Vem kan älska mig?


Helgen har bara börjat

Kevin, Kevin, Kevin, Kevin! Åh, han är så jävla bra. Snälla svenska folket rösta inte på Lars idag, han ska ut, ut, ut, ut, ut! Ut med han!! Men men, igår åkte jag som sagt till Sara. Åkte till Handen och köpte hårfärger och gotteheter till kvällen sedan åkte vi till Saras gamla hem och hämtade Wii. Hem till Sara och börja ta för oss av gotteheterna och sedan satt vi i den första blonda färgen i svart hår, det blev oranget! Så satt vi i den andra, det blev lite ljusare och den sista färgen gjorde håret, gult, oranget och guldigt! Sen så spelade vi lite wii, jag slog upp min hand i deras fläktkampa, ont som fan gjorde det! Men är hel idag, eller lite halsont och sånt men tror inte de beror på lampan! Pratade till halv fyra på natten och klev ur sängen tolv timmar senare typ och då gick vi och köpte ny hårfärg vilket resulterade i en ny röd hårfärg men tillslut lyckades vi få lite bättre färg men ska färga om det på söndag. Då ska även jag färga håret om jag inte bangar, det är så lät att bara färga det svart/mörktbrunt igen, för jag vet att jag passar i det men samtidigt är det skoj att testa något nytt. Och blir det fult är det bara färga de råsvart igen! Åh, har lite panik men får hoppas det blir bra!! Imorgon måste jag  plugga fram till tre och sedan ska jag ner till stallet och sedan får jag plugga igen. Söndag är det åter en tripp till stallet och sedan ska det färgas hår, jag vill att mitt hår ska växa tio centimeter på två dagar nu! Vilket låter omöjligt, några tips? Började prata om mitt projektarbete med mamma och hon tyckte det lät omöjligt men är det inte det som gör det roligt? De är inget skoj att lyckas med det möjliga, det är skoj att lyckas med det omöjliga!! Snart börjar idol igen och jag hoppas att Lars åker ut! Snälla!!


Ångest blandas med glädje!

Det här jävla projektarbetet, jag har ett så jävla roligt arbete på gång! Jag hoppas verkligen att jag får göra det här, dock måste jag vara själv! Men åh vad jag hoppas att jag får göra detta! Jag vill verkligen göra ett praktiskt arbete av detta och detta är skit roligt! Åh vad jag vill!!!! Jag har haft sådan jävla ångest för projektarbetet, och det har jag fortfarande men får jag göra det här då blir jag väldans glad! Men sen har man sån positiv lärare också, not! Men jag vet att jag är en sådan person som har jag sagt något då gör jag det, oavsett väder och sjukdom! Som att skolka från skolan och gå på två Carola signeringar med feber och den värsta förkylningen jag haft i hela mitt liv. Hade jag varit så sjuk idag hade jag inte ens gått upp ur sängen men då hade jag bestämt att jag skulle träffa Carola två gånger den dagen, och jag var till och med på väg till skolan för att få gå på Carola för mor min! Men hon såg hur sjuk jag var och lät mig skita i skolan och enbart gå på Carola, tack kära mor! Nu väntar jag på att sara ska smsa mig sedan ska jag dra iväg till henne och jag undrar varför i hela friden jag har klippt lugg för??!! Ser ju helt sjukt ut!!

En snabbis!

Visst ligger två provn och en redovisning och väntar men det är för fan lov!! Nu ska jag över till Sara och ha skoj, wihooo! Jag kom med rätt så roliga förslag men de flesta var ekonomiskt beroende. Jag ville bland annat åka till Nåttarö men de var för kallt. Så kom jag på den briljanta idéen att åka till Gotland över helgen men de kostade 450 kronor för mycket. Men det hade varit skojigt värre, skulle tagit med cyklarna och cyklat till mitt hem och sedan Lojsta hed en dag och njuta av hästisarna. Men det får bli i vinter istället, dobbar på cyklarna då eller? I sommar blir det i alla fall massa Gotland, jippi! Men nu måste jag dra, adjöken! Ses imorgon!

Läxa nr 2 - CHECK

Ja, då var jag klar med powerpointen, typ! Får se om den används eller inte, annars var det skoj att göra. Då var det den sista och jobbigaste läxan men dagen är lång och jag har annat att göra och det gör jag nog först! Ska jag orka gå ner till cykeln eller ta den på måndag efter skolan? Har den klarat sig så här länge borde den klara sig några dagar till men ska nog gå och hämta den idag, skönt att komma ut på en promenad nu när man inte har hund....! Så ska stäng av datan tills jag börjar plugga på nästa sak, nu ska jag gå och ha jävligt roligt! Heeeeeej då!


Läxa nr 1 - CHECK

Är pälsindustrin miljövänlig eller djurplågeri?


Djuren är också en del av den här jorden,
så varför är dem tvungna att lida för vårt skönhetsideal?
 Det kan inte vara miljövänligt att utplåna våra älsklingar!


Att en pälsjacka håller i tjugo år mer än en vanlig dunjacka kan kanske stämma men när det finns ett alternativ istället för att gå runt med döda djur borde pälsen få sitta kvar på den lilla räven som egentligen skulle sprungit runt i skogen med sina vänner. Långt bak i tiden fanns det inget alternativ, då var det döda eller dö men så ser det inte ut för våra pälsköpare i Sverige. Dött djur har blivit modernt och päls är jätte vackert på djuren inte som jacka! Idag är det svårt att köpa en jacka helt utan päls efter som alla billigare jackor har fuskpäls. Det är extremt onödigt, vill man att folk ska tro att man vill gå runt med dött djur men att man inte har råd?


I praktiken håller en pälsjacka i 20 år men sen är frågan om man verkligen vill använda samma jacka i tjugo år? Jag har haft min vinterjacka i fyra år, den kostade 500 och är fortfarande i bra skick den enda anledningen till att jag vill köpa en ny är för att jag är trött på den. Så varför skulle en päls hålla i tjugo år i ägarens ögon. En person som har råd att köpa den finaste pälsjackan är oftast väldigt modeinriktad och köper troligen en ny nästa år då den inte är något värt. Och för en rikperson tjänar den inget på att sälja jackan vidare. Utan den blir slängd eller så får den hänga där i garderoben till den rutna bort. Samtidigt springer dennes barnbarn runt i fjällen och väntar på att bli offer för pälsindustrin.

I Sverige är det inte så kallt att vi behöver använda päls för att inte frysa det finns andra alternativ, billiga och enkla. Och det blir varmare och varmare i världen för att vi förstör vår jord men där är inte våra vinterjackor den största boven. Skulle alla köpa päls skulle inte jorden räddas snarare tvärtom, våra djur skulle utplånas och tillslut även vi. Att päls är ett miljövänligt val är bara skitsnack, det är enbart ren djurplågeri. Djur är bland det underbaraste som finns och de gör väldigt mycket för oss, man läser om hundar som räddat hela sin familj från att brinna inne, de ger oss föda och väldigt mycket kärlek och så tackar vi dem på det här sättet?


Så till alla er pälsköpare, ni måste vara en människoras av sämsta kvalitet! Om det är så snyggt, varmt och miljövänligt med päls kan ni väl göra en liten päls av er chiwawa och se hur roligt det är. Varför göra skillnad på en räv och chiwawa, det är exakt lika hemskt! Det är lika mycket djur bara att vi en gång i tiden valde att ta hunden till vårt sällskapsdjur. Det är inte ett litet djur ni dödar för ett bekvämlighet utan det är förmodligen hela hans familj som får lida sina sista minuter i livet för att det ska bli en sådan fin päls som möjligt men päls är enbart fint på djuret och det ser enbart äckligt ut på människan. Lev i nuet och låt era barnbarn ta hand om detta enorma miljöproblem som blev till enbart för att ni köpte vanliga jackor istället för päls, jorden kommer förmodligen inte ens finnas om två generationer pågrund av denna onda jackindustri utan päls!


Vakna!

Yes! Du var man uppe och fullt påklädd, just fan cykeln!! Jaja, jag åker och tittar om den är där ikväll! Ska äta världens godaste frukost snart och sedan måste jag plugga, jag vet att jag skrev det igår men nu är jag seriös! Idag ska jag vara klar med båda svenskauppgifterna och powerpointarbetet! Svenskauppgifterna först och främst, sedan etiken! Och sedan lite naturkunskap, i helgen blir det stallet både lördag och söndag. Ponnytävlingar så ska dit och hjälpa till. Sen så börjar skolan, usch! Mössprovning två timmar innan skolan börjar, åh vad roligt!! Nu är det i alla fall bestämt att vi ska börja rida på torsdagar klockan sex! Då blir mitt tränande lite mer utspritt!

Tisdag: Idrott och ridning
Onsdag: Idrott och fotboll
Torsdag: Ridning

Förut fick jag trycka in det där plus en till fotbollsträning på måndag-onsdag. Ska bli skönt att komma hem i tid också. Det är även skönt att ha ridhuset först så kan man bygga fram och rida fram innan. Så får försöka vara i stallet fem, slutar skolan fyra en del torsdagar men tror det är en och då får jag väl bygga bort lite mer bara. Nu ska jag börja min dag, adjöö!

Ser på Mamma Mia!

Världens bästa film, wohoo! Den filmen är så helt sjukt underbar, jag älskar den så mycket. Och man kan bara inte tröttna ut den, de filmer som jag tycker är världens bästa kan jag se varje dag utan att tröttna. Jag somnar visligen till alla filmerna men det är ju för att jag ser på film varje gång jag ska somna och meningen är ju inte att jag ska se klart dem, för då är det ingen mening med att se dem. Tittade på Mean girls igår, hahaha så jävla bra!!

Karen "If you are from Afrika, why are you white?"
Gretchen "Oh my God Karen, you can´t just ask people why they are white"


Hahaha, så jävla bra! Ska nog gå och sova nu alltså, jag tror att jag börjar bli en aning sjuk! Ska ta ett stort glas apelsinjuice och sedan sova. Är sketa törstig!! Om en vecka får jag äntligen spela fotboll, wihooo! Tack Tessi för att du "övertalade" mig!! Jag har blivit en aning fattig men det är värt varenda enkrona! Och bättre lag kunde man inte hamna i, seriöst! Tycker det här laget är helt galet skönt. Nu vill jag ut och röra på mig, fick spring i bena! Ännu en gång vill jag ha en hund som jag kan gå ut med. Det är något man bara inte gör sådär, mor min skulle tro att jag var knäpp om jag sa att jag skulle gå ut och gå nu! Och Norrland har fått snö, jag vill också ha snö! Hoppas det snöar i natt och att allt är helt täckt med snö när jag vaknar, fast då kan jag inte utnyttja mina grusskor på onsdag, då blir det väl kängor, som jag inte har! Jag har verkligen inga skor som är anpassade för snön! Orkar inte köpa några heller! Det kan faktiskt få vänta med att börja snöa. Kan åka upp till Norrland en vecka och njuta av snön men mina och Saras fyra timmars promenader varje dag lär ju bli lite kallare och lite blötare men vi har köpt mössor nyss så det kommer inte bli några problem!! Vi går sex timmar istället! Nu somnar jag snart, god natt, god natt!

Hoppningen gick fint!

Ja, det gick alldels kalas! Kom dit halv två och vi skulle rida fyra tydligen. Så tittade på de som red innan! Ja! Det gick kalas med Mackan och han är så ball i sitt svetttecke! Hämtade inte cykeln som planerat utan jag åkte med Jennifer och Rosita. Får väl hämta den imorgon då! Ska ställa klockan imorgon så att jag kommer upp och pluggar!!

Bra Jennifer, bra jobbat!

Ja, jag har inte gjort ett skit av det jag skulle innan ridningen! Bra jobbat! Men nu måste jag ner till stallet i alla fall, idag har jag ingen hästskötare med mig så får väl åka ner lite tidigare för att pyssla om Marcos ordentligt. Hindrena står framme, i alla fall en del! Ska nog gå ner till stallet så kan jag gå till centrum och hämta cykeln som jag hoppas står kvar och sedan cykla hem eller gå om den är snodd! Men nu ska jag hoppa ur fotbollsskorna och byta om till ridkläder! Går in fotbollsskorna så det inte blir som sist! Aboo hej då!

Önskelista

Image and video hosting by TinyPicSatt vid frukosten och skrev önskelista inför julen och det gjorde ont i hjärtat att inte skriva hund men kan nog lika gärna skriva det, jag kommer ju ändå inte få någon! Så därför skrev jag upp det nu!! Det fanns en tom spalt mellan Jennifer önskar sig och det som nyss stod först på listan. Men nu står det en hund överst på listan!

Ras: Golden retriever
Kön: Hane
Namn: Techno

Så säger jag till min skola att jag har fött barn, man kan ju gå i nio månader utan att veta om det! Jag kan vara en av dem. Nyss ville ja ha en tik men nu vill jag ha en hane. Min Techno som jag velat ha så länge och min mogna brosa ska därför döpa sin hund till Schlager. Vart är min bror föresten? Han har ju inte varit hemma på evigheter ju. Tillbaka till hunden, det skulle vara så mysigt att gå  ut med en hund nu ju. Jag skulle gärna gå ut på en promenad nu men jag skulle aldrig gå ut själv. Måste gå och hämta cykeln i centrum snart och det blir min promenad idag, kanske en promenad till och från stallet också, om Sara ska med. Annars tar jag cykeln. Men ultimata hade varit att ha en vove att gå ut med. Äntligen komma ut innan man går till skolan, gå ut när man kommer hem och gå ut innan man går och läger sig precis och så lite små promenader då och då. Åh, vad härligt! Att alltid ha någon vid sin sida. Men man måste ju hitta en vardag där det fungerar att ha hund. Har inte riktigt koll på när jag ska till stallet nu om en och en halv timme, uuuups! Ska börja plugga nu! Puss

God morgon

Idag har jag sovit länge! Eller vaknade vid åtta och såg på vakna med the voice en timme och sedan sov jag om till klockan elva. Ska äta frukost och sedan börja med svenskan eller etiken, får se vad jag har mest lust med! Är faktiskt väldigt trött för tillfället...! Så orkar inte skriva något mer, puss puss!


Hoppning med Mackan

Körde till stallet idag, kändes fint! Ska kanske försöka köra upp nu. Men men, gjorde i ordning Deja Vue men det blev till slut en timme hoppning med Marcos. Det gick fint! Nu sitter mina tår och brinner, det är inte precis varmt att rida för fötterna. Imorgon är det upp tidigt som fan och rida! Nej, halv fyra men ändå. Tidigare än vad jag brukar! Måste börja plugga också. Imorgon ska jag göra svenskan, argumenterande text om vadå? Abort är enkelt att argumentera för och mot men det är väldigt mycket från fall till fall där. Djurförsök, där kan jag bara agrumentera mot! Funderar på att göra om svenska fängelsen! Där finns det verkligen mot och för argument! Det ska jag nog göra om! Får se imorgon hur det blir med den saken men för tillfället blev jag taggad för att argumentera för svenska fängelsen, kom på en massa mot och för argument på en gång men jag orkar inte göra uppgiften nu. Åh jag förstår inte varför jag lyssnar på mamma mia den svenska veriationen fortfarande! För att jag inte orkar byta kanske?! Aja, tillbaka till morgondagen! Förutom argumenterande texten ska jag fortsätta på powerpoint arbetet om djurförsök. Det var väl de inlämningar som var till nästa vecka?! Lämnade in loggen idag! Sedan ska jag plugga naturkunskap. Ska även hoppa Mackan imorgon igen och Sara ska komma, wihoooo! På lördag ska jag till stallet och hjälpa till inför söndagens tävling. Och på söndagen ska jag då hjälpa till på tävlingen. Jag och Sara vart sjukvårdsansvariga på den senaste tävlingen men vi stack därifrån för att köpa biljetter till Torpshammar, spela fotboll och åka till Torpshammar! Så känner att jag måste hjälpa till på söndag, det är även skoj! Om vädret är på ens sida! När jag var med Carro sist spöregnade det men det är sånt man får ta. Och jag vill ju göra allt utomhus också. Med tanke på utomhus så har min cykel stått i centrum sedan i fredags, uuups! Ska väl gå och hämta den imorgon!! om den står kvar vill säga!!

Åh...!

Svenska mamma mia SUGER, STENHÅRT! Kunde man valt sämre skådespelare, det är frågan? Donna och Sophie, snälla kan någon bara byta ut dem två?!?!? Resten är väl okej, men just dem två! De gör ju låtarna så fruktansvärt dåligt!!! Jag håller mig fan till filmen, den är så jävla bra och skådespelarna är så jävla bra!! Och de sjunger så jävla bra! Speciellt Amanda Seyfried, fy fan vilken stämma! Skitsamma om de har fejkat till den, hur fint som helst!

Så är lite less på Gunilla Backman och den som spelar Sophie och även en lärare från skolan! Blää! Ska inte skriva min replik som hag säger till allt nu för tiden. Men hon åh jag vill skriva min mening men ska låta bli!!! jag är i alla fall lite arg på henne.!! "Du har inte lämnat in uppgiften om ledarskap" MEN FUCK YOU, det har jag visst!! Men visst jag skickar den igen, haha! Usch...!

Tre dagar med Tessi

Kom nyss hem Från Thess. Hon kom in på msn för en gång skull i söndags och frågade om jag kunde komma över. Så jag damsög, duschade, böt om och cyklade iväg! Med en pannlampa, det är så sjukt läckert. Nog för att jag inte är så mörkrädd men den vägen är läskig, speciellt när man cyklar! För det går ju så fort och så helt plötsligt svänger vägen. Vi spelade massa Wii, woho! Så jävla roligt! Vi körde rally och det gick skitbra, mohahaha! så såg vi mamma mia, iiih! Hata Göteborg, Lilla Jönssonligan och Fjorton suger! Vilka meningslösa filmer, haha! Speciellt Hata Göteborg, den var väl bra men fett meningslös! Mamma mia äger ju som alltid! Sitter och lyssnar på den svenska veriationen just nu. I måndags kom Emelie över och efter lite över talande åkte vi till Tyresö med Madde. Och Tessi och Emelie skrek som fan när Madde började slira, haha,! Så jävla roligt!

Har börjat planera inför nästa sommar nu, wohoo! Det låter kalasskoj, wohoo!

"Bry dig inte. Kan man verkligen hete så!? Ja, det kan man och det ligger etta på namntoppen"

"Vi spelar i det sämsta laget, i den sämsta serien och du är den sämsta spelaren, fattar du hur dålig du är?"

Sunday

Tog en sovmorgon imorse men jag sover aldrig ut när jag väl har sovmorgon, eller det är väl det jag gör men vaknar tidigt som fan. Och imorse när man gick upp så fick man ju ställa tillbaka klockan en timme. Har lyssnat på ABBA hela dagen, städat rummet och pluggat! Vad gör jag nu då? Lyssnar på ABBA, eller ja, tittar på mamma mia! Eller lyssnar på mamma mia filmen kanske man bör skriva, tittar lite då och då! Imorgon ska jag till Tessi, wohoo! Och jag börjar få panik, jag har inte spelat fotboll på två veckor och ska vänta ännu en vecka, ihiiiii! Det är ju så sjukt roligt. I Torpshammar hade man ju alla dessa promenader som tog ut det där springet i bena men det är inte så att jag går ut och går här i fyra timmar bara sådär. Så ännu en gång, jag vill ha en hund!!! Kände lukten av hund idag i mitt rum, underbart! Varför ska den här världen styras av pengar?! Vill hitta ett jobb där jag kan ha med mig hunden, typ polis med hund! Men då ska man vänta ett år efter gymnasiet och sedan gå polishögskolan! Sedan ska man jobba som polis i fem år innan men ens kan söka till det och då kanske det inte finns en ledig tjänst! Och jag vågar inte bli polis! Det absolut ultimata jag vill bli är brandman, det är min högsta dröm! Men vet inte om jag har det som krävs! Och jag vet heller inte om jag har det som krävs för att bli sjuksyrra och kunna jobba i ambulansen. Hm.. ska nog fan bli lapplisa i alla fall, eller parkeringsvakt! Jag tror det kan vara rätt så roligt. Just ja, jag och Sara ska bli lärarare nu! Det skulle faktiskt vara rätt så skoj, kanske inte hela livet men bara testa! Men då ska man ju bli lärare i något roligt, typ omvårdnadsämnena eller estet eller något sånt annat roligt! Orka lära ut svenska till svenska barn, eller matte! Åh, hallelujah, vad de eleverna skulle få det svårt med mig som mattelärare.



På tisdag börjar skolan igen! Nej, inte direkt men det känns så. Imorgon till tisdag ska jag leka med min Therese och Emelie. Sedan måste jag plugga varje dag! Inte nog med att jag har två prov, två inlämningar och två redovisningar nästa vecka så kommer vi få ett rätt så stort arbete från Torpshammar. Hemtenta i akutsjukvård, såg verkligen fram emot det! Men nu är det så mycket samtidigt. Men det blir nog bra! Hade tänkt jobba med projektarbetet nu men sitter fast, vet inte riktigt om man får göra det jag vill. För det har inte så mycket med omvårdnasämnet att göra....! Jag orkar inte göra något projektarbete annars. Jag har jätte svårt att gå in för något helhjärtat som jag inte vill göra, då gör jag det bara för görandets skull! Men får jag däremot göra något jag verkligen vill då kan jag gå in för det så extreamt mycket att det finns inte. Allt som jag köpt på senaste tiden har enbart gått till fotbollen och en resa till Torpshammar var ju inte gratis precis! Men det är så värt det!! Och jag hade inte åkt tre timmar till skolan i tre år om jag inte ville gå i den skolan jag nu går! Men nu vet jag inte om det är värt det längre. Veckorna i Torpshammar är det absolut värt men tre timmar varje dag, naaa, jag vet inte om det är värt det. Sara och Anna gör det värt att åka tre timmar varje dag och Sara gör de där tre timmarna lite roligare. Nu ska jag återgå till mamma mia the movie! Ha det så bra allihopa!

ABBA är så kung


ABBA är helt sjukt bra. Ha! Sara kallade mig tönt nyss men nu skriker vi i kapp till ABBA.

God kväll

Har loggat nu för projektarbetet. Hm.. nu måste jag börja sköta det där med loggarna. Imorgon bli det sovmorgon sedan ska rummet städas. Måndag till tisdag ska jag leka med Tessi och Emp! Rida på tisdag och sedan på onsdag, då kanske Sara ska med :) Och sedan måste jag plugga.........! Svenska, naturkunskap och projektarbete! Och jaa, nu vet jag vad jag ska göra just nu! Plugga!! Ska göra ett powerpoint om djurförsök, åh det tycker jag är roligt! Alltså att göra powerpoint! Djurförsök är enbart hemskt! Så har rätt så roligt plugg framför mig. Wohooo! Inte naturkunskapen då men men

Bilder från veckan


Hemma och slut

Hallelujah, vad jag är trött! Pratade en massa igår och såg på idol och det var ju ABBA-tema! Wohooo! Loulou, Lars och Johan förstörde låtarna så mycket!! Anna och Kevin var bäst igår, Alice också men hennes röst låter så tillgjord. Lars, Johan och Robin B kan få åka nu de tre kommande fredagarna. Robine var riktigt bra igår också, ja Sara trodde han hette Robine och inte Robin E så nu får det bli Robine. Väldigt bra att Loulou åkte ut, jag började precis gilla S.O.S så kommer hon och förstör den. Avslutade kvällen med att titta på mamma mia the movie! Idag har vi sovit och ätit. Saras kyl var helt röd efter att vi haft våra hallon där och det fick jag till frukost! Kommer bilder när jag orkat fixa mobilen. Ska duscha och sedan hämta mina fotbollsskor. Sedan ska jag plugga, projektarbete! Puss och kram!


Hos Sara

Sara är gravid!! Och vi funderar på att gå på krogen men hennes bebis kommer inte in. Har inte hunnit fixa legg till barnet! Men nu föddes det och det blev en grön kudde. Så nu ska vi på krogen, lämna kudden hemma!

Har värsta planen inför mitt valpköp, wolla! Jag säger till skolan att jag är skitgravid och får stanna hemma lite med valpen. Tror inte man får stanna hemma för en valp men för ett barn går det tydligen bra. Så det låter kalas, orkar inte vänta tre år på en valpis! Jag ska seriöst ta min säng och flytta till en liten stuga i Norrland, där allt man behöver är ved för att gå runt! Just ja, jag måste ju ha råd att köpa hundmat och försäkringar, måste kanske jobba också några lediga tjänstar?? Kommer aldrig mer begå några brott i Norrland, jag lovar er! Puss och kram! Nu fes Sara!! God natt!

Shopping!!

Har shoppat idag och ska inte berätta allt om dagen! Så vi glömmer det och börjar om från början, idag har jag och Sara shoppat i Nacka forum. Det var tydligen invigning idag, så det var massa rea och erbjudande och de delade ut lite gratisgrejor. Lite show och grejs också! Det har blivit väldigt fint, ett shoppingställe man kan börja räkna med! Har alltid tyckt att Nacka forum varit så meningslöst litet för att vara så "stort", eller hur man nu ska förklara det! Men de har allt utom McDonalds nu. Träffade en person på Eurosko som jag inte träffat på extreamt länge! Pratade en stund innan vi gick vidare och jag märker hur mycket jag saknat henne och alla andra i samma krets. Låt mig få vinna och bli miljonär! Har lite kort från dagen men har inte installerat de som behövs för att få in bilderna från nya mobilen in i datan!

Måste berätta något roligt! Jag och Sara gick in på tre för att jag ville kolla lite för mitt nya mobilinköp i december men vi gick därifrån med varsin mobil.?!?!?! Speciallerbjudande idag, så det känns väl bra ändå! men så skulle vi gå ut och leka med mobilerna medan Sara rökte, så tappar Sara ner något under "bänken" som man inte kan få ut saker och ting så lät ur om man tappar ner det, visar bild när mobilen och datan vill sammarbete. Där tappar Sara sitt BATTERI, till den nya telefonen! Och jag är ju så jävla smart att jag säger att vi behöver två pinnar! Jag är ute efter två pinnar utanför Nacka forum?! Bara höghus och forum, inte ett träd så långt ögat kan nå! Så Sara tar "fodrallet" till mina strumpor och ber mig skjuta ut batteriet, men det är för kort och vi får inte upp fodrellet igen då det väcklats ut ner i bänken och inte kommer upp igen. Så vi river sönder min skokartong och puttar ut batteriet, det gick bra tillslut och vi fick något att garva åt. Gick in på arkens zoo sedan och köpte kattgräs medmera! Och jag hittade ett jätte gulligt halsband till min Glimma men jag har beslutat mig för att stanna vid ett koppel tills jag har bestämt mig för en hund men jag vet vart det finns!!

Inköpslista!!
Fotbollsskor, grus
Fotbollsstrumpor
Fotbollsshorts
Fotbollstejp
Vattenflaska
Vantar
Mössa
Hårfön
Mobil

Det var väl det jag köpte? Bilder kommer förmodligen i helgen. Bloggar imorgon i skolan annars hörs vi på lördag, puss och kram, god natt!

Good morgon

Jag är så trött, har bytt om till hälften! Ska sätta på mig leggins, sminka mig och sedan gå! Ska ha naturkunskap idag och något jävla rollspel! Taggad? Inte alls! Men ska shoppa senare med Sara. Har inte så mycket pengar så får köpa det jag verkligen behöver. Tre saker till fotbollen och en mössa! Måste ha en mössa!

Igår fick jag reda på att vi ska rida torsdagar 18.00 eller måndagar 20.00! Hoppas verkligen på torsdagar, för då kan jag spela fotboll! Visst det kan jag på måndagar också men de är så mycket folk där. Det är så skönt med att vara tre personer, visst vi får väl bära mycket mer! men vi får även hoppa mycket mer! Igår hade vi fyra hinder i ett kors. Där vi skulle hoppa tvärs över hindret men Marcos tyckte väl att det var onödigt så två meter innan hindret vände han på ett annat, det kan man ju också göra! Det var ju bara komiskt, haha! Så annars gick det super bra! Fin galapp, bra hopp och ja det gick bra! Oj, oj,oj vad klockan sprang iväg!!! Om tjugo minuter går min buss och jag sitter med gårdagens smink under ögonen! Inte skoj, och idag slipper jag åka själv till skolan! Fan vad jag hatar det! Sara kliver på efter en station, jippi! Jag känner dock att jag har mer press på mig att komma i tid, oooops! Så nu kanske jag borde skynda på lite, adjöö!

In the school med en lektion kvar!

Har haft estet nu och vi gjorde töntigaste uppvärmningen och gjorde sedan egna tolkningar av Hamlet som vi ska se ikväll! Men jag har en häst som väntar och jag vägrar att inte hoppa ikväll! Fick ju stå över då vi var i Torpis och att inte rida på två veckor, nej det går inte! Så det blir inget hamlet för mig ikväll. Nu sitter typ halva klassen här och pluggar, jag orkar verkligen inte plugga! Jag tar det som det kommer, är tillbaks i nians pluggande. Läs allt en gång och chansa sedan på provet, är du osäker så skämta till det lite, klottra över lite så det ser ut som om du tänkt så blir det bra! Eller skriv av personen bredvid, nej det går faktiskt inte här! Härligaste var ju när läraren satte mig, Paulina och Sandra i ett rum för omprov i engelska. Vi fick tillbaks provet och kunde sitta och fylla i det på lektionen sedan skulle vi ge tillbaks provet men jag och Sandra "glömde" det! Och så sa våran lärare att det skulle vara exakt samma prov! Soft! Så fick vi sitta där i datarummet och gör omprov, ALLA RÄTT!! Vi skrev in alltihopa och sedan satt vi oss vid varsin data. Mamma eller lärare om ni läser det här så har jag hittat på hela historien för att kunna skriva något! Jag skulle aldrig fuska i hela mitt liv...! Eller hur Anna? VG i trafikkunskap! Om fem minuter börjar provet och vi måste säkert sitta i en halvtimme, så jävla töntigt! Låt oss gå när vi är klara!!! Sara ska hem till mig ikväll så det blir nog inget mer bloggande för mig idag! Puss och kram! Så ses vi efter en shoppingdag!

Fortfarande i skolan!!

Nu har jag lunchrast, Amanda står bredvid mig och därför vågar inte jag skriva någonting, sade Amanda nu och gick härifrån. Så nu kan jag skriva lite skit om Amanda, nej det skulle jag aldrig göra. Har snart estetisk verksamhet, bläääää! Orkar inte stå och spela apa inför hela klassen. vill bara åka hem! Sara ska med mig hem idag och följa med till stallet och göra iordning min häst medan jag kan stå bredvid och slappa! Wohoo! Imorgon ska vi åka till stan och shoppa! På min inköpslista står följande: fotbollsskor med grusdobbar, benskyddstejp, shorts och det var väl allt jag har råd med!! Jag trodde att vi hade prov på fredag men det hade vi tydligen inte. Jag hade faktiskt hellre gjort det nu, för jag har 100 kompliteringar till torsdagen efter höstlovet. På fredag ska jag sova över hos Sara, tjocka i oss allt vi gått bort i Torpshammar! Hoppas vi kan se klart på trade och kanske hyra titanic 2, hahaha! Om fem minuter börjar lektionen och det lär bli dampigt! Satt nyss och sökte på alla lärare på facebook och det är en hel del som har det! Synd att de inte har bloggar, det hade varit roligt att följa! För här ska man ju vara öppenhjärtat så kan de skriva vad de tycker om alla sina elever. Det tycker jag Fredrik Reinfeldt ska inskaffa, krav på lärarbloggar! Och med tanke på blogg så måste vi logga nu! Blääääää! Jag orkar inte med skolan, jag vill hoppa av!!!!!!! Leva fattigt och lyckligt resten av mitt liv, jippi! Det låter skitroligt tycker jag! Det är fortfarande fem minuter kvar, fan vad klockan går segt alltså! Vad ska jag göra dessa sista fem minuter? Jag har ju redan skrivit allt nödvändigt! Nu står Marielle här också och diskuterar teatern med Amanda. Skitteater, Hamlet, blablablablablabla! Jag orkar inte gå på någon jävla hamelt! Ingen teater!! Hahaha! Jag fick nyss veta från Cissi att Carola Häggkvist är gravid, det återstår och se! Nu går min klass, jag borde kanske också gå! Adjö!!

I skolan

Blääääääääääääääääääääääääääää! Vad jag hellre hade fortsatt sova imorse än att åka till skolan. Hade idrott första lektionen utan Sara, fy fan vad jag mådde dåligt! Men nu sitter vi vid datasalen och gör typ inte mycket. vi gör ett arbete om djurförsök men datafan bara hänger sig, mår psykiskt dåligt av datorer som hänger sig! Maaa! Måste gå och hämta rikskponger så att jag får lunch!! Är så arg på den är skolan, de tror att vi vill gå två lektioner på morgonen ha rast i tre timmar och sedan ha en lektion! Skolan borde skjjutas!!!!!!!! Och vi ska på teater ikväll, de kan dem ju glömma! Nu ska jag åter gå till arbetet. Adjööö!


Black beauty

Har nyss torkat av de sista tårarna efter att ha sett Black beauty. Den är så sorlig, rakt igenom! Den går från sådan lycka till sådan sorg och sedan tillbaka till fullkomlig lycka och tårarna bara rinner, hela filmen! Än en gång, hur hemskt kan vi behandla våra djur? Jag älskar verkligen filmer där djuren är huvudrollen, rädda Willy, otroliga vandringen Beethoven med flera, de är så sorliga! Kollade på titanic igår och den var väl lite sorlig men inte alls lika sorlig som Black beauty, jag satt i en och en halv timme och bara grät. Sen är det ju mycket för Bianca och Sune, man blir påmind om hur underbara och hur saknade dem är. Jag skulle göra vad som helst för att få träffa dem igen! Jag saknar dem så och tiden läker inga sår!! I filmen säger Black Beauty att människor är inte bara taskiga mot djur utan även mot människor! Och det har han rätt i men det är mycket värre det vi gör mot  djur. De människor gör mot människor är idiotiskt men det vi gör mot djur, ne det finns inga ord för det. Men nu ska dessa idioter inte få så mycket mer uppmärksamhet idag, utan vill istället tacka alla underbara människor där ute som tar hand om sina små djur så otroligt bra! Och jag hoppas ni fortsätter vårda era små liv med respekt och kärlek in i deras andetag.


Buhu!

Jag har fortfarande inte börjat plugga psykologin! Tog ett bad med boken men den la jag på golvet innan jag ens öppnat den. Nu gör jag lunch och sedan får jag nog sätta mig med mina nuddlar och psykologinboken och läsa igenom sidorna! Sen kan jag avgöra hur mycket jag måste plugga eller om det är sånt jag kan. Så nu ska jag inte plugga psykologi utan jag ska läsa igenom sidorna, det låter mindre jobbigt! Har panik över skitskolan just nu! Jag vill inte gå dit!! Och jag har ingen koll på vad som händer i mitt liv framöver! Får ta det med en klackspark. 8 månader kvar, det ska man väl klara? Jag kommer ihåg vad jag sa innan jag började gymnasiet, tre år av helvete är ju inte så mycket! Nu har jag bara åtta månader kvar! Har jag klarat mig såhär långt så kan jag gå lite till! Nu måste jag springa för nuddlarna kokar över. Puss


Djurplågeri

Fixade till bloggen lite och började då skriva vad jag gillar och ogillar i "presentationen" och kom fram till att det värsta jag vet är djurplågeri! Och började skriva lite där men nu har jag övergått hit! Och upprepar och fortsätter!!

Djur är det sötaste och underbaraste som finns på den här jorden. De ger oss så mycket kärlek och de är verkligen våra bästa vänner. Utan djuren skulle vi inte klara oss! Vart kommer mjölken, äggen, osten och alla andra mejerivaror? Från djuren! Vart kommer den där oxfilen från? Djuren! Om vi nu måste äta kött så kan vi väl vårda dem med kärlek in i det sista! Ge djuren ett värdigt liv! Och alla försök vi gör på djur, med framtidens utveckling kan man väl göra en maskin som testar om medicinerna funkar eller inte! Att smink testas på djur är så sjukt! Varför ska dem behöva lida för att vi tror att vi ska bli snyggare! Den klanten som stoppar mascara i ögat får skylla sig själv! Testa det inte på vår oskyldiga små djur! Och pälsindustrin! Det är nog bland det äckligaste som finns, hur fan kan man behandla djur på det sättet! Jag blir så jävla arg.
 
Jag menar inte att alla ska bli vegiterianer, sluta äta medicin, sluta sminka sig och sluta använda päls. Eller jo det sista tycker jag! Sluta använda päls för fan, det är enbart vidrigt, inte ens snyggt! Pälsen ska vara på djuren inte på våra kläder.! Men om vi nu måste äta kött, måste sminka oss och måste ta mediciner så ge djuren ett värdigt slut. Gröna stora marker där de får beta, stora, rena och fina stall med mycket god mat! Och när livet börjar lida mot sitt slut, gör det finnt! Ta veterinären till gården eller ge djuret en fin transport till veterinären. Ge djuren ett fint liv för de ger väldigt mycket till våra liv!

Är det inte bäst att testa mediciner och smink på människor? Det är väl ändå vi som ska använda produkterna?! Och tänkt hur mycket människokött vi bränner upp varje år?! Det måste vara enormt myckekt! Med ökad fetma lär det ju vara lönsamt att göra människokött. Det finns ju de som redan äter människokött, och de har väl aldrig klagat? Det är vi som klagar på dem! Men jag tycker de är mycket bättre än oss andra. Bra ät av varandra, precis som djuren gör! Visst låter det jäkligt äckligt men varför skulle djurkött vara bättre än människokött? Jag och Sara har i alla fall blivit vegiterianer och då blev vi kallade för töntiga, till och med av våran lärare! Och när Oskar sa att pälsen på Saras jacka var gjord av herrelösa hundar i Kina vände sig magen utochin! Sara har kollat upp det nu och det är tydligen räv, inte bra det heller! Men hund? Någonstanns får man dra en gräns, man äter inte hund, man har inte hund på jackor och man testar inte smink på hundar! Hundar, katter, kaniner, marsvin, hamstrar med flera gosar med med, inte äter! Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig att äta hästkött. Man gosar och rider hästar, inte äter dem! Och kött är inte ens så överdrivet gott. Vegitariska schnitzlar var mycket godare än de med kött i, det sa även Anna som fick smaka lite! Korven var däremot godare normalt! Och jag skulle lätt klara mig utan kött, det är bara ett slags kött jag har svårt att avstå. Köttfärs och allt som görs av det, köttbullar, hamburgare, köttfärslimpa, köttfärsgratäng och köttfärssås! Det är de kötträtter som jag har svårt att släppa taget om, speciellt hamburgare! Men resten behöver jag inte i mitt liv! Och någon päls skulle jag aldrig i hela mitt liv köpa, jag använder inte ens fejkpäls! Det ser ju bara töntigt ut "hej hej, jag vill vara med och döda djur men jag har inte råd! Så jag fixar en fejk! Men nu tror ni att jag dödat ett djur"! Ne, päls är uteslutet! De borde slutas tillverkas! Äckliga pälsindistru! Pälsen är underbar, på DJUREN! Inte på oss, då är det bara äckligt!

The best fritid in the world!


fjällis


Jag vill åka till fjällen! Horse show väckte minnen, allt jag gjorde som liten. Seglade varje sommare och åkte skidor varje vinter! Jag har tappat hur man åker snowboard men snowblades kan jag fortfarande, tror jag! Men det är ju inte gratis precis...! Frivillig penning läggs i min ficka, så kanske du får följa med!  Puss

H o m e

Var hemma igår och är även hemma idag. Ägnade går dagen åt the sims men nu har jag tröttnat! Såg även Titanic igår, fan vilken sorlig film alltså! Satt och diskuterade ett tag om Titanic 2 fanns eller inte. Inom en snar framtid ska jag börja plugga psykologi tills imorgon. Dryga äckelskola! Hatar verkligen skolan! Usch, skönt att det är mindre än ett år kvar! Om sex veckor är det Torpshammar igen, och en av de veckorna är lov. Ska det bli skönt att komma till Torpis? Om man bara slapp vara på Gälegården hade det varit rätt så skönt. Men den här veckan har jag och Sara typ sovit och ätit på Gälegården, resten av tiden var vi ute och gick, väldans skönt!! Sara ringde igår och frågade om vi skulle gå på globen horse show, vilket låter skojsigt! Var där varje år när jag var liten men har inte varit där de senaste åren. Så om det blir av kommer det bli kalas!  Ska försöka sälja mina fotbollsskor på lördag också, för jag måste ju köpa nya! Annars vet jag inte vad jag ska springa runt i. Eller ja, imorgon lär jag kanske få veta hur det blir med ridningen och det avgör hur snabbt jag måste fixa skor! Har match snart igen, wohooo! Det är så sjukt roligt att spela fotboll!! Saknar innebandyn också men nu får det räcka med aktiviteter. Ridningen och fotbollen krockar ändå, så lite innebandy träningar och matcher skulle nog göra slut på skolan. Nu borde jag gå och plugga lite psykologi! Puss och kram

Vov,vov!


Åhhh! Jag vill bli helt sjukt rik och köpa min Glimma och Techno imorgon!!! Allt för mig! God natt


Söndag

Gick upp nio imorse och tvättade till två och under tiden rensade jag min garderob! Det ser väl inte klockrent ut i mitt rum men garderoben är fin! På kvällen åkte jag och mamma över till Kattfot, jag och Tessi gjorde fruktsallad och sedan blev Dennis sugen på kladdkaka, så vi gjorde en kladdkaka. Mumsigt! Och Madde ska fortsätta på fotbollen, wohoo men samtidigt ooops! Det betyder att jag måste köpa grusskor fort som bara den. Är helt förälskad i mina grässkor, de var jag i dem förra också men de nya är superduper, att de är värda 1199 gör dem lite finare också. Sen att jag betalade 299 för dem behövs inte nämnas! Ska åka till stan snart och då får jag titta på fotbollsskor!

Världens bästa fritid!

Ska kanske börja rida på måndagar nu, vilket gör att jag kan fortsätta träna fotboll, wohohohooo! Jag älskar fotboll så sjukt mycket! Har nyss stått och diskat fotbollsskor, lera över allt! Vill hoppa i ett par fotbollsskor och jaga lite boll nu men har inget att jaga boll med men försöker så gått det går!! Jag måste tusen gå och sova nu! Nej inte riktigt! Men i natt blev det ingen skön och lång sömn! Och det blir det inte i natt heller, upp klockan nio och tvätta alla kläder från Torpis! Har föresten köpt nya kläder "idag" två klänningar och en halsduk för 300! Fett bra!!


Vill dem se mig falla eller stå?

Skulle kunna skriva hur mycket som helst här nu men låter bli!


Torpshammar v. 42

I söndags klockan fyra gick bussen till Torpshammar men jag ville så sjukt gärna vara med på fotbollsmatchen som började fem, så jag och Sara bestämde oss för att ta tåget! Så himla skönt. Direkt efter matchen åkte vi till centralen där vi tog tåget till Sundsvall, en rökpaus för Sara och sedan hoppade vi på tåget till Torpshammar! Det gick skitfort, träffade en gammal klasskamrat på det sista tåget också. I Torpshammar kom Oskar och hämtade oss och han körde som en galning. Så var det hopp i säng! Dagarna här har väl sätt ut exakt likadan! Vi har haft teorilektioner alla dagar förutom den sista. Det var väldigt mycket att ta in och vi hade prov på allt! Hoppas verkligen att det gick bra. Jag känner i alla fall att jag har lärt mig mycket av den här veckan! Igår hade vi övningar, stationsövningar, jag tycker de vanliga är mycket roligare!! På fritiden då så har vi väl pluggat lite men det jag och Sara gjorde mest det var att gå promenader, 1-4 timmar varje dag! Det var nog bara den sista dagen vi tog en kort promenad, sen var vi uppe i minst två timmar varje dag! Väldigt sköööönt


I Torpis

Söndagen var helt galen men helt galet roligt också. Fotbollsmatchen var så jävla rolig alltså! Jag älskar verkligen att spela fotboll! Vill göra det varje dag nu!!! Här uppe är det bara teori på lektionerna, har prov på fredag. Har sammanfattat det vi ska ha prov på men ska plugga mer imorgon...!


FISÖUIGIO ETÄIHO ÄHIEOFESÄHILA

jag är så jävla arg!! Jag hatar SJ, jag hatar tradera och jag hatar Fatima!!! Fy fan för det här livet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så agruh, jag vill så sjukt gärna spela fotboll ikväll, annars ger jag upp mitt liv! Adjö!

Hopptävling

Hoppningen gick bra, wohooo! Ett stopp men bra ändå! Adjö


Förbered

Du har man varit i stallet och byggt bana, riktigt rolig bana faktiskt! Har inte gått den men den ser väldigt rolig ut men det gör mig väldigt nervös, det är mycket som måste stämma! Ska packa lite för imorgon, bada och sedan försöka sova tidigt! Så måste vandra nu, god natt!

Sara är smittad


Mohahaha! Jag har smittat Sara med min ABBAfeber, men det är väl inte så konstigt! Titta på dem, det är ju hur jävla heta som helst man kan inte göra annat än att älska dem!! Önskar jag fick gå klädd så hela dagarna och skrika ABBAlåtar hela dagarna, det är nämlingen det jag gör så fort jag kommer hem! ABBA äger för fan! Kom inte och påstå något annat för då kan du lika gärna dra!

Imorgon är det äntligen dags!

Nu har jag pluggat lite, vet inte om jag har något mer att göra. Ska packa och plocka undan i rummet snart. Förbereda för imorgon, smörja saker och sånt. Så jag kan äta frukost imorgon, vore skönt! Ska ner till stallet ikväll och förbereda för imorgon. Så nu ska jag typ gå och packa. wohoooooooooooooooooooooooooooooooooo! Ska försöka pressa ner allt i min lilla väska, hahaha!

God natt

Min kortis i stallet blev lite längre, för när jag var klar så kom jag på att Jennifer rider på fredagar och hennes lektion började precis när jag var klar, så tittade på henne i en timme och sedan skjussade dem hem mig. Skönt! Måste dock gå till stallet imorgon, buhu...! Nu är jag helt sjukt trött. Och för en gång skull såg jag klart hela idol och tack och lov att Jesper åkte ut!! Ikväll var Kevin och Anna lungt bäst! Kan Lars, Johan och Yasmina lämna tävlingen inom kort?? Tack! Nu ska jag gå och sova tills jag vaknar sen kanske jag borde plugga lite, har läxa till på söndag...?! Banbygg imorgon! På söndag är det min hallelujahday!! Ridning, fotboll och Norrland! Det kan knappt bli bättre! Bara av att skriva ordet fotboll gör mig så jädra glad, vi ses i landslaget! God natt!!

Trött som bara den!!

Det är inte bra att umgås med folk som inte har samma tider som en själv märker jag! Jag går hellre upp tidigt och lägger mig rimligt, elva! Men vissa som sover till tolv ville inte sova igår vid elva så nu är jag helt slut! Ska ner till stallet en kortis, hoppas det går fort för jag vill hem och sova!!!!! Är verkligen jätte trött!! Så nu ska jag ta på mig mjukisbyxor och dra mig ner till stallet! God natt!

Nya fotbollsskor


Var och köpte lite nya fotbollsgrejor igår. Efter som de fotbollsskorna jag nyss köpte var för små och har gjort så att mina naglar har blivit helt blå och gått av på tre ställen. Jätte skönt! Så igår köpte jag nya fotbollsskor (de på bilden) de har kostar 1199 och sedan blivit rea till 499 men igår när jag var och köpte dem kostade dem 299! Får hoppas att de passar bättre, för de föra passade ju hemma men inte på plan! Men de här skorna är större och jag känner att jag har en bit kvar till skon tar slut, så får hoppas det blir bra!! Köpte benskydd igår också, det var fan skit svårt att köpa ju! Men Tessi sa att det var modernt med små benskydd så jag köpte små benskydd. Sen för att mina tår ska palla spela på söndag så köpte jag värsta förbandet, ser skit roligt ut! Men det ska nog funka, wohoo!! Igår var jag och Sara så jädra kreativa, så vi åt donken till lunch och subway till middag! Det tackar vi skolan för! Men nu ska jag nog gå och äta frukost.


PS. ska göra om bloggen men orkar inte nu! Puss, det får se ut så här så länge!

Tjaaa

Ta första bokstaven i ditt förnamn:
A: När jag fyllde fem
B: Igår
C: I förmiddags
D: För tre år sedan
E: I torsdags eftermiddag
F: För tio minuter sedan
G: För tio år sedan
H: För två minuter sedan
I: För en liten stund sedan
J: När jag var liten
K: När jag gick ut senast
L: På min födelsedag
M: För en sekund sedan
N: När jag var i din ålder
O: När jag fick besök
P: För två månader sedan
Q: Precis nyss
R: Idag
S: För tolv timmar sedan
T: För en timme sedan
U: När jag var ledsen senast
V: När jag städade senast
W: För fem månader sedan
X: När jag ringde min bästa vän senast
Y: I förrgår
Z: För en vecka sedan
Å: För två veckor sedan
Ä: Igår morse
Ö: När jag var på semester

Ta första bokstaven i ditt favoritbands/din favoritartists namn:
A: hoppade jag på
B: åkte jag båt med
C: hoppade jag hage med
D: mördade jag
E: retade jag
F: hoppades jag att få träffa
G: fotograferade jag
H: slog jag till
I: hoppade jag hopprep med
J: sprutade jag vatten på
K: badade jag med
L: kysste jag
M: hade jag sex med
N: dyrkade jag
O: hatade jag
P: duellerade jag med
Q: rånade jag
R: log jag mot
S: skallade jag
T: drömde jag om
U: tafsade jag på
V: bröt jag näsan på
W: applåderade jag åt
X: var jag med
Y: stirrade jag hotfullt på
Z: lekte jag med
Å: kraschade jag en bil med
Ä: körde jag över
Ö: sparkade jag

Ta första bokstaven i ditt efternamn:
A: Grynet
B: Carola
C: en hund
D: mig själv
E: tre grisar
F: Shan da Man
G: Ronald McDonald
H: min bästa vän
I: en idiot
J: Marilyn Manson
K: Orlando Bloom
L: min låtsaskompis
M: Paris Hilton
N: min mattelärare
O: Jack Sparrow
P: Zlatan Ibrahimovic
Q: min granne
R: Rafael Nadal
S: min mamma
T: en ko
U: hundra hönor
V: kungen
W: George Bush
X: min mormor
Y: Tyke
Z: Lena PH
Å: kronprinsessan
Ä: Usama bin Laden
Ö: Basshunter

Ta första bokstaven i din pappas förnamn:
A: för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig.
B: eftersom jag var hög.
C: för jag hade slagit ut en tand.
D: för mitt hår var trassligt.
E: för vi ville det.
F: och vi/jag ska göra om det om tio minuter.
G: och det bryr jag mig inte om.
H: och sen skrattade jag i fem minuter.
I: eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J: och sen åt jag en jordgubbsglass.
K: och det gjorde ont i mitt hjärta.
L: och ingen brydde sig.
M: eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N: eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O: eftersom jag var sugen.
P: för att jag skulle bli känd.
Q: för att jag var arg.
R: för att jag skulle få status.
S: för att jag ville ha öl.
T: och sen gick jag och köpte lite hårnålar.
U: och sen gjorde jag en ful min.
V: och sen skrek jag.
W: för att jag hade brutit benet.
X: eftersom jag hade ont i armen.
Y: eftersom jag var glad.
Z: om jag hade tappat rösten.
Å: för att ingen ville veta av mig.
Ä: för att jag var mobbad.
Ö: och sen flydde jag från polisen.

Mitt resultat:
J: När jag var liten
A: hoppade jag på
S: min mamma
D: för mitt hår var trassligt

Packar

Har börjat packa nu och ska försöka ta den lilla väskan!!

Har lagt i:
Lakan, örngott och påslakan.
2 handdukar
10 strumpor
5 bhar
8 trosor
2 tjockiströjor
1 mjukisbyxa
2 leggins
2 t-shirt
1 sovtröja
Vantar
2 par skor

Ska lägga i:
2 t-shirts

Hm??  och sen då tandborstar och sånt skit!!

Känns som om jag packar i väldigt god tid! Men det är skönt att ha det gjort så kan jag plugga på lördag...!

Sovmorgon!

Ja, har sovmorgon idag och imorgon! men självklart vaknar man halv åtta. Samtidigt är det skönt med sovmorgon, att det handlar inte om att sova länge utan tills man vaknar. Vaknade halv sju och sedan halv åtta, halv åtta satte jag på the voice och nu en timme senare sitter jag här! Sov inte särskilt länge men är utvilad, skönt! Ska städa rummet idag, halvpacka lite? Jo det ska jag nog göra! Packa, har precis tvättat och orkar inte lägga in allt i garderoben, så packar nog idag. Runt ett ska jag till handen och shoppa med Sara, eller shoppa och shoppa, jag måste titta på fotbollsskor!! Sedan ska jag hem till Saras nya hem och sova over there! Ska se mamma mia ikväll :D! Jipppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sååå jäkla bra alltså!!! Imorgon vaknar jag ju upp hos Sara men måste till stallet sen på kvällen. På lördag packar jag det sista och pluggar lite, har ingen koll på skolan!! Kanske måste plugga lite idag också..?! På söndag är den där fullspeckade dagen och om det går i krasch kommer jag börja gråta! jag vill inte missa matchen, det är så himla roligt att spela fotboll!! Först skämtade jag att jag skulle ta tio tåget men efter att ha kollat upp det får det dock bli åtta tåget, hittar vi någon som kan köra oss så blir det nog av!! Gud vad roligt! Att slippa åka den där bussen också, vad skönt! Aware ska med och då blir det trångt som fan och jobbigt som fan! Jobbigt om inte mina tår läker! Jag har sett vart problemet sitter, det är sprickor vid nagelbandet och inåt sidan, så det måste växa ut eller ramla av AJ! Men nu har jag lagt ett "litet" förband så att jag kan gå idag, kanske kan köra något liknande på söndag. Det är ju bara två naglar och jag har ganska hög smärtgräns. Jag och Anna brukar sitta och dra varandra i smalarmshåret och i nacken och Anna kråmar sig efter några sekunder medan jag kan sitta hur länge som helst. Det känns ju inte! Och Tess frågade hur jag kunde spela vidare med mina tår i måndags, jag visste ju inte vad som hänt, det gjorde bara lite ont! Men jag vet att det är bra på söndag!! Jag vet att det kommer att gå, jag känner det på mig!!

lalalaaaaaaa!

Vet inte riktigt vad jag ska ha för rubrik. Har varit hos Tess halva dag sedan åkte vi till fotbollsplan och hade möte. Jag började nästan gråta men det har nog löst sig nu tror jag! Hoppas jag verkligen! Ska fixa lite skjuss och sen är söndagen perfekt!!

Söndag!
07.00 Gå upp
08.00 åka till stallet
10.00 första start. jag är start nummer 5 innan efter anmälningar.
16.00 Bussen går till Torpis, förmodligen utan mig!! Jag har förmodligen samling!
17.00 Match mot Ösmo
20.00 Tåg mot Sundsvall!
00.30 ankomst till slut destinationen

Åh, vad jag ser fram emot det här!!!! Jag älskar fotbollen!!!!!!! När jag satt helt ensam på väg till bussen och lyssnade på musik, kom jag på mig själv att jag satt och storlog! Och jag tänkte på fotbollen och bara log! Så härligt! Jag ångrar inte en sekund att jag började på fotbollen, trots att jag har haft ont efter varje träning (typ), det är så underbart!! Och vår tränare, hon är så underbar! Den bästa tränaren jag haft i hela mitt liv!!!!!

Är hos Thässi

Ja, vi hade bara en lektion! Skönt och onödigt!! Men nu är jag ledig från skolan här i Stockholm i två veckor!! Yeees!!! Nu är jag hos Thess, hon pluggar och sjunger. Ikväll ska vi på fotbollsmöte och sen ska jag iväg på ridningen. Hoppas verkligen att det går bra idag!! Imorgon har jag sovmorgon, fy fan vad skönt!

Jag satt och tänkte lite idag på vägen till Tessi när jag lyssnade på musik. Det är coolt att någon i USA kan stå och sjunga in låtar och sedan skickas det till Sverige och jag kan lägga det på ett minneskort som sedan spelar upp låten i mina öron! Helt sjukt ju, för det ligger ju tre hundra låtar på mp3. Det är helt sjukt tycker jag! Man blir så imponerad men samtidigt frustrerad men man ska inte lägga sig i sånt som fungerar!!

Vakna med the voice


Hahaha! Vakna med the voice har en liten tävling på youtube. Där de tagit bilder från övervakningskamerorna och lagt upp på youtube, den som får mest tittare på sitt klipp vinner.. Wohoo! Heja Craaford..


Tillbaka till mitt liv, om en kvart typ ska jag till skolan. eller en en halvtimme, ska in på sl och kolla upp det. Vet inte när jag slutar idag, har jag en lektion eller tre lektioner? Ska ta bussen om en halvtimme! Slutar halv tolv eller 15.10!

Tillbaka till the voice, ALEXANDER var där igår från idol! Jag började gråta när han åkte ut, känslig....! Och åh vilken tabbe juryn gjorde, va fan gör Jesper kvar i idol?! Han suger ju rovhår! Men de ryktas ju om att Alexander har skiva på g, hoppas jag verkligen! Och jag har väl inte haft någon favorit i idol detta år förutom han men nu har jag hittat min favorit KEVIN! Han är ju kung!!

Tillbaka till mitt liv, ska ta för givet att jag slutar tre så jag ska packa med mig allt så jag kan åka direkt till Tessi ikväll. Så nu måste jag gå och packa!!!!

Helt sjukt ont i tårna!!

Det här gör så sjukt ont alltså. Mina stortånaglar är nästan helt blåa, inte skönt, inte alls! Kom på att jag måste till stallet idag, ska ju visa upp häst för hand och få resultatet om grönt kort. Kollade nyss upp vad det kostar att åka till Sundsvall på söndag. Idag kostade den dyra 6 kronor, det blir kanske dyrare än söndag! sen kostar tåget mellan Sundsvall och Torpis 58 kronor. Det är inte allas farligt! Hoppas verkligen att det går, för jag vill så gärna spela fotboll man blir så lycklig att spela fotboll!!!! ååååååh! underbart, nej nu måste jag gå och äta frukost sen plugga!!!

Imorgon är den här skolveckan slut

Hade egen lektion idag, den gick inte riktigt som jag hade tänkt mig men det gick väl bra ändå. Kunde ju självklart ha gjort det bättre men fick VG+ ungefär, hon skulle kolla lite mer på planeringen och så. Men det är ju en G-kritering så har i alla fall klarat av ett av de grunder för idrott B och det känns skönt. Fick mest bra kritik men en del saker jag skulle tänka på också. Hade svenska efteråt och sedan slutade vi, jag och Sara satt på tåget i 70 minuter istället för 30, vad som var fel är väl inte riktigt klart? För på ena stället stod det att obehöriga var på spåret och på ett annat ställe var det för elfel och ett spår och ja, det var lite allt möjligt de var fel på! Fick prata lite mer med Sara så det gör inte så jätte mycket, hade jag varit själv hade jag skjutit någon!!

Framtiden
Tisdag:
Göra naturkunskap! Rida.
Onsdag: En lektion!!! Fotbollsmöte och sedan ridning.
Torsdag: Shoppa med Sara, fotbollsskor och benskydd. Vilken satsare!!
Fredag: ???
Lördag: Bygga bana med mera.
Söndag: Hopptävling, fotbollsmatch och Torpshammar!

Där har ni min vecka! Anteckna och njut!


Första matchen!

Ja, kom nyss hem från min första match, SEGER!! Fan vad det är roligt med fotboll, Stockholm du får ha mig kvar ett tag till, jag kan inte lämna Stockholm nu!!! Sen är mina skor för SMÅ!! De gjorde riktigt ont att spela i dem sista minutrarna! Och när jag tog av mig allt såg jag att mina naglar var blåa!! Ska köpa nya på torsdag, och benskydd! Vad säger min ekonomi om det? Buuuuu! Men det är de alternativen som finns! På söndag blir det förmodligen tåg till Torpshammar, jag vill verkligen vara med på matchen på söndag och jag skämtade att jag skulle ta tio tåget men nu är jag seriös, fast det blir åtta tåget i såna fall! Och jag har en kamrat som är fett på! Så det blir förmodligen tåg resa på söndag, fy fan vad skönt! Aware ska ju nämligen med och inte ont om dem, men jag vill gärna ha två sätten för mig själv och lite utrymme! Här blir man ju packad som små sillar liksom. På tåget får man lite mer andrum, plus att det tar två timmar kortare tid. Sen kommer vi till Torpis halv ett men det är en värsli sak!!

Datan är dum!!

Jaa, datan har varit helt dum i huvudet  nu! Vi lämnade ju in våran, lånade en som det tog 20 minuter att starta och sedan kunde man sitta vid den i tre minuter och sedan dog den, inte särskilt effektivt! Har gått upp sex båda dagarna, var ju hundvakt och hästskötare. Gick upp vid sex, gav Sune medicin och gick ut med honom i tjugo minuter, in och byta om till stallkläder, två tjocktröjor och mjukisbyxor med långkallingar under, det hjälpte inte! På lördagen hjälpte det, det blev faktiskt lite för varmt. Carro och Aramis red hur bra som helst men de rev på ett hinder. Det är verkligen skillnad på Aramis nu, han har ju blivit hur duktig som helst! Carro också! På söndagen spöregnade det!! Då var kläderna helt meningslösa och pappret jag höll i för att hålla koll åt Carro var ju hur värdelöst som helst, de var dyngsurt och när man försökte väckla upp det gick det sönder. Men det gick bra ändå med det pappret, jag hade koll!! Och idag gick det bättre, svårare bana och de red helt utan fel! Kanonritt!!!

Fredag!

Oj, oj, oj vad den här veckan har gått fort! Det är redan fredag...! Nu har jag två små hundar här, äntligen! Hela helgen ska dem vara här och imorgon ska jag vara hästskötare åt Carro och på söndag. Så ingen sovmorgon i helgen, skulle de ändå inte bli, upp och hoppa tidigt och gå ut med Sune. Hade prov idag och det gick väl bra, inte VG men G tror jag i alla fall! Sitter och lyssnar på The voice från imorse, hahaha! När de ringde Josefin imorse så viskade dem, fy fan vad roligt! hahaha! Ska lyssnar på Gynning, missade henne i morse! Och nu har jag faktiskt varit ute och gått med hundarna. Datan hängde sig så gick ut med hundarna och fortsättar nu mitt bloggande ;) Nu är Gynning och Berg på the voice! Vad jag älskar Gynning, Sveriges skönaste personlighet alltså! De som säger att hon är en dum bimbo kan ju byta land, Carolina Gynning är vår superstjärna! Så jävla skön, jag älskar henne så jävla hårt!! Nu ligger en liten söt hund och sover bredvid mig och när vi var ute och gick träffade vi massa hundar och när man kommer hem har en person lagt upp 60 bilder på sin hund på facebook! Buhuuu! Jag vill ha mina Glimma!!

Prov..!

Ja, kom nyss hem från provet! Har varit på station och lämnat Saras grejor också. Men provet gick väl bra, var osäker på några. Men jag skulle bli väldigt chockad om jag inte har klarat det. Ska visa upp häst på tisdag. Ska se om jag hittar några fotbollsövningar nu annars skiter jag i att ha egen lektion på tisdag. Prov imorgon så ska gå igenom allt en gång till, pluggade ju nogranast på kapitel 1 och 2 föra helgen. Så det mesta sitter tror jag!!

Plugg....?

Oh. vad jag är aktiv i mitt pluggande! Men ska gå igenom lite nu och skriver det här, ja, orkade inte öppna något annat!!

Sätt på täcke: Lägg på täcket på manken och spänn bogspännena. Dra sedan täcket bakåt och lägg det på plats. Spänn sedan spännena i kors under magen och avsluta med spännena vid bakbenen.

Ta av täcke: Gör tvärt om! Börja vid bakbenen och avsluta vid bogen, dra sedan av täcket.

Visa hästen för veterinär: Tvåhandsgrepp i skritt, tyglarna i en hand i trav. Skritta eller trava en vis strecka eller till veterinär säger att man ska vända. Skritta igenom vändningen och vänd alltid till höger så att veterinären ser hästen klart och tydligt även i vändningarna.

Lasta hästen: Träna hästen och led hästen rakt framifrån och rakt in i transporten, öppna upp så mycket som möjligt. Gå före hästen och ha tygeln under stången i fram när man står på plats med hästen. Med hjälparen flyttar väggen, sätter på bommen och stänger luckan. När luckan är stängd byter man till grimma, får inte vara för kort spänd och inte får lång. Spänner man hästen för kort kan den få panik och är det för långt kan den fastna. Om man byter till grimma och stänger kan hästen även på panik, man ska vara beredd att släppa ut hästen.

Urlastning: Tränsa  hästen och ha tygeln under bommen. När med hjälparna öppnar upp ska man vara beredd på att komma under bommen. Ta det lungt och backa rakt, beröm hästen. Man får inte transportera en häst i över åtta timmar utan rast.

Utrustning vid lastning: Hästen ska ha transportskydd på benen. Täcke och svanslinda är bra att ha på hästen. Ha aldrig sadel på i transporten och inte broddar.

Jaa, ska gå och äta lite lunch tror jag och sedan plugga liter mer säkerhet ;) God natt så länge!

Grrr....

Föra veckan började jag sammanfatta våra fyra kapitel som vi har till psykologin! Jag kämpade som fan för att göra kapitel sex innan jag somnade. Och nu, två dagar innan provet, säger dem att vi har bara kapitel 1 och 2!!??! Och så säger lärarna att man ska börja i tid. Det är i alla fall inte åt andra hållet, så att vi tar kapitel 3 och 4 bara. Och visst är det inte onödigt att plugga på lite mer än det man har men när man har 100 andra saker att göra så är det onödigt! Jag  hade hellre umgåtts med mina systrar än att göra det där sista kapitlet! Och samma lärare till det senaste provet, då fick vi saker på fredagen och vi hade prov på måndagen!!! Jaja, snart får jag komma till Norrland och göra det jag vill! Tusan vad skoj det ska bli, barnmedicin ser jag fram emot! Och den där stora uppgiften vi ska göra, en del har lite panik över den men jag tycker bara det ska bli skoj!!! Nu ska jag försöka  äta frukost och börja plugga sedan, två kapitel mindre att plugga, känns inte helt fel faktiskt! Men då känns det som om jag ökar kraven på mig själv, VG gärna!!!


Dagen av pluggande

Jag har helt sjukt ont i min mun men ska försöka äta frukost snart, sen ska jag plugga hästkunskap! Prov idag! Men det ska nog gå fint, det som är jobbigt är om jag  inte klarar det, pinsamt.....! Sen är det psykologi som gäller, ska fan ha G imorgon! Psykologi, naturkunskap och svenska är fan de ämnen jag inte orkar lägga ner tid på, just på grund av lärarna! Men får väl kämpa på endå. Och igår bad min lärare mig om att ha lektion på tisdag, ooops! Får se hur det blir med det. Igår hade vi en liten rolig diskussion på Etiken, vilket gick ovanligt bra, typ alla var med och diskuterade!! Sedan hade vi estet, fy fan vad roligt hahahahaaaa! Men allt var väl inte lika roligt men den första övningen var skön!! Fick MVG och VG på loggarna, känns inte dåligt precis!

Torsdag: Plugga "hästkunskap", skriva prov! Plugga psykologi.
Fredag: Gynning på the voice!!! Psykologiprov, naturkunskap och sedan projektarbete möte. Hundarna kommer på kvällen!
Lördag: Hundvakt och hästskötare.
Söndag: Hundvakt och hästskötare
Måndag: Skooola! FotbollsMATCH :O
Tisdag: Skola och ridning!
Onsdag: En lektion?!? Ridning
Torsdag: LEDIG!! Inga planer
Fredag: LEDIG!!! Inga planer
Lördag: Packa! Stallet kanske...
Söndag: Hopptävling och Torpis!

RSS 2.0