Mamma mia is the film!


Åh, vad jag älskar den här filmen! Fick gåshud av det här slutet nyss ;)

Torpis

Inte nu på söndag men nästa söndag ska jag till Norrland, yes! Slippa dessa tre timmar kommuntalt varje dag. Ska verkligen försöka åka tåg upp och ner, sida till sida. Haha! Skoj! NOT! Läste nu att vi ska ha barnmedicin, det låter väldigt roligt. Men det börjar känns lite press nu från veckorna i Torpshammar! Ska få en jätte stor och avgörande hemuppgift också, vilket jag ser fram emot! Det är det här jag har valt, det är det här som har fått mig gå kvar i skolan. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska hoppa av och hur nära jag varit. Men är glad att jag har gått kvar! Börjar faktiskt ge upp att plugga efter gymnasiet, börja jobba som undersköterska någon stanns, var som helst, så jag kan köpa min hund! Och sedan kan jag jobba som undersköterska resten av mitt liv, jag vill inte jobba, den här världen tvingar mig och jobba och då får jag väl jobba så att jag har råd med tak och hund! Det jag alldra helst vill bli tar ju ett tag för att bli, ska försöka se om det finns något roligare uppdrag! Imorgon har vi mössprovning, skoj NOT! Studenten är så jävla överskattat, åh, wohooo! Jag klarade skolan! Men alla som har tretton IG:n får också ta studenten fy fan vad jag är bra. En anledning att festa?!?!! Jag känner faktiskt lite panik inför studenten, nu börjar livet på riktigt! Men samtidigt känner jag mig närmre min Glimma mer än någonsin och för varje sekund som går så kommer jag bara närmre och närmre! Nu har jag i alla fall gjort lite läxor, eller en läxa rättare sagt! Men jag har varit jätte duktig idag, i skolan var jag inte särskilt aktiv. Tog fram DNA på naturkunskapen, då gjorde jag väl det jag skulle. Sen på svenskan, alltså vår lärare fick ryck på mig, hennes stubin måste vara såhär kort eller hon har ingen stubin det smäller hela tiden, ärligt talat! Jag sa "Är det inte bättre..." Och sedan började hon skrikprata en jädra massa blaja, varför inte använda ordet "nej"! Åh jag får damp! Därför var jag skitnere och sur på svenskan, gjorde det jag skulle, sov och gick hem! Hemma satte jag mig då och letade hundnamn sen så städade jag mitt rum, damsög hela lägenheten och städade hos fågeln, nu är det fint här! Alla är välkomna på fest! Jaha, bara Sara är det!

Hundnamn

Helst av allt vill jag köpa en hund imorgon men så ser inte läget ut. Varför måste denna jord styras av pengar?!?!
Sitter i alla fall och tittar på olika hundnamn.... Just nu vill jag ha en golden tik, wohooo! http://www.mountainvalley-dogs.se/hundnamn.htm bara för att jag inte har något att göra



Innelistan - Utelistan
Dimma, Glimma - Odöpt
Brumma - Orka
Molly - Häxa
Saga - Bönan
Honey - Curry

Dimma och Glimma, lite lika kanske? Skrev upp de jag hittade och Dimma hade Tessi sagt några veckor tidigare, blev lite kär i det namnet. Och nu är jag lite kär i Glimma ;) Och Brumma, haha, hur gulligt är inte det på en skala 1-10?!?! 10 Molly, Saga och Honey var väl inte de roligaste, så de borde inte vara med på listan egentligen... Så de åker nog ut,...!

Vi gör en ny innelista
Glimma!
Dimma!
Brumma!


Så om Du tänkte köpa en hund till mig de närmaste timmarna eller inom en snar framtid, som en överraskning!
Så köp en:
Golden retriever
Tik
Vid namn Glimma

Skulle jag ändra mig till en hanhund har jag min Techno!!

Image:Golden Retriever 7 Aug 2005.jpg


Den mörka skogen skrämmer en!

Cyklade till och från träningen idag. Dit var det inga problem, träningen var jätte rolig men det gick skit för mig. Så skulle jag cykla hem och det gick bra tills jag kom till skogen och jag vet inte vad det är som gör att man vill komma ut där ifrån så fort som möjligt. Hur många mördare står där och väntar egentligen? Jag tror chansen är större att bli ner slagen precis innan skogen eller precis efter, ändå känner man en trygghet när man kommer ut från skogen. Men när jag cyklade in där i skogen så var det ett stort svart hål, inte så överdrivet lockande! Och sen då, var enda buske är en människa! Och man ser ju inte vart vägen är och jag skulle omöjligt se om det kom en människa och kom det en människa skulle jag skita på mig. Man måster seriöst titta vart träden tar vägen för att inte åka av vägen. Nu lyckades jag välidigt bra men det var osäkert många gånger. Men nu sitter jag här och ska se på idol, hinner ju inte se klart innan uttagningen börjar men ska börja se det nu i alla fall. Två lektioner imorgon :) Puss och kram!

Varför krångla till det?


Leonberger, berner sennen, hovawart, Australien shepherd, finsk lapphund de är väl de raser som jag varit mest inne i. Men idag på väg hem från träningen träffade jag en tjej som hade två golden retreiver och de var hur lydiga som helst. Båda gick löst och hon visslade så kom båda och satte sig bredvid henne och det är ju så otroligt söta. Och min favorithund Zantos är en golden retreiver, så varför krångla till det så mycket för? Golden is the hund to have! Kollade nyss upp försäkringen och visst en finsk lapphund är den billigaste ras jag hittat där men man kan ju inte bara ta det på försäkringen. Golden är lite dyrare att försäkra, det är nog ett tag kvar tills jag måste göra detta val. Men vinner jag en miljon imorgon så är det ju bra att vara förbered.


Då var det skola igen

Då var  veckan igång och snart är det oktober, fy bubblan vad tiden går fort! På torsdag är det inga skola, wohooooooooo! Sara kommer hit på onsdag och följer med till stallet, så ska vi äta pannkakstårta, jag står inte för görandet! Jag suger! Så hundvakt hela helgen, skönt med långa promenader och mys. Det härligaste är ändå att ha en hund i sängen när man sover. Så mysigt, längtar tills jag får min egna. Jaja, sen har vi två och en halvdag i skolan. Inga lektioner torsdag, fredag, wohoooo! Tävling på söndag och Torpshammar lite senare på dagen. Försöker fixa så vi slipper åka bussen, usch för bussåkanade så långt. Det är bara jobbigt och sätter man sig alldra längst fram är det jävligt varmt när solen ligger på. Nu måste jag byta om och cykla till fotbollen efter som Tessi har svikit mig idag! BUHU!!

Åh, vad jag älskar den här filmen! Kan inte få nog av den!


Hopptävling


Gick upp åtta imorse och var i stallet en halvtimme senare. Tävlade Marcos idag, första klassen gick allt bra, fick en tredje placering. Känns bra! En ponny kom etta, jag vet inte om tvåan är häst eller ponny så min stora svarta. haha! Andra klassen gick inte lika bra, framhoppningen var katastrof men det gick bättre inne på banan, dock så slarvade jag och de blev ett stopp, fy vad irreterande. Får tänka på det till nästa tävling som är om två veckor, wohooo!! Det är galet varmt att rida nu i alla fall och jag bara hör hur mycket både jag och Marcos flåsar.

Känns skönt

Nu har jag bara ett kapitel kvar och en vecka tills provet, fy bubblan vad underbart!! Känns otroligt skönt att vara ute i riktigt god tid, wohoo! Ikväll ska jag ut och gå med dogisarna, wohoo! Saknar dem, hundvakt nästa helg! Tävling imorgon, oooops! Ska bli skoj, skönt att det inte är kyla som bara den för då är det hemskt att tävla...!! Vår data är knäpp just nu, sitter på en annan nu. Hm...!

Plugga, bläää!

Ska fortsätta plugga psykologi nu, boring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tävling imorgon

Börjar bli lite nervös, första tävlingen med Mackan!! Men det ska nog gå helt okej ändå. Satsar på två felfria rundor sen en rosett hit eller dit spelar för mig inte så stor roll. Imorgon har jag mycket mer tid än vanligt, brukar ju hoppa i de första klasserna och man känner sig extreamt stressad över allt. Men imorgon hoppar jag i de två sista klasserna och har tid på mig, både att gå banan, ta hand om Marcos och byta om i lugn och ro. Hatar att man måste ha säkerhetsväst på sig under tävlingen, det är så obekvämt. Och vi hoppar ju aldrig annars med den men tycker det är en jätte bra regel ändå. Genom att sätta upp regler som man blir straffad för om man inte följer gör ju att några fler följer reglerna. Som att ha bilbälte, en del tycker ju att det är upp till var och en. Men för mig är bilbälte en självklarhet! Det är som en vana, när man kliver in i bilen sätter man på sig bältet. Men men, tillbaka till tävlingen. Hoppade 80-90 i onsdags och det gick otroligt bra, så känns ändå lite skönt men ändå är det lite jobbigare att andas, haha!

Ska åka till mor idag, plugga lite psykologi! Det här är första provet där jag börjat plugga i tid, har sammanfattat två kapitel av fyra, känns rätt så bra! Och psykologi är ändå rätt logiskt och om man bara tänker efter lite så kan man gissa sig fram till svaret. Såna prov gillar vi! Yees!!

Abba is the shit, maha!!

Jag älskar verkligen mamma mia filmen, lika bra andra gången som första!! ABBAs kläder är ju så jäkla sköna, fan vad härligt om man fick gå runt sådär varje dag, hahaha!! Man blir så lycklig av den där filmen, wohooo!

Mamma mia, wohooo!

Har bokat biljetterna nu och ska snart få skjuss till Älvsjö. Jag märker nu att jag aldrig skulle kunna flytta till Umeå, jag hittar knappt här liksom! Så jag börjar nog gilla Stockholm mer och mer igen, behövde ett break! Men tycker fortfarande det är jävligt stressande i den här staden! Om åtta minuter åker vi och så får jag uppleva denna underbara film igen!! Yees!

Fredag

Har den här veckan gått långsamt eller fort? Jäkligt långsamt!! Åk tre timmar för att ha lektion i en timme, nej inte idag! Plus att min smärta i knät och låret är olidlig så jag ville hellre läka det hemma i sängen. Ska på bio sen vid fyra men det är ju inte samma sak, då sitter man ju helt still i två timmar. Ska se mamma mia igen, förmodligen. Ska gå och äta frukost nu, duscha, byta om och plugga psykologi! Berättade jag föresten att jag köpte hundkoppel igår? Adjöken

Ändrade planer!

Inför framtiden! Jag har haft välidgt mycket idéer på min framtid men nu är det nog den som blir den slutgiltiga! Stockholm! Och ska nog jobba ett år och sedan söka till polishögskolan här i Stockholm. Anledningen är för att i Stockholm har jag allt, då menar jag inte butiker och klubbar utan fotbollen, stallet, kompisarna, familjen och tryggheten. Norrland skulle vara en utmaning men jag är för lat, får skaffa någon stuga där uppe sen. Så grattis Stockholm, ni får ha mig här ett tag till!


Idol 2008


Så jäkla bra!! Ja, igår satt jag först och sa att jag skulle gifa mig med Andreas och sen Anders och det slutade med Laila! Hm... får väl se hur det blir med den saken..!!

Färdig och beredd

Då var man klar att åka men bussen går om en halvtimme, jag kan ju kanske gå till ett tidigare tåg men jag orkar inte kolla upp det och jag orkar inte gå och jag vågar inte ställa cykeln i centrum. Så jag väntar snällt på bussen, mohahaa! Sitter här och skriker till ABBA-låtar av mamma mia the movie skådisarna! Så jävla bra! Ska se mamma mia imorgon, igen!! Wohoooooooooo! Den bjuder skolan på, tackar, tackar! Jag går bara på bio när det är gratis, haha! Sist bjöd ju SF och nu bjuder skolan, uppskattat!

Nya facebook

Ja, förändringar är alltid jobbigt i början men har börjat vänja mig nu och gillar de faktiskt mer förutom att det går så otroligt segt! Man hinner ju somna innan de händer något nytt, nej inte så segt men de är segare än vad det gamla var. Jaja, det blir väl underbart snart som alla förändringar. Vara bara tvungen att skriva... Nu ska jag äta frukost!!

Hoppla polle!

I ungefär en kvart stod jag och övervägde, skulle jag rida eller inte! Min träningsvärk var helt sjuk igår, jag haltade runt och så fort jag råkade böja på benet så flög det iväg, typ! Men bestämde mig för att rida, efter som jag ska tävla på söndag så är det skönt att ha en sista gång som gick väldigt bra. Så bestämde mig för att rida, wohoo! Bra val! Det gjorde helt sjukt ont i början men sen märkte jag inte att jag hade ont. Det gick väldigt bra igår, det blev ett riv men annars gick det otroligt bra. Känns skönt inför tävlingen men drömde dock att det var helt kaos, när vi skulle bygga banan var det helt kaos, jag fattade ingenting av banan, det var helt kaos! Och inte nog med det, på läktaren satt mina lärare, hm...? Men igår så fick vi bestämma en egen bana av det som fanns och då KOLLAR man igenom banan två gånger innan man hoppar den precis som man tänkt, visst ingen märker om man gör något som man inte tänkt ut, jag ändrade en sak men det var inte för att jag glömde utan för att det skulle bli mer övning.. Men när man ska tävla blir det skit nervöst med banan. Men tror det är för att allt inte är uppbyggt och man tror inte att det ska bli något av det. Jag har inte lagt ner så mycket tid på omhoppningen förut, kanske måste lägga ner mer tid på det på söndag, det finns ju en chans till det.

Idag skulle vi ju ha en lektion, som ändrades till en annan igår och när vi klagade på det tyckte våran rektor att vi var patetiska för alla kan inte ha planerat in något jätte viktigt en timme efter skolan sådär. Håller faktiskt med han, vår klass klagar på allt, så fort vi hittar en chans så klagar vi. Orka lägga ner energin på att klaga. Jaja, igår fick vi i alla fall sms om att lektionen var inställd. TRIST! Så fick en sovmorgon nu, ska gå och äta frukost, byta om och åka till far min. Adjööö!

Klar med en läxa

Yes! Jag är klar med idrottsuppgiften, känns otroligt skönt och lättande. Nu ska jag sätta mig ner med expressen och göra läxa nummer två! Ridning ikväll! Gynning på tv ikväll, idol och främande fågel, hur ska man klara av detta:S Jaja, det är inte hela världen!

Anders Bagge på the voice imorse, fy tusan vad söt han var! Det var typ inget snack om idol utan nästan hela intervjun handlade om djur, det gör mig absolut ingenting! Wohooo! Mer djur till the voice!

Sorligt att Graaf lämnar the voice nu :( buhuuuuu! Kan de inte ha både Magdalena och Craaford!!

Pluggisdag!

ja, då har man varit i skolan på en lektion, kändes ganska så värdelöst! Såå ska snart gå och äta lunch och se på the voice. Sedan ska jag göra idrottsuppgiften och svenskan, båda till nästa vecka! Känns skönt att vara ute i tid.

Och nu har projektarbetet ändrats en sista gång hoppas jag! Nu är jag och Anna välidgt på på min lilla idé som hon hjälpte till att bygga ut på. Ska skriva en planering och sånt på torsdag och prata med Gädda och Söder på måndag om våran ide. Gädda tyckte i alla fall att grundidén verkade bra!

Nu är jag sjukt hungrig!

Fotbollsträning

Kom nyss hem från fotbollsträningen och har sjukt ont i mitt högra ben. Var riktigt jobbigt men också otroligt roligt! Wohoo! Älskar fotbollen, så jädra glad att Tessi övertalade mig att börja. Som sagt är det inte så vanligt att börja spela fotboll när man är arton men någon sa idag attt jag bara tagit ett uppehåll i åtta år, låter väl lite bättre. Haha! Det är i alla fall helt galet roligt.

Men något som inte är lika roligt är att de är ändrade planer för veckan.! Imorgon har jag EN lektion, på torsdag har jag EN lektion och på fredag har jag EN lektion. Och de är max 1½ timme! Och det tar tre timmar för mig att komma till och från skolan. Roligt, roligt, NOT!! Men får väl passa på att plugga på tåget, känns som om jag kommit i från det. Sitter messt och drömmer på tåget, lyssnar på hög musik och väntar på slutstation, hoppas sedan att bussen går, så jädra laaaat! Ska bli ett slut med det, bara för att jag blivit så jädra lat så ska jag ta CYKELN imorgon. Märkte ju på träningen att jag inte orkar fult ut. Visst cykeln till station är inte mycket men det är mer än att åka buss. Så cykeln imorgon, eller vid ännu bättre fall GÅ! Men de tar ju lite längre tid och jag har inte all tid i världen på morgonen. Men imorgon har vi en lektion så ska nog ta mjukiskläderna sätta upp håret i en tofs och bara vara slapp!

Måste bara säga att jag älskar Louise i min klass! Sååå jävla roligt att det finns inte, helt sjukt vad rolig hon är! Alltså hennes uppvisning i onsdags var ju hur klockren som helst. Men idag alltså, fy bubblan vad jag skrattade! När hon började sjunga "Jag är så lycklig" högt som bara den i rulltrappan. Och sen då, börjar hoppa som Pippi och sjunger "här kommer Pippi Långstrump" mitt på centralen i rusningtrafiken. You go girl!

Nu ska jag gå iväg, duscha, sova och vakna! God natt!!

Snacka om irreterande

Sitter och har projektarbete nu och så sitter de och spelar jävla dataspel, med ljudet på! BLäääää. Adjö!

Vakna med the voice

Om en halvtimme måste jag gå upp och ska åka en timme senare. Craaford är jo borta från the voice idag och då kom min favorit av Graafarna, wohoooo! Ska kanske läsa hennes bok en fjärde gång ;P Wohooooo! Nu ska jag slänga mig i sängen igen! God natt!

Ser fram emot denna vecka

Måndag: Skola, mentersamtal (tjafs om studenten), etik (redovisning om mobbning), projektarbete (ska typ bara prata med Gädda om det), naturkunskap (Ska väl typ börja på genetik, tror jag! Sedan ska jag umgås med Tess och åka moppe ( så jäkla roligt ) till fotbollen och träna (underbart)!!

Tisdag: Skola, naturkunskap (labba), svenska (kan någon berätta vad vi göra på svenskan?). Hem och göra idrottsuppgiften och börja plugga psykologi! Sedan ska jag till stallet och rida.

Onsdag: Skola, Etik (ingen aning om vad vi ska göra) och sedan estetisk verksamhet (ska fortsätta med gipsmaskerna). Hoppa Marcos på kvällen.

Torsdag: Skola, Audologi (spännande? Jag har  världens sämsta hörsel). Ska till pappa.

Fredag: Skola, enbart naturkunskap (skoj, not)! Förmodligen mamma mia med småsystrarna, jippi!

Lördag: Ska vara hos pappa, åker till mor min på kvällen.

Söndag: Hopptävling, iiiiiiiiiii! 80 och 90 centimeter på Marcos. Önska mig lycka till!





Bara för att jag inte har något att göra ska jag skriva upp mina betygsmål denna termin:
Estetisk verksamhet - MVG
Idrott och hälsa B - VG/MVG
Naturkunskap B - VG
Psykologi - MVG
Religionkunskap - MVG
Etik och livsfrågor - VG
Svenska B - VG
Projektarbete- G/VG/MVG
Akutsjukvård - MVG
Räddningtjänst - MVG


Ta det lungt!


Haha. Usch, jag bara känner hur ångesten växer inom mig men jag måste lugna ner mig nu! Jag prater med Gädda imorgon och sedan börjar jag ringa runt, får väl ha någon reserv plan om det går snett. Men det tror jag att jag har, den är jäkligt ful men jag vägrar få IG!

Paniiiiik

Imorgon ska jag berätta om mitt projektarbete och jag känner en aning paniik över det. Vad tusan ska jag skriva om??!?!?!? Iiiih.....!

Céline Dion


Jag är så jäkla rolig, ändrar mig hela tiden! Förut skulle jag ha minst fyra ungar och nyss skulle jag aldrig i hela mitt liv skaffa ungar men nu är jag uppe på minst tre igen. Och igår när jag gick och sjöng på en låt av denna artist så kom jag på att Céline är ett jätte fint namn och det var då jag ändrade mig, haha! Och när jag sa det till Tessi sa hon att Dion är ju också ganska fint. Och en Bianca har jag velat ha i fyra år. Men fan om jag får tre pojkar, jag vill bara ha döttra ju. Hm... fan att man inte får välja!!

Fotbollsskor

Sitter inne på tradera och tittar på fotbollsskor, efter grusskor men hittar bara mer och mer grässkor jag vill ha men vad ska man med ett par till med egentligen? Men jag är riktigt kär i två par skor men jag är inte så jädra rik alltså. Hm...! Nu ska Jennifer gå och sova. God natt!

Kalas ikväll, wohoo!

Ja, jag gick ur sängen en kvart innan bussen skulle gå och missade såklart den men till nästa buss var jag i god tid till men så ska jag gå ner till bussen och hittar inte mina skor, springer in i rummet igen men de är inte där. Så kom jag på att jag glömde dem i bilen. Så ja fick springa ner till bilen och hämta skorna och där med så missade jag bussen. Kom en halvtimme försent till psykologin, där jag börjar förstå vad vi gjrode sist. Sedan fick vi tillbaks naturkunskap provet, gick ju skit bra!! Sen hade vi genom gång och jag och Anna var väldigt aktiva. Så har vi äntigen fått vår nya busshållplats, fy bubblan vad skönt. Slipper man ler vägen och gå över vägen, skönt som bara den! Men det var vissa som inte förstod att vi bytt, haha, såg jädrigt roligt ut!! Snart ska jag på Tessis kalas, wohoo! Hoppas de har gjort damsugare... iiih!

Idolfeber

Första bilden Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson
Nya juryn är ju så kung. Jag hade tänkt skita i att se idol i år men sedan bidde det tydligen att man blev fast. Och nu kan jag inte vänta tills på tisdag för att se fortsättningen. Hahaha! Men bäst i år är ändå juryn, den föra sög ju! Laila är min klara favorit, haha! Det jag saknar alldra mest är Gynning, buhu, kom tillbaka. Men hon blev rätt så livsfarlig för mig idag. Jag skulle gå i mitt rum så låg Carolina Gynnings bok på Magdalena Graafs bok på golvet, så på något vis klev jag på böckerna och efter som de har så konstigt material så glider de ifrån varandra och jag följde med Gynnings bok iväg och som tur var låg sängen bakom så jag ramlade rätt så skönt.


I´m back

Och det blir ingen teater ikväll! Nu ska jag roa mig på egen hand, god natt!

Puh!

Då har jag gjort klart loggen till nästa vecka. Känns skönt! Även fast det inte är något jätte stort så är det ändå något, hm..! Jaja, det känns bra i alla fall, känns ju inte dåligt att ha den gjort precis. Jag funderar faktiskt på att träna nu, ut och springa i skogen, skulle vara väldigt skönt. Jo, jag tror jag gör det! Adjööö!

Gode morgon

Vilken sovmorgon man tog då! Åtta satte jag på tv och tittade på vakna med the voice. Ska snart äta frukost och sedan göra två läxor, så man har dem gjorda liksom. Ska försöka hitta lite till mitt projektarbete, ska berätta på måndag vad jag ska göra.. Iiiiiih..! Panik, vad ska jag göra?!

Vilken dag, va?!

Ja, jag hann aldrig andas idag känns det som. Började med idrottslektion, alla ville vara inne utom jag som ville vara ute men jag blev ju då ner röstad. Körde lite olika sorters lekar med en pilatesboll. Sedan hade vi etik där vi gjorde ett arbete om mobbning, riktigt nöjd med det! Lunch, där vi hade ett väldigt intressant samtals ämne, spya men sedan ville alla byta så jag böt till hundbajs och då kom vi tillbaks på spya. Mogna klassen! Så hade vi estetisk verksamhet, fy fan vad roligt! Först körde vi charader och lite kull men sedan körde vi igång med en statusgrej. Man skulle komma på kalas en och en och ha låg eller hög status. Riktigt roligt att se på alla andra, Louise var ju klockrenast! Så vidare till psykologin efter lite mer bråk om studenten, känns som man hellre vill skita i studentskivan för det blir så mycket tjafs! Psykologin var riktigt intressant men blev sjukt krångligt på slutet och de ska komma på provet, fattar ingenting! Vidare till Tess, åt lite mat och böt om. Vidare till fotbollen, där jag invigde mina nya skor! Vilket jag inte vågade från början...!!
Jen "Tessi, jag vågar inte ha dem. Alla kommer tro att jag tror att jag är bra"
Tess " Jaffa, skärp dig! Ingen kommer märka att du har nya skor, ingen tänker på det"
Jo visst! Jelena såg direkt och även Carina, bra Tessi! Hahaha. Men det blev kanoners det! Älskar verkligen det laget, så jädra sköna! Vidare till ridningen, hoppade Marcos gick väl sådär, lite hit och dit. Tävling om en vecka 80 och 90 klassen.

Imorgon har jag sovmorgon till halv sju, haha! Jag ska sova ut som bara den imorgon, Gud vad skönt! Lär väl inte sova till sex precis men ska sova tills jag vaknar helt enkelt. Så sköööönt! Men ska göra lite läxor faktiskt. De är en vecka kvar till den ena och två till den andra. Men man kan ju lika gärna göra det nu när man har tid så behöver man inte tänka på dem tills den vecka som var har prov också. Nu ska jag hoppa i badet, se på idol och sova! God natt!

Jette trott

Jag somnar snart, har precis gjort middag till imorgon. Fotbollsträning och sedan ridning, ska bli skönt att röra på sig. Har börjat gå utför på sistone. Fan tog magrutorna vägen? Men nu måste jag sova innan jag somnar....!

Hm..

Jag var så sjukt trött i morse, sov i idrottskläderna så tog bort mascaran med fingret lite och gick. Hade sammarbets övningar på idrotten, det var riktigt roligt, inte så fyskiskt men skoj ändå. Sista övningen var ju lätt roligast. Vi fick en tunna med massa hål i och en massa äggkoppar och en mugg. Tanken var att vi på fem minuter skulle fylla denna tunna med vatten från poolen. Jag offrade mig att hålla i hålen och man blev rätt så blött ja. Och när vi sedan vunnit så hälde Per tunnan över mig, som tur var hade ju redan lite åkt ur men man blev ännu mer blött. Så då kunde man ju lika gärna hoppa i poolen liksom. Simmade runt där med kläderna på innan jag gick upp. Och då kom jag på att efter som jag var så trött hade jag itne packat så nogrant, så som nya strumpr, bh och trosor. Mmm, skoj! En bikini hade jag tydlgigen med mig men bara överdelen. Nu är jag i alla fall hemma i torra kläder, har hämtat mina fotbollsdojor. Vilket kapp, visst finns det bättre och snyggare men 145 spänn för att par fotbollsskor, kanon! Nu ska jag gå och äta

Ett sista farväl

Kom nyss hem från Sune, känns inga bra. Jag önskar jag kunde åka ner dit igen imorgon och träffa honom. Usch, finns inget att skriva..

Pr-arbete

Sitter vid skolans datorer nu och har ingenting att göra. Har precis haft projektarbete och har nu en halvtimme rast till naturkunskapen, sedan slutar vi. Har väl inte riktigt kommit igång med projektarbetet men jag vet vad jag vill göra och i värsta fall får jag väl göra det själv då. Måste bara få kontakterna och lite fler ideér. Nu måsta jag springa till skåpet och hämta mitt läppsyl. God natt

Time to say goodbye


Jag vill inte tro att det är sant
Idag blir den sista gången i hela mitt liv som jag får träffa min underbara Sune!
Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.
Önskar att det fanns någonting att göra
Tyvärr är det här det enda vi kan göra för honom
Vila i frid min älskade gubbe!
Ni slipper Du ha ont hjärtat
Hälsa Bianca från mig.
Ni två kommer alltid ha en väldigt stor plats i mitt hjärta
I mitt hjärta kommer ni alltid leva kvar, vart ni än är!
Jag älskar Er!

A.B.B.A


AG


P-bot

Jag gick till affären här om dagen, och jag var där inne i bara 5 minuter ungefär.
När jag kommer ut igen, ser jag en motorcykelpolis som skriver en parkeringsbot! Så jag går fram till honom och säger:
"Kom igen nu, var lite schysst och riv den lappen då?"
Han sket i mig fullständigt och fortsatte skriva. Så jag kallade honom för skrivbordsryttare och sa att han säkert var nazist också.
Han gav mig en blick och skrev ut en ny bot för att jag hade slitna däck!?
Då kallade jag honom för:
"din lilla dj**la hästskit!"
Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan, och började på en tredje???
Det här höll på i ungefär 20 minuter...ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett ord.

Till slut gick jag därifrån, jag brydde mig inte ett dugg. Min bil stod ju runt hörnet, tycker bara att det är viktigt att ha lite kul varje dag...


Bäst!


Mamma mia the movie


Igår gick jag och Anna på bio. Tittade på mamma mia, helt gratis! Den var otroligt bra, musik är bland de underbaraste som finns. Har lyssnat på "abba" hela dagen eller rättare sagt abbalåtar. Med både filmteamet och sedan A-teens, har inte en enda Abba-skiva hemma. Mamma hade lp-skivor förut men vi har ingen lp-spelare. Det är ju sjukt coolt med en sådan. Jag lyssnade rätt så mycket på lp när jag var mindre, Anita Hägerland! Och det var ju så coolt att sätta på den och sedan byta låt. Hoppas det kommer tillbaka, att vi fattar att mp3 är skit. haha! Naa, den kanske inte ska över ta mp3ns plats. Och man kan ju redan låtarna, wops! Fast man inte ens vuxit upp med dem och har väl aldrig varit så stort fans av Abba förns nu! Haha. Men saknade ju en hel del låtar där med mina försök till Abba, så tog fram nothäftet och satte på skivan som är med till den och satt och sjöng. Tänkte precis förboka dvd:n men den kommer inte ut förns sista november, vad är det för skit? Då förstår jag de som laddar ner alla filmer, det är ju jätte långt till dess. Buhuuu! Får väl gå och se den på bio igen, för den är så sjukt bra! Har du inte sett den så gå och se den eller vänta till sista november. Perfekt julklapp!!!

.


Det finns inget att skriva

Det här har varit den värsta veckan i hela mitt liv och en tuft tid väntar!

Mamma mia, the movie!

Ja, jag och Anna bestämde oss för att gå och se mamma mia idag. Efter skolan åkte vi till Sickla och gick runt där, pratade massa skit och handlade lite. Sedan  hämtade vi ut våra biljetter och väntade på insläpp. Tjugo minuter efter att bion skulle börja kommer de in och säger att de inte får igång filmen. Tråkigt!! Så får vi stå i kö för att få pengarna tillbaka då de öppnar en kö för de som hellre vill ha biocheckar. Vi vill hellre ha pengarna tillbaka så står kvar medan hälften byter kö. Och det skulle de inte ha gjort, för vi fick både pengar och biocheckar! Soft! Så där fick man en gratis bio liksom. Ska se den nästa vecka istället tror vi. Och nu får vi se idol också, haha! God natt

Skolaaaa

Tjo,,, är i skolan polan nu! Tessi har blivit magissjuk så inget kalas idag, fett tråkigt! Anna sitter bredvid. Alla är välkomna till mig ikväll på fest!! Välkomna!! God natt

Hur?

Jag finner noll ord. Det här har inte varit min vecka, det har varit den värsta veckan i hela mitt liv och nu väntar något riktigt tuft. Att bara gå och vänta på den hemska dagen, och vad händer efter den dagen?! Hur ska man kunna leva utan sin bästa vän????!?!?!?!??!

Det finns inga ord






Jag vill alltid älska




Vi kommer döööööö!

Jorden ska ju gå under idag, peppar, peppar ta i trä!!! Ska dra till Torpshammar idag för dit når ingen big beng! Det sa min mattelärare nyss! Jag måste njuta av denna dag, adjö!!

Tisdag

Imorse försov jag mig väl inte riktigt då! Jag vaknade faktiskt halv sex men låg kvar i sängen en timme. För det var så kallt, jag var pigg och så men jag ville inte kliva upp ur min varma sköna säng. Men jag låg kvar i sängen i en kvart. Böt om under täcket och sminkade mig sedan i sängen innan jag sprang och gjorde frukost. Och klockan blev fem i sju och det skulle betyda att min buss går om tre minuter, jag var körd! Men jag tog cykeln och kom med tåget och rätt buss och kom i tid, hura! Första lektionen hade vi naturkunskap, lab med blod. Och efter som vi är på skolan i Stockholm får vi bara sticka oss själva. Det är faktiskt svårare! Gör man det på någon annan är det bara att sticka, inge mer med det. Gör någon annan  på sig själv väntar man bara på sticket men när man gör det på sig själv, då man ska trycka ner den där grejen och vara bered på ett stick. Det gör ju inte alls ont men de är ändå lite jobbigare. Men det gick i alla fall bra. Sedan hade vi svenska och gick igenom lite grejer inför imorgon. Och så hade jag och Lisen mentorsamtal, fick ut väldigt mycket av det, NOT! Och så åkte jag in till stan och shoppade presenter till Therése och gick förbi en vacker halsduk, så jag köpte den.. Oj då!! Och var och letade som bara den efter min vattenflaska, den är ju lite speciell men den fanns inte. Och jag kollade på fotbollsskor! Hittade ett par jag verkligen ville ha men de kostade 1200 vilket inte finns i min plånbok. Men får se hur det blir med den saken ja! Fotbollsträning imorgon, wihooo! Nu ska jag gå och göra läxor, jag ska göra dem i tid!! God dag!

Jag har varit riktigt arg idag!

Ja, jag har varit arg hela dagen! Jag tycker själv inte att jag blir arg så ofta, en del kanske tycker det men de är bara för att om jag inte tycker om personen jag är med kan inte jag spela att jag gör det.. Ja men idag då! Det började med the voice, så jäkla roligt! Men sen kom jag försent! Så fick vi reda på att vi skulle ha skolfotografering efter skoltid och jag hade skitbråttom till träningen och så hade vi tre timmar håltimme och allt blev bara skit! Men har hoppat av natur och frilufs liv nu i alla fall. Och läraren sa att det var bra att jag satsade på fotbollen istället, känns skönt! Och fotbollen var himla rolig idag, spelade dock på grus. På onsdag blir min första träning utan Tessi men det kommer nog gå fint ändå. Nu ska jag hoppa i ett bad och sova gööööööött! God natt

Inte en dag för skolfoto

Usch vilken hemsk hårdag jag har idag, det är helt sjukt! Detta kommer inte bli något bra och jag är försenad också, uuups! Men vad ska jag göra åt mitt hår, iiiih! Eh, skit samma! Ska bli kul att träffa Anna idag, wihoo! Och ikväll är det ju fotboll, yes! Ska gå ut till bussen nu så att jag verkligen kommer i "tid". Ja jag kommer till bussplatsen fyra minuter innan skolan börja. Får väl springa, NOT! Jag tar de så jädra lungt... Måste bara säg att jag älskar vakna med the voice! Alltså man blir på sånt glatt humör direkt. Jag vaknade halv sju och har nu sett på t

U M E Å

Åh, vad jag längtar tills jag får flytta!!!!!! Fuck Stockholm!

Fem veckor kvar till en vecka i Västernorrland!

Herre vad trött jag blev!

Ja, jag är helt slut! Ska äta lite och sedan titta på bingolotto, haha! Men Molly är ju med och Bert Karlsson och man säger ju aldrig nej till Bert! Näää men Molly är ju så jädra braaa, så det måste man ju bara se! Det är bara drygt att se alla siffror där i mellan. Men men! Imorgon är det äntligen vakna med the voice, haha! Ska ställa klockan på kvart i sju för att bara se det, jag vet att det börjar halv sju men det är kvart i som allt roligt börjar. När de ringer till Josefin och sedan när hon är i studion, det är ju när alla tre är där som det är som roligast. Sedan börjar skolan 10.10 så jag måste ta halv nio bussen härifrån. Så skolfoto imorgon, vilken tid har jag ingen aning om. Men det är en rätt så soft dag imorgon. Klassråd och det är ju inte särskilt jobbigt sedan Etik och de ska vi se på ondskan. Lunch, hoppas det blir skinksallad, evigheter sen ju! Sedan är det projekt arbete sen blir det middag, wohoo! Och sedan naturkunskap och sedan slutar jag och då är det fotboll! Just ja, ska prata med rektor Anders och min mentor också. Men de går ju fort och det är ju på rasten, då jag ska äta middag. hm....! Men den rasten är rätt så lång så! Nu ska jag gå och äta ungpannkaka med glass, mums!

Tillbaka

Då var nästan allt klart, det ligger massa onödigt skit på golvet och skräpar, vet inte vart jag ska göra av allt. Får väl slänga det. Och sen var de det där med läxorna efter som jag varit sjuk i fyra dagar, har jag inga läxor hemma. Alla är i skolan! Så jag kan tyvärr inte göra några läxor, vilken otur! Så nu sitter jag här och gör ingenting. Längtar till imorgon, fotboll! Yeah...!


God morgon

Nu är jag ganska så trött, förkylningen håller sig kvar men den börjar släppa nu. Skönt det! Skönt att vara ensam hemma en hel helg, spciellt när man är sjuk. Man kan göra vad man vill, äta när, var och hur som helst. Men om cirka tre timmar kommer mamma hem och det ser hemskt ut över allt. Jag måste diska de jag gjorde mat i (oj) plocka upp alla filmer, lägga in min tvätt i garderoben och just ja, läxan ska ju göras. Nu ska jag gå och äta frukost, och stäng av datan, sedan ska jag hänga in sakerna i garderoben, plocka upp allt från golvet, diska, damsuga och sedan göra läxorna. Bloggar hur de gick ikväll, intressant va? haha! Nä men ikväll kommer jag hit. God dag!

Mitt lilla misstag... ! (De där gosedjuret fick jag i år, det är Norrländskt ;)

Blev kvar lite längre än planerat, ooops! Fastnade på blondinbellas blogg, den bruden är så jädra skön, ball och grym! Men nu har jag läst klart så nu ska jag gå till frukost bordet. Två timmar kvar tills allt utom läxorna bör vara klart. Ha en jätte bra dag!

God natt


Klockan är inte ens tio och jag är skittrött men känner mig nästan helt frisk nu. Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lungt och göra läxorna! Jag ska göra läxorna, har inte gjort en enda i tiden denna termin. Hm...! Men nu ligger alla mina Carolaaffischer utlagda på golvet och allt som nyss låg på golvet i sängen. Hm.. jag plockar inte undan särskilt bra. Så ska gå och fixa det, kanske ta ett glas o´boy och sedan se idol, utan att somna! Sen ska jag se mean girls, haha, den filmen är så jäkla skön! Jag älskar Lindsay Lohan! Ja, Lindsay Lohan och Carolina Gynning is the shit! Och jag är skit ledsen för att jag klippte lugg, alltså det ser för jävligt ut! Skolfoto på måndag, kul liksom! Jag vet inte vad jag ska göra åt håret, det är för kort för att sätta upp det som jag gjort i en veckas tid och det är för fult för att visa. Gruppfotot är inte så farligt, det är de enskilda, allt är i närbild och man kommer typ se all hårspray om man försöker spraya fast det! Men det är inte så svårt att välja kläder, för vi ska ha spexfoto! Vad kommer vi vara om tjugo år, jag ska ha ambulanskläder. Valde mellan ambulans, brand och polis. Skulle fattiga jag välja polis skulle jag bli av med minst 150 spänn och inte se speciellt riktig ut, haha, sån där t-shirt man hade som fem åring. Okej jag hade ingen men mina vänner hade. Och brand kläderna är ju så tråkiga! En svart skit stor jacka med svarta ännu större byxor med lite reflexer och flammel på och så ännu större fulare gula skor, nej! Ambulans jackan är i alla fall lite tuft! Och färgglad, gul och röd med reflexer! Då syns man! haha. Som Hanna sa förut så ska jag alltid sticka ut. Men sen måste man välja vad man ska ha upp till för de ska ju vara med på fotot. Jag tror jag kör på den rosa halsduken. Så kanske folk kollar mer på den än på mig när de kommer hem och ser bilden efter som mamma alltid hänger upp den i köket! ÅH NEJ! Kims bild från trean har hängt där sedan trean, så detta kort måste bli riktigt, riktigt, riktigt, riktigt, helt sjukt riktigt bra! Men jag har hört ett rykte, att hon tänker sätta upp alla bilder! Usch! När jag flyttar hemifrån ska jag inte ha en enda bild på mig uppsatt! Nu ska jag gå och fixa allt jag skrev överst i inlägget. God natt!

Raklugg är ingenting för Jennifer


Hm...! Jag tog fram kökssaxen och klippte luggen till raklugg. Inte riktigt lika mycket som Mel C i denna video men nästan. Det är något jag aldrig ska göra om för jag ser skit mullig ut! Så denna lugg är ingenting jag tänker använda mig av. Så den ska upp med hårspännen en tid fram över, för jag vill inte se mullig ut i facet! Så det misstaget ska jag aldrig mer göra om! Och fotbollen nu då, alltså de är inte vinna eller försvinna just nu, 3 poäng ger dem fördel men det är inte ett måste. Ändå sitter man med hjärtat uppe i halsen och man känner hur de dunkar i slutminutrarna. Sitter helt ensam och skriker, haha! Det ser nog väldigt roligt ut. Så fort Albanien gör något dåligt börjar jag skratta och skriker sopa! Blir skit arg på domaren och springer ett varv runt bordet för att inte svära. Fotboll gör en så jädra taggad och jag är så taggad på att träna nu, måste vänta till måndag kväll! Och nu har jag bestämt mig för att hoppa av natur och frilufs liv för fotbollen. Går jag kvar kommer jag till fotbollen halv åtta och kan typ vara med en halvtimme och sedan träna på onsdagar en timme. Nej, det går jag inte med på. Så natur och frilufs liv åker i soporna. Så kan jag träna hela träningen på måndagar och vara med så mycket som möjligt på onsdags träningarna. Tycker ändå inte vi ska göra så jätte roliga saker. Och jag och Anna får ju ändå aldrig vara tillsammans!! Och turen ligger ju exakt där jag vill åka till Norrland, så de finns inga anledningar att stanna kvar. Så imorgon går jag upp till rektorn och säger att jag ska hoppa av.

Sverige-Albanien

19.48 0-0 Sverige ser riktigt pigga och fräscha ut! Vad hände under EM egentligen? De är ju skit pugga nu ju!! Det är ett jädra tempo på dem alltså!!

19.53 Sverige bästa fotbollsspelade är väl ändå Isaksson!!

Halvlek! Det ser inte ut som samma lag som spelade EM, härligt att se! Hoppas på lite mål nu inför anda halvlek!

20.00 Sverige gör små misstag lite då och då som blir rätt så stora misstag, inte bra, inte bra!

20.02 Jädra va när de var att göra 1-0 nyss! Zlatan gör inkast till Henke, som passar tillbaka till Zlatan som är helt fri och skjuter en klockren boll men Albaniens målvakt är grym!

20.07 Något klant från Albanien har ramlat och gjort sig illa! Paus

20.12 Isaksson, vilken räddning!!

20.23 Tio minuter kvar! Och det står fortfarande 0-0 och det blir nog inte 2 mål i denna match! Och jag tror faktiskt det står kvar 0-0 matchen ut men kanske 1-0 till Sverige som ser riktigt fräscha ut! Zlatan är på g flera gånger, snart sitter den!

20.35 Tusan! Ja det slutade 0-0, väldigt tråkigt!  För Sverige var något helt annat från EM idag, hoppas de fortsätter i de här tempot! Isaksson och Zlatan är ju kungar och självklart min Elmander!

Suomenlapinkoira

Bakgrund:
Samerna har under århundraden använt hundar som liknar finsk lapphund till att valla och vakta renar i norra delen av Fennoskandien och Ryssland. Från dessa hundar fastställde finska kennelklubben den lapska vallhundens första rasstandard 1945. Namnet ändrades till lapphund 1967. Rasen utkristalliserades under 1970-talet och standarden har modifierats flera gånger. Namnet ändrades till finsk lapphund 1993.

Allmänt:
Rasen skall vara intelligent, modig, lugn och läraktig. Den skall vara vänlig och tillgiven.

Storlek & vikt:
Idealmankhöjd för hanhundar49 cm. Tikar: 44 cm.

Lapphundar har använts av samer sedan urminnes tider och kom förmodligen med samerna i samband med att de vandrade upp till Skandinavien som jägarfolk, och användes då som jakthundar och draghundar. När samerna övergick till renskötsel blev hundens huvudsyssla renvallning. Numera är lapphunden även populär som sällskapshund.

En försäkring hos Agria kostar 1509 kronor per år om man bor i Stockholm och 1306 om man bor i Västra Norrland. Och det är kostar 1441 om man bor i Göteborg, sorry Anna jag följer inte med dig ner till Sverige blindtarm!

Det får duga

Nu har jag fixat klart lite här nu. Är inte helt nöjd men orkar inte hålla på längre! Passa på när man är sjuk att fixa sånt där man aldrig annars gör. Man kanske borde göra läxorna också men det orkar jag inte. Ser fram emot en ny vecka! För varje vecka som går så kommer jag allt närmre Norrland och allt närmre en hund, wohoo! Har funderat och tittat runt på vad som händer efter studenten. Jag vill jobba inom ambulansen, brandkåren eller polisen. Men tror inte jag har det som krävs för att bli brandman och man måste vänta ett år på att bli polis och samma sak där. Men för att få jobba i ambulansen behöver man ju plugga skitmycket, vilket jag tycker är lite nödigt. Det är väl bättre att utbilda personer som kan för ambulans och inte allt annat som sker på sjukhuset. 3-4 år plugg till alltså..! Men är det de som krävs får man väl plugga de åren
och då ska jag inte bli kvar i Stockholm. Ska jag plugga till polis kan jag tänka mig att vara kvar i Stockholm ett år och sedan plugga. Men tre år till i Stockholm, nä usch! Jag trivs skitbra där jag bor men det är alldels för nära Stockholm. Så fort man ska göra något så är det Stockholm som gäller och den staden är så dryg. Stockholm har ingen ände, vart tar Stockholm slut liksom??!?! Folk stressar så sjukt mycket, om man går i normalt tempo hinner typ tusen personer att springa om en på väg till den äckliga tunnelbanan. Och den där tunnelbanan är ett ryckpaket, stannar och åker, stannar och åker! Tunnelbanan är nog det värsta med Stockholm och alla som stressar runt! Och efter som jag valt en skola på andra sidan stan måste jag uppleva tunnelbanan och all stress. Jag bör springa lite på onsdagar man aldrig mer. Så ni som så gärna vill flytta till Stockholm, välkomna, ta min plats, jag vill inte ha den! Norrland, here I come!

Och nu går klockan ruskigt segt! Jag väntar ju på att fotbollen ska börja men klockan kryper fram. ska försöka göra middag tills dess. Hoppas de jag vill ha finns hemma men måste ju laga den själv. Köttbullar och potatismos med lingonsylt och brunsås! Mums, I like! och så har jag lite kvar av denna underbara dricka, brämhults apelsinjuice!
Åh, vad jag älskar denna dryck! Ska önska mig en apelsinpress i födelsedagpresent. Idag när jag skurade golvet började jag tänka på allt praktiskt man behöver när man flyttar hemifrån som! ändå känns så onödigt! Tv och allt sånt kan man ju faktiskt vara utan men typ disktrasor och sånt nödvändigt som man verkligen behöver. Haha! Ska bode bli kul och tråkigt att flytta hemifrån! Vet inte om jag vågar lämna allt här, hästarna, fotbollen, familjen och vännerna! De kommer ju i alla fall finnas kvar här. Eller så tar jag med mig allt, jaa! Men de känns ju omöjligt! Och Anna ska flytta till Göteborg, buhu! Flyttar jag till Ume kommer vi har jätte långt till varandra. Och det är ju inte precis så billigt att vi kan åka till varandra varje helg! Så  får passa på att njuta nu sista året tillsammans. Trean har redan varit så sjukt rolig. De har gått tre veckor i skolan och jag har haft galet roligt! Första veckan i Torpshammar var skitrolig, vi gick och bade i Gälesjön med full påklädnad, skor och allting! I den jobbigare miljon, det var ju inte precis ett badställe vi hittade. Man fick hoppa längs stenare ner till vattnet och där var de också massa stenar man fick hoppa ifrån och sedan var det vass! Men vi har varit inne på eniro och forskat, det är nämligen så att om man fortsätter några kilometer så kommer en mycket större sjö med en badplats som är utmärkt på kartan till och med. Så när vi åker dit den 12 oktober så ska vi gå till denna sjö och bada, Munkbysjön heter den. Men denna gång ska vi ha med oss ombyte men ingen av oss har lust att ställa oss i bikini i oktober så vi tar med oss nya kläder att ta på oss efter att vi har badat i de kläder vi kom i! Så det blir väl en favorit i repris, alla kläder hänger på tork hela veckan. Så var det ungeför föra gången! Jag kom med redan blöta kläder från Cissi och jag kom hem med blöta kläder. Men sådan är jag, inte rädd att blöta ner mig eller smutsa ner mig, som Johanna kan berätta! Haha! Man ska aldrig säga du törs inte till mig, för Du törs inte betyder du måste göra det för mig, haha! Och mamma trodde inte alls att jag skulle börja spela fotboll som artonåring, se på mig nu! Och djurgården möter Umeå just nu, 2-0 till djurgården! Halv sju börjar matchen mellan Sverige och Albanien men jag har hört rykten att min älskade Elmander inte ska spela! Jag tror att Sverige vinner med 2 måls skillnad! Spelar roll om det blir 4-6 eller  34-36 (troligt) men de blir skillnad med två mål! Nu blev jag sugen på att spela fotboll ju, men ska bli helt frisk först och det ska jag bli imorgon, 100 % frisk! Nu ska jag faktiskt gå och titta på Djurgården och Umeå, vet inte riktigt vilka jag hejar på. Adjöö!

Take it easy

Nu är det bara näsan som bör fixa sig! Huvudvärken, halsvärken och örnvärken är borta! Så nu ska jag öka volymen på sterion och rensa i garderoben! Yes! God natt...!

Så jäkla bra...! Låten alltså...


Hm...

Jaja, det får se ut såhär så länge...! Fixar mer imorgon och då ska jag även bli helt frisk ;)!


God natt!

One love, one planet

Du förgiftade den luften jag andades
Du hög mig och pumpade mig på blod
Jag varnade dig!
Det är Du som långtsamt dödar dig själv
Men du lyssnade inte
Det var som om Du inte förstod
När Du försvann så återkom mitt hopp
Mitt hopp om liv och grönska
Mitt hår de växte ut igen
Min hud växte sakta samman
Min luft blev åter ren och klar
Och jag fick många nya vänner
Jag är jorden och Du var människan
När Du dog, började jag åter att leva

...

People,
People who need people,
Are the luckiest people in the world
We're children, needing other children
And yet letting a grown-up pride
Hide all the need inside
Acting more like children than children
Lovers are very special people
They're the luckiest people in the world
With one person one very special person
A feeling deep in your soul
Says you were half now you're whole
No more hunger and thirst
But first be a person who needs people
People who need people
Are the luckiest people in the world
With one person one very special person
No more hunger and thirst
But first be a person who needs people
People who need people
Are the luckiest people in the world...

Får se ut så här så länge

Ja, jag orkar inte just nu! Men fixade till lite enkelt så de ser lite mer privat ut ;) Blir nytt imorgon eller på söndag.!

Åh...!

Jag får panik av att bara vara hemma samtidigt som jag vill bli frisk såklart och inte smitta andra. Men på måndag ska jag träna! Jag tycker det är så sjukt roligt att spela fotboll! Jag bara längtar till måndagens träning wihooo!!

The vocie of hiphop and RnB

Så jäkla sköna! Varje morgon sätter jag på vakna med the voice på tv:n, ska fixa mig en radio som man kan ta med sig så det går att lyssna vidare på dem senare. För det börjar på tv halv sju och jag åker hemifrån halv sju. Så det vore roligt att kunna ta med mig till tåget och lyssna vidare och bara missa den sista halvtimmen. Men samtidigt har man inte lust att lägga ut massa pengar på det. Får väl se om man hittar någon skabbig radio att ta med...! Idag har jag i alla fall fått lyssna klart på hela!!

Orkar inte fixa mer för tillfället

Det får se ut såhär något dygn nu innan jag anstränger min hjärna.. Ska gå och sova framför tv:n nu! God natt!

Snyggareblogg.se

Nu gjorde jag något mycket enkelt! Gick in på snyggareblogg.se och tog en mall därifrån! Vill du fixa upp din blogg för det du också. Ska ändra grejen där uppe bara, sen får vi se hur det blev. Kan dock inte gå tillbaks till de som var eftersom jag raderade allt! Nu ska jag gå och äta frukost, god natt!

Fotbollsfeber

Jag är så sugen på fotboll just nu, okej jag skulle inte orka springa en meter! Men på måndag är jag så sjukt friskt att jag kan ge gärnet, för nu är jag jätte taggad!!! Funderar på att ändra lite layout här, får se hur det blir med det! Men det tar nog ett tag...!

Fortfarande sjuk

och i helgen ska jag bara ta det lungt, så jag blir frisk och kan träna gärnet nästa vecka också. Vill bli hundra procent frisk, inte köra på och vara småsjuk hela året ut! Utan i helgen ska jag bli frisker!

Air Bud!

Har tittat på Air Bud ett och två nu. Så sorliga, jag grät och grät och grät och grät! Såg ondskan innan, inte en tår! När det kommer till djur så blir allt mycket värre.. Men som tur är slutar det lyckligt, yes! Nu är det vänner och idol! Har fått hem brämhults apelsinjuice så nu ska jag bli frisk!!

Finsk lapphund

Enda sedan jag drömde om att jag hade denna lilla underbara varelse har jag blivit helt såld för denna hundras. Den är ju så otroligt söt, både som valp och som vuxen. Och det är ju jätte lätt att välja hundras efter hur söta dem är. Men man ska ju uppfylla hundes behov också. En vallhund vill ju valla och så vidare. Denna här hunden är allround, utmärkt för spår som jag vill hålla på med och passar även bra som enbart familjehund, perfekt! Och den är inte särskilt stor heller. En tik blir runt 45 centrimeter höga och en hane runt 55, vilket känns väldigt litet när man ser på bilder för de är ju ganska så kraftiga till skillnad mot sin höjd. Och den är inte alls särskilt dyr att försäkra. 129 kronor i månaden men jag tror jag måsta vänta ett tag på min älskling. Och uppe i Umeå blir försäkringen 112 kronor i månaden.

Idol.................2008

Det var ju inte så överdrivet roligt men nya juryn är ju mycket bättre än den föra! Men jag saknar Berg och Gynning, speciellt Gynning, my idol!!


Hemma och sjuk

Finns inte mycket mer att skriva, är inte alls särskilt frisk!

GOD NATT

!

Jobbig dag blev mindre jobbig


Ja, onsdagar kommer bli en väldigt aktiv och packad dag. Idag är jag lite sjuk men ville ändå träna och allt, hoppades att någon skulle stoppa mig för jag lyssnar inte på min kropp. Men så skickade Tessi ett sms och sa att de hade match idag, så lite skönt känns det nu när jag är sjuk! När jag är frisk blir det nog inte så stora problem. Så nu är det bara ridningen som gäller ikväll.! Jag ska gå de två sisa dagarna i skolan och sedan kan jag ligga hemma och vara sjuk! Alltså ärligt talat så har jag så jäkla kul i skolan att jag vill verkligen inte vara hemma och vara sjuk!!

Imorgon blir det mycket!

08.30-16.30 Skola!
16.30-18.00 Resa!
17.45-20.00 Fotboll!
21.00-22.00 Ridning!

Ja, fullt uppe! Får äta middag på tio minuter mellan de två sista lektionerna, hm...! Det blir nog bra. Detta är vad jag vill så då går det!

VILL MAN, SÅ KAN MAN!
KAN MAN INTE, SÅ VILL MAN INTE!

Nu måste jag gå och plugga!

Adjö!

Sökt jobb

Ja, då har man skickat iväg lite CV till lite olika ställen. Får se om någon nappar ;) Tack för mig!

Vad vill jag?

Tina på polismotorcykel  Foto: - Thomas Peter
Något av dessa tre yrken vill jag jobba med i framtiden!
Brandman
Polis
Ambulanssjuksköterska

Och jag har ju en dröm om Umeå. Där kan man plugga till skujsköterska och polis men inte brandmän. Men till Norrland ska jag och då kan man plugga till brandman i Sandö, som ligger lite ovanför Sundsvall. Måste ju vänta ett år för att plugga till polis. Men får se hur det blir. Ett år kvar!

Tack för mardrömmarna!

Jag drömde i natt att jag hade köpt en hund, en lapphund! Och jag hade med henne till skolan, Molly hette hon. Och hon var jätte lydig och hur underbar som helst. Men så ringer väckerklockan och man har ingen hund. Det är hemskt! Man är så glad där i drömmen så vaknar man och märker att det inte är sant. Då är man glad över mardrömmar, man blir jagad av något jätte läskigt och man kan knappt springa eller så faller man handlöst ner för ett stup. Det finns ingenting man kan göra men så ringer väckarklockan och vips så ligger man i sin sköna och trygga säng och bara njuter av att det bara var en dröm!.








.


Blir bara sjukare och sjukare!

Idag mår jag inte särskilt bra alltså! Börjar bli riktigt förkyld nu, inte kul, inte kul! Jag har så jädra roligt jämt nu för tiden att jag inte har tid att vara sjuk!! Ikväll är det ridning, markarbete. Vi har bara ett tråkigt ämne i skolan just nu och det är svenska, sen är resten skitroligt men ska nog hoppa av ett ämne! Natur och frilufts liv hänger i luften på att slängas ut ur mitt liv. För det första så slutar vi halv sex på måndagar på grund av det ämnet och vi ska börja med fotbollen kvart i sex, omöjligt! Så det är en anledning till att jag vill hoppa av och den andra är den där jädra turen! Jag vill ju åka till Cillapilla istället för den där turen. Och inget taskigt mot alla andra men jag och Anna får ju aldrig vara med varandra, så det ämnet kan ju slänga sig i vägen! Plus att vi ska inte göra så jätte roliga saker, liksom cykla i skogen, det gör ju jag varje dag, ska snart iväg och göra det!  Nu ska jag se lite över vårt project arbete. Puss!

Vilken sjukt rolig dag!

Denna dag har varit så rolig från start till slut!! Alltså jag är så lycklig..............! Iiiiiiiiiiiiiiih....! Började med att jag vaknade all by my self, så härligt så! Satt på vakna med the voice, världsbäst, så jäkla roligt! Fiskarna i mobilen var ju klockrenast, känner igen mig med mina hundar i mobilen,, haha! Sedan världens godaste frukost! Sen fick jag ju springa lite till bussen men det hade jag nästan glömt. Och idag har jag och Anna varit helt jäkla sjukt störda men vi har haft galet roligt, haha! Vidare till fotbollsträningen som var riktigt jobbig men väldigt rolig! Längtar till nästa träning! Wohoooo!! Men dagens lilla problem är att jag ska ha samtal med rektorn och Lisen snart, no, no! Inte bra! Men skit samma! Denna dag ägde! Shit vad roligt jag har haft...! Hoppas på samma roliga lilla dag imorgon!!
.

RSS 2.0