Hund, hund, hund

Jag har pratat jätte mycket med min bror och mamma idag och det enda ämnet har varit hundar! Och de fulaste av allt är att alla säger "när jag köper hund" om alla kategorier i ämnet. Så alla tre vill köpa en vovsing, förmodligen en varsin efter som typ ingen säger samma sak på frågorna.

Hundnamn:
Jag berättade för Kim att jag ville ha en hund som skulle hetta Techno och då kom han på att hans skulle heta Rave men ändrade sig sedan till Schlager. Hm...Schlager på en hund? Det är inte ens ett okej namn på en musikgener, haha! Sen satt jag och diskuterade hundnamn med min lillasyster Johanna och hon ska döpa sin till Torres, någon spansk fotbolls spelare som hon är helt inne i och då sa jag att min hund ska hetta Elmander. Men det är inte heller så jätte gulligt på en hund och det ska ju bli mitt efternamn senare ;) haha! Techno is the shit of dogname and my dog får gärna hetta det. På tal om engelska, jag läste mina ja vad heter det, typ utvecklingsplan från åttan till nian. Och den var inte vacker! Haha!

Hundras:
Min brosa vill ha en liten hund, inte chiauaua hund men en typ medelstor hund. Johanna vill ha en bordie terrier, mamma vill ha en schäfer och jag vill ha en berner sennen. Hm....! Jag kan faktiskt tänka mig de flesta raser men en berner sennen är drömmen!

Får väl se vem som blir först med att köpa sin lilla vovsing. Jag tror att Kim blir först och Johanna eller mamma sist. Men om bror inte skynda på kanske jag hinner före, du har ett år på dig, minst... :(

Men jag har kommit på en kungligt bra idé!! Men den håller jag för mig själv....!


Härligt, härligt

Har varit ute och promenerat med mor min i en timme, härligt som bara den! Men mina problemknän värker för bara en promenad, uscha!

Soft dag

Min bror har kommit hem från England idag och det gick jätte bra för honom i tävlingen. Tvåa av femtio startande, you go brother! Vi har tittat på Beck och ser nu på se upp för dårarna, trevligt, trevligt!!

Skrattretande


När man väl vill köpa sig sin egna lilla valp så får man inget stöd hemifrån! Men skulle jag komma hemma och berätta att jag var på smällen då skulle jag få stöd, även om mamma inte skulle tycka det var lämpligt men hon skulle stöta mig. Mamma tycker inte det är lämpligt med en hundvalp och inte ett barn heller just nu men skulle jag komma hem med en valp skulle hon nog bli galen men kommer jag hem med ett barn, då blir hon nog ändå glad! Orättvisst! Jag vill inte ens ha någon unge. Förut skulle jag ha minst tre barn och hade namn och allting på dem men nu vill jag inte ha en enda.

När jag ser folk som har hundar blir jag jätte avundsjuk och bara längtar tills den dagen jag för min första egna hund! Även fast de kan va lite jobbiga ibland men de är ändå så underbar! Men en liten äcklig unge, som först man måste gå och bära på i nio månder, skit jobbigt och inte nog med det! Vi ska behöva ha mens typ varje månad i typ trettio-fyrtio år, hur kul är det på en skall? Och sen gör det skitont när ungen födds, vad jag har hört! Och sen är den helt slämig och äcklig när den kommer ut och sen skriker den och har sig! Och det blir inte bättre med åren heller, sen blir den en odräglg tonåring! Nej usch, några ungar ska jag inte ha.....!

Spanien har segrat

Jaha! Då var EM över, vad tråkigt det känns! Jag som vill att Sverige skulle vinna hela allt ihopa. Jaja, grattis Spanien! Och vi stod ändå emot grymt bra mot de land som är Europeiska mästare. I slutminuten tog de segern liksom, bra jobbat Sverige!

Härligt

Åh.. igår fick jag äntligen träffa Anna igen! Wihooo! Vi började med att hyra tre skräckfilmer och sedan cyklade vi hem till mig. Eller vi och vi, jag cyklade och Anna satt på pakethållaren och jag blev skit svettig. Så jag ville bada, yes! Tog fram en cykel till Anna och så cyklade vi iväg, wohooo! Det var vi och en till som badade, riktigt skönt faktiskt och det började regna mitt allt. Cyklade hem när det slutat regnat, en mil cyklade vi! Lagade mat, nuddlar och tog kladdkaka och tittade på rädda Willy 1 och 2, haha! Sen ville jag ner till min baby så vi tog på oss lodiskläder och gick ner till hästen och tog massa bilder, fick en jätte fin på Anna och Sune...! Sedan gick vi till affären och köpte dipp, grönsaker och vitlöksbröd, så åt vi middag och vitlöksbröd til rädda Willy 3! Jippi! Bästa filmerna som finns, haha! Och sedan gick vi till datan och sjöng, haha, fett roligt! Vi låg ner på golvet och asgarvade i flera minuter för att Anna lät så sjukt rolig, hahaha! Skön brud det där. När vi sjungit klart tog vi vårt dipp och tittade på skräckfilmerna och avslutade med Tristan och Isolde!! Och Anna skrattade i sömnen, hahaha! Hade skit roligt och pratade en massa och den bruden är allt bra skön! Idag sov vi ut, och sedan körde jag ner na till stationen och lämnade tillbaks filmerna.

Lite senare idag kom min ena kusin och moster över hit med massa kläder, wihooo! Tog några och sedan lekte jag och kusinen i lekparken medan mamma och moster pratade. Nu är det fotbollsfinal och jag orkar inte titta, haha! Jag hejar nog inte på något lag, lite mer på Spanien kanske!


Jag kommer hem till dig jag är en....

...händig brud!

Hahaha! Det är nog det roligaste någon har sagt till mig "vad händig du har blivit". Tack mamma!

ihhh.. Anna kommer snart och jag ser för hemsk ut, mitt rum ser hemskt ut, min fågelbur ser hemsk ut. Just ja, vår fågel har flyttat in till mig igen.

Historien om fåglarna
Min bror sparade ihop till två fåglar och fick dem utan problem, de åkte bara iväg och köpte en bur och sedan två fåglar så var de klart men jag får minsann inte köpa någon hund. När vi bodde i hus så hade vi fåglarna utomhus på varma sommardagar i skuggan så de fick lite frisk luft. Och på något viss lyckades den ena fågeln bli lös men vi lyckades fånga in den igen tack vare en polis. Hm... ja vi ankalade inte på polisen utan vi bodde granne med 5 poliser. Snacka om att man var säker. haha! Men sen dog den ena fågeln och sedan flyttade vi till lägenhet och Kim hade såklart fågeln inne hos sig men när han skulle flytta ville han inte ha med sig fågel, ansvarsfullt! Så han bara lämnade den här och efter som jag böt rum fick jag fågeln. Och den är läskig! Flygger runt och har sig och ibland kraschar den in i vägen och fastnar i gardiner och har sig och jag som är livrädd för honom vågar knappt närma mig. Men han verkar må bra trots alla kraschar. Under tiden vi målade om och fixade i mitt rum så fick fågeln stå i köket och jag bad att han skulle få stå kvar där och det gick mamma med på. Men på midsommar när jag var ensam hemma så tyckte jag att han blev så ensam ute i köket efter som jag befann mig i mitt rum, tvrummet eller vid datan förutom då jag lagade maten. Så jag tog in han till mig och han såg ut att bli lyckligare. Så jag behöll han! Nu kan han flyga mycket mer och fortfarande hitta tillbaks till buren. Usch vad hemskt ordet bur låter! Den enda gången jag stänger in honom är när det är sovdags för att jag vill inte att han ska flyga ut mitt i natten och inte hitta hem. Nu kvittrar han jätte mycket och flyger, hihihi! Han är lite söt fast jag och alla mina vänner är rädda för honom! haha! Nu måsta jag städa åt han!



PUSS

Hm....! Min humor alltså

Ja, det var nog grej på bilddagboken som jag satt och fyllde i. Man skulle svara på frågorna i testet med hjälp av sin inkorg. Man skulle gå ner tio medelande hela tiden och skriva det som stod i det sms:et! Och det här blev lite lustigt tyckte jag!

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ok vännen jag kommer upp lite senare

Skön människa som skrev det där och det var min lärare, störtskön!

Anna is coming

Yes! Pratade nyss i telefon med mitt hjärtegull och hon är på centralen och väntar på tåget, jippi! om 50 minuter får vi äntligen träffas igen, johooooooooooooooooooooooooooo!

Scream

Om typ en halvtimme börja Scream på fyran tror jag det var. Försöker få hit Carro på trakton, hihi! Men hon tycker jag ska komma och sova i muminhuset, haha! Ja vi får väl se vad som händer och sker...! Ska i alla fall se filmen..! imorgon blir det incubus igen, iiiiih! läskig!

Tomorrow

Imorgon ska Jennifer äntligen träffa Anna! Jippi!

Nu på kvällen har jag ungefär stått i köket hela tiden. Började med att laga middag, när jag gick upp imorse låg det en lapp på bordet om lite grejer som jag skulle göra och sedan skulle jag ringa om jag kom på vilken middag vi skulle äta. Och det kom jag på och skickade iväg ett sms att jag fixade det. Så vid fem började jag laga mat och mor blev skitglad! Sedan gick jag in på rummet och tittade på Rädda Willy, haha helt kär i dem filmerna, och blev så sjukt sugen på kladdkaka! Hahaha! Så jag gick och gjorde kladkaka! Ska bara vänta på att den blir färdig så jag får mumsa i mig den! Ska sova tidigt i kväll, eller försöka, för imorgon ska jag upp tidigt och träffa Anna, wohoooooooooo!

Försöker springa från minnet av dig




Kan inte laga det som en gång gått sönder.








Nordisk hymne


En syster vill hälsa sin broder med frid
För sånger och sagor vi delat
För gränsen som döljs utav blommor och träd
Kan molnen och stjärnorna inte se
Två solfyllda rum i vårt nordiska hus
Där himmelens båge är tak
Vi delar en vidöppen dör och ett ljus
Vi delar en slösande sommarsol

Vårt ljus är ett landskap
Vår dörr är en bro
Från hjärta till hjärta i Norr
Vi delar ett kors i vår flagga
En tro, på barnen, naturen och fred på jord
Ja, vi elsker det fria och fjällhöga nord






Nu ska jag iväg på hemligt uppdrag

Wihooooooooo

Heja Spanien!

3-0! Ryssland, era sopor! HAHAHAHAHA! Bara inget händer nu, nooo! Håll nollan Spanien, yes!

Snälla, rara, söta Anna!

Wihoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
På lördag ska jag äntligen få träffa en av mina bästa vänner igen, Anna! Det var typ tjugo dagar sedan, det är ju inte särskilt länge om man tänker efter men det är ju helt sjukt vad jag saknar den bruden! Och föra sommaren träffades vi aldrig? Hur klarade jag mig? Så snälla sol, lys och stek oss! Åh nej! jag kan inte åka till stranden med Anna, hon har varit i Cypern en vecka och är skitbrun och här har ju inte solen varit något att jubla över, hahaha! Äh... skitsamma! Ytliga människor tillhör inte min värld, längre! Så ska vi ser en film som Anna sett skit många gånger och som är så dålig, hahaha! Sötaste ungen jag känner!

Anna, Malin och jag var inne i videobutiken och skulle välja film. Anna valde två filmer som hon sa var skitbra! Och Malin tog en film på måfå, yes! En skräckfilmskväll. Vi började med Annas filmer, den första var väl rätt bra, den andra SÖG! Det är nog den tråkigaste och sämsta skräckfilm jag sett i hela mitt liv! Så var det Malins val Incubus, Anna sa att hon sett den förut och att den var dålig och Anna somnar ifrån filmen som hon redan sett! I filmens slut vaknar Anna och frågar vem det är som är på tv-skärmen just då, jo huvudrollen! hihi! Anna är söööööööt!

På lördag får vi äntligen ses igen och vi har planerat att vi ska på allsången med Stefan, wihooo! Tisdagens allsång var ju inget att hurra över och det är inte så roligt som man tror. Alla dryga allsånger och alla tråkiga artister nej det var ingen hit men det är lite roligare om man är där men drygt om man är där hela dagen och hör dessa tråkiga framträdande om och om och om och om och om igen! Får väl se om det blir av....!

FOTBOLL! Spanien pressar verkligen Ryssland nu! Yes, fortsätt så nu bara.! Jag vill inte ha straffdrama och absolut inte förlängning, så himla drygt! Den där halvtimmen man tänkte göra massa annat, haha! Yes, yes, yes!

Vad händer imorgon då? Hm... vad händer imorgon?! Ja, vad händer igentligen imorgon. Det är hemligt!

Jag har tänkt väldigt mycket denna här veckan. Och på en så himla underbar sak. Jag var helt inne på att välja gymnasium med djurinriktning, jag förstår inte det nu i efterhand ville väl gå i brosans fotspår, min största idol! Ja, min bror är störtskön! Men under en innebandy match stukade jag foten ordentligt och tränarna ville att jag skulle åka in och kolla att det bara var en stukning. På sjukhuset kom det in två ambulanssjukvårdarae med en man och de var så gullig mot honom. Och där och då sa jag till mamma att jag vill jobba inom ambulansen, inte ett dugg seriös! Och innför gymnasivalet några veckor senare frågade hon om jag kollat upp omvårdnadsprogram och varför i hela friden skulle jag göra det för? Men så kollade jag upp det och hittade ett ganska intressant program som hamnade som första val och där kom jag in med min kassa betyg. Och där träffar jag världens underbaraste person som är den underbaraste vännen man kan finna! Så sjukt underbar! Våran humör är på högst topp och vi har sjukt kul tillsammans! Kan prata med denna brud om allt, verkligen allt!! Jag älskar denna brud så härligt mycket! Så glad att jag valde detta gymnasium, annars hade jag inte träffat den bästa vännen man kan få och några andra underbara vänner! Så tacksam!

Rädda Willy

Nu har jag sett hela bunten av Rädda Willy filmerna detta år, wihoo! Dock i fel ordning, såg 2,1,3! Tvåan är bäst, sen ettan och sist trean! Eller det beror ju på vill man gråta mycket ellet lite, i trean grät jag enbart i slutet, i ettan lite då och då, mest i slutet och i tvåan gråter jag hela tiden! Det är inte bara grejerna runt Willy som är sorligt, åh, den är så sorlig!! Och huvudrollen är ju lite ögongodis i tvåan, blev dock lite besviken i trean..! Ettan och tvåan har vi med svenskt tal men det märks knappt tycker jag, bra jobbat där ;)! Nej, matchen kallar!


Semifinal nummer 2

Inget går min väg så Ryssland kommer säkert att vinna idag! Jag hejade på Turkiet men Tyskland vann, ja! Som alltid!! Jag skrev att jag hejade på Spanien sist men det var bara för att de skulle loosa, så vann dem! Nån kände av sig att jag verkligen hejade på Italien och inte Spanien. Men nu är jag ärlig, jag vill att Ryssland åker ut IKVÄLL! Och sedan spelar det ingen roll vem som vinner av Tyskland och Spanien, så länge inte Ryssland vinner så är jag lycklig! För dem har redan vunnit allt det här året som Sverige borde vunnit, hockey VM, Eurovision och de får bara inte vinna fotbolls Em också! Nu ska jag springa till tv:n och hoppas att det inte blir tillfälligt avbrott denna gång! Jag har laddat upp med chokladpudding, mohihihi! Imorgon är det sovmorgon som gäller, eller? Jag finner ingen ro i att sova, det är tråkigt, enbart tråkigt! Det är skittråkigt att sova!!

ELMANDER ÄR KUNG

Norrland, wihooo!

Ska förmodligen åka till Norrland i mitten av augusti, wihoooo! Ska minst dit den 18 men det kanske blir tidigare, wihooooooooooooooooooooooooooo!


Det är över nu

Jag var så fruktansvärt nervös innan jag skrev provet. Man kom dit, jätte enkelt att hitta, gick in och tog tre kort och fick sedan välja vilket kort man ville ha. Det första blev bäst men inte bra! Skrev under med världens darrigaste hand och fulaste handstillen! Ser hemskt ut! Sedan var det bara att vänta efter en stund kom det fram en kille och började prata. Kändes skönt att få bort tankarna och bara prata istället. Så gick vi in, jag var skittaggad på data nummer 11 men personen före mig tog den så det blev nummer arton! Var provet svårt eller lätt då? Ja, en del frågor var jätte enkla och en del frågor var skitmongo....! Jag klarade det i alla fall, wohooo! Stunden då man tröck på ja och väntade på att svaret skulle komma fram var inte så jobbig, för jag missade när det kom upp och jag såg bara ett grönt GODKÄNT och där släppte all nervositet....!

Nervös

Imorgon är det teoriprovet, jag är så sjukt nervös! Jag vill klara det men känner mig jätte osäker så ska läsa igenom allt lite till nu men känns för sent. Det är inte hela världen om jag misslyckas det är 220 kronor som rycker men jag har även fått all teori helt gratis, bok och lektioner. Men jag är nog mest nervös för kortet, detta ska man ha i flera år! Iiiih!! Har varit hos Tessi idag och hon har bestämt sig för att jag ska börja i hennes fotbollslag! Åh vad roligt men jag vet inte om jag vågar, skulle vara grymt roligt om jag törs! Kom igen, du brukar ju våga testa nya saker och fotboll är  inte ens nytt ju!


PUSS

Norrlänningar är mitt favoritfolk


Det närmar sig

Åh...! Måste plugga seriöst hela dagen imorgon, stenhårt! Lite senare ska jag ta cykeln över till Tessi, wohoooo! Lite avslappnande dagen före sådär....! Har halft panik inför det här, iiiiiiiiiiih! Men det är inte hela världen heller. Ska plugga till klockan tio och sedan ska jag gå och se rädda Willy 1, wohoo! Så trean imorgon. Bra ordning. Snart ska världens underbarasta gäng ses, wohooooooooooooooooooooooo! We are the shit! Yes! God natt


Rädda Willy

Hade jätte ont i hjärtat igår och som vanligt vill jag somna till en film men filmen var för bra så jag tittade klart på hela. Rädda Willy två, oj vad jag grät! Gråter alltid till sorliga filmer, spelar ingen roll om det är tecknat jag gråter i alla fall. Och idag sov jag ut, ja det är förns nu jag har gått upp ur sängen, hihi! Ska fortsätta plugga lite körkort och sen ska jag ta en lång promenad. Mina ben pallar inte trycket att springa och vet inte om hjärtat gör det jus nu heller så man får väl ta sig en rask promenad, wohooo!

Ont i hjärtat

Iih! Jag har sjukt ont i hjärtat, inte kul inte! Men nu ska jag gå och sova......................! PUSS


Det trodde jag inte om mig själv

Satt på blocket och tittade på olika blandraser, de är ju jätte söta men det är ju inte sötheten som ska spela den största rollen! Och helt plöstligt började tårarna rinna, vill så gärna köpa detta hjärtegull! Har tillräckligt för att köpa en blandras eller en billig renrasig, och har råd med försäkringen och mat och  även början med koppel och allt sånt som behövs in köpas i början och jag har pengar över att köpa övriga saker till hunden. Det som är problemt är var ska vovsingen vara på dagarna? Hunddagis har jag absolut inte råd med, tror knappast hunden får följa med till skolan heller...! Får  skaffa en osynlighets filt som jag har runt den... Nej... seriöst? Vet inte vad jag ska ta mig till?


Plugg, plugg

Åh.. har pluggat hela dagen men blir bara mer och mer nervös!!! Sitter verkligen allt? iiih.. jag vet inte!! Känns som om jag har lite koll men är inte hundra på allt! Man behöver ha 52/65, man kan alltså ha fel på 13 frågor för att bli godkänd! Iiiih.. Cissi gjorde provet idag, måste se hur det gått ju!! hihi...! I´m back soon

Tillbaks från affären

Där kostade 3 kilo 34,50:- och 10 kilo för 129:-, de för 34,50 var coops egna. Och vad är bäst? Billigt eller dyrt? Ju dyrare desto bättre brukar man ju tycka.

Undersökningen visar att det är stor prisskillnad mellan fodren. Det dyraste märket kostar 5 200 kronor för en årsförbrukning och de billigaste sorterna bara 1 200 kronor, trots att nästan samtliga testade foder håller god klass.

Den billigaste sorten blir 100 kronor i månaden och den dyra blir ungefär 434 kronor i månaden, men man undrar ju för vilken ras de beräknat detta på. En chiuauaua äter ju knappast lika mycket som en leonberger liksom

Inte bra alltså

Var inne på agrias hemsida mitt i mitt pluggande för att se vad det kostar att försäkra sin hund om man bor i Stockholm. Berner sennen och leonberger låg på 367 kronor i månaden och det är alltså 4279 kronor per år. Ungefär 400 kronor per månad, det betyder att jag har ungefär 600 kvar varje månad som ska gå till mat med mera. Hm... och ingen av mina vänner som har hund har koll på vad den kostnaden går på! De har inte ens koll på vad deras försäkring går på. Jag hittar inte vad hundmat kostar, haha! Jag måste gå ner till affären och kolla ;)

Med nån som Du, blir hela världen underbar


Jag har världens bästa vän och jag är så lycklig för det!
Det här halvåret har varit skitjobbigt men nu är det äntligen över men min Anna har alltid funnits där!
Nu är det vårt år som väntar oss, det sista året på gymnasiet!
Det ska bli ett år av ren glädje och lycka.
I alla fall för oss!
Jag saknar dig hjärtat!









Jag älskar dig för all framtid




Trött

Jo, snacka om att man blir trött av det här pluggandet. Somnar snart men måste plugga!! Får väl ta en kopp kaffe men vänta nu! Jag dricker ju inte kaffe! Jag vet vad jag ska ta, jordgubbar, grädde eller mjölk och socker, mums! Då blir man nog pigg, wohoooo!! Anna kommer hem idag, yes! Men får vänta lite till tills vi får träffas, nohooo!

Ferdig

Nu har jag mumsat färdigt, gött, göttigöttgött!
Pratade hund med mamma igår och det går faktiskt att prata om det nu, haha! Förut typ så fort ordet hund kom upp så "MEN HUR SKA DU HA RÅD ATT KÖPA MAT ÅT DEN?". Igår förde vi faktiskt en allmän diskussion och det var mysigt.

Nu måste jag tyvärr stänga mig ute från all allmänhet och råplugga körkortsteori, puss!

Skriker

iiiiiiiiiiiiiih... Magen skriker efter mat så ska springa och äta frukost nu!




JENNIFER

Varför?

Åh, jag blir så irreterad på mig själv? Varför vill jag ha en hund för? JO FÖR DE ÄR VÄRLDENS UNDERBARASTE men iiiiih! Hatar att allt i den här världen ska styras av pengar!

Finner inga ord

Varför är inte jag lite rik för?? Måste växla in dem där trisslotterna jag vunnit på (15 kronor).  Hihihi! Men på nästa lotter kanske min hund finns, wohooo!

Varför längta efter något man inte kan få?

Berner SennenhundBerner Sennenhund


Varför går ingenting min väg i fotbolls EM?

Ryssarna tog ju Holland, va? vad är det här? Skiiit! Alla lag jag vill ska vinna, torskar ju! Så vi säger såhär jag hejar på Spanien imorgon, så kanske de åker ut :D! Ja jag hejar på Spanien, ut med Italien!

Det blev fotbolls tittande hos bönderna och det var väldigt skoj efter som hälften hejade på Ryssland och hälften på Holland. Och de som hejade på Ryssland fick bada i poolen, de flesta frivilligt men Anna åkter ner i poolen med ren våld!

God natt

Redo för fest hos bönderna

Före:                            Efter:

Trivs bättre i förekläderna men känner mig finare i efterkläderna

Just look like a fjortis, I´m not

Kom igen nu Holland, kör över Ryssarna!

Gulle


Ska leta jobb som en galning nu och tjäna ihop pengar så att jag har råd att behålla detta underbara liv. Det är pengarna som sätter käppar i hjulet, grrr för pengar! Money makes the world go round, men åh!!!!!!!!!!!! Tiden och lusten är inga problem!!

Nova scotia duck tolling retriever


Men denna ras ligger närmst om hjärtat! Med både personligheten och utseendet

Älskling är det okej om du blir lejonmat när du dör?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2732905.ab

Lejonen behöver mat men aldrig i hela mitt liv skulle jag ge "min" häst till lejonen. Bianca och Surprice är mina största ögonstenar här i livet och jag älskar dem så mycket mer än miljontals människor. Bianca har redan lämnat jorden men skulle jag få ta beslutet om vad som händer med Sune när hans dagar är räknade skulle jag aldrig välja att han skulle bli lejonmat, usch vad hemskt det låter! Jag tycker faktiskt det är skillnad på de djur vi föde upp för slakt och de som vi har som sällskapsdjur. Och har vi bestämt att vi ska ha våra djur i fångenskap så måste vi ge dem den mat de ska ha i naturen, kött men jag skulle aldrig ge bort min kompis till lejonen, varken djur eller människa!

Min hund styr mitt liv

Kokade nuddlar lite snabbt och sedan satt jag på första bästa tv-programmet och det blev "min hund styr mitt liv" på fyran. Att man orkar med såna olydiga hundar men så härligt att se framstegen. Det var en dalmatiner som var helt hopplös, åt upp all mat som stod på bordet, hon startade ungnen, mikron, öppnade kylskåp och hämtade mat. Men dem fick tillslut ordning på henne och det var häfigt att se. De vissade även liter mer som var intressant att se, nu kan jag allt hur man uppfostrar en hund,hohoho! Låt mig få vinna och bli miljonär


En värld full av liv


Bondefest ikväll

Tjooo! Ikväll är det fest hos bönderna, alltid lika skoj! Cissi fyller arton, helt sjukt vad fort tiden går ju, yes en hund till Jennifer snart, hihi! Jaa ikväll får jag träffa Nova, älskar hundar! Det såg för hemskt ut när jag kom upp i köket imorse, allt skit från igår och torsdags stod framme. Så in med allt i diskmaskinen och diska resten, nu ser det fint ut. Yes!

Fel av mig

Skrev att Holland möter Spanien och så är inte läget, det är Ryssland dem ska köra över ikväll! Italien ska köra över Spanien, så ska det va! Kan tyvärr inte se Holland-Ryssland ikväll, ska på bondefest och det blir nog inget fotbolls tittande där inte. Men man får väl se reprisen, nej man får väl titta på nyheterna eller läsa tidningen! så tråkigt att läsa bara, man vill ju se alla snyggga mål! Men på söndag är det Spanien-Italien och det hinner jag nog hem till, bättre planering denna söndag alltså för att komma hem i tid!

Varför gör vi som vi gör?


Ser det här logistk ut?
Om vi nu måste ha djur för att tjäna pengar så kan vi väl ge dem ett lite mer logiskt hem ändä?
Tänk om du skulle hämtas av människor som tvingar iväg dig till en teater och tvingar dig gång på gång stå på scenen inför massa människor och det enda du får är ett litet, litet rum där du knappt får plats och mat. Du får ingen lön, du får aldrig gå ut och du får aldrig träffa några andra en dessa människor. Och tyvärr så finns det nog redan sånt i världen.

Grattis Turkiet

Ja, Turkiet var bättre på straffar än Kroatien och det är nu Turkiet som får ta sig an Tyskland och där hejar jag verkligen på Turkiet, deras kämparglöd alltså! Det var inte bara den här matchen de  vände, utan de har vänt dem flesta matcherna under EM! Imorgon är det Holland-Spanien och snälla Holland kör över Spanien. 3-0 till Holland gissar jag på, wohooo!!
Nu ska jag gå och sova eller  titta på film med gulle...!

Jag, mamma, Kim, Pontus och Rickard sitter och tittar på fotbollen
Mammi "Jag förstår inte riktigt......"
Pontus "Du ser den där bollen där?"
Mamma "Jaa?"
Rickard "Ja den ska in i de det där fyrkantiga hålet"
Kim "Men det vet vi ju alla från dagis att en rund sak kommer inte in i ett fyrkantigt hål"

Bondefest imorgon, wohoooooo! God natt.................!

Vad tycks om den nya designen?

Oh My GOD

Halvitmme tillläggs tid och Kroatien gör mål i den 28 minuten! Ja, dem vann! Men vad är det här, Turkiet gör mål vid 31 minuten! 1-1 nu är det dags för straffar! Kom igen Kroatien, ni är värda en final!


Förlängning

0-0 mellan Turkiet och Kroatien! Matchen är "slut", ja 90 minuter är spelade! Nu väntar förlängning och om inget sker då blir det straffar vilket är bekymmer samt! Kroatien har ägt den här matchen, de har haft massa chanser och de är värda en semifinal mot Tyskland. Det ser ju dock ut att bli straffar, efter som allt spel nu stannas av en stund och sedan ska tas upp är det ju typ som att börja om från början.Turkiets målvakt är riktigt duktig vilket inte är positivt om det blir straffar efter som Kroatiens lag är mycket bättre! Och Kroatiens förbundskapten, wohoo, honom diggar jag! Tysklands kan ju säga upp sig, himla rökare! Nu börjar matchen igen, wohoo! heja Kroatien!

Techno


Vill ha min lilla Techno, nuuuuuuuuuuuuuuuu! Någon som kan tänka sig passa den om dagen i typ ett år? Någon som kan tänka sig att ge mig lite pengar? Hör av er!

0-0

Wohoo! Spännade match det här men med lite dåligt tempo, Kroatien-Turkiet! Ingen har gjort mål och det är halvlek nu, hihi, hejar på Kroatien! Får se om det blir straffar till slut det är kul att titta på men det känns inte som ett rättvist resultat. Det värker i armen nu... nohooo! Det har det inte gjort tidigare, det gjorde bara ont när jag tagit tag med den eller gjort något speciellt men nu sitter jag bara här och skriver i och för sig men det har inte smärtat förut. skitarm!

Mår inte speciellt kul

Har fixat flera kategorier nu men orkar inte lägga in all i sina respektive så det får bli lite huller om buller nu i början! Mår sjukt illa just nu, blää, känns som om jag ska spy snart, borde gå och äta något tror jag. Blir tyvärr inget galej hos Johanna när jag mår såhär. Har haft sms-kontakt med Anna idag som ligger och steker på Cypern. Funderar på att gå och se Sverige-Ungern i höst, wohoo!! Jag var nyss ute på balkongen och när jag gick tillbaks tittade jag in mina kläder och jag ser ganska coolt ut! Vill du se? Du har inget val!

Skulle bara haft gula strumpor så skulle jag sett skitball ut! Wohooo!

Hooohoooo!


Jag vill så sjukt gärna köpa hund och jag "forskade" runt lite och detta är hunden jag vill ha en berner sennenhund!
Jag gjorde nyss ett test på http://www.canis.se/oppdretter/rasevelger.php där man får reda på vilken hundras som passar en bäst

Med bakgrund av upplysningarna du har gett vill vi föreslå följande raser:


Berner sennenhund 
Bouvier des flandres
Collie langhåret
Golden retriever
Kaukasisk ovtcharka
Newfoundlandshund
Russisk sort terrier
Vorstehhund langhåret

Jag får vänta minst ett år till tror jag dock, tyvärr!


Elmander

(http://sport.msn.se/em2008/news.htm?id=625082)
Statistiken från gårdagens match talar sitt tydliga språk. Ryssarna sprang mest och snabbast, hade flest skott på mål, flest hörnor och så vidare. Och det kommer nog inte som någon överraskning att den ryske stjärnan Andrej Arshavin var snabbast av alla i Innsbruck, 30,1 kilometer i timmen var hans toppfart. Men han var inte bland de som sprang längst under matchen. Igor Semshov var allra bäst med exakt 12 000 meter och ytterligare tre ryska spelare sprang mer än bäste svensk - Johan Elmander.

(svt)
För att klara VM-kvalet måste vi byta ut några spelare som har briljerat i några år nu, så som Henrik Larsson och Ljungberg och istället ha nya, fräscha, stora talanger som Johan Elmander och Sebastian......!

(Jennifer)
Johan Elmander, sommarens kung!

Usch!!

Vaknade av att telefonen ringde, hemtelefonen, men jag orkade inte springa upp och svara, somnade om istället! Några minuter senare ringer det igen och jag hinner inte fram till telefonen. Ser att det är info 10 nummer och tar med telefonen till rummet och undrar vem som ringer vid sex en vardag. Och så ringer det lite senare och då svara jag "Du har fått sms på din hemtelefon"! Hm.. då var klockan åtta och jag satte på en film och somnade om nu är klockan tolv och jag var frukost sugen men vi har bara rostbröd, usch! Så sitter och äter digestive kex nu så ska jag göra tjockiskorv snart, hihi! Över till Johanna ikväll, jippi!

Tog in fågeln i mitt rum i natt, hihi! Tror han kände sig ensam så han fick sova med mig i natt

God natt

Tänkte skriva värsta inlägget men det får bli imorgon om jag kommer ihåg det då för jag är så himla trött nu! Ska gå till sängen och se Mean girls! wohoo!

Svara någon annan dag!
- Vad har du på dig när du sover?
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc)
- Hur många kuddar har du i sängen?
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång?

Johan Elmander, sommarens kung

Yes!! Här kommer den http://www.myspace.com/supportrarna !! Grym!

Dagens

DAGENS VILL HA: En berner sennenhund
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar och Elmandertröja
DAGENS FRISYR: Uppsats i en toffs
DAGENS LÅT: Johan Elmander av Supportrarna
DAGENS PLANER: Sova
DAGENS SAKNAD: Anna
DAGENS DUMMASTE: Sprutan imorse, gjorde ont
DAGENS MISSLYCKANDE: Portugal torskade mot Tyskland
DAGENS DROG: Tomater
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Tomater
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS CITAT: Vi fick ju hunden innan vi hade den
DAGENS ROLIGASTE: Samtalet från Johanna

Tre saker jag inte förstår mig på: Rökare, inbrottstjuvare och mördare
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Läppsyl, mobil och Sverige svettband/plånbok
Tre saker jag gör just nu: Skriver på datan, lyssnar på Elmander och sjunger
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Skaffa hund, barn och leva ett härligt liv
Tre saker jag kan: Skratta utan anledning, göra två saker samtidigt och vissla
Tre saker jag inte kan: komma i tid till bussen, få Elmander och bli kung
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Johan Elmander, Brolle and Carola
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Surfa, läsa tankar och prata med djur
Tre favoriträtter: Pannkakor, hamburgare och min egen rätt

Detta är konstigt

När jag verkligen vill sova är jag aldrig trött längre! Men nu är jag skit trött men jag vill inte sova!  Vill sitta och gotta mig i alla söta bilder på bernersennenhundarna! Som jag vill köpa! iiiih!!

Inte som jag vill

Nej, ingenting i fotbolls EM verkar gå som jag vill! 3-2 till Tyskland men vilken kämparanda Portugal visade, grymt ju! Och det var typ en svensk domare som blåste dem på segern efter som det borde varit frispark vid 3-1 målet!! Om man kollar på Sverige två senase matcher så har dem inte rätt att vara i EM-slutspel, de gick nästan! Helt otroligt att de lyckades spela 2-1 mot Spanien!! Jag är så sugen på att börja spela fotboll igen, mah!

Jag tycker det är fult att McDonken sponsrar fotbolls EM, är det inte bättre att få dessa sportnördar att äta nyttigt?! Och fulast av allt, tror det var Tysklands tränare som började röka i slut minutrerna, det är också lite sorligt! Det är inte ens gott att röka, jag fattar inte hur man kan bli beroende av det från första början?


Kvartsfinal

Ska gå och slänga mig framför tv:n nu och se på fotboll! I´m back in the paus, wohoo! Mamma har köpt sjukt mycket saker till mig i helgen. Massa gotte saker och massa måltider, vet inte när jag ska ha tid att äta dessa saker, haha! Det är sjukt mycket mat alltså! nu ska jag springa till fotbollen

45 minuter till matchstart

Nu är det lite mindre än 45 minuter tills matchen mellan Portugal och Tyskland möts i den första kvartsfinalen. Hur går det då? Jag tror på seger för Portugal men det kan lika gärna bli Tyskland men jag hejar på Portugal. Wohooo! I denna match i alla fall, totalt nu så hejar jag på Holland! Ryssland ska åka ut så kvickt, de har redan vunnit hockey VM och Eurovision i år, de får bara inte vinna fotbollen också, fatta överlägsna dem kommer bli! Jag och Hannah kom på att vi får börja heja på Svenska curling laget, tjejerna där är ju grymma!! Och det är faktiskt roligt att titta på men den där gemenskapen som det varit på Sveriges matcher är inte lika stor på curling! Men man kan ju bli en vinnare utan att komma etta, nu har vi två år på oss att fixa upp oss till VM! Så kom igen nu grabbar, vi tar VM-kvalet och sedan vinner vi VM! Wohoo! 2010!

Min pippifågel i sängen

Fotbollsfeber

Jag vill börja på fotboll igen!!!!

Har typ sovit halva dagen, går dagen tog koll på mig och denna tidiga morgon...! Imorgon blir det sovmorgon på riktigt, inte ens nio behöver jag gå upp, skönt! Idag blir det slappis kväll framför tv:n och datan, vilket liv va? Joey, Blue water high, vänner och ikväll är det första kvartsfinalen, hihi! Imorgon ska jag till min älskade vän Johanna och ha mys. På lördag blir det bondefest igen, mowah :D På söndag måste jag verkligen börja plugga teori, inte många dagar kvar ju, iiiiih!

Det tidigare inlägget (Grrr....!) med att vi har det så bra här i Sverige och det slutade med frågan är vi tacksamma? Nej, det är vi inte! Det finns två saker här i världen jag inte kan få och det dödar mig. haha! Så egentligen är jag bortskämd men om man tittar på hur andra i Sverige har det är jag inte bortskämd och det är jag glad för. Dessa två saker jag vill ha som jag inte kan få är Johan Elmander och en hund!


Henrik "nej tack" Larsson

Blev Henrik "ja tack" Larsson

Vilken comeback?!

Anna banana


Fick sms från världens underbaraste Anna igår, det muntrade upp matchen en aning!
Inte allas avundsjuk, haha! Hon har det skit varmt och hon kommer vara skit brun när vi ses! Måste steka i helgen, haha! Jag borde väl ha lärt mig av mina misstag men oljan åker nog fram om man inte solar lika länge så kanske man inte får såna men av det!

Denna brud är en av mina bästa vänner, wohooooooo!
Hon gör mig så himla glad och lycklig.
Pratade med henne i fonen i söndags, glad bidde jag av att höra na bara!
Såg på en video från Torpshammar, mohahah vad hon fick mig att garva!
Helt sjukt himla underbar helt enkelt!

Anna, jag och Hannah pratade om dig och Foffe (hihi) och vi tror att ni kommer hålla hela livet ut!!

Mohahaha! Jag älskar denna här bilden, vi hade så galet kul den där veckan!
På våra rum har eller hade vi städgrejer som ska göra när vi åker hem, bland annat damsuga, torka golvet och damma! Vi försökte lura Johanna att man skulle göra det där varje dag och sa att vi också gjorde det varje dag men jag tror inte hon gick på oss? Eller vadå gick på, vi städade ju varje dag, mohaha! Vi tog i alla fall upp dammsugaren på deras rum och började dammsuga, vilket inte uppmuntrades av vissa som blev skitsura. Så vi slutade men sen tog vi en fönstergrej och fönsterputs och gick upp via brandstegen till deras fönster och vid fönstret var det massa plankor och pressäningar, skitkronligt att ta sig förbi men vi lyckades. Så började vi tvätta deras fönster, ljudligt! För inte såg dem oss naturligt där dem låg i sina sängar men Amanda kom och tog kort på oss! hahaha, och det var väl typ hon som uppskattade vårt städande.. Kul hade vi alla fall! Så himla sköna, glada för ingenting! That´s life och det är en stor anledning till att Anna ligger mig djupt in i hjärtat vi kan ha kul utan att behöva gå på tillställningar, fester eller ha alkohol i oss, vi kan helt enkelt ha galet kul i Torpshammar liksom! haha! Toprshammar rockar ju!! Saknar dig nu min lilla filur, ta och kom hem nu för min skull!!

Grrr...!

Klockan kvart över sju ringde min väckerklocka för då var det dags att gå upp men jag snosade vidare till åtta och då gick jag upp ur sängen tog på mig en bh, mjukisar och skor och sedan gick jag till vårdcentralen. Sov i min Elmander tröja och den fick följa med för jag orkade inte byta om. Fick sitta och vänta på vc lite och sedan var det min tur att ta spruta, aj! Visst gör det lite ont men det är ju över på några sekunder och det är ju inte sticket som känns utan när de sprutar ut det som finns i sprutan, det gör ont! Men det finns värre smärta..! Igår kväll när jag hade sjukt ont i magen och var grymt besviken på Sverige förlust så gick jag raka vägen till sängen när jag kom hem. Och min säng är galet skön och när jag låg där och tittade på tv medan jag försökte somna tänkte jag på hur lyckligt lottad jag är. Som kväll efter kväll får sova i denna sköna säng, som tre gånger per dag får mat (minst), som får gå i skolan, som kan gå till bussen utan att oroa mig för en mina, som själv får välja min kärlek och leva mitt liv! Men är man tacksam för det?

Hm....?!

Vad besviken jag är och jag var verkligen säker på att vi skulle vinna men nu sitter jag här med min Elmander tröja och har ingen mer match att se fram emot! SKIT

4,45 timmar kvar till MATCHSTART

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!
Nu tar vi dem jäklarna, fast här skriver vi inte jäklar!
Men varför ska Svensson börja på planen, han gör ingenting som är bra. In med Källström, in med Källström, in med Källström! Ut med Svensson in med Källström! Zlatan börjar i alla fall på planen, wohooo! Och Elmander, yes!!!!! Om två timmar åker jag in till staden Stockholm och träffar Hannah, det ska bli woho roligt! Det blir lite roligare idag än sist, för idag ska Sverige vinna! YES! Nu måste, måste jag städa det sista i rummet. Det ska komma någon och tvätta fönsterna, okej? Varför gör vi inte det själva för? eeh... De ska väl också få jobba så varsågod.......! MÅSTE VERKLIGEN TA TAG I DET HÄR NU! Hörs efter segern!


Snaaaaart

Fotbollen börjar snart, wohoo! Vid sju drar vi in till kungsan och då blir det partaj! Seger ikväll, det är jag säker på! Nu har jag inte tid att sitta här! Puss

I Dag är Dagen med stort D

" Ryssland national dag är den 12 juni, Ryssland tråkigaste dag är den 18 juni när dem åker ut fotbolls EM 2008" av Zlatan Ibrahimovic....!

Jag hoppas verkligen Zlatan orkar spela hela matchen idag eller göra fem snabba mål och sedan gå av, för vårt landslag är inte mycket utan Zlatan! Det märktes mot Spanien, det var ett jämt spel så länge Zlatan var på planen så fort han klev av fick Spanien allt spel. Vi fick bollen några få gånger men blev av med den på tre sekunder vi hade väl egentligen två riktiga målchanser. Och motståndar laget blir ju överlyckliga när Zlatan går av planen, äntligen har dem en chans. Och det finns ju dem som hatar Zlatan och jublar när han går av planen men detta är ren avundsjuka! Svenskarnas hat är ofta ett bevis på att en människa är något! Go Zlatan, jag tror på dig, Du är våran fotbollskung! Alla tiders! Nu tar vi dem, nu tar vi dem, okej?


Vad är EVSC mot fotbolls EM?

Tänkte på det när jag cyklade hem från stallet idag för när jag, Monica och Annelie släpte ut stona i hagen började vi prata fotboll. Och de är lite äldre än mig och sa att det är inte fotbolls intresserade men ändå sitter dem framför tv:n och hejar på Sverige. Och jag är inte jätte intresserad av fotboll, jag tycker det är sjukt roligt att spela och jag älskar att spela fotboll men det händer inte för ofta tyvärr! Men ändå så är jag galet inne i fotbolls EM, jag tittar inte bara på Sveriges matcher, jag sitter och tittar på alla matcher! Som idag när jag kom hem var min brosas kompisar här för den ena skulle fixa våran data som går riktigt fort nu, allt förutom facebook! Kim gick och la sig för att han ska jobba imorgon bitti, så jag och hans kompisar satt och tittade på matchen mellan Italien och Frankrike, det tog för mig att förstå vilka som var vilka! Jag är helt inne på fotbolls EM! Och en tävling som jag också sätter mig in i är melodifestivalen och Eurovision song contest! Men efter den här veckan är de tävlingarna ingenting, dessa stora fotbolls mästerskap är så mycket roligare. För kan man verkligen tävla i musik? Njaaa..! Visst du behöver grymma låtskrivare och en grym artist för att få fram låten men det är ändå upp till lyssnarna att avgöra. Och vad röstar man egentligen på, låten eller artisten? De gånger Carola varit med har jag framför allt röstat på henne, inte låten. Jag hade bestämt mig innan jag hörde evighet att jag skulle rösta för 200. Sing for me var nog lite bättre men samtidigt är Carola en bättre artist. Det är inte samma fest och sammanhållning i melodifestivalen som det är i fotbolls EM!! Här hejar nästan alla på Sverige, det var några få spanijorer i Kungsan i onsdag, alla går runt i blågula kläder, alla sjunger hejarramsor, alla har kul! I melodifestivalen går alla hela tiden runt och hejar på sina olika artister och låtar, det är inte samma sammanhållnig! Som 2006 hamnade vi i en vild diskussion med en person som hejade på BWO, visst hade vi kul men fotbolls Em är snäppet roligare!! Och vi ska inte ens snacka om eurovision, Sverige är typ chanslösa där! Jag trodde verkligen på Perrelli men det sket ju sig. De senaste fyra åren är det en artist som kommit på top tio och det är våran superstjärna Carola. Martin Stenmarck, The ark och Perrelli hamnade i botten med bra låtar, enligt mig! Det går inte att tävla i musik med ett rättvist resultat, för alla tycker olika! I fotboll så är det inte avgörande hur många som tycker om de olika lagen, utan det är lagens prestation! Och inte kan jag säga att Melodifestivalen är mer underhållande än fotbolls EM, nej! Det som var underhållande i år var Kristan och Björn!

GO FOTBOLLS EM!!

Har jag svarat på frågan? Här kommer ett tydligare svar!
Eurovision är ingenting mot fotbolls EM!


Imorgon

Åh vad jag är laddad, imorgon gäller det. Imorgon är det vinna eller försvinna (vi klara oss på oavgjort men det lät inte lika ballt) Och jag var sjukt irreterad på att alla redan satt Spanien som vinnare av gruppen men nu fick jag det för klarat för mig. Om Sverige vinner över Ryssland och Spanien förlorar mot Grekland så är det mötet mellan Spanien och Sverige som räknas och eftersom Spanien tyvärr vann den matchen så är de redan gruppvinnare, hur många mål vi än gör! Så det blir Holland om vi vinner eller spelar oavgjort imorgon och där säger alla att det är kört men jag tror inte det! Vi klarade av att stå emot Spanien riktigt bra, fast vi hade Zlatan på bänken och våra spelare hade knappt bollen i andra halvlek och domaren gav oss inte riktigt frisparkar lika ofta som Spanien fick! Men samtidigt min älskade Elmander vräkte ju ner en spanijor i straffområdet utan att få någonting mot  sig. Så och man ska inte skylla på domaren. Men Holland har fått enormt med beröm och alla tror att dem tar hem det här och kanske går in som vinnare i matchen mot Sverige men då slår vi till från under läge! Och vi lyckades ju ganska bra sist vet jag inte men den matchen jag kommer ihåg. Vi förlorade med 5-4 på straffar liksom! Grymt bra! Straffar är ju lite tur också....! Jag tror i alla fall på en seger för Sverige med 3-1 eller 2-0, tror i alla fall att vi gör 2 mål fler än Ryssland. Sjukt laddad är jag i alla fall, det blir kungsan imorgon också om inte vädret säger annat då kanske det blir någon krog i närheten.

Ren lycka


Åh, jag är så lycklig....!!
Ska alldeles strax börja plugga, har precis varit ute och gått och rensat tankarna! Har så många härliga saker på g i mitt liv, woooho! Det som känns lite tråkigt är att min kärlek är halt men om han fortfarande är det vet jag inte riktigt. Känns väl onödigt att sätta igång honom nu när det går till sommarlov för honom och han ska ut på gröna ängar och tjocka upp sig lite. Igår åkte min Anna till Cypern, ringde henne i söndags och grattade henne och att man kan bli så glad av att bara höra hennes röst! Wohooo! Jag är så lycklig lottat som har Anna och mina andra underbara vänner i mitt liv. Så tacksam!!
Nej, nu måste jag faktiskt börja plugga, stenhårt!

Hm....

Fick nyss sms av en arbetsplats som jag sökte jobb hos för några månader senare och då stod det att jag kunde jobba hela sommaren men nu när jag inte fick det så har jag ju planerat in massa annat och NU får jag jobberbjudande.. Vad ska man göra? Skit i allt det där roliga man sett fram emot och spara ihop lite pengar till min hund som jag ändå inte kan köpa förns ett år.....! Det är inte ens hundra på att jag får jobbet, ska ringa upp för telefonadution först men känns onödigt att ta deras tid om jag ändå inte tänker ta det om jag får det... Hm... får ta och prata med mamma ikväll om det här

Det var bara en dröm

Jag drömmde att jag, Hannah och Anna var hemma hos mig och latchade, när vi sedan började tänka på matchen mellan Sverige och Ryssland. Så vi började byta om och skulle kolla upp tåget in till kungsan när klockan var matchstart. NO! Åker vi in till kungsan missar vi halva matchen och kanske inte ens kommer in och stannar vi hemma blir det inte samma stämning som sist och vinner Sverige vill man ju vara där. Åh... hur kunde vi vara så klantiga? Och detta är ju den sista matchen om vi inte spelar oavgjort eller vinner....! Men som tur var det bara en dröm, hur det gick i matchen hann jag aldrig se för sedan ringde min väckerklocka. Tittade på blue water high innan jag klev upp ur sängen och skulle gå in i min brors rum för att se om han var hemma och sängen är faktiskt inte tom! Utan hans/min/vår fågel sitter i hans säng, haha, jätte söt! Foto kommer senare ;) Nu ska jag ut och gå för springa med den smärtan som fanns igår fungerar inte...!

God natt

Nu ska jag  gå och titta på Tristan och Isolde, wohoo! Snyggaste mannen i världen liksom! Imorgon måste jag verkligen börja plugga trafikkunskap! Ja nu får de bli två veckor pluggande och sedan får jag allt det där roliga jag längtar efter! wohoo! Om jag pluggar ordentligen nu slipper jag göra det igen! Så kämpa på, wohoo! Ska rida imorgon också, jippi! God nattsen

Min värld rasa ihop som ett korthus


Satt och läste en intervju med denna snygging när plöstligt denna fråga kom och detta hemska svar!

Vad älskar du att göra på din fritid?
- Meta, bara sitta och titta på ett flöte. Jag lever nog ett riktigt Svensson-liv, hänger med kompisar, är så mycket som möjligt med min flickvän, kollar på tv. Jag följer nästan aldrig några serier, utan väntar tills boxen kommer, och ser allt i ett svep.

Nooooooooooooooooooooooooooooooo!! Men det var 2007 så vi kan ju hoppas på att det tagit slut ; )


Man behöver en som dig




Aj!

Skit, skit, skit! Förlåt för mitt ordval men idag blev jag så himla taggad att börja träna på grund av en viss grej...! Jag byta om på två sekunder och sedan ville jag bara ut och springa. Gick ut till spåret och kunde knappt vänta tills jag fick börja springa och väl ute på grusvägen så satte jag fart. Men hela mitte högerben värkte, det gjorde verkligen ont men jag tänkte att det var väl nu i början som det gjorde lite ont men tog det lite lungt i början så började smärta gå över och då satte jag fart. I upp förs backen ökade jag ytligare för att hålla tempot och då kom den verkliga smärtan. Jag satte ner vänsterbenet i marken och sedan hoppade jag fram några steg innan jag lade mig på marken! Det gjorde så ont i min fott, så det var bara att vända och halta hemmåt. Kändes inte så roligt, hade ändå kommit en bit och den vägen kändes riktigt lång...

Har egentligen haft problem med mina ben enda sedan jag började med fotbollen. Då var det mina hälsenor som ständigt gjorde ont och detta bidde ett besökt hos doktorn som inte riktigt fattade vad det var. Men när jag sedan kom tillbaks med mina knän började han kolla upp min rygg och det visade sig att jag hade en nerv klämd och smärtan gick via mina ben. Åt tabletter för det några månader och sedan hade jag tabletter som jag tog då det gjorde ont men smärtan gick över och nu kommer den tydligen tillbaks! Men de sista åren har den även kommit via ryggen och det är värre än knäna och hälsenorna! Då känner man utgångspunkten från nerver och sedan sprider sig typ smärta ner i benen och upp i ryggen man blir svimfärdig!!!! Detta blir ofta aktuellt när jag är sjuk och ligger helt mongo ställning då kan jag knappt böja tillbaks ryggen för det gör så ont! Men det finns en fysisk smärta som faktiskt är värre än ryggen och det är stukade fötter, aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj aj!! Första gången jag stukade foten var jag typ fem år och hoppade från sängen till en madrass på golvet som gled undan och foten stukades. Andra gången var på Gotland och jag tränade fotbollsfintar och ramlade över bollen och stukade foten! Iiiih, vad ont det gjorde!! Och från de senare åren har jag inte ens koll på hur ofta jag stukat fötterna. På matcher och träningar, hela tiden! Har väl börjat träna för tidigt, så fort det kändes bra så gick jag till träningen och stukade den igen! De tre värsta gångerna var då allt började, på boda borg och under en match med för få spelare. Första gången hade vi match och jag stukade foten och hela matchen slutades spela (a) jag kunde inte gå av planen så de fick bära av mig och sedan blev det en tripp till sjukhuset för att vara säkra på att det bara var en stukning och det var det men det blev kryckor! Och gången på boda borg, då hade jag slängt iväg kryckorna och var inställd på att spela match dagen efter när jag ska kliva ner från en bräda och stukar foten på en kätting. Det gjorde inte sådär fruktansvärt ont! Gick in i nästa rum och gjorde det vi skulle där. Man skulle värmpa två ägg och sitta på en pinne som en höna för att lådan med stämpeln skulle öppna sig. Satt där på mitt ägg när allt började svartna och Sanna satt där på sin pinne och frågade hur det var och sedan började den röda lampan tjuta och vi därifrån och ner i kafiterian och tog ett glas vatten så blev det bätte med måenet men foten gjorde fortfarande ont. ingen match för mig dagen efter! Och den sista av dessa tre och egentligen den värsta gången, den första gången gjorde så sjukt ont, men den här var inte rolig den heller. Kommer inte ihåg när jag stukade foten kommer bara ihåg att jag gjorde det. Kylde ner den och allt själv, efter alla dessa gånger hade jag lärt mig vad som gällde. Jag nu fick mitt lag rulla på två centrar och tre backer, vilket gjorde dem trötta. Jag tyckte så synd om dem och vår tränare frågade om jag kunde spela och jag sa väl nej först men när jag såg hur trötta de var så knöt jag skon och sa att jag kunde spela. Och jag sprang ut på planen och efter bollen och försökte hänga med, men jag kunde bara inte stödja på foten! Jag spelade klart mitt byte och sedan gick jag och sa att det inte funkade....! Kom och tänka på den senaste gången, i skolan! Var och orienterade med Anna och klev upp på någon sten medan någon golfare skrek på oss och vips så var foten stukad. Inte roligt men det var inte jätte farligt denna gång, hoppade på kryckor för dagen och dagen efter haltade jag mest! Dessa kryckor gör ju så ont, händerna dör typ!!

Jag vill inte bygga upp min kropp på dessa blåa grejer och jag vill absolut inte börja med tabletter igen!!!!

Solen är inte kvar

Det regnar istället! Jaha, då kan man väl städa rummet utan att må dåligt, haha! Jag har faktiskt dragit fram symaskinen och ska klippa av alla trasiga jeans till shorts och laga min Ibrahimovic tröja! Ska fortsätta städa rummet nu, som blivit ännu stökigare efter allt jeanstyg! har i alla fall redan dammsugit lägenheten, allt utom mitt rum!

Solen är här

Wohooo! Men jag måste tyvärr göra massa annat!
1. Äta frukost och duscha!
2. Städa rummet!
3. Dammsug hela lägenheten
4. Posta ett brev :O
5. Plugga trafikkunskap

Men det finns nog lite tid för sol där i mellan om den fortfarande lyser då den går över till baksidan av huset! Hihi!
Nu ska jag i alla fall försöka äta frukost och sedan duscha! Puoass

God natt

Nu ska jag gå till min säng och se Tristain & Isolde, får se om jag somnar till den! Ja, jag måste somna till en film och gör inte ens det. Jag tror inte jag får titta på bra filmer helt enkelt! Om jag tittar på någon skitfilm istället så lär jag ju somna. Igår såg jag två intressant och sorliga filmer och jag som alltid gråter till filmer, började ju såklart böla! inte lätt att somna då och till Tristan och Isolde gråter jag alltid till! Hahaha! Jag har redan bestämt namn till alla mina barn men jag har kommit på att jag vill inte ha några barn! Jag vill ha min hund, inte en lite unge som skriker och spyr! Och det blir inte bättre med åren heller! haha! Här är i alla fall mina namn : Bianca, Lindsay, Ciara, Zlatan och Tristan! hahaha! Dem namnen äger ju! Särskilt Zlatan!! Jaja, nu ska jag försöka sova. Puss och god natt

Hej hej Johan, vill du gifta dig med mig???????

hihi

Missade tåget precis på väg till kyrkan, aj då! Så nu sket sig alla planer om att åka till stan först och sedan gå och blablabla! Så jag skyndade mig till passion, som inte alls var där det brukade men som sagt vi går inte till kyrkan, vi är kyrkan....! Det var i alla fall väldigt mysigt, nära och himla massa nya människor, kul! Andreas var bortrest idag så Lina predikade, det var väldigt intressant och lite sorligt. Där och då bestämde jag mig verkligen för en förändring i mitt liv och det ska jag fullfölja, röra om i soppan! Efteråt gick jag och Emma till "vårat" fik och fikade och sedan kom resten. Hade litet nice samtal där och sedan gick vi för att hinna hem till matchen mellan Turkiet och Tjeckien, ihihi! Men så blev det inte riktigt för mig, jag var jätte taggad på att åka och se denna spännande match men mamma ringde och berättad att hon var hos några vänner till oss som jag inte träffat på jätte länge, så bestämde mig för att åka dit och trodde fotbollsnörden själv satt och tittade på fotbollen men de tittade på en dansk film som faktiskt var lite rolig, hihi! Jag började böla, nej då inte alls! Sedan gick jag och mamma hem till oss och nu sitter jag här i min Ibrahimovic tröja och väntar på att matchen ska börja, haha! som är på onsdag! Seger för Sverige!!!

If I can turn back time så kände jag förut men det känner jag verkligen inte längre! Efter många funderingar, snack med en person och dagens predikan så har jag verkligen beslutat mig för en sak! Och för att den saken ska fungera måste jag göra slut med den här saken! hahaha! Komplicerat? Nej då!!!

Såå trött, så trött men kan inte somna

Det har hållt på nu ett tag, skit jobbigt! Jag är skittrött men jag kan bara inte somna, ligger vaken typ halva nätterna och försöker sova! Och inte har vi några sömntabletter heller men jag kan ändå inte svälja och samtidigt vill jag inte bli beroende av sömntabletter. Och jag tycker inte att jag vänt på dygnet ens, jag går upp halv tio varje dag men somnar inte förns tre på nätterna, får väl börja gå upp ännu tidigare så att man är skittrött på kvällen! Eller så får jag helt enkelit skita i sömnen, sömn är för amatörer, hihi! Idag har jag varit på hopptävling och fått ta en himla massa kort på Sandra och Charam, och den hästen bet mig! Det gjorde inte ont precis, för han tog tag i hela armen och då kändes det knappt. Värre om de bitter lite smått bara! Hälsade på min halta älskling i hagen och de andra busfröna! Nu sitter jag och väntar på middag, åt senaste vid tio så är skit hungrig nu.. Ska iväg till kyrkan snart men ska till stan en runda först tror jag, får se hur jag gör. kommer förmodligen bestämma mig på tåget.......! Funderar på att åka in till stan först, göra det jag ska och sedan gå till Skanstull. En liten trevlig promenix men då lär jag missa hela mötet, inte särskilt bra kanske! Kanske blir en promenix hemmåt istället. Men får helt enkelt se där och då hur jag gör, brukar bli så med mig att om jag bestämmer mig här hemma gör jag ändå en annan sak när jag väl är där, så vi får se vi får se.!!

Just ja, idag fyller Anna år!! Nu är hon myndig, ihihihihi! Så när Sverige vinner finalen i EM ska vi ut och partaja, wohooo! Och jag ringde mitt hjärta idag och pratade lite, wohooo! Imorgon åker hon från Sverige, ihihinoooo! Hon kommer alltså missa Sverige-Ryssland men det kanske finns något trevligt ställe i Cypern som visar fotbolls EM........!  Nu ska jag gå iväg och laga min Ibrahimovic tröja som gick sönder igår, noohooooo!! Sedan åker jag inte till staden, lagligt!

Spänningen stiger

Jaa, Ryssland vann över Grekland så nu ser det ut så här:

Spanien 2,0,0 6-2 6 poäng
Sverige 1,0,1 3-2 3 poäng
Ryssland 1,0,1 2-4 3 poäng
Grekland 0,0,2 0-3 0 poäng

Spanien är alltså klara för slutspel och Grekland är typ ute ur leken, de måste ske ett mirakel mot Spanien för att dem ska kunna vinna plus att det blir lika mellan Sverige och Ryssland. Ja Grakland behöver göra en otroligt massa mål mot Spanien och det känns rätt så hopplöst om inte Spanien lägger sig.

Men inför Sverige-Ryssland så är det födel Sverige...! För oss räcker det med oavgjort för att vi ska få ta oss an Holland men en seger sitter ju inte helt fel inte. Ryssland måste därimot vinna mot Sverige för att få spela mot Holland men det tror jag inte på! Seger för Sverige, kan knappt vänta!

Vilken..............!

Skitmatch! Kvällen började med skinnande sol och stora förväntningar men sen kom regnet och Spaniens mål, skit också! Men sen kom kungen Zlatan och satte 1-1 och det fanns nytt hopp! Woho! Stämningen i kungsan när bollen gick över mållinjen var riktigt härlig! Men sen när Spanien satte 2-1 så blev det ju inte så roligt längre! Men det finns fortfarande hopp om guldet! Just nu möter Ryssland Grekland och det står 1-0 till Ryssland tror jag det var. Kom igen nu Grekland gör 1-1!!!!!!!!!! Ska gå och följa de sista minutrarna nu! kram

En timme kvar till avfärd

Om en timme bör jag gå till tåget, eller mindre än en timme om jag går men det blir nog cykeln...! Känner mig inte alls stressad! Ska bara byta kläder, sminka mig och locka håret men det skiter jag nog i efter som det är risk för regn så orkar jag inte lägga ner tid på håret. Blir väl en toffs, hihi! Eh skit samma det är ju fotboll, wohooooo! Men nu ska jag gå och leta reda på en svensk flagga, ihiii! Puss, vi hörs efter segern ikväll!

Vilken match!

Hade tänkt somna tidigt igår till den bästa sommaren men så slog jag på tv:n och det var match, Holland Frankrike! Frankrikes målvakt var ju bara för snygg, ihihi! Holland var grymma och dem kanske vi måste möta i kvarten om vi kommer två i vår grupp...! Holland var så himla söta, när de vunnit matchen med 4-1 så sprang de fram till sin barn och sprang runt med dem på planen, så himla gulligt...! Och 3-1 målet, vilken paff. Sekunderna efter att Frankrike gjort 2-1 utöker Holland till 3-1, det var lite roligt att se, det var typ avspark och mål! De ser ljust ut för Holland men nu finns det viktigare saker än Holland här i livet, det är ju faktiskt match för Sverige ikväll! Wohoooo! In med Källström nu så tar vi dem!! Wohoooooooooooooooooooooooooooooooooo! Men jag smäller till med en vågat resultat 3-0 till Sverige, yes! Där satt den! hihi! Nu ska jag gå och göra mig blågul! Woohoho!!

Taggad ändå ut i tånaglarna!


Tjohoooooo! Nu är det inte länge kvar, eller jo igentligen så är det ju ett ganska bra tag tills dess! men jag ska träffa Hannah lite tidgare och försöka leta redan på min Zlatan tröja, har velat ha en i sju år nu! Åker in i Sverigelinnet fall jag inte skulle hitta något, hehe! Nu är i alla fall naglarna målade i Svenska färgerna, det är flaga på fingrarna men orkarde inte lägga ner den tiden på tånaglana. haha! Vet inte ens om de kommer synas med tanke på skorna! hohohoh! Är i alla fall sjukt taggad för morgon dagen och min lilla älskling kanske kommer också, wohooo! Det ska bli kuuuuuuul! Heja Sverige, jag älskar verkligen Sverige!!

När man tänker efter

så är det här med fotboll skit roligt! Halva Europa är angagerad i det här, det finns ju faktiskt en skara som skiter fullständigt i fotboll (tråksmånsar), och det är liksom 20 människor som jagar en boll och sen står två stycken på varsin sida och försöker ta bollen! Och så ställer sig en halv arena upp och skriker när det blir mål! hahaha! Det är i alla fall galet roligt och det är inte bara själva fotbollen i sig som är rolig! Utan denna enorma fest det blir, det är festen som gör det roligt! Det blir en sådan gemenskap, and I love it! Visst hade det varit roligt att var på plats men man ser ju egentligen bättre via tv:n! Fotboll är grymt roligt att både spela och titta på, så imorgon blir det kungsan med lite polare, få se hur många som föjer med! Wohooo!!

Vårt första EM-guld är kommet nu

SÅ HAR JAG FAKTISKT ALDRIG KÄNNT FÖRUT


Gul & blå

Då är det snart dags igen! Match mellan Sverige och Spanien och vad ska jag egentligen chansa på? 2-1 eller ska jag våga mig på en 2-0 gisning igen?! Nej, vi kör på 2-1 till Sverige. Imorgon blir det lite mer partaj än sist och jag är laddad ändå från tårna. Målade nyss klart mina naglar i svenskan flagan och mitt lilla Sverigelinne åker ju såklart fram imorgon, vi får se om bikinin åker på, det beror helt på vädret men vi ber för sol och seger! Wohooooo!Image and video hosting by TinyPic Och snart, på söndag blir min fina underbara Anna 18, helt sjukt ju! hahaha! Då är vi båda arton men tillsammans kommer vi nog alltid bara vara 10 år! Längtar till morgondagen wohooohooo!

Bli medlem

Hej hej, bli medlem på gratisbio via denna länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45815 så hjälper du mig lite också.. Det är helt gratis och det man gör är att samla ihop poäng så får man tillslut en bio biljett eller presentkort, soft ju eller hur? så bli medlemar nu!

God morgon världen

Idag blev det en härlig sovmorgon och jag bestämde mig för att inte utnyttja sista dagen på busskortet, genom att stanna hemma idag från shopping måste jag cykla till handen nästa vecka, igen! Det var riktigt härligt att cykla fram och tillbaka igår, man slår två flugor i en smäl! Man shoppar och får träning! När jag vaknade imorse insåg jag att det ser för hemskt ut i mitt rum, så det blir att rensa upp där och imorgon är det fotbollsfest! Wohohoho! Får se om det blir ferre ikvällis också, ska även städa till lille fågeln idag! Nu ska jag försöka äta frukost, usch, jag hatar verkligen frukosten nu för tiden! Det är inte ens gott!! Men får väl ta och proppa i mig en macka för att slippa allt tjat.......! Hej då på er

Det e sommar

Det är 2008 och det är sommar, vad händer då i Jennifers liv?
Imorgon (fredag) blir det shopping eller gröna lund, får se hur det blir! Jag borde väl hoppa över båda efter som jag har en sådan stor dröm just nu men så lite pengar! På lördag blir det i alla fall stan, då är det fotbollsfest för kung och fosterland, heja Sverige! Matchen mellan Sverige och Grekland trodde jag på 2-0 och det blev det också. Vad blir det nu då mot Spanien? Jag vill ju egentligen säga samma, 2-0 till Sverige men det känns lite självsäkert så vi säger 2-1 till Sverige! Hoppas ju självklart på minst 2-0, så ska vi säga 3-0 till Sverige? På söndag är det hopptävling men inte för min del efter som min lilla älskling är halt. Ska ner till stallet och heja på mina härliga stallkompisar istället och sedan blir det en underbar tripp till kyrkan på kvällen, tror och hoppas jag! Sen är det en ny vecka och då måste jag verkligen börja plugga körkortsteori ordentligt, jag ska verkligen klara teoriprovet på första försöket. Har MVG i trafikkunskap i skolan så har ändå en grund men det är mycket som inte sitter ännu. Det låter väl inte så kul att sitta och plugga teori på sommarlovet men jag vägrar betala massa onödiga pengar för att man inte kan och under skoltiden hinner jag absolut inte med något teoriprov! Ska försöka få in några dagar med min älskade Tessi innan hon åker iväg. Sedan har jag massa roligt på g innan jag drar vidare till min lilla ö! Wohooooo, då är det fest på riktigt! Eller hur C? I mellan allt festande blir det sol, bad och mycket glass, det blir även mycket övningkörning dock enbart i helt nyktert tillstånd, ska inte ens köra dagen efter! Gjorde ett arbete om rattfylla för att få mitt MVG i trafikkunskap och jag bölade och bölade under det arbetet. Aldrig i hela mitt liv ska jag köra full, inte ens med bara lite spritt i kroppen, usch! Hemfärd från ön så får vi se hur det blir senare, blir det Norrland i en eller två veckor? Jag hoppas självklart på två! Det är på ett sätt roligare att åka dem där sex timmarna ensam, för då sitter man med sin mp3 och bok och nöjer sig med det! När man åker med klassen finns det tid för mig och Anna att  leva om men då finns det typ ingen stanns i bussen där vi får leva om, så då hamnar man vid mp3 fast man vill göra massa annat. Sen finns de bussresor där vi lekt galenskap, hm... fy för våra hår alltså!!

Det var väl inte det skönaste att få ut och vi är så dumma att vi låter göra det en gång till. Aldrig mer säger jag bara. För sist tog det en evighet att få ut det och inte höll det sig fint sen heller.

Jag saknar min Anna så himla mycket men snart får vi förhoppningsvis ses. Hon ska bara åka iväg och bli lite brun först innan hon kan komma och träffa lilla bleka mig. Lite färg har jag faktiskt fått men nu flagnar mina ben och armar som bara den. Ansiktet har redan flagnat klart. Jag har smörjt och smörjt med allt möjligt, för det flagnar ju inte bara! I början gjorde det sjukt ont och det kliar ju som bara den! Först in i duschen och smörj runt med peelingskräm, jätte skönt, sen kommer man ut och på med body lotion och sedan på med solskydd! Vägrar bränna mig igen men den dagen som har ställt till med detta enlände var det inte ens meningen att jag skulle få färg på mig, jag visste ju att vi skulle få färg men inte total bränna oss! Och det som är så jobbigt när man är ute på sjön är att man inte märker när man borde sluta. Ligger man och solar märkar man ju när det börjar bränna och man smörjer in sig, går in eller byter sida. När man sitter där i en kanot eller vad det nu kallas så märker man inte att man bränner sig och man kan knappast byta ställning. Plus när man hamnar mitt en en storm som vägrar släppa ut oss från viken vi måste komma ut ur för att komma hem och vi hamnar i en vass och får panik! Haha! Jag och den där Anna råkar ut för allt känns det som men vi har alltid galet roligt! Ja, vi hade riktigt roligt innan vi fick den där paniken. Vi var genomvåta efter fem minuter i båten (kallar den båt eftersom jag inte vet vad vi satt i), sjöng och badade. Hade verkligen jätte roligt men det uppskattade inte riktigt alla, hoho! Och våran underbara promenad i Norrland, ja vad ska man säga! Tur var det att vi vågade fråga de där små killarna om vägen men vilse var vi minsan aldrig, vi hade ju hundra procent koll på hur vi skulle komma hem om vi vände, vi visste bara inte om raka vägen gick snabbare! Våra hjärna tillsammans är helt oslagbara, wohooo! Jag älskar dig bruden!

Nu ska jag vandra in på mitt rum sätta på göta kanal 2, locka håret och bara njuta av denna underbara kväll! Jag är jätte lycklig just nu, det är en sak som jag önskar vore annorlunda eller två egentligen, hade de två sakerna varit i guldläge hade allt i mitt liv verkligen varit perfekt men jag ska verkligen inte klaga. Det finns ju dem som har det så sjukt mycket värre, att det inte borde vara lagligt! Jag vandra ifrån att ägna mitt liv åt de människorna som knappt får ett glas vatten per år eller leva mitt liv i Sverige! Det går fram och tillbaka hela tiden och jag tror jag ska göra en riktig blandning, ha mitt liv i Sverige men då och då åka ner till Afrika och andra drabbade delar och hjälpa de människor som finns där! Allt känns bara så långt borta just nu, det kommer dröja ett tag innan jag står inför det valet! Något som jag verkligen skulle vilja lägga mina pengar i just nu är en hund! Jag kan klara mig utan den där shoppingen för 1000-2000 kronor i månanden som det blivit den senaste tiden, det är mest få små saker som igentligen är onödiga! Och jag är inte ens så ytlig att jag behöver de där kläderna, visst är det kul att vara lite fin men jag är lika lycklig i de kläder jag redan har. Jag köpte en tunika senast idag och blev jag lyckligare för det? Nej, för det första var den för liten! Jag orkade inte prova den i affären så ska åka in imorgon och lämna tillbaks den, eller byta! Jag kan inte lova mig själv att jag lämnar tillbaks den men jag ska försöka att inte ta något istället för den och absolut inget mer! Jag ska spara pengar till min lilla hund som jag en dag ska köpa, mamma börjar låta mer och mer osäker på sin sak att inte låta mig köpa hund! Jag får faktiskt köpa hund men det är pengarna som är problemet. Och mamma har sagt att jag ska ha allt ansvar för hunden och jag har inte bevisat att jag kan ta ansvar för ett djur tack vare våran fågel men hur kul är en fågel på en skala?! Och vem är det som tagit ansvar!? Det var väl ändå min bror som köpte den och när han flyttade hemifrån lämnade han fågeln hos oss, eller tydligen till mig, hur ansvarsfullt är det på en skala? Jag byter inte vatten varje dag och städar inte varje dag men så fort jag ser att det behövs och nu har jag äntligen fått ut fågeln ur mitt rum, sorry men du stökar till otroligt mycket, till köket och nu ska vi dela ansvaret för honom. Mamma kommer typ få allt ansvar för honom men jag har bevisat att jag kan ta ansvaret för två hundar och ansvaret för fyra småbarn. Nu är det bara pengarna som saknas....!

Detta är min absolut favoritras, leonberger! Den är rätt så stor, kan bli uppåt 80 cm i mankhöjd men jag älskar stora hundar! Jag vill ha en kompis och en lekkamrat inte ens accesioar. Jag vill kunna springa runt med min hund utan att oroa mig för att trampa på den. Men min moder är helt emot att jag köper en leonberger just nu och visst det är inte snällt att ha denna bjässe i en lägenhet men min dröm i framtiden är ju att ha ett stort hus ute i skärgården med en ännu större tomt och då blir det mer lägligt med

denna underbara ras men till dess vill jag ha en hovawart! Både leonbergern och hovawarten finns i flera olika färger, utbudet är större hos en leonberger men jag vill ha en rödbrun eller en rödbrun med mycket svart. Helt bruna är också riktigt fina, det var tack vare den bruna färgen som jag hittade denna underbara ras. Hovawart hunden finns i tre olika färger, en hel svart, en guldfärgad och en blandning. Jag är helt förälskad i den blandade! Den guldfärgade ser ju ungefär ut som en golden retriver, som är hur underbara som helst! Och denna blandning är jute lite som en långhårig rotwaieler som jag inte har en aning om hur man stavar, vi kör på rottis! Och de är också helt underbara, jag älskar hundar! ihihihi!


Takes one to know one

Now you're pointing fingers
And the point is lost on me
Do you hate to see me happy
Does it fill you with jealousy

Tell me who are you
To be calling me names
You're making yourself the fool
Ain't that a shame

You can call me liar, cheater, loser
You can say I'm bitter, call me quitter

I thought we were good we were meant to be
The way it turned out is still a mystery

I can't believe I have to say
I don't know where you are today


2007

Såg i tidningen att Carola skulle vara med på svenska eldsjälar i Globen och att de skulle kosta 300 kronor för en låt och sedan träffa henne. Och med min ekonomi just då kändes det hopplöst men Micke fixade biljetter för 10 kronor till oss. Cissi skulle följt med men det blev tydligen strul. Försökte få med Sara också men det var tydligen inte hennes grej. Bjöd Pellesvanslösarna på de extreamt dyra biljetterna

Åkte in till stan vid fem och träffade Ida och Elli. Vi åkte direkt till Globen och satte oss på Donken. Sedan började vi gå runt och "mingla" lite. Så ringde Natasha mig och vi fick våra biljetter så vi kunde gå in och sätta oss på våra platser. Jag trodde vi hade fått platser på B eller C läktaren men vi satt på A läktaren och första raden. Dock inte så nära scenen men en bit in i programmet ringde Micke till Ida och sa att det fanns tre platser bredvid dem mycket nämre scenen. Så vi fick väldigt bra platser. Carola sjöng mitt i ett äventyr på ett litet annorlunda sätt och dansa runt med stolar. Mitt emot oss satt Amadeus och efter att Carola uppträtt gick han och hans kompis och då trodde vi att hon skulle åka med dem direkt. När alla artister gick upp på scenen såg vi först inte Carola och tyckte det var tråkigt att vi inte skulle få träffa henne. Men efter en tag såg jag hennes dansare och kunde skilja ut henne på längden och det vita hon hade runt halsen. När galan var slut gick vi ner till scenen och försökte få kontakt med Carola. Så kom Gunilla Backman och ställde sig i vägen och vi var inte så jätte snälla mot henne, utan vi bad henne flytta på sig. Och sen kom Matilda och Anna, Anna bad mig spotta på Gunilla men det vågade jag verkligen inte. Sedan kom Carola fram till oss, så tog hon alla i handen. Ida fick sträcka sig lite. Så sa hon och vi gott nytt år och sedan gick hon av scenen. Men stod på sidan av scenen och intervjuades så vi stod där och titta på och sedan kom en vakt och sa att vi skulle gå upp på läktaren. Så det gjorde vi, vi gick och ställde oss precis ovanför Carola men så såg Lotta oss och går och säger till en vakt. Så den vakten säger att vi ska gå ner och det gör vi, där nere säger en annan vakt att vi ska gå upp på läktaren och sedan var vi tvungna att lämna arenan. Då gick vi och hämtade våra jackor och gick till garaget, där stod det redan massa fans men av Dannytypen. Erik, Mattias och Danny kom åkande i en bil ganska direkt. Jag skämde ut mig genom att hoppa och vinka, så kul att driva med dem där idolfjollorna! När de åkt kom de tre till Dannyfans och ställde sig vid oss och väntade. Efter en stund sa vi att Danny redan åkt och de gick därifrån. Agneta Sjödin kom i sin bil med massa ungar i, Kisthi och hennes gäng kom och hoppade in i en taxi. Kören kom och sedan kom Martin Stenmarck och Morgan Alling. Så stod vi och diskutera om vi vågade säga något till Martin men han pratade först med Morgan och sedan i telefonen men jag var ändå tvungen innan han gick så jag utbrött ett Hej då snygging, han började garva och sa hej då. Och det skulle Ida skriva i sin blogg. Sedan kom REA-gänget och vi började ropa på Anders. Sedan såg vi Micke och några gå mot tunnelbanan så vi ringde honom och han sa att Carola redan hade åkt men vi stannade kvar. Efter en stund öppnar portarna och en lincoln kommer åkande. Det är enbart Carola som sitter i bilen, hon vevar ner runtan och stoppar ut handen och gör peace och får tre peacehänder tillbaka.
Carola "Tjejer, vart ska ni?"
Jennifer "Västerhaninge"
Carola "Västerhaninge. hm.. det är lite långt"
Jennifer "Eller centralen eller något sånt"
Carola "Men hoppa in ni ser ut att frysa"
Så vi hoppade in i bilen och där bak låg det bestick, en tallrik, bananskal och en macka, så vi frågade henne om hon åt middag i bilen. Så började vi diskutera vart hon skulle släppa av oss. Hon fråga vart närmsta tunnelbana låg och den låg precis ovanför oss för vi stod i ett rödlyse under tunnelbanan men sedan kom hon på att det är pendeln till Västerhaninge, så centralen skulle bli bra. Men hon skulle egentligen inte förbi där men det skulle Lotta och vi skulle ändå åka och träffa henne så vi kanske skulle byta till hennes taxi där. Carola frågade när nästa tåg går och jag frågade om hon hade någon klocka, och det hade hon, hon pekade på den. Men jag var ändå tvungen att fråga vad den var. Fem över elva och det tog en stund för mig att hitta klockan. Så åkte vi förbi några Carolafans och Carola tuttade och de blev jätte glada. Så åkte vi till ett hotell där Carola klev ur och pratade med Lotta och vi började ta kort på oss med mobilerna och jag smsade Sara som inte trodde att jag satt i Carolas bil. Så hoppar Carola in i bilen direkt när jag får sms och hon undrar va det var som lät och frågade om det var en bebis och när vi sa att det var hon ville hon höra men hon skulle kolla vart hennes mobil var först så hon klev ur och gick och hämtade sin handväska hos Lotta. Sedan hoppade hon in i bilen igen och frågade om hon fick höra, så satte vi på låten och hon började nyna med lite och frågade när hon sjungit den och så. Så fick hon ett sms från Carolina Kluft och hon berättade att hennes mobil brukade bli bombad efter att hon gjort såna här officiella saker men inte idag och så började vi diskutera vad vi tyckte om showen. Att Carola var bra var alla överns om, sedan sa jag Martin Stenmarck men det tyckte inte Carola. Först sa hon att hon inte riktigt såg alla men också att hans show inte var någon bra men jag sa att han var snygg i alla fall och hon sa ojo. Sedan började hon prata om E.... och vi fick lägga till M.D och dem tyckte hon var bra och vi sa väl ett litet osäkert aa. Så diskutera vi hennes uppträdande lite och vi sa att det var bra och liter annorlunda och de höll hon med om hon trodde att publiken satt kaffét i halsen. Så började vi prata lite om vad vi och hon skulle göra på nyårsafton och vad som väntade 2008 och det ska tydligen bli ett bra år och det kommer en spelning snart tror hon.
Carola "Bor alla i Västerhaninge?"
Jennifer "Nej, bara jag."
Carola "Vart bor ni då tjejer?"
Ida och Elli "Uppsala"
Carola "jaha. jag hade tänkt åka till livets ord imorgon, de har konferans"
Ida "Ellinor var där igår"
Carola "Vad sa du?"
Elli "Jag var där igår"
Så började dem prata lite om det. Kommer inte ihåg allt vi sa i detalj men roligt var det och fort gick det!! Vi åkte från Globen och runt till hotellet och sedan därifrån till centralen. Vi hoppade in i bilen elva och klev ur tjugo över. Hallelujah moment!
När hon släppte av oss på centralen tackade vi för skjusen tog hand och klev ur och där stod det lite människor och tittade på oss och de fortsatte titta när vi diskuterade om vi skulle planka eller inte.
  
Bild 1: Carola inne i globen
Bild 2: Ida och Elli i Carolas bil
Bild 3: Jag och Elli i Carolas bil

2007

De första dagarna lekte vi med Marcus och Rasmus, mina tvillingkusiner som är fyra år. Vi hoppade studsmatta, spelade kubb, badade, lekte häst och var helt slut om kvällarna. Om kvällarna turades vi om att läsa "Klockan 10.31 i Khao Lak" och den var jätte sorlig och vi orkade knappt åka till Kneippebyn och spela minigolft med kusinerna. Och efter ett stund kom Johan och Kristina och deras ybersöta hund Elvis. Åkte och tittade på en elefant och till det störa inne stället på Gotland ICA MAXI. När tvillingarna somnat satt jag och Anna uppe med Kristina och Johan och Daniel och Ywonne. Fick höra en massa roliga polishistorier. Så kom vi in på Carola också av någon anledning och vi fick frågan vart Carola var just nu. Och Anna svarar "här kanske" men jag tänkte att efter som hon var på Gotland i början av sommaren och nyss vart på Öland var det inte så troligt. Ett rätt till Anna.

Nu var det äntligen dags för en shoppingrund i Visby! Vi började vid dem stora affärerna utan för ringmuren men gick igenom dem ganska snabbt och gick innan för murarna och började med att gå fel men hittade tillslut fram till shoppinggatan. Efter halva gatan ringer mamma och säger att dem ska gå till glassbaren och äta glass. Och vi kan ju gå tillbaks eller gå andra dagar så vi började gå ner mot glassbaren och hittar ingen vi känner så jag ringer mamma och frågar vart dem är. De råkade stanna vid Stora torget och gick och tittade på alla saker där, så jag tänkte att vi kunde gå dit. Vi kommer precis ut från glassbaren då jag ser en bil sväng på på parkeringen framför oss. Och jag känner så väl igen bilen och det är Carolas registreringsnummer. Jag får halv panik och säger till Anna att det är Carola som får lika stor panik. Darrande går vi förbi och ställer oss runt hörnet och börjar ringa folk. Carola ser oss och vinkar glatt till oss innan hon går till glassbaren. När hon gått in ser jag Marcus och Rasmus och vi går till dem och darrande säger vi att Carola är här. Daniel ropar "Det är ju hon som kastar krukor" Vi går in på glassbaren och börjar välja glass, då står Carola där längst bort och läser på glassarna, vi går lite närmare men låter henne bestäma om hon vill prata med oss eller inte. När hon tittar upp och ser oss går hon fram till oss och ger oss varsin kram.
C "Hej tjejer"
V "Heeeeej"
C "Hur mår ni?"
V "Vi mår bra, hur mår du då?"
C "Jag mår bra, vi är här på liten semester och bara mysar. Ni med?
V "Ja"
C "Vad roligt, nu får jag se vad jag ska ta för glassar"
(sen sa vi lite till men kommer inte ihåg allt i ord)
Carola och vi går runt och kollar på glass och vi beställer våra och går precis förbi Carola när Kisfaldy kommer och kysser henne på kinden. Carola tvärvänder sig om och säger "Hjälp vad rädd jag blev, här står jag så kommer en främling och kysser mig tänkte jag" Hon tittar mot oss och vi garvar innan vi går ut och sätter oss vid ett ledigt bord. Sedan kommer Amadeus ut med sin glass och sätter sig bredvid oss och efter ett tag kommer Carola och sätter sig bredvid oss och tappar telefonen. Carola märker inget så Anna böjer sig ner och tar upp mobilen åt henne. Carola vänder sig om och hoppar till "Nämen hejsan". Sedan kommer Marcus och Rasmus och Daniel som frågar om dem ska sitta vid oss eller borta vid alla andra. Marcus stannar vid oss och Rasmus går med Daniel. Så ringer min telefon och vi börjar sjunga med i ringsignalen och Carola fnittrar, ICE mamma mu ringer och hon sitter typ fyra meter bort. "Är det hennes nya" och det var det ju inte. Carola sitter och babblar på mycket och högt så kommer en polare till henne och stort krulligt hår. "Tjenare Magnus" säger Carola och ger Uggla en kram, så pratar dem en liten stund, nästan ALLA tar kort. Några tjejer kommer fram till Carola och frågar om de kan ta kort efter som den ena var så lik Carola. Och det fick dem. "Om jag ändå vore lika snygg som du".

Anna sitter med Marcus i knät och tårkar bort glass från hans mun och slickar bort glassen som är på väg att droppa ner på dem. Carola sitter och illglor på dem innan hon säger "nu ska jag ringa snygghenke". Så Carola tar upp sin omorderna telefon och ringer Henrik och pratar på en massa, "norrmän går fet bort". Efter ett tag lägger hon på och börjar snacka om att det är after beach på kallbadhuset och Marmeledorkestern spelar där ett av hennes ex ingår! HAHA!! Anna uppmanar Marcus att springa till pappa medan vi går och slänger våra glassar och börjar gå mot Stora torget. Efter några sekunder åker en bil förbi oss och tutar som bara den och det är den där lilla Carola och vi vinkar tillbaka till ett fullt framsätte med vinkande ungar. Sedan köpte jag ett halsband på Stora torget, ett silverhjärta där de ristade in Bianca och efter som jag är hundberoende köpte Anna ett jätte gulligt hund halsband. Tack gullet. Så ringer mamma och berättar att vi kan vara kvar ett tag i Visby för det har skett en olycka på vägen hem. Så vi går på en promenad där vi gick 20 gånger när vi var på Carolakonsert. Storatorget-Strand hotell-Wisby strand. Och vem står på Wisby strands ballkong? CAROLA! Men hon ska inte störas så vi går ner mot after beachen där Amadeus och Victor spelar volleyboll så vi stannar kvar och kollar och dem är riktigt duktiga. Efter en stund kommer Carola ner springande och vill också vara med. Alla hejar på Carola men hon gör absolut INGENTING! Ett par killar skriker "Carola skjut iväg bollen nu" men tydlignen så såg hon inget. Både hon och vi garvar men efter ett tag springer hon upp till Wisby strand och Amades och Victor efter en stund. Men sedan kommer de tillbaks ikläda badkläder, inte Carola, och springer ut på bryggan och badar. Så vi blir badsugna men vill inte bada med Amadeus och vi har inga badkläder så vi viker upp byxorna och går ut och badar bena men det misslyckas! Anna blir helblött och min t-shirt är lite tår. Så vi går upp till gräsmattan nedan för Wisby strand men Carola är inte kvar och nu kommer Amme och Victor. Marmeladorkestern ska spela en sista låt, en schlager, en Carolalåt, fångad av en stormvind! Så vi springar dit för att kanske ska Carola upp dit men nej hon kommer springande mot oss. Alla tre stannar upp och Carola skrattar vilt och tar våra händer och frågar hur vi mår. Vi mår bra som bara den men är lite blöta och det ser hon och skrattar ännu mer innan hon springer iväg. Bra låt vrålar vi efter henne och hon vinkar och sätter fart mot Strand. Så möter vi mamma och alla andra och bestämmer oss för att åka hem, så vi börjar gå mot bilen och när vi står i baklukan och fixar så kommer Carola backande. Hon stannar till vid oss och vevar ner rutan.
"Är ni nöjda med dagen?"
"Ja, så nu ska vi åka hem. Ni då?
"Ja, vi ska åka och se om det finns något mysigt ställe att äta på"
"Okej"
"Ha det bra och så ses vi"
"Detsamma, hej då"
"Hej då"
Ännu mera vinkande och så backar hon vidare och vi backar efter. Så övernöjda och chockade över dagen åker vi hem och berättar allt i DETALJT för alla där hemma.

Vaknar glad och sätter på Water high och rå irreterar oss över den där FULA ANNA!!! Lotta ringer och frågar om vi är i Stenkyrka men det är vi inte. Dagens planer är lite mot våran vilja, vi ska först åka till Stenkyrka och se när Lovisa tävlar och sedan åka till Fårösund och träffa min bror och visst ska det bli kul att träffa brosan och se Lovisa hoppa men inte just i dag. Idag vill vi åka in till Visby och se om vi kan träffa på Carola idag igen, så vi ska skynda oss in till Visby efter Fårö. Vi börjar åka mot Stenkyrka men hittar inte där det ska tävlas så vi tänker hoppa över det och åka direkt till Kim men på vägen tillbaks står det "ryttartävlingar" så vi åker dit och träffar Lovisa på en gång. Hon står och gör i ordning sin häst, så vi går och tittar på när alla andra hoppar. Efter fyrtiofem minuter är det Lovisas tur och det gick kanon. Ingen tvekan och inte en enda snudd på någon bom, helt felfri! Vi går och grattar henne och sedan ska vi åka till vidare till Kim. Vi sitter i bilen och har åkt ut från parkeringen när Anna säger "Är inte det där Carolas bil" Mamma påstår att det sitter en kille i framsätet men backar snällt för att se om det är Carolas. Mamma "DET ÄR TA MEJ FAN CAROLA". Det är hennes bil det är hennes registreingsnummer och hon sitter i den och har ännu inte sett oss, så lite diskret kliver vi ut bilen och mamma åker själv till Fårö, vi gå och ställer oss vid hopptävlingen men kollar åt hennes håll vi är ungefär 80 meter i från henne och hon skriker "HEEEEJ TJEJER". Vi vinkar tillbaks och börjar gå mot hennes bil där det blir kramkalas.
C"Är ni här också, ska vi ses varje dag, är ni på färgan i morgon.Hur mår ni?"
V "Haha. ne. Vi mår jätte bra. Hur mår du?"
C "Jag mår bra. Har ni lyssnat av min mobil eller?"
V "Haha. Nej och vi är lika chockade som du men min kompis tävlar. Men vad gör Du här?"
C "Jaha. Amadeus ville spela fotbollsgolf. hade ni det bra igår?"
V "jadå. Du då?"
C "Ja, vi var och tittade på solnedgången, vi var liksom lite längre upp men lite mer neråt liksom, där det var lite lugnare än var det var i Visby, jätte häftigt var det. Jag tycker det är så dåligt väder, man vet liksom inte om det är kallt eller varmt, nu är det ju helt okej men så blir det kallt så snabbt igen. Hur går det för din värninna då?"
J "VA?" Jag tyckete hon sa hur mår din värninna och fattade inte vem hon menade och värninna? KOMPIS!!
J "Eh.. det går jätte bra hon är på prisutdelning just nu"
C "Jaha. Håller nån av er på med hästar?
J "Jag rider"
C "åh vad kul. Min syster red, hon är fem år äldre än mig, men jag liksom hm så sprang jag runt och lekte med kossorna"
Anna och Jennifer börjar asgarvar och Carola lägger upp lite grejer på biltaket och slår igen billuckan och går fram till förar dörren och hämtar en kalender.
C "Jag ska försöka komma på vad jag ska sjunga på måndag."
A "På livets ord?"
C "Ja precis. Och så ska jag försöka läsa men jag är så himla dålig på det, kommer alltid in massa annat."
Hon börjar fixa med grejerna på taket och hänger  väskan runt halsen. Och jag ser en liten bild längst ner på väskan, det är ju Carola! När Carola står och tittar på taket, puttar jag lite på Anna och pekar och båda börjar garva. Carola börjar fnittra och  tar sedan alla sina böcker och säger att hon nog ska gå till Amadeus. Så vi säger hej då och så går hon mot fotbollsgolfen och vi mot hästaran. Carola kommer strax tillbaks till bilen och skrattar och vinkar till oss och ropar att hon glömde en sak. När det gått ett tag och vi tror att hon gått ut på golfen går vi in på Ranchen och ska köpa mat. Vi ser ingen Carola och det känns lite bra så hon inte tror att vi förföljer henne, så har vi bestämt vilken mat vi ska köpa och har börjat fixa med brickan när toalett dörren öppnas och ut kliver Carola utan byxor. Visst det funkar men det var i kortaste lagret. Hon går fram till oss.
C "Ska ni äta lite nu?"
V "Ja, ska inte du spela golf?"
C "Nej det gör killarna jag ska också försöka äta lite. Är allt bra med er?"
V "hihi... ja allt är bra. Själv?"
C "Jo men jag gick ut och satt mig för att äta och efter bara några sekunder så POFF kom hela ranchen men ska försöka äta lite där borta nu. Ha det så bra"

Så går vi ut och äter sedan går jag och Anna till tävlingen och låter Carola "läsa sina böcker"! När vi står och spelar fotboll några meter ifrån henne ser vi hur hon sitter med sin böcker uppslagna men mobilen i högsta hugg! Konstigt att hon inte läser ut sina böcker.


RSS 2.0