där innne. Men men... Det var en kamp att gå upp imorse men upp kom jag tillslut och iväg till praktiken, hade köket idag vilket var skönt men rätt så tråkigt. Slutade en timme tidigare och åkte hem och så kom Sara hem till mig åt lite mellanmål innan vi åkte till posten och hämtade ett paket.. Nu sitter jag och tittar på Eva och Adam, blev lite sugen på att se den igår. Ska väl äta någon middag snart innan jag åker ner till stallet, måste fan åka och få behandling för min sjukdom snart! A-B är inte att leka med!! Ska bli roligt att hoppa lille Petter idager, hoppas han har lärt sig att hoppa lagom högt. Praktik imorgon från klockan sju, gäsp! Krogen på fredag kanske, wihoo!

En ny vecka med nya möjligheter

Cyklade till och från träningen idag och vart lika slut när jag kom hem som igår, så tror att jag ska somna igen! Det är nog för att jag slutat dricka ett glas nypressad apelsinjuice varje dag som jag gjorde förut, plus att det där stambytet tar lite på krafterna. Men nu börjar det gå mot sitt slut, eller det är väl hälften kvar men hoppas det blir fint när det är klart. Och man kommer nog uppskatta vatten i kranen, diskmaskin, toalett och badkar mer efter det här, många tar det för givet.

Men är ändå så jäkla taggad inför kommande vecka 8!!
Måndag: Praktik 07.00-16.00, posten, sola och ridning.
Tisdag: Praktik 07.00-16.00, ridning.
Onsdag: Praktik 07.00-16.00 Fysträning
Torsdag: Praktik 07.00-16.00 Dela ut tulpander
Fredag: LEDIG, hallelujah!
Lördag:
Söndag: Hopptävling och fotbollsträning

Får se vad som händer till helgen.... Ser fram emot veckan. Ska nog sova nu känns det som. God natt

Fem snabba frågor

1. Följer du Melodifestivalen?
Jag försöker så gott det går men det är inte världens undergång om jag missar en deltävling. Hatar dock eurovision song contest, så jäkla tråkigt att se på!
2. Vad tycker du om att man nu för tiden har deltävlingar innan finalen?
Bra, för fler låtar och artister får möjlighet att komma fram. Det blir även en hejdundrande final där de bästa låtarna röstas fram. Och med tanke på en del låtar som juryn väljer ut så är det vädligt bra med deltävlingar.
3. Vilken schalagerlåt är din favorit genom tiderna?
En genen schlager så är det nog fångad av en stormvind med Carola men i melodifestivalen så är det one love med Johnson & Häggkvist.
4. Vad för slags låt/artist tror du Sverige borde ha som bidrag i Euroivision songcontest för att gå långt?
Typ Electric Banan band med tanke vilka låtar som det går så bra för. I år tror jag att Molly skulle sitta fint till eurovision, beroende på hur hennes låt är. Tror att hon kan charma många om hon klarar det.
5. Förra året stod Björn Gustafsson för pausunderhållningen i Melodifestivalen  - Vad tycker du om att han inte deltar i år?
Katastrof! Var är pausunderhållningen, vart toapausen är har jag kommit fram till men var är pausunderhållningen? Samtidigt som det kanske inte skulle bli lika bra som föra året och det blir mer ljus på artisterna. Vad minns man från föra årets tävling? Björn, Björn, Björn, Björn, Björn och Björn, det är det man minns från föra årets tävling.

Framtiden väntar

Och vad fan ska det bli av den? Har fått lite reklam och högskolan nu men vet e tusan vad jag vill jobba som eller med? Det är två saker jag vet att jag vill, flytta hemifrån och skaffa hund men sen då, eller innan det då? Måste ju kunna betala hyra och hunden och samtidigt kunna leva själv. Vet inte om jag vill jobba heltid eller plugga efter studeten?!? Hur ska man veta vad man ska plugga till om man inte vet vad man vill bli. "Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns" tills nu har man fått allt serverat på silverfat, nu ska du börja ettan, nu ska du början sexan och min mamma fixade allt det där. Jag ville börja på fotboll, innebandy och ridning, mamma fixade. Gymnasiet fixade man lite mer själv men det var ändå så självklart och nu står man här och måste göra allt själv. Men får väl kolla runt på olika högskoleprogram och se om man hittar någon intressantare än sjuksköterskalinjen, eller om man hittar något jobb som är intressantare än ambulanssjukvårdare. men nu måste jag börja förbereda mig inför träningen med en knä som bultar ur sig smärta.

God morgon alla fans

Imorse vaknade jag av hundtassar, något som fick mig att slänga mig ur sängen! Tyvärr så var det inte den underbart söta lilla finska lapphundsvalpen från Skelleftå som jag föll för i fredags och som mamma inte klarade av att titta på för att den var för söt!! Den var verkligen det sötaste jag någonsin sett! Sitter upp med sidan nu och den är så himla charmig, hoppas den kommer till ett fint hem! Hunden som är hos oss nu, vilket jag visste (så de blev ingen stor besvikelse) var min ridskolas ägares hund Selma, en liten rottis, eller liten och liten, hon är ganska stor! Och det är så härligt med hundar att de alltid är lika glad när man kommer och de får en alltid att bli så glad också. När man går ut från rummet så kommer dem där med svansarna viftandes och steppande tassar. Eller man kommer hem och det blir helt hysteriska. Man känner sig så uppskattad då medan en del människor inte ens kramas när man kommer, eller inte ens ler. Hunden är verkligen människans bästa vän!!

Under träningen igår så "krockade" jag med Jelena och på något sätt slog jag i knät, vilket gjorde jäkligt ont men gick över efter ett tag, kände ingenting i slutet av träningen, ingenting på vägen hem, ingenting på kvällen men imorse gjorde de jäkligt ont och skulle precis testa om det gjorde ont och det gör förbannat ont att böja det framåt och bakåt. Så får se hur det går att cykla och spela fotboll ikväll men brukar kunna träna med smärtan i dessa förbannade knän och fötter, det kanske inte är det bästa men man glömmer ju bort smärtan när man har roligt! Så om fyra timmar måste jag cykla iväg till Lida där vi har träning idag och hoppas det kommer lite fler än igår. Vi hörs senare








Nooooo!

Amy kom bara till andra chansen, jävla skit då! Jag ska vara jäkligt ärlig och jag stendiggar den lille bruden. Så blev riktigt besviken när 1000 miles gick till globen! Men samtidigt roligt att oetablerade kommer vidare, eller jag vet i alla fall inte vilka dem är! Roligt, roligt men hade hellre sett Amy i finalen! Får hoppas hon går via andra chansen till finalen då rå! Men ville ju ha med Markoolio också, buhu!! Nu hejar jag gärnet på Måns!

Wihooooooooo! Måns till final, härligt, härligt, härligt, härligt! Och Amy får två chanser på sig att ta sig till final, känns bra det! Hahaha men jag rådiggar henne!! Mollsan nästa veckan som bara SKA till final och ska VINNA och ska tar Eurovision till Stockholm nästa år!

Inget blev sagt

Blev lite stressigt där till fotbollsträningen men kom dit till slut men det var riktigt segt att ta sig dit. Vi var bara sju stycken där så spelade på småmål och Lukas fick spela med oss. Spelade en timme sedan var det denna väg hem igen, ångrar alltid att jag tog cykeln och sket i vantar men när jag sitter här är jag stolt att tog cykeln, så får man extra mycket träning!! Men nu är jag jätte trött, fick ett litet erbjudande att åka till stan ikväll men tror inte jag orkar. Kommer typ somna innan melodifestivalen. Hoppas det blir Amy och Måns som tar sig vidare till Globen ikväll!! Åh, vad jag är trötter! Ska väl packa ihop väskan och gå ner till duschen snart men varmvattnet är ju så dumt där. Längtar tills badrummet blir klart och vi får tillbaks vårt badkar!! Imorgon är det fotbollsträning igen, hoppas det blir lite flera så att de blir avbytare. Jag blev i alla fall väldigt seg idag när vi spelade hela tiden i en timme!

Hej alla fans

Praktiken är jätte rolig men oj oj oj vad trött man blir! Man går konstant i åtta timmar känns det som, så fort man är klar med något så kommer nästa sak men det är riktigt roligt när man är där men det tar på krafterna och igår vad jag så jäkla slut. "Tittade" på let´s dance med mor min igår, vi båda pratade i telefon och på måndag åker hon till fjällen. Väntar på träningen nu, ska bli skönt att röra på sig lite mer än att bara gå. Så hoppas det blir lite folk idag på träningen så att den blir av. Borde nog äta middag nu så att jag kan bege mig till träningen sen, ska försöka hinna förbi posten innan dess. Ska äta lite middag nu, adjö

Hallå, hallå

Hemma från praktiken som jag slutar på om en halvtimme. Har en sådan snäll handledare som låter mig gå tidigare när det inte finns något att göra men fram till dess var det fullt upp hela dagen. Riktigt skojsigt! Var hur trött som helst imorse men nu är det helg och ledighet, ska bli skönt! Inga planer ikväll för en gång skull. Ska bli skönt! Någon gång ibland är det skönt att bara ta det lungt. Delade ut tulpaner igår med Tess, Madde och Jelena och mamma fick en bukett i alla hjärtans dag present. Ska jobba lite med projektarbetet i helgen, gjorde lite testar igår till de så ska skriva in dem och så. Fotbollsträning imorgon och på söndag, det ska bli roligt, roligt!! Ska se på lite vänner nu! Adjö

Jag blundar hårt

Det känns som om dagen precis har börjat! Vaknade av stambytet imorse men låg kvar i sängen och lyssnade på eländet. Gick upp vid tio och åkte hemifrån halv ett och var på sjukhuset fyrtiofem minuter senare. Och vid halv nio åkte jag därifrån. Började titta på tv-tidningen vilka program som gick nu på kvällen men kom på att jag missat alla. Missade ridningen och är hur pigg som helst nu! Ska ladda upp lite bilder, sätta över bilde på ett USB-minne och sedan gå till rummet och roa mig vid den datan och sedan se någon film för att sedan sova. Ledig imorgon men det betyder inte sovmorgon inte! Nepp, stambyte börjar klockan sju! Men imorgon ska jag städa rummet, damsuga!!! Kanske sola och sedan åka till Tessi vid fyra och så har vi löpträning vid sju. Får se hur det går, muskler som inte tagit igen sig sedan i söndags och ett knä som har allvarliga problem och nu blivit plågat på hästryggen. Att det kan göra så ont utan att man ramlar av!!

Nu kommer jag tillbaks, till den värld jag aldrig lämnat

Snabbuppdateringar.
Hade sportlov vecka 6 och åkte då till Cicilia i Norrland, där vi gick långa promenader varje dag med Kenzo, åkte skridskor, spark med eller utan hund och var på krogen med Foppa. Dagen efter min hemkomst åkte jag och fotbollslaget till Norsborg och hade fotbollscup. 1-0, 5-0, och 2-0. Såg fram emot att träffa Gädda men hennes lag hade dragit sig ur men snart är det träningsmatch mot dem. Vi måste ju bara vinna då!!

Tessi, jag och Jelena

Helgens skönaste var nog övningsköraren men ska inte gå in på detaljer här inte. Skoj var det i alla fall! Efter cupen åkte jag hem till Tessi och tittade på melodifestivalen och gjorde tacos och så kom Jelena över. Och vi skratta som fan när det gick så bra för Caroline af Ugglas eller vad hon nu heter. Så det var lite skojsigt. Dan där på så blev det fem års kalas och sedan vidare till träningen där vi hade body attack. Det var ruskigt roligt! Lät de roligaste gympass jag gått på och afrodansen kommer sen.                                                                                                                                                                       

Igår var det första dagen på praktiken vilket inte började så bra. Tågen gick inte in till stan, utan de stannade i farsta, så ringde mamma och bad henne kolla hur man tog sig dit utan tåg. Så fick lite panik där ett tag! Men tog mig i alla fall fram och hittade rätt, träffade Per från klassen som skulle tre våningar ovanför mig. Och på plats fick jag en underbar handledare. Idag jobbar jag kväller så väntar på att tiden ska komma.

Har även bytt hopphäst mot Saras stora besvikelse. Så igår red jag lille Petter och fick några roliga moments. Tur att han är snäll, hade han börjat bocka eller sparka bakut hade jag legat på marken igår. Han hoppade verkligen för högt och de var på håret att jag inte ramlade av. Mitt knä tog dock några smällar igår, så det var lite uppsvullet igår natt men nu har det lagt sig lite. Gör bara ont när man tar på det, så får väl låta bli.

Bloggpaus

Bloggpaus tills vidare


Tillbaka 6/2 2009

Åkte som sagt in till handen idag och klippte mig tillsammans med Sara. Inte så stor förändring, mest topparna och lite så där. Hon behövde ta mer på längden för det jag ville ha och det ville jag inte! Men det känns rätt så fräscht nu! Sara blev hur söt som helst i sin nya frilla, tycker jag i alla fall! Tog tre hamburgare på donken innan vi shoppade lite, väldigt lite! 30 frimärken bland annat! Fick skynda mig till tåget sedan och träffade Jennifer på vägen dit. Cyklade till träningen och hade en rolig entimmesträning innan jag cyklade hem! Nu väntar jag bara på bussen! Tessi ringde nyss och berättade lite roligheter, åh vad roligt!

Men nu är det inte långt kvar tills jag åker och känns inte som jag är redo för att åka, rummet ser ut som ett bombnedslag!  Så ska väl packa lite och så en sista gång. Mor min kör in mig till centralen ikväll och Cissi hämtar mig i U-ånger city! Får se vad som händer den här veckan, det roliga med Cissi är att man aldrig riktigt vet vad som kommer att hända, lik mor våran! Termobyxor har hon i alla fall tvingat med mig!

Så nu blir det en veckas bloggpaus från mitt håll! Återkom på lördag!


Ett nästsista inlägg

Troligen! Hinner kanske blogg innan jag berger mig av. Ska snart till Handen och se Saras klippa, kanske klippa mig själv också?! Får se  vad tiden säger, har en fotbollsträning klockan fyra! Men det var väl det jag skulle skriva. Orkar inte skriva något mer! Hörs ikväll!

RSS 2.0