Sportlov på g!

Har lite ont i halsen idag, vilket inte känns skoj! Att jag alltid ska bli sjuk till saker som jag ser fram emot men jag ska inte bli sjuk. Sara sa att det var omedveten nervositet! Ja, är lite nervös på för bussresan! Så pinsamt om jag måste sitta med någon jag inte känner och inte kunna sova för att vara orolig för sin saker osv. Annars är jag enbart glad att jag ska iväg! Men känns som om jag har tusen saker att göra innan dess. Så tänkte skriva upp allt och sedan strycka över när det är klart! Så till er alla..

  • Tvättstugan! (Lör)
  • Städa rummet (Lör)
  • Damsug rummet (Lör)
  • Ta ut pengar (Lör)
  • Köp halstabletter (Lör)
  • Fixa traderapaket (Sön)
  • Packa (Lör)
  • Hitta fjärrkontrollen till tv:n (Lör)
  • Fotbollsträning (Sön)
  • Följa med Sara till frisören (Sön)
  • Klippa mig (?) (Sön)
  • Tvätta sminket (Lör)
  • Byt lakan (Lör)
  • Städa till fågeln (Lör)
  • Boka biljetter (Lör eller sön)
  • Betala biljetter (Lör eller sön)
  • Hämta biljetter (Lör eller sön)

Vet inte om jag glömde något, Tessi kontaktade mig nyss får se om hon bara undrade vad jag gjorde eller om hon vill vara med mig! Så får sätta igång nu så att jag har alla möjligheter att leka med min älskade vän!


Vill Du skratta och gråta?

Då ska du defenitivt se I taket lyser stjärnorna! Det var verkligen jätte bra, mycket skratt och väldigt mycket tårar!! Sara skulle aldrig mer gå på bio med mig när jag började gråta efter fem minuter men i slutet satt hon och grät lika mycket som jag! Och vi var inte ensamma, man hörde snyftande från höger och vänster. Och vissa lät mer än andra! Men har ni tänkt gå och se den så gör det, den var verkligen bra!!

Ska se lite vänner och sedan sova sen! Puss

I taket lyser stjärnorna

Ändrade livsplaner! Ska på bio med Sara ikväll istället och se i taket lyser stjärnorna. De är ju så här i början av alla filmer som man får dem salongerna! Mycket utrymme och hur sköna stolar som helst! Så tidigare desto  bättre, går vi imorgon har alltså fyra människor til suttit i våra stolar. haha! Väntar på att lille Sara ska bli klar, drog fram ett gammalt linne som jag köpte för typ ett år sedan som har legat undangömt, det åkte fram idag! Leggins och stövlar till det och sen får vi se om det blir jacka eller väst.

Gud vad god när Du blev till

Hade en liten lektion idag, vi stoppade ner ett paket mentos i en cola light flaska och gick igenom vad som hände på den lektionen. Men delade ut alla tulpander ialla fall. Min samhällslärare är ju lagledare för Djurö-Vindö och dem ska vara med på cupen nästa lördag. Roligt, roligt!!

Vad sägs om att städa rummet idag? Ska ju bort i fem dagar så då kan det ju ser normalt ut här hemma. Ska till Saras mamma och posten idag också, undra när dem stänger?! Har lite små saker att göra innan jag åker. Så ska väl sätta igång med det nu men jag orkar inte! Jag är så otaggad för allting just nu! God natt



Kan du nånsin förstå varför jag ville gå?
En del av mig finns alltid kvar hos dig fast jag går
Det finns en värld där utanför, och den väntar på mig

Jag måste ha ett liv
Söka mig egna vägar
Hitta mig själv nu
Tro inte att jag har glömt
Nej, jag ska alltid minnas att du finns
Du lever inom mig
Men jag vill börja nu att leva mitt liv

Hm..

Går dagen bestod av promenader, jobbiga bussar, lösnagellim, lösögonfransar, öppethus, glädje, smärta, pinsamheter och hemska samtal. Hoppas att allt blir bra hjärtat!

Vaknade klockan sex och började fixa när jag skulle ladda mobilen och såg att Sara smsat att hon inte skulle till skolan. Kul! Så gick och la mig igen efter som jag skulle till skolans första lektion fast jag inte har den. Så nu går bussen till skolan om ungefär 25 minuter och jag sitter i morgonrock. Men orkar inte fixa mig idag, ska typ ta mjukisar och ett linne idag! Har bara en timmes lektion, ska dela ut tulpander till lärarna också som dem så gulligt köpte av mig igår. Och fick reda på att jag ska möta min lärares lag snart, haha! Ska väl välja mjukisar nu!!

Inte kul!

Orkar inte skriva om allt som händer just nu!!



Detta fält måste fyllas i

dagens humör : Blandat!
dagens klädsel : Leggins, klänning och halsduk
dagens frisyr : Uppsatt och utsläppte lite blandat då och då
dagens naglar : Förfärliga!
dagens låt : Vem kan älska mig
dagens saknad : Tessi
dagens längtan : Cissi
dagens rädsla : Lösnagellackslim
dagens missbruk : läppsyl
dagens ekonomi : Gick neråt
dagens mat : Ingenting
dagens vän : Sara
dagens händelse : Vad ska jag välja?
dagens måste : Öppet hus
dagens lycka : --
dagens + : Den lille rolige promenixen
dagens - : Ulla-bulla
senaste alkoholdrycken : Bacardi razz
senaste bilfärd : Till Sara igpr
senaste filmen du såg : Livet är en schlager
senaste ringda telefonsamtal : Sara
senaste mottagna telefonsamtal : Tessi
senaste bubbelbadet : Sjukt länge sedan
senaste spelade cd : Från nu till evighet
senaste gången du grät : Idag i rulltrappan
senaste måltiden : Imorse


Nu har det gått för långt

             








Ta det lungt är inte min grej!

Ingen ridning idag och jag har inte tränat fotboll sedan förra söndagen börjar få myror i bena! Samtidigt är jag helt slut, det är väl när man bara sitter som man märker hur seg man är. Annars har man så mycket att göra att man inte hinner känna efter. Ska bli skönt med idrott och träning imorgon men i Norrland lär det ju inte bli någon träning men där har man så roligt dygnet runt i alla fall så man hinner inte bli seg! Men ska man kanske passa på att somna i tid nu när man inte har något att göra? Men det känns så meningslöst att somna vid nio! Skulle verkligen inte klara av ett liv utan aktiviteter på fritiden, får ju panik över att inte ha något att göra! Men som tur är så är  veckorna framöver fullbokade, ring min assistent för att boka en tid!

Adjö

God jul



Red lille Petter igår och han tyckte det var rätt så skojsigt att hoppa. Idag har jag varit i skolan för två lektioner. Vår naturkunskaps lärare liknar Harry Potter och väl hemma har jag börjat rensa mobilen för att få plats med allas Carolas skivor men jag har fått offra tre skivor, två julskivor och en barnskiva. Men tog de bästa låtarna därifrån så kan nog digga hårt i alla fall. Ramlade in på youtube och hittade den här låten som är så underbart fin! Väcker minnen!

Imorgon är det en lång dag i skolan och sedan fotbollsträning. På torsdag är det öppet hus i skolan och sedan ska jag till pappa tre dagar, hem och packa om för att förmodligen åka till Norrland i ett tag, den som lever får se hur länge det blir!

Jag är så jääävla lycklig!

Världsklass


Real star


Titta in nörden i slutet. Mohahahaa!

En sån dag

Svängde bara förbi hemma oss Sara innan vi tog en tre timmars lång promenad. Pratade om lite allt möjligt, från oboy till störiga brudar i klassen. Fortsatte snacket ett tag hemma hos Sara innan vi loggade in på msn och det blev ett jävligt långt samtal med Johanna som sedan lyckades få Tom att tjuvringa till oss, och jag, vet man hela historien så var det jävligt roligt!  Vid tre gick vi väl och la oss till Wallander och traskade sedan motvilligt till skolan och hade mentorsråd. En liten, liten rast innan vi gick över till etiken! Där Sara skrev ner alla anteckningar på mobilen och skickade till mig, perfekt man har alltid med sig anteckningarna! Hade ett litet betygssamtal, som jag trodde skulle var värre än vad det var. Sedan fick vi reda på praktikplatserna och jag är rätt så nöjd, jag bryr mig inte så mycket om vart jag är så. Hade gärna varit med Sara men nu är det som det är, vi kan i alla fall åka till Älvsjö de dagar som vi kan ta samma tåg. Hamnade på ortopeden och det är där jag oftast är när jag åker till akuten. Nu får vi vänta och se om jag får sportlov vecka 6 eller 11. Spännanden, hoppas faktiskt på vecka sex nu rå. Då blir det kalasskojsigt! Wihooo! Vecka tio blir också skoj men vecka nu är NUUUU!!


Ny vecka, nya möjligheter

Ingen träning idag heller, tråkigt, tråkigt! Men jag fick ett litet träningspass i alla fall efter som jag tog cykeln idag. Har förflyttat in datan i mitt rum och inte fått något internet förns nu. Väntar på att lille Sara ska bli färdig hos sin mor och sedan ska jag troligen över till henne! Min fina Sara. En person med ett hjärta gjort av guld och en av världshistoriens bästa vänner. Tycker det är lite lustigt att världens tre bästa personer, finns i mitt liv! Det är lite lustigt att jag haft sådan tur att få alla tre i mitt liv och jag älskar dem så högt!

För tre år sedan hatade jag och Sara varandra. Hon hatade mig för att jag var en Carolanörd och jag hatade henne för jag tyckte hon var en bitch, nu vet jag bättre! Det var för lite mer än ett år sedan som vi började umgås och sedan blev det bara bättre och bättre men sen vände det och sen så hördes vi inte på hela sommarlovet och det tog ett tag in på höstterminen innan det blev vi igen. Och det är jag väldigt glad för!! Sen finns det ju dem i vår klass som inte tycker om att vi är vänner men dem kan ju skriva ned vad dem tycker om oss på en lapp och spola ner det i toan, för så mycket bryr vi oss!

Dem irreterar sig
Låt dem kritisera dig
Men håll fast och gör din grej
Så kommer dem att kopiera dig

Det finns bara ett orginal och det är Du
Vi är två udda tjejer
Vi slösar med rouge och kajal om vi har lust

Dem som är rädda för det annorlund är dem som själva aldrig vågar vara ett orginal
Livrädda för en skandal



Säger hej då till normer



Lucky me, lucky you!

Var nyss helt jävla förtvivlad och gråtfärdig till världens lyckligaste. Ja, jag har mina humörsvägningar! Det började med att träningen var inställd utan att jag inte visste om det, ingen av de jag ville nå svarade på mobilen! Speciellt inte min skjuss hem, så jag tog bussen till VH och gick sedan hem och där var ingen hemma! Kollade om bilen var hemma och det var den inte. Ringde Johanna som svarade och det kändes skönt! Gick till mammas kompis där jag hittade bilen och då ringde jag Sara som svarade och hon lyckades övertala mig att plinga på dörren, fast jag inte visste vilken det var! Kom hem till slut i alla fall!

Sprang till tv:n och satte på ettan där det var ett program om Carola. Mamma gjorde varm o´boy och morotskaka, det var hon skyldig mig! Så satt vi och tittade på la Carola. Och nu sitter jag och vrålskriker till Carola låtar, och fixade nyss över lite Carola låtar till mor min.



Vov, vov

Naaw! Började prata med Sara om att skaffa hund. Jävligt dyrt men så himla värt det. Skulle jag vinna på lotto skulle jag köpa en liten gullig än när skolan tog slut. Och har rätt så många olika raser som jag vill ha men leonbergern, hovawart, golden och finsk laphund står högst på listan! Sen kan man ju skriva ditt berner sennen också. Och pratade med mamma om det och att man kan ha kattlucka för hunden men fatta att ha en för en leonberger, en kanon väg för inbrottstjuvarna!! Och vågar man ha hunden så där fritt ute utan någon koll alls, visst om man har staket för vägarna och så.



Och efter att ha suttit inne på olika kennlar nu en halvtimme så är det nog den finska lapphunden som knackar på dörren. Ska nog skaffa mig ett större hus och bil innan leonbergern! Men en finsk lapphund är lagom stor och fortfarande alla bra egenskaper och hur söt som helst!

Här på landet säger bilarna "muuu"

Fick ett sms av Malin när hon var på tåget, i panik sprang jag ner till källaren tog ut cykeln och cyklade fort som fan till station. Då ringde Sara och sa att hon skulle ta samma tåg som jag, så vi åkte en station tillsammans och sedan träffade jag Malin i Skogås. Där jag även mötte på mina små tvillingkusiner och sedan fick vi springa till bussen. In på eko och köpte hårfärg och ansiktsmask och sen fick vi vänta på bussen i hundra år! Vidare till Haninge centrum där vi hittade helt sjukt snygga tröjor på gina tricot, måste ju bara köpa dem!!

Matade katten vi är kattvakt åt, åt mat, färgade håret, gjorde ansiktsmask, tittade på let´s dance, sjöng och dansade till A-teens! Sedan kom Sara och Wingård och en halvtimme senare lämnade Malin oss, hoppas hon hittade med våran fina beskrivning hur man tar sig till bussen. Och rökarna ville ut på balkongen och röka och då kom en bil som tutade som en kossa! Fan vad roligt!





But I believe we still belong together

Jag går till telefonen en gång till, jag vet ju var du finns, kan numret utantill! Men ska jag våga ringa dig och säga hur det känns när händerna på nummerskivan bränns. Och när jag hör din röst så nära mig då inser jag med ens hur jag har saknat dig! Så mycket som jag vill ha sagt av allt jag tänker på men det blir bara tomma ord ändå. Vi gav nog aldrig kärleken en chans så fel att något fint ska bli en kort romans. Jag ville tala om för dig att saknaden är svår och hitta ord som gör att du förstår.

Hela året har jag väntat på..

..juni, juli, augusti!

Hur mycket jag än älskar snö och kyla så vill jag faktiskt ha sommar nu! Vi har ju ingen riktigt vinter här i Stockholm, så då kan det lika gärna bli sommar. Och tragiskt nog så sitter jag sommarklädd nu, jag började ta på mig dagens kläder som blev ett blått tubtoplinne och sedan har jag nyss beställt ett par shorts från h&m, jag hade inte testat dessa så jag passade på idag. Och jag trivdes så bra i dem att jag behöll dem på och när jag började damsuga rummet så hittade jag mina solglasögon så dem drog jag på mig. Så nu känns det som sommar, fast det är vinter utomhus.

Gotland, sommaren 2008


Ångermanland, sommaren 2008


Medelpad, sommaren 2008

C i C i L i A

Ringde till min lilla Norrlänning idager och pratade ett tager! Och nu kommer jag bli fattig, min telefonräkning ökade lite där. Oooops! Men planerade in en lite vecka där uppe i mitt liv, wohoo! Gah, vad jag längtar. Ska ta med mig min feta Carolaaffisch dit då med ramen! Galning! Har velat ha kvar den så länge men nu använder jag den ju inte så då kan lilla Cilla få den. Men vi har bytt idol nu, från Carola Häggkvist till Laila Bagge! Snacka om cool brud. Vi har ju vår lilla relation till Carola som gör att idol blir fel ord. Så nu har Laila Bagge tagit över!! Men vi har ju ändå Carola att tacka för att jag skriver det här. En krogshow så är jag med på banan igen.

Och min skol är dum i huvudet, vi har praktik om en vecka och vi vet inte vart vi ska vara. Det känns ju lagom skojsigt! Vill veta hur långt jag ska åka varje morgon och så vidare. Men drygt nog har vi ett prov innan dess.

Men imorgon sker det något underbart, det heter ledigt! Åh.. vad underbart! Redan skoltrött, så det kom passande. Ska sova uuuuuuuuuut! Och sedan ska jag färga håret på Malin och Malin på mig. Wihooo! Nu har jag för ont i ryggen, ska hoppa i säng. Adjö!

Långfärdsskidor


Långfärdsskidor med idrotten idag, gjorde jävligt ont i fötterna men var ganska så roligt. Åkte runt där i två timmar innan vi sprang till bussen men det var en rolig lektion i alla fall!! Nu sitter jag och väntar på tvättstugan, har sorterat alla kläder. Sedan ska jag städa lite till fågeln och bara ta det lungt ikväll, vilket känns jävligt irreterande! Jag vill göra något!

Snart en vecka avklarade av skolan

Idag har vi en liten härlig  långfärskridsko tur! Hm.. tycker det ska bli kuligt. Dock rätt så trött, vaknade vid åtta och sedan en halvtimme senare kom det några som skulle kolla in vårat badrum för vi ska ha stambyte. Funderar på vad man ska ha på sig när man ska ut och åka?! När vi åkte skidor vart det ju för varmt, i Norrland! Men vad är jobbigast skidor eller skridskor? Funderar på att ta västen istället för jackan, jag klarade ju av att gå runt med det här hemma nyss men på en sjö är det väl rätt så öppet? Nej, nu tar jag en tjocktröja och väst på det! Byxor till då, jeans? Mjukisar? Nej, mjukisar blir så jävla kallt! Jeans är ingtet skönt, jag vill ha leggins men då måste man ju ha en tröja som går ner över röven och det har jag inte. Vad ska jag göra?! Jag vet exakt vilka byxor jag vill ha på mig men jag har inte såna! Synd!


Onsdag, fyndigt!

Hade en liten religionlektion där Johanna var lärare ett tag men det tyckte inte Ulla-Bulla om till slut. Efter toalettbesök och rökpauser satt jag och Sara tillslut på bussen där Marielle sedan klev på. Åkte in till centralen tillsammans där Marielle sedan lämnade oss och vi gick till tåget. Jag klev av i Handen där jag träffade Jelena och Tessi, missade precis bussen så Jelena bjöd en på en glass på donken, tackar! Hade en liten rolig busstur där jag fick höra detta..

                                             "Om jag inte hade varit kompis med dig hade jag stört mig på dig"

Jaså, det kändes bra! Men jag förstår vad ni menar! Hem till Tessi och göra tacos, cyklade lite och sedan iväg till fotbollsträningen. Sprang tre kilometer och hade sedan lite muskelträning, skönt! Nu häller jag upp vatten för att ta ett bad och sedan sa Made in Sweden med världens bästa Laila Bagge!

Jag känner lusten att leva så väl...

Gick upp tjugo över sex imorse och åkte till skolan, åkte med snabbtåget vilket är rätt så skönt den tiden på morgonen. I skolan hade vi vattenlivräddning och nu har vi snart etik, lunch och sedan religion! Jag är inte särskilt taggad för skolan den här terminen inte. Men det är idag kvar, långfärdskridskor imorgon, en vecka till i skolan och sedan är det praktik i fem veckor. Och ett lov på det, så sex veckor i följd borta från skolan ska bli väldigt skönt!! Hoppas jag får en bra praktikplats, bryr mig inte så mycket om vart jag hamnar, klart jag vill hamna på mitt första val men gör jag inte det så är det inte hela världen. Kommer knappt ihåg mina val så kommer väl tro att jag fick mitt första val.

JOHANNA ÄLSKAR JENNIFER MED HELA SITT HJÄRTA!!! <3<3

Johanna kom till datan och tog över tangentbordet. Och nu äter hon banan också, jag är skit hungrig! Skönt att man samlade ihop lite rikskuponger där hemma så man har råd med det. Men vill helst av allt åka hem nu. Ska till min lille Tessi! Gah! Tycker det är så roligt att vi ses så ofta nu för tiden, för ett tag sedan kunde det ta månader innan vi sågs men nu ses vi varje vecka och ses vi inte på träning blir det på något sätt ändå. Vílket jag tycker är väldans trevligt! Ikväll blir det löpträning och fyspass, ska bli skönt och behövligt! Magmusklerna har förvandlats till fett under jullovet, så får fixa tillbaks det som var....!

Jag vet vad jag flyr ifrån men inte vad jag söker efter


Hahaha! Carola, jag älskar dig fortfarande!!

Hahaha, tillåt mig garva en aning! http://www.carolacamp.com/ himla sötunge! haha! Ja, det kanske inte är så roligt för alla er där ute som aldrig träffat kvinnan men ja, jag vet ju hur hon är! Himla knäppis! Jag har väl tappat lite galenhet men jag känner att det varit värt alla pengar jag lagt ut men nu har jag trappat ner, eller total trappet ned! Men blir det en konsert med lite drag i så får jag nog tänka om, eller hur  Cilla-Pilla?! Men nu så är ju alla brudens skivor med i min mobil igen och satt nyss och lyssnade på steg för steg och ah, jag har så många minnen till alla låtarna, en del till konserter och en del till livet! Himla sköning den där bruden ibland alltså!!



Men något annat roligt som har hänt i dag då. Samtals ämnet började i skolan och avslutades i stallet. Jag sa att jag valde mina vänner ut efter utseénde. Och det höll Jennifer sedan med om i stallet!
"Man vill ju ha vänner som inte är för snygga, för man vill ju själv se bra ut tillsammans med dem men man vill ju inte ha för fula vänner så att man skäms över dem"
Ta oss inte för seriöst gott folk! Plus att alla människor är ju fina..
"Sära på bena kvinna,  det är insidan som räknas"
Och dagens skönaste står Jennifer!
"Man ska inte prata med fula människor, för de kan ju tror att det är okej att se ut som dem gör"

Och det enda jag ser på bilden ovanför på mig, Carola och Cissi är våra tänder! Lite skillnad på dem men tycker ändå att alla ser rätt så vita ut sen att Carolas tänder är spikraka och övervita är ju en annan sak! Men som Linda Bengtzing sa
"Jag har lösögonfransar men mina bröst är äkta, man får ju välja det som är billigast"

God natt


Jag har alzheimers bulimi!

Vilken lustig och rolig dag! Började denna termin med att komma tio minuter för sent för att sen ha ett drygt mentorsråd. Och våra mentorer vill ha mentorssamtal med oss, vilket Lisen kan glömma! Sen kom vi fem minuter sent till nästa lektion där vi gick igenom lite saker och jag och Sara flummade. Fick tillbaks en uppgift som vi gjort där vi började rita och skriva massa saker, ett papper som måste förstöras tänkte jag! Och började riva pappret i småbittar och sedan frågade Sara om uppgiften skulle in igen, vilket den skulle! Upps!

In till stan och åt på tacobar, mums, och när jag ätit upp min mat fortsatte jag på Saras! Så in på scala och provtesta klänningar, gick därifrån med en. Hm..! Så satte mig på tåget med Sara och åkte hela vägen till Västerhaninge, gick på posten och åkte tillbaks till Handen där jag träffade Tessi och vi åkte till Enskede och städade en port på tjugo minuter och vidare till donken! Lilla menyn plus, plus en extra hamburgare! Jag har alltså alzheimers bulimi, jag äter och äter men glömmer att spy! Tror jag fått ätstörning igen, fast åt andra hållet! Ska snart iväg på ridningen och sedan sova, det är en ny dag imorgon!

God morgon

Hade tänkt sola så här på morgonen men det är ju nu alla bankrån sker i VH så tänkte att jag tar  det någon annan dag i veckan. Så bussen går om en timme och sedan har jag en lektion och mentorsråd idag. Sen är det raka vägen till posten och hämta lite saker, hem och äta, sedan vidare till Tessi så ska vi åka och jobba. Hem en snabbis och så vidare till stallet för lite hoppning! Hoppas vi inte får några dumma läxor men det är ju vår Ulla-bulla och hon brukar inte ge oss några svåra läxor!


Kul att porten bredvid har stambyte och det börjar de arbete med klockan sju och de är inte diskreta! De borrar som fan just nu, usch vad hemskt!! Ska göra mig i ordning så jag kan lämna det här oväsenet! Adjö



Imorgon börjar skolan...

Sov väldigt länge imorse innan jag sprang ner i tvättstugan en snabbis. Åt inprincip middag och frukost samtidit innan jag cyklade ner till träningen, vilket inte var lätt, cyklade en ny väg och vimsade bort mig men kom till slut fram! Det är ju sjukt varmt här, kommer från 30 minus och det är typ 30 plus här! Så var kläd för en dag i Norrland, så jag svettades som fan. Fotbollsträningen var i alla fall rolig och skön! Efter det stanna jag i skogen med Jelena och tog lite roliga kort. Coolt blev det! Sedan cyklade jag vidare till Therése där det bjöds på semlor, mums, pratade lite åt en damsugare och sedan cyklade jag hemåt! Tänkte ta den belysta vägen men fick en känsla av att ta skogsvägen och nu sitter jag här. Ska ta ett bad alldels snart och sedan se mamma mia och sova! Imorgon börjar ju skolan, deprimerande! Har i alla fall ett skönt schema och fem veckors praktik. En av de veckorna är typ två dagars praktik på ambulans, vilket ska bli skoj! Sen är det lov i samman med detta och vecka 12 är Ulla-Bulla i Torpshammar och vi har då fyra lektioner totalt under hela veckan, känns rätt så meningslöst! Ska försöka bege mig upp till Norrland någon av dessa veckor eller om jag får ett bra schema på praktiken så jag kan ta mig upp till Cicilia! Får gratisresor till Sundsvall varje söndag och hemåt varje lördag så det är rätt soft!

Vackert, vackert och åter vackert!



Torpshammar i bilder


Skidturen!


Byggning av tält, inne i tältet och denna goda barnspya som vi fick!


Insatsövning


Fjällräddning


Avslutningsmiddag


SISTA KVÄLLEN I TORPSHAMMAR


Det roliga började med vattenkrig i korridoren mellan Sara och Malin som jag sedan fick vara med i. Vi och korridoren blev genomvåtta, vilket inte alla tyckte om, skvallrade till läraren som hittade oss och skällde ut Sara. Malin stod gömd bakom ett draperi och jag satt gömd i bastun, inte snällt!


Gick in i ett övergivet hus. Alla fönster var igen spikade med trä men dörren var enbart låst med en tegelsten som låg för. Alltså väldigt lät att ta sig in. Möblerna stod kvar och på ett ställe stod en stol mitt i rummet, otäckt! Hittade en almenacka från 1940 där i också.


Klassen tittar på let´s dance och Andi och Per dansar till Let´s dance. Gulligt! Men ärligt talat så är det väldigt mysigt när hela klassen sitter och tittar på let´s dance, idol, talang och så vidare! Hur många klasser gör det? Ibland hatar jag SMOP 06 så jävla mycket men ibland älskar jag dem lika mycket. Och efter den här veckan så är det egentligen två personer som jag aldrig klarar av och dem drar alla över en kant! Men det är ännu fler som jag tycker om men sen finns ju de dem som man stör sig på ibland! Men just nu diggar jag SMOP 06!


I köket får enbart personal vara, något som vi sköt rätt så bra i tre år! Men sista natten för sista gången i Torpshammar slog vi till ordentligt och gjorde tabberas på hela stället! Mackor, mat, glass med mera slukades av alla som vara vakna den natten!

Jag har haft en väldigt rolig sista Torpshammarvecka men jag kommer verkligen sakna allt med stället även att vara livrädd för källaren, behöva springa ut vid alla dessa brandalarm för att någon duschar för varmt! Den äckliga maten och alla lektioner om hur man vänder människor! Och alla lärare! Hoppas vi ses den dag vi springer ut!

(Detta var ett fåtal av alla bilder som togs under veckan. Facebook och bilddagboken har mer att bjuda på.)





Snöskottning och avslutningsmiddag

Klockan sex igår morse, torsdag, så gick bussen från Gälegården och vi böt sedan landskap för att ha fjällräddning med tre fjällräddare! Bussresan tog tre timmar och det var svinkallt på bussen och inte bättre utanför. Vi började i alla fall med att ha en genomgång inomhus och gick sedan ut och kollade på en skoter med en pulka. Kallt som fan, så vi gick in och åt lite mat. För att ha en till lite genomgång för att sedan bli utropna på ballkongen. Där vi fem och fem fick skotta snö, och snabbt skulle de gå! Så vi skottade där i omgånger och all snö var borta på en halvtimme. Vi tog bort 250 kilo snö var, ungefär! Innan vi gick ut där sa de att vi skulle ta på oss skor och kanske en mössa. Så inga handskar eller jacka hade jag men när man skottade så kände man inte kylan utan det var först när man kom in som fingrarna ville dö! Men mina gulliga klasskamrater lånade ut sina armhålor, så de blev varma igen!

Sen fick vi gömma transponder åt varandra och söka rätt på dem och stå och sonda i lite snö. Så var det time to go in och prata lite mer och sedan gå igenom utrustningen! Jag lärde mig rätt så mycket av den här dagen så nu kära barn kan ni åka med mig säkert i backen! Ser ni till så att jag inte hamnar i en lavin ska jag göra allt jag kan för att få upp er ur den! så nu för tiden ska vi börja åka med transponder och spadar på oss, så är chansen större att vi överlever!!

Efter en lika kall bussresa var det krig om duscharna! Vi skulle nämligen ha våran avslutningsmiddag och hela klassen ville duscha innan, jag hamnade som nummer två i ordningen på min dusch så fick rätt lungt. Tycker synd om de som hamnade sist! men man kunde ju inte precis njuta av duschen, utan de stod några utanför och skrek, precis som jag gjort på personen innan. Men det gick bra och så var det bara på med kläderna, sminket och i med glittersprayet! Älskar glittar, aaah!

Till för rätt fick jag, eller fick vi typ någon röra på en macka, hur gott som helst!! Sen kom varmrätten som var potatisgratäng och fläskfilé och efter det kom kladkakan! Mellan varmrätten och kladkakan så pratade våran lärare Anette och gick igenom hela klasslistan och sa lite saker till varje.person! Var apnervös innan hon kom till jag! Och kunde inte hålla tårarna inne men inget störtgråt här inte!

Idag har vi haft teoretiskt och praktiskt prov. MVG och VG+ på de teoretiska och de praktiska gick rätt så bra det också men de provet som jag inte gjorde sist gick skit! Satt över tiden så mycket att bussen lämnade mig här och de skulle ta med mat men maten blev stannad av lite lastbilar så fick äta samma som på middag och lika gott idag!

Nu är de the last time in the Torpshammar with the gang! Nohooo....! Fett sorligt ju.... GOd jul, gott nytt år och glad påsk!!

Wild kids!!

Skidorna från andra världskriget plockades fram igår och när alla fått på sig sina skidor och väskor så var det två kilometer skidtur, i skogen! Det låter inte så långt men det kändes långt! Först över en åker och sedan korsa en väg som inte hade någon snö och upp för en backe och sedan in i skogen! Efter det var det två mördarbackar! Den första klarade jag mig ur utan att ramla men det blev fler vurpor i den andra backen! Precis innan jag skulle åka ner så vänder jag mig om till Sara och säger jag älskar dig, när jag sedan vänder mig om ramlar jag omkull! Det var här det roliga började! Mina älskade vänner tog lite kort medan jag kämpade med att komma upp. Hade en överviktig väska på ryggen som inte gjorde det hela lättare! När jag kommit upp och åkte ner en bit så fastnade skidan i en kvist och jag föll igen! Då kom vår lärare Glen och tog i mina stavar men jag ramlade igen! Men det var sista gången, ner för backen och så över lite diken och vi var framme vid vårt kommande hem!!

När jag kom hade alla redan börjat skotta bort all snö så då var det tags att bygga tält! När tältet var uppe och klart gjorde vi mat som såg ut som barnspya och det smakade inte mycket bättre! Efter ett stort tjat om korv så fick vi äntligen två korvar var vid lägerelden! Så mysigt! Där satt vi och grillade korv medan Johanna valde lite låtar från min mobil som vi satt och skrek till.

Kabinen tändes och det började bli varmt i tältet, wihoo! Så det var bara in i tältet och göra sig hemmastad. Det blev riktigt jävla varmt alltså! Där inne pratade vi en del, berätta spökhistorier med mera! Efter ett tag kom någon på att de fanns mer korv och oboy, så vi gjorde korv och oboy! Mums! Tält B hade det roligaste och varmaste tältet och de kom över några avundsjuka Aare som ville ha våran korv. Oskar var en skön typ som hade lika roligt som vi!

Det var otroligt varmt i tältet hela natten och vid se så slutade vi elda och det blev bara kallare och kallare! Tillslut fick man gå upp och börja riva allt, inte riktigt så varmt och skönt. När allt var nere så tog vi på oss skidorna och drog hemåt. Jag och Hannah tog "pulkan", inte riktigt en sådan pulka som man åker i! Uppför en bra bit innan det kom en redig nedförs backe! Först ramlade Hannah som då drog ner mig och i nedförsbacken så blev det kaos med pulkafan och knäfan satte igång och jidra! Ska byta ut skiten inom kort!!! Men något positivit sker med allt negativt och jag fick åka scoter en bit, alltid lika roligt!

När allt var återställt så åkte vi till Torpis där vi fick lunch och klassen började bråka om att vi inte skulle ha någon övning! Snälla, bit ihop! Men jag och Johanna fick tillslut ha våran övning. Den gick väldigt lagom fort, men de var den kallaste tiden under veckan men det gick fint i alla fall!!

Nu sitter vi på rummet och pratar! ska sluta på denna roman nu! God natter!

Torpis, wihoo!

Efter en lång och dryg bussresa så kom vi äntligen fram till Gälegården här i Torpshammar! Där några Norrlänningar tagit rummet som vi ville sova i! Nu sitter jag i Sara, Johanna och Lois rum medan de monterar sina skidor. Johanna R ligger på vårt rum och läser tror jag!

Dagen började väldigt roligt idag! På vår lilla väg från Gälegården så möte vi en stor jävla trimmerlastbil, fast utan trimmer! Så vi skulle backa in på en tomt för att släppa förbi lastbilen men vår buss hamnade i diket! Så bussen blev stående tvärs över gatan och vi fick gå upp till stora vägen där en ny buss hämtade upp oss. Skojsigt vad det! Sen hade vi kylskador med Curt och jag blir så taggad på att jobba i ambulansen när jag är här uppe!! Efter en teorilektion med honom så gick Glen och Oskar igenom veckan innan vi fick en timmes rast och sedan lunch som var äcklig!!

Sen gick vi ner till Udden och kollade in internatet som ligger där, fan vad nice! Skulle inte banga på att bo där inte! Sen var det bara in och testa skor och larmställ, jag ska dock ha mina egna kläder, snyggare och skönare! De där brandmanskläderna är ju hur stora som helst! Sen var det bara raka vägen hem, utan några hopp i dikena och ha lite genom gång av våran skidtur som sker imorgon. Ännu mera rast och så montera skidorna, vilket inte var för lät! Jag, Jörgen och Dinice tog oss en tur på åkern och Jörgen vurpa var ju bara för bäst!! Nu väntar man bara på kvällsfikat då rå. fast jag ser gravid ut!! Men som syster säger "det är mycket roligare att svullsta i sig" och det ligger väl något i det!

Torpshammar to dag!

Inte upp med tuppen precis, vaknade vid nio av väckarklockan men sov vidare en halvtimme för att sedan se film i en halvtimme. Och upp hit direkt, måste packa det alldra sista, känns som jag har med mig alldeles för mycket men samtidigt som att jag har glömt hälften. Som vanligt då rå! Och det finns massa tåg på tradera för 0 kronor och man blir ju allt bra sugen men det går ju inga jävla tåg sen till Torpis som matcher traderas tåg och samtidigt så är jag lite fattig. Så får väl bli den där jävla bussresan då, bläääää! Kan inte tre personer stanna hemma den här veckan så kommer allt bli så mycket roligare!!

Idag har man ju då lite härlig träningsvärk, jag älskar faktiskt att ha träningsvärk, känns som att man har jobbat på ordentligt då! Kanske inte så skönt att åka skidor med detta nu men det får gå ändå. Och en glad nyhet är att mitt knä inte sa ifrån en enda gång igår, jippi tänkte jag säga, det gjorde det visst kom jag på nu. I en av muskelövningarna gjorde det rätt så jävla ont en stund där men de var enda gången, jippi! Får se vad de säger om en skidtur då...!!

Under hela lovet var jag super taggad på att flytta till Norrland i sommar! Men så går man på en fotbollsträning och hela tankestället blandas om och det har inte stannat än. Jag vet ärligt talat inte vad jag vill!!!

Skönt med lite träning!

Idag tycker jag att jag varit riktigt aktiv! Jag har damsugit hela lägenheten, haft tvättstugan, slagit in packet till Sara, packat och ja det var väl de. Men sen efter att ha gjort lite mat också så gick jag till Tessi och vi åt damsugare och spelade  bomb it innan vi drog till träningen. Började med lite jogging som sedan blev match, riktigt roligt, och så lite styrka på det! Ahh... vad skönt! Känns som om jag behöver rätt så mycket situps nu för tiden! Riktigt härligt! Så hämtade Dennis oss och vi åkte hem till Tessi en snabbis i deras otroligt smarta bil, dörrarna öppnades och stängdes med hjälp av en knapp. What? Sen gick jag från där de släppte av mig och hem för att ta en kvällsmacka och varm oboy! Mmm... Wallander börjar om mindre än en timme så ska hinna bada innan dess. Adjö på ett tag!

Fullt upp redan klockan halv tolv!

Känns riktigt bra! Har hunnit med ganska så mycket idag faktiskt! Har ätit frukost och badat,lagt upp allt jag ska ha med mig till Torpis på sängen. Lagt alla kläder i tvätten, lagt tvätten i tvättpåsar och plockat fram allt som ska med ner. Och så har jag plockat undan lite från golvet så det ser nice ut när jag åker till Torpis. Så om en halvtimme har jag tvättstugan och då ska jag samtidigt plocka upp resväskan, blir den stora den här gången! Ska ju fan ha med sig varma kläder och vara ute typ hela tiden, gamla skolan räknas inte som inomhus om vi ska vara i den något. Så får se om det räcker!

Ska även plugga lite akutsjukvård idag under tiden som kläderna torkas. När jag är klar med allt här hemma, blir det Tungelsta för min del! Lite V-h ett tag först kanske, ska över till Tesselli och sedan på fotbollsträning! Får se vad mitt knä säger om det, cykling och ridning har de inte tyckt om så får se om den accepterar fotboll! Eller skidåkning på veckan, om det fuckar upp sig börjar jag fan gråta! Jävla cpknä! Och vad ska man ha för skor till Torpis! Upps! Jag har ju typ inga!!!

Ska fortsätta inne på rummet nu, adjö! Hörs efter träningen ikväll!

God kväller!

Spenderade några timmar i stan med Sara och Malin idager, köpte två saker på gina tricot och tre saker på H&M! Försökte hitta en väska men hittade ingen, inte skoj! Men när Sara åkt hem gick jag och mamma till tacobar och åt innan vi gick och shoppa lite innan bion. Sedan efter att mamma köpt lite saker gick vi till segel och väntade på insläpp. Vilken härlig biograf, hur myckt utrymme som helst för bena och värsta sköna stolarna, nice som attan! Filmen var tiktigt bra! Såg Wallander och den var kanon! Har precis börjat titta på Wallander filmerna så har bara sett två stycken tidigare men det här var lät den bästa av de jag sett! Och på en biograf blir ju allt så mycket bättre, typ hela publiken hoppade till och skrek när en plötslig smäll kom! Det som var rätt så sorligt var ju att Johanna Sällström inte var med, de pratade om henne i filmen men nämde aldrig vart hon tagit vägen.

Efter filmen så träffade jag Anna Christoffer som skulle in och se samma film, så pratade en snabbis innan jag och mor gick vidare till tåget. Där de fanns en rätt rolig människo och massa jobbiga ungar som levde om som fan på tåget! Väl hemma tittade vi på Let´s dance och hann se Laila dansa och hon var ju grymast! Yeah! 10 poäng till Bagge som får ett tv-program på onsdag, jobbig kvinna som ska vara med över allt så jag måste se på allt! Åh, jävla skit! Hon är i alla fall grymt skön! Wihooo!!

Tvättstuga, packning, Tessi och träning imorgon! Och så lite plugg på det! God natt!

I skolan

Har nyss haft svenska nationella muntligt prov och det sög ju! Gick verkligen hur dåligt som helst, skit! Nu väntar vi på att Malin ska bli klar med sitt och sedan ska i alla fall jag in till stan. Sen ikväll ska jag och mamma se Wallander, wohoo!!


Känns skönt att alla kompletteringar är klara nu i alla fall, akutsjukvården kvar men det tar vi imorgon!!



Kram

Utkast: I don't ...

Äntligen klar, jihaa! Men först skrev jag ut uppgiften med en himla konstig grej, skit samma, sen skrev jag ut en ny utan sidornummer och sedan skrev jag ut en som blev rätt, tills jag skulle betala en räkning, det är ju 2009! Så måste kanske gå in och ändra lite nu så det är rätt år! så nu har jag skrivit ut uppgiten för fjärde gången, tur att man inte mejlade den här då! Mejla fyra gånger istället och läraren kan se alla fel man gör.

Borde väl återgå till sängen nu då efter som jag idiotiskt nog sagt att jag ska åka med Sara imorgon, I love you monster! Men lika otaggad är jag för det men ser fram emot morgon dagen, först en halvdag med Sara och sedan en halvdag med mor min, det var ett tag sedan vi gick på bio tillsammans. Och nu påminde en liten unge i mitt öra att jag ska fixa min mobil men orkar inte hålla på med det nu. Ska väl sova men är inte ett dugg trött! Vad ska man göra då? Se film eller spela the sims? Får se vad det blir nu ska jag sluta skriva i alla fall!

I don't know why I did the things I did
I don't know why I said the things I said
Prides like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons, they wound sometimes
I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but baby..

Kvällen innan skolan börjar!

Så tragiskt, imorgon börjar skolan igen! Har lite plugg kvar att göra men det är enkelt, eller ja, jag ska skriva vad jag tycker tills imorgon. Sen har jag ju akutsjukvården som jag skjutit upp till nu så ska plugga lite på den också men de blir i helgen.

Sara lyckades övertala mig att åka med henne till skolan imorgon, skittidigt! HALV NIO, ska vi vara i skolan och jag ska vara där ETT!! Men man får ställa upp och gå upp tidigt som fan! Börja vänja sig kanske? Ska ju upp sex två dagar i Torpis och sju resten av dagarna. Men imorgon ska jag och mor åka in till stan och äta lite och sedan se nya Wallander filmen på bio, det ska bli väldigt roligt!

Torpshammar, wihoo!

Svenskan går ganska bra just nu, faktiskt! Fatta inte riktigt uppgiften men gör så gott jag kan. Och blir inte Lisen nöjd får jag väl göra en Poppy Moore "här har du läxan" Mohahaha! Skön unge det där!

Men fick i alla fall schemat för Torpshammar nu och det ser rätt så skojsigt ut!

Måndag:
Kyla och hypotemi och en liten skidtur på det!

Tisdag:
Insatsövning/ kyla terräng
Längre skidtur med mindre insatsövning, matlagning. Övernattning i tält! FAN VAD NICE!!!

Onsdag:
Insatsövning brand i kyla med brändskador

Torsdag:
Fjällräddning

Sen var inte fredagen så jävla kul så orkar inte nämna den! Ska gör allt som står i min makt att komma därifrån på fredag, om jag så måste rymma!!


Måste plugga!

Gah! Det ska bli så skönt att slippa gymnasiet, rena rama kaos skolan! "Så här gör vi, vi ger våra elever ett jullov men vi ger dem även massa läxor och börjar terminen med en massa prov. Det låter bra, så har de stackars barnen något att göra på lovet" Bläääääääääää! Och visst vi ska vara lyckliga att vi får gå i skolan men då kan dem väl fixa så att den funkar också! Skönt att man slipper skolan rätt mycket i år då, först Torpis nu en vecka och sedan två veckor i skolan och sen blir det praktik och lov i sex veckor, fy bubblan vad skönt! Och sen yttligare ett lov! Jippi!

Måste planera lite här nu....
Idag: Plugga svenska för fulla muggar och försök fixa dvderna till Cicilia! En prio etta på de!
Fredag: Träna! Skolan och göra muntligt prov! Gå på bio med mor min.
Lördag: Plugga akutsjukvård, packa och fotbollsträning! Wihoooo!
Söndag: Plugga akutsjukvård och åka till Torpis på ett eller annat sett,

Sedan är det Torpshammar en vecka, både deprimerande och underbart! Det bästa är ju att slippa äckelskolan i Stockholm och äckelStockholm men de är så underbart att komma till Norrland, wihoooooooooo! Ta sådär långa promenader som jag aldrig gör hemma.

Nej nu har nog Tessi och Jelena tröttnat på detta långa inlägg, måste proppa i mig en macka och börja plugga!


Who are we?

Jag gjorde ett misstag men nu är det återställt!

Efter att ha suttit med den där jävla svenskan och Cissis jävla dvd:s trodde jag att jag skulle börja gråta! Två jobbiga saker på en gång är inte bra, ger det en ny chans imorgon! Det är absolut inget fel på Cissi men på dvd:n är det något allvarligt fel på! Efter denna frustrerande period i mitt liv hörde Tessi av sig och jag skyndade mig till handen där jag först träffade Carro och sedan kom Tessi och Jelena med en hejdundrande fart! Efter lite pannkakas ätande och tittande på In Rome kom Jelena och Filip, Jelena åkte hem imellan, och de tvingade oss att göra kakor! Så såg vi Wild child igen, jippi!! Lite roliga bilder kommer inom kort från min och Tessis fina tid ihop!

Ändrade planer!

Planerna ändrades lite, så måste börja på mina nya planer! Adjö!


Nu har jag varit och postat ett brev och pratat med Cicilia ett bra tag ute i kylan och när hon gick tillbaks till jobbet tog jag en liten solpaus. Och nu ska jag äta lite lunch innan jag åter går till detta tråkiga pluggande!

God morgon!

Någon med ett galet nummer ringde mig imorse och jag kunde bara inte somna om. Så uppe med tuppen, som alltid! Not! Försökte mig på svenska uppgiften igår och jag fattar ingenting av den. Men jag har mer koll på den än vad jag hade innan jag gjorde den. Eller ja de är väl rätt klart...! Så idag ska jag roa mig igen mig Tessi och Jelena, wohooo! Sedan får jag sätta mig ikväll och bränna lite grejer till Cicilia. Har sagt att jag ska göra de så många gånger men de har inte blivit av men måste göra de innan lovet tar slut, för annars tar de aldrig slut!

Men halv tolv är väldigt snart, så jag ska börja göra mig i ordning! Ska hinna med lite annat inna jag åker iväg...! Tjoflöjt!

How are we

Yes! Cyklade till stallet idag, vilket var helt okej i detta väder men mitt knä gjorde så fruktansvärt ont. Red Chameu, eller hur han nu stavar sitt namn. När jag sedan skulle cykla hem så snöade det, jippi kan man ju tycka men inte när man inte är förbered på det! Snön kom verkligen rakt mot mig och cyklade så mongo med huvudet att jag höll på att cykla på två människor. Slängde mig i en iskall dusch som kändes som en varmdusch, på med lite vettiga kläder så körde jag till Jelena där de gjordes kaka, eller tårta som Jelena kallade det. Sen blev Tessi skitsur på mig för att jag sade att jag skulle till Norrland men efter att ha sparkat lite på min skor blev det nog bättre! Okej, jag ska hålla mig kort här nu!

Efter en lång övertalan satte vi äntligen på Wild Child, så jävla bra film, min nya idol är uppfunnen! Yeha Poppy Moore!! Men Jelena tyckte vi var töntiga som började gråta till den. Fett sorlig! Och Tessi ville ju se en sorlig film, så perfekt!

Nu ska jag sova, okej inte riktigt nu men jag måste vända tillbaks dygnet lite nu! Jag ställde faktiskt klockan imorse men stängde av den vid sju. Så imorgon ska jag lägga den långt bort från mig!!!



Vet ni vad, min kompis ligger med sin tränares son för att få vara med i laget! Inga namn nämnda men ....... Du vet vem du är! Love you girl!



Fem dagar kvar till Norrland


Wohoo! Fick lite drömsms igår kväll, så hoppas bruden är seriös!

Idag ringde Tessi och växte mig, man tackar för den hjärtat! Och jag har kommit på att det är iskallt i mitt rum men mor min verkar fixa det genom att värma upp hela lägenheten istället, så det är varmt över allt förutom i mitt där de är iskallt! Man försöker ju vara miljövänlig men nu höjde jag värmen.

Idag ska jag plugga lite svenska innan jag åker till stallet runt halv fyra och rider i en timme sen blir det hem fort som fan, duscha, byta om och bege mig till Tess! Long time ago!

Imorgon och på torsdag blir det 100% pluggdag för Jennifer. Behöver nog inte båda dagarna men får planera så att de inte blir för stressigt med en dag. Men ska börja plugga lite svenska redan nu. Adjöcken!

Sex dagar kvar till Norrland

Haha! Fan vad roligt de kan vara att titta på gamla bilder på bilddagboken! Man fattar ju noll av en del grejer som säkert var skoj då......

En bild på Carola med följande text
"Jennifer utbrister nått med NAKEN!haha stckars hägg hon trodde verkligen att du ville ha henne där;)"
 
Pulverdiva 29:dec, 19:58
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAH! She want´s me! hon har ju fan flirtat med mig!!

Svar: jennifer hon flörtade inte det var du! och tror du att folk är kära idej när hon säger att du också har en kykligdräckt mohaha 


Börja läs nerefrån!
Pulverdiva 05:jan, 18:47
Jaså du ;) Alltid ?
 
Svar: ne men jag vill ha det iaf:P 

Pulverdiva 05:jan, 18:46
mohaha! min morfar prata om dig på julafton! "Var det hon som var boss när ni byggde studsmattan? Hon var duktigt, visste precis vart allt skulle stå"

Svar: mohhahaha ja jag blidde juh irriterad då ingen lyssnade på mej:P jag MÅSTE bestämma jag har alltid rätt:P   

Pulverdiva 05:jan, 18:41
Det är det jag gör!! Det där är kommande mode!!
 
Svar: mohahaha så du starade fyra år innan haha:P

Ne, nu ska jag vända tillbaks dygnet! God natt


Sju dagar kvar till Norrland

Jelena jag ska hålla mig kort den här gången ;)

Jag har varit för jävla lite med min älskade Sara på lovet så snart ska jag över till min gulliver!! Pluggade stenhårt igår och jag är riktigt stolt! Det blev så vackert! Adjöcken!

Åtta dagar kvar till Norrland

Känns fint det! Äntligen lite snööö, woho! Sitter och pluggar lite akutsjukvård just nu, så ska fortsätta med det nu ja!



Tjo, nu har jag pluggat på som bara den! Akutsjukvård! Satt och latjade med det på word, så det blir lite roligare att sitta och plugga till. Nu sitter jag och fixar lite musik till mobilen. Tittade nyss på Wallander med mor min och imorse var min mamma iväg och köpte en jacka till mig. Sa att jag tänkte köpa en men att jag sedan ångrade mig för jag hellre ville köpa andra kläder för de pengar som en jacka kostar. Så imorse fick jag en ny av henne! Känner mig som en äkta Norrlänning i den synd bara att man inte är de utan är en dum Stockholmare. Lite roligt när man sitter ser tillbaks på inlägg då jag älskade Stockholm över alla andra städer på den här jorden, jag skulle aldrig lämna staden och snö var det jobbigaste jag visste och nu sitter jag här och undrar hur länge jag ska behöva bo kvar i den här staden och bara längtar tills jag får flytta till paradiset fullt med snö. Och för ett tag sedan skulle jag ha minst sju ungar, och några månader innan de skulle jag inte ha en enda! Men idag sitter jag här och vill ha tre små liv, eller fyra, Céline, Bianca, Kevin och Tristian. Lustigt hur saker kan förändras så fort. Och lustigt, hahaha, roligaste i Wallander idag om cykelställ

                                                       "Ställ inte cykeln utanför stället, utan ställ den i stället istället"

Så skoj var det! Nu ska jag fixa vidare med lite musik. God natt!




Norrland, Norrland, Norrland, Norrland!

Gah! Vad jag vill upp dit nu alltså. Drömde om Norrland i natt till och med. För det mesta var jag på Gälegården, men allt såg annorlunda ut, vi hade badkar! Och grusplan var fylld med gräs, Bossa var valp och jag hade med mig två par vita skor, jag äger inte ens de förutom fotbollsskorna. Minns bara små snuttar av allt. Bland annat att jag hittade en sko av varje när jag skulle gå ut, så gick runt i två olika skor, satt där med olika skor på gräsplanen och kelade med Bossa medan Johanna och Anna sprang runt huset. Sedan åkte jag och min lärarare Anette iväg till Ikea i Sundsvall och då hade vi med oss en unge i bilen och när vi klev ur började människor med pistoler sikta på oss. Så jag och ungen gömde oss under en bil och de sköt som fan på bilen. Sen gick en fram och skulle se om vi var försvunna eller döda, så sa snubben att vi inte låg där, fast de gjorde vi. Helt sjukt, så vi gick in på Ikea där och Anette köpte en jädra massa pennor och lim. Och så fanns det något äckligt godis där, daim med våffelsmet i mitten. Smakade inte men de såg jävligt äckligt ut, hahahaha! Men hela drömmen började faktiskt med bussresan upp, där minns jag inte så mycket ifrån utan sen satt jag och några till i tv-rummet och såg på tv när Anette började ropa efter mig, sen kom hon in i tv-rummet och sa "Jennifer, ta tag i ditt liv" och gick sedan ut. Sen var det konstigheter med rummen, jag, Sara, Johanna och Loi bode i ett rum på helt fel sida än vad vi brukar och de var stort, sängarna var bredare. Konstig dröm de där, skönt att vara i Norrland i alla fall.

Det är helt sjukt att vi åker dit nästa söndag! Och jag som skulle plugga allt så fort som möjligt, jag har gjort en läxa! Men imorgon ska jag göra svenskan, så den är klar! Måste ut och springa imorgon eller på söndag också!! Måste komma igång med träningen igen, har typ haft uppehåll sedan den 22 december. Kanske mina knän tackar för men inte resten av jag. Mamma har till och med köpt en reflexväst till mig, på min begäran! Så måste ju använda den lite. Jag har alltid tyckt ett reflexar varit överskattat, man syns ju ändå! Men när man sitter bakom ratten blir man lika frustrerad varje gång människorna inte har reflexer! Jag måste springa via bilvägar vilket håll jag än springer på här, om jag inte vänder men de är ju tråkigt! Springa samma väg tillbaka när de finns alternativ, vilket man nästan jämt gör i Torpis. De roliga där är när jag är ute och går där går man tills man inte orkar mer men då har man exakt lika långt tillbaka!

Oj, oj, oj, nu blev klockan mycket! Måste dunsta, ajdööööööö!

Nytt år!

Igår kom Sara och Jerry och hämtade mig utan för konsum och vi for till ÖB fort som fan och köpte lite raketer med mera. Sen var det raka vägen till handen där jag fixade min klocka och Sara köpte lite roliga små saker och så tog vi en lunch på donken innan vi åkte hem till Sara och böt om och donade. Sara hade min klänning på sig och jag tog två av hennes, ja den yttersta var lite genomskinlig så tog en svart under. Sen dränkte vi oss i glitter! Håret, kläderna och skorna! Så hennes lägenhet stank hårspray när vi åkte därifrån i en fullproppad bil. Hemma hos Tessan och Räkan var det god och rolig mat till och börja med. Sen fortsatte kvällen med lite singstar (jag vann som fan), hela havet stormar och lite fyverkerier.  Och en låt som kommer förknippas med nyårsafton 2008 är ju självklart Kevins Borg With every bit of me!

Men de där jädra fyverkerierna är ju inte så jäkla roliga som alla tror, två stycken i min närhet stannade kvar på marken! Och sen sprang Sara och Robin runt med massa livsfarliga raketer på slutet där! Usch!

Idag har jag i alla fall sovit ut, sjukt länge! Såg mamma mia innan jag klev upp ur sängen och såg sedan att det var Vänner-maraton på femma. Så har tittat på vänner hela dagen under tiden som rensat garderoben. Nu sitter jag och tittar på hus i Norrland, har redan hittat drömvillan! Wohoo, flytt i sommar... Om man nu hade haft 3 miljoner...!

Seriöst, de där huset är helt perfekt! Så sjukt fint med värsta altan. Ok, köket är helt sjukt coolt! Och fönstrena var så jävla coola, stor som fan! Fan vad underbart, de huset ska jag ha! Utsikten var ju helt sjukt fin, vinter som sommar!!!!

RSS 2.0