Vilka sjukt roliga dagar!

Som sagt så kom jag ju i tid till skolan i fredags, tio poäng till mig! Det var extreamt tråkigt och när det var slut skyndade jag mig hem och slängde all tvätt i tvätten och packade ihop träningskläderna och sprang till bussen. Tog bussen till station och gick sedan till Ica och hämtade lite kläder, ska testa de nogrannare nu men de var väl inte de bästa jag köpt känns det som. Men jag han med bussen som sl.se planerade fast jag gick och var inne på ica! Tio poäng till Jennifer! Så hem till Tessi som gjorde rent sin fars moppe. Sen han vi typ göra kebab och sedan drog vi till Tungelsta skolan och gjorde i ordning inför diskot. Sen började det rulla in en massa ungar, det blev ungefär 120 ungar! Och vi hade hur kul som helst, jag fick massa nya kompisar och hade sjukt roligt, sprang runt och lekte med barnen till och med när discot var över. De där discot var nog det roligaste jag varit på i hela mitt liv, slår alla discon! Helt sjukt kul! Men det roliga måste ju tyvärr ha sitt slut..! Men den trevliga busschaffören lät oss åka med utan biljett! Tack! Så var det hem och se på utröstningen i idol och tack, tack, tack Johan åkte ut! Yes! Men kommer sakna hans fans, värsta underhållningen men de är ju lite extreama. Tessi somnade nästan innan eftersnackat var över men sen drog vi upp i sängen och Tessi somnade på en sekund. Vaknade sju dagen efter men Tessi sov så gött så låg kvar där till tio då vi gick upp och åt frukost, spelade bomb it och ja det var väl det! Sen drog vi ut och sålde dörrkransar, lyckades sälja 13 stycken! Fett nice! 3 var till Tessis familj så vi har alltså sålt till fem var. Det tog från elva till fyra att göra och där emellan så han vi äta middag. Sen körde Tessis snälla mamma ner oss till Tungelsta där vi ser fyra brandmän gå runt inne i skolan. Så matchen innan småttingarnas träning var försenad men då fick vi börja när matchen var slut, åh, saknar innebandyn lite! Men jag skulle aldrig ha tid med det! Så spelade vi match och det var skit roligt men gulliga Tessi garvade som fan åt mig när jag ramlade, tack älskling! Sen hämtade Dennis oss och släppte av mig någon stanns så gick jag hem i sällskap med Sara i fonen!

Nu ska jag duscha och sedan packa till imorgon, buhu! Jag vill inte åka, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte! Jag älskar Norrland men orkar inte bo med min klass! Och kommer missa två träningar och två ridningar, buhuu!! Får seriös tårar i ögonen........! JAG VILL VERKLIGEN INTE!!!!

Tessi är vims!

Så måste skynda mig nu! Det är sånt drag va i helgen!

God morgon!

Vem är i tid till skolan idag? Jo, Jennifer! Det här måste vi fira. Men tyvärr finns det ingen här att fira med, så tidig är jag!! Börjar om en kvart, ska gå till Therése nu och prata lite sen är det fest med Stefan! Adjöö!!

Bara för att Linda Bengtzing är skön


Torpshammar

En snabbis bara, satt och tittade på vad Boda Borg kostade och så. När man söker på Boda Borg får man fram den i Torpshammar först och det är för att Torpis var först! Yeah, Torpshammar is the håla i Norrland som var först med Boda borg, det är därför den ligger på kartan! God natt!




Du, kompis! Ring mig!

Trötter

Efter lunch hade vi grupparbete, inte så skoj! Men blev skojigare mot slutet då vi skulle göra teater av det hela. Blev inte så bråttom iväg till stallet för vi slutade lite tidigare men Eva hämtade mig i V-h tackar! Byggde fram lite och gjorde sedan i ordning Marcos. Idag gick väl sådär, svårare än vanligt i högertygeln men själva hoppandet gick bra. In i stallet och pyssla om han och hans ben. Nu ska jag snart slänga mig i sängen. skönt att somna innan tolv någon dag...! Just ja, ska packa lite innan kvällen tar slut! Så adjö...!


I skolan

Har tittat på en skitboring film och svarat på lite frågor. Om typ tio minuter börjar vi igen med grupparbete! Skönt att en viss person inte är i skolan idag men mindre skönt att Sara inte är i skolan idag. Har ätit pannkisar nyss och vår matsal har fått nya stolar, mohahaha... Fick lite halvt panik för tillfället, Jennifer ska inte rida idag och jag blir sen! Upps...! Ska i alla fall skynda mig fort som fan, byta om till allt tvättat i skolan och sedan byta skor och skit på tåget. Ikväll ska jag nog packa det mesta till Torpis. Imorgon blir det absolut ingen tid över till det, då ska jag till min älskade Tessi! Kan inte tacka henne tillräckligt för fotbollen, fy fan vad underbart! Längtar till på lördag, jippi :D Men nu ska jag kolla upp när tågen går till Torpshammar och Tessis present, den du Tessi! Nu är du allt nyfiken! Har du tänkt på att det är extra pris på vandrade pinnar, förbered dig på det!

Plus grader!

Så sant så! Träningsvärk i magmusklerna, bröstmusklerna och rövmusklerna, känns bra. Ser inte riktigt fram emot skoldagen idag, ska bli skön att komma till stallet ikväll!! Har packat ner alla ridkläder så ska bara dra direkt till stallet efter skolan, det blir jävligt tajts! Är i Västerhaninge en halvtimme innan jag börjar rida, uuuuups! Får gå fort som fan och hoppas på att de kommer en bil...! Vill verkligen inte till skolan idag men det känns som om jag måste. I natt slapp jag min otäcka dröm som åter kommer natt efter natt, i natt blev det en annan både sjuk och skööön! Ska gå inte in detaljerat men hamnade i sjukaste bråket med en i min klass och sen lite eftertalk med en annan fast sjukt underbart! Längtar till imorgonisch för då är det äntligen helg!! Men lyckan blir kortvarig för på söndag ska man tillbaks till "skolan" blir så delad, vill verkligen till NORRLAND men vill inte leva 24/7 med klassen och vill inte missa fotbollen och ridningen, buhu!


Värst vad veckan går fort!

Red dressyrprogram igår vilket inte gick så överdrivet bra! I morse gjorde jag mig klar på en kvart och han till skolan i tid. Vi hade snöruggby, kul som fan! Dock blev det lite kallt i slutet men det var riktigt skojsigt. På esteten målade vi och Lisen blev helt fasinerad över våran bild, ts! Vi blandade typ alla färger som fanns och bara ritade runt lite och hällde på en massa grönt glitter, vilket blev kalasvackert! Sen var ju psykologin lite rolig, våran rektor berättade lite historier från när han var brandman sen skulle vi läsa, det var de som var roligast! För SOMLIGA kunde inte vara tysta och SOMLIGA var tvugna att säga till SOMLIGA! haha! Hem till Tessi där det bjöds på mat, tackar, tackar! Iväg på träningen och sprang 3 kilometer och sedan lite styrka, jobbigt och skoj som fan! Sen hem till Tessi fixade lite snygga grejer inför vår försäljning och drack oboy! Så fixade jag hennes blogg på en halv minut, www.thess0.blogg.se ! Det jobbigaste var att jag var tvungen och sitta och andra all svart text till vit! Kan man inte ändra systemet så att man kan bara klicka i vilken färg man vill ha, orka sitta med en massa koder!?! Imorgon blir det i alla fall en lång dag om kris och sedan ridning direkt efter skolan! På fredag är det Tessidag, jippi! Ska till hennes skola, nu planerade jag att vi ska hämta kläder också på ica, sen ska vi ut och sälja lite för fotbollslaget och sedan är det DISCO!!! Började tänka på att Torpshammar närmar sig, måste packa på lördag och sedan är det fotbollsträning innan söndagen kommer, åh vad nice!

Men är lite arg på mig själv också!!
För jag har tre mål i min lilla vardag just nu:
1.
2.
3.
Om ni häller citron på datorn kanske ni ser vad det står!

Den första punkten sköter jag, lungt!
Den andra punkten missköter jag!
Den tredje punkten har jag total missköt den här veckan!

Men nu är det seriös ändring! Okej, den andra punkten kan jag ta upp, det är att gå upp i TID! Inte en kvart innan bussen går utan en timme, minst! Vilket jag inte har gjort tisdag, onsdag men imorgon så ska jag gå upp halv sju! Stället klockan på sju och tittar på vakna med the voice! God natt!

Hulalaa!

Hittar hur snygga klänningar som helst på tradera, dock gör alla andra det också! Men det är riktigt skojsigt att vara där och buda, man förlorar ju absolut ingenting på det! Nu är jag lite trötter men ser fram emot den här veckan, fullt upp! Imorgon ska jag desutom med Malin till poolen och bada lite, wohoo! Sara ska med till stallet och jag ska rida program, tror jag kan det men ska väl bli lite säkrare så att jag kan rida ordentligt. Fotboll på onsdag men som det ser ut nu blir det nog fys, skönt det också! Hoppning på torsdag. Har inte bestämt 100% vad som händer på fredag, men har lite planer! På lördag är det fotbollsträning igen, wiho! Och måste packa den där himla väskan till Torpis, vad drygt! Vill verkligen åka till Torpis, Norrland!! Kommer sakna de nästa termin när vi bara ska upp en gång, buhu! Ska skaffa privatflyg till U-ånger! Att inte få gratis resor till Norrland lite då och då men nu är ju jag så rolig att jag inte tar dem där gratis resorna, utan jag betalar pengar för dem! För att få leka med Cissi, träffa Carola och spela fotboll!

The tuggumigäng!

The voice

Ja, värdelös dag i skolan men enda rätt så skoj! Först hade vi mentorsråd och ljög om dessa extreama förseningar som gjorde att vi kom sent, det var två minuter för sent! Men ändå missade vi bussen så! Sara ramlade, det var lite skoj! Hon gick och hoppades att jag skulle ramla och jag var nära flera gånger men höll mig kvar på fötterna men de blev inge skoj efter ett tag! Så hade vi mentorsråd, rätt så värdelöst och sedan etik, gick igenom de vi gått igenom på psykologin! Sara bet mig i fingret, ont som fan! Sen åkte vi till donken och åt i sju timmar innan vi gick till Lidl och köpte kinderägg till Sara och åkte sedan tillbaks till skolan. Där vi satte oss på tradera, vårt nya shoppingställe! Sen var det naturkunskap på g! Så sprang jag därifrån och hämtade papper och när jag kom tillbaks hade någon snott leksaken jag fick av Sara ur kinderägget! Va fan!! Då hade våran lärare snott den, va fan! Sen redovisa jag lite snabbt om den där dinosaurier, det sög ju! Sen hade vi en liten genom gång, ja jag fick lärarn att börja garva! Proppade in något i munnen samtidigt som jag ställer en fråga, vilket lät skojsigt tydligen! Och när jag tugat ut fick jag ställa frågan och den ställde jag lite till dumma frågor. Så ringer min telefon och Sara svarar och säger det är från the voice, va fan?! Så jag tar telefonen och springer ut. Han ber mig gå in på the voices hemsida och titta på en snubbe i kläder och kommentera dem! Så nu satt jag nyss och lyssnade när det var med i radion....!!

"Jag skulle i alla fall be honom byta kläder"
"Det går fet bort"

Mohahaha! Moget Jennifer, moget!


God morgon!

Ja, vaknade sju imorse och satt på the voicie och wihooo! Magdalena Graaf ska vara programledare hela veckan, yes! Jag måste lära mig dressyrprogrammet till imorgon, uuups! Och som vnaligt blr jag stressade när jag går upp tidigt. Så adjöö!

Dinosaurier

ja, jag sitter nu och gör ett litet arbete om dinosaurier eller om triceratops! Den där kaxiga i landet för länge sedan, det ska jag snacka om imorgon i fem minuter, Cera hette hon tydligen!! Skit i de där läskiga varelserna nu!

Pappa och Annika skjutsade mig till Skogås där jag tog tåget till VH och gick sedan till Lida där vi hade träning. Hur kul som helst! Vill dit nästa söndag också ju! Träning igen på onsdag, jippi! Vi spelade i alla fall match hela träningen 3-3, sjukt roligt och anstränganden! Åh, vill spela nu! Så jävla roligt, tack Tessi, tack! Åh, tack tusen gånger om! Så jävla roligt, förstår inte hur jag kunde sluta men de här laget är galet roligt också och tränaren Carina är hur bra som helst, bästa tränaren jag haft i hela mitt liv! Åh, vad underbart de är! Längtar till på onsdag! Jag kommer DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ i Torpis, ingen fotboll på hur länge som helst, va fan! Har i alla fall träning lördag innan Torpis och lördag efter Torpis men i Torpis! BUHU!! Jag kommer seriöst döööööööööööööööööööööööööööööö! Åh nej, världens jobbigaste brud loggade in på msn, ska nog logga ut och hoppa i duschen! Måste lära mig dressyrprogram till på tisdag, wooops! Upps, lärde mig något skojsigt nu, vågar dock inte testa! Tröck på Skift fem gånger och då kunde man få upp tröga tangenter, va fan! Ska i alla fall hoppa i duschen nu, Slänga av mig benskydden! Uppps! Gick hem, jobbigt som fan! Gulliga Jelena erbjöd mig att stanna hos henne tills min mor svarade i fonen, tack, men hon var hos Kattfot utan bil! Så gick dit och sedan fick jag gå hem i alla fall. Så var hemma en och en halvtimma efter träningen! God natt!

Blondinerna hänger löst!

Igår gick jag och Sofia ut med en snowrace och halv dog! Vi åkte över allt, allt som gick nedför! På vägen upp till huset men sedan kom sandbilen och sandade, fan! Men idag gick vi längre till mördarbacken och fy fan vad skoj det var när Johanna ramlar, hahaha! Önskar jag hade haft kamera! Hon kom typ springande nedför backen och bara faller handlöst framåt, hahaha! Många halkar och ramlar bakåt men framåt. Hahaha! Efter att ha tröttnat på snön gick vi hem och tittade på idol. Vi gick alltså ut vid halv tio för att åka snowracer, galna! Och jag la märke till att de var tre brunetter som satt säkert medan de enda två blondinerna hängde lös! Och jag ber till Gud att vi får en blondinlös final, och ingen ont mot blondiner men Johan Palm! Jag hoppas verkligen på Kevin och ja...?! Robin har gjort framsteg, ordentligt! Så jag vet inte riktigt vem jag vill ha i final! Vore tråkigt med två killar!! Ska äta nu! Puss

För fan för Johan Palm!

Hur i hela friden kunde Anna åka ut? Jag fatta inte vad som hände?!?!? Vad är det här? Anna kan ju inte åka, stackars Alice som måste vara kvar själv med alla styga pojkar! Men snälla låt Kevin vinna, visst brukar det gå bättre för tvåan men jag tror att det spelar ingen roll för Kevin, han är så jävla bra! Och himla Carola får träffa Laila på fredag, lyckos! Jag vill också träffa Laila. Men får se vad det blir på fredag, ska prata lite med Thäss om det! Väntar på att min kära lillasyster ska hoppa ur badet,aboo! Jag måste också bada, tralalala!! Göra läxan kanske? Nej, gör det när jag har lust...!!

Måndag: Skola.
Tisdag: Skola. Rida dressyrprogram
Onsdag: Skola. Fotboll
Torsdag: Skola. Hoppning!
Fredag: ??
Lördag: Fotbollsträning! Packa till Torpis!
Söndag: Fira kusinen och åka till Torpshammar!

Fredag igen!

Shit vad tiden går fort, iiih! Den bara springer iväg och snart är det jul. Wihoo! Skolan idag gick väl fint, trots att min Sara var hemma! Psykologi först och då gick vi igenom olika krisfaser och såg på en film, eller började se på en. På naturkunskapen skrev vi rent allt vi gjorde igår och tog reda på fakta om ett visst djur! Trots min dinosaurieskräck valde jag en dinosaurier men en snäll sådan! Anna Skipper är fan läskigare än alla dinosaurier tillsammans, fy fan vad hon är läskig! Nu väntar jag på att Sara ska ringa mig. Så har suttit inne på röda korsets hemsidan och kollat runt lite om deras högskola, orkade inte läsa så mycket just då men det låter bra! Men ska vänta ett år innan jag börjar plugga, för att få ihop pengar och om några från SMOP 06 börjar i år så slipper man dem, skulle jag få tre år till med vissa skulle jag börja gråta medan jag skulle dö för att få gå tre år till med en del, som det förhoppningsvis blir!! När man sitter och ser på typ SOS Gute vill man verkligen jobba i ambulansen! Och vill man inte de om tre år så är det alltid en erfarenhet, att kunna rädda människor är något ingen mår dåligt av!! Och i kväll är det idol! Hej då Johan Palm!

Hallå hallå! Hallå!

Det var ett tag sedan. Igår så var jag i skolan och åkte sedan tillsammans med SARA tíll SKogås där jag gick hem till mormor och firade hennes födelsedag! Sedan var det raka vägen till fotbollen. Kom precis när alla sprang iväg så fick springa ikapp några. Kom ikapp Madde och Jelena så sprang vi tre kilometer tillsammans. Så har det ju kommit snö fast vi bor så nära ekvartorn, så vi gick in i idrottshallen och hade fys, fy fan vad skönt men även jobbigt!! Hem och såg insider! Jävla äckelgubbe, hur fan kan man sitta i tv och säga att man inte ångrar att man våldtagit tre tolvårningar! Såna som han ska ha livstid fängelse,när dem säger att även om jag kommer ut ska jag fortsätta köpa sex! Han är utvisad ur Sverige på livstid men vad gör det? Då åker han bara till andra länder och våldtar småbarn! Fy fan!! Varför ska han få sitta i svenska fängelset? Om man får livstid utvisning kan man väl sitta i deras jäkla brutala fängelser! Vi kämpar för att förbättra våra människor men åh nej nu ska jag sluta blir bara jävligt arg!!!

Idag var SMOP 06 på naturhistoriska museét, det var faktiskt mysigt! Fick gå runt där och svara på massa frågor i mörkret men det var en massa äckliga dinosaurier över allt, usch! Och så gick vi på homoutställningen och jag har fått mén för livet! Jag är inte mot homosexualitet men sättet djuren har det på är ju äckligt! Delfinhanarna har sex med varandra via huvudet!!! Alltså den ena stoppar in sin snobb i andningshålet på den andra delfinen!! Och tjejerna stoppar upp fenorna på varandra. Sen gick jag, Sara, Johanna, Loi, Carro och Andi vidare till donken! Gulleandi! Så gick vi på sacomässan och tog massa gratis grejor, bland annat heliumballonger! Tog lite info om olika sjuksköterskautbildningar, polis och brandman! Jag tackar Umeå universitet för tandborsten! Åh, Umeå! Men jag har det för bra i Stockholm för att lämna denna stad för Norrland! Dock älskar jag Norrland så jädra mycket och snart bär det av dit, jippi! Det enda negativa är att bo med klassen i fem dagar, bläääääääääää!!! När vi var klara på saco åkte vi hem till mig, Sara sov en halvtimme och jag tittade på en dokumentär om aidsdrabbade barn, usch, tårarna var nära! Sen drog vi till stallet och det gick väl okej men kunde gått bättre! På vägen hem hade en bil åkt i diket. Nu har jag gett lite bilder till Sara som kanske ska fixa en header to me!! Nu ska jag bada och sedan packa för helgen, drar till pappa imorgon! :D


. . . .

Du kan be mig om målet
Du kan be mig om svar
Du kan be mig om vad som helst
Men du kan inte be mig va kvar
Varje ord vi sa
Växte till två olika språk
Du kan inte försvara eller
Få tillbaks det du aldrig gav

Jag förstår att inget kan bli som förut

Om jag fick leva mitt liv på nytt igen
Skulle inget få skilja oss åt



Iceland


Island kan nog bli jävligt roligt! Tihii! :D


Test

Gick upp kvart över sex imorse och han då äta frukost, väldigt tur! Märker verkligen skillnad. Hade först polistester, vi skulle springa en liten bana och sedan lyfta en person som vägde 77 kilo. Vilket gick bra! Eller först värme vi upp med lite lalalakul! Vet inte hur man stavar till palsarkul! Sedan var det brandmanstest på g. Vilket tog längre tid och man kunde bara göra en och en. Så vår lärare olade att jag skulle få börja. Så på med byxor och jacka, hjälp med luva och vantar på det. Alltså helt fult påklädd! Och byxor? typ termobyxor! Sen hilma lufttubber på ryggen som vägde jävligt mycket! Upp på vågen och så vägde man tjugo kilo till. Då var det dags att gå på ett rullband! Det var skit skojsigt i början sen blev det lite jobbigare. Det var lutning på bandet också, åtta minuter gick man där och det var jobbigare än man kan tro. Klarade det i alla fall. Så iväg på svenskan, rätt så slut, gjorde väl inget vettigt!! Lunch och sedan naturkunskap, såg en film om Galapagosöarna, så jävla häftigt!! Och nu sitter man här helt slut, är lite lättad över att jag inte ska rida ikväll! Just fan, idrottsläxan! Den måste jag fortsätta med, ska vara klara imorgon! Då vi fortsätter med polistesterna! Adjöö!


Studentskiva


Disney har blivit film! Eller ja det visste ju alla men studentskivans team som tidigare var disney har bredat ut sig till film. Och vad fan ska man vara?! Ja, alla mina favorit skådisar har i alla fall iklätt sig brunt hår! Men den första bilden blev med bara för dennes heta outfit! Och det tråkiga med Courtney, Lindsay och Sarah Michelle är att de inte har någon roll som sticker ut och som alla ser vem man är! Eller Buffy the vampire slayer men där är hon blond men jävligt ball! Dock orkar man gå runt i byxor, jacka, kors och lite träpinnar?! Och Lindsay är ju brunett i typ en film och det är Bobby den fjärde bilden och vem fan har sett den filmen?!?! Och Dirt (andra bilden) med Cox har jag aldrig sett! Och den femte bilden har jag glöm vad filmen hette, har i alla fall inte sett den! Så det övergå väl till lilla söta Bell då! Men det känns ju lite divigt och komma och säga att man är Skönheten?? Den tredje bilden är jävligt cool, dock inte med den jävla urrigningen! Men det är ju ett tag kvar! Men en gul klänning med en liten gullig uppsättning blir väl bra. Men jag är öppen för förslag!!


Hemma!!

VG+ är inte det bland det mest irreterande som finns! Ett poäng från MVG, trist! Men jaja, man får väl vara nöjd ändå. Ska försöka plugga lite idrott ikväll och komma i säng innan tio så att jag kan gå upp sex imorgon och äta frukost! För vi har polistest, tror inte det är lika kul som det verkar med vår kassa utrustning. Men får väl hoppas att de har något hemligt redskap någonstanns! Måste verkligen börja gå upp i tid! Förändring nu! Ska verkligen försöka gå upp sex varje morgon nu! Och försöka äta frukost varje morgon! Och göra all läxor i riktigt god tid! Så ska inte blogga mer nu utan börja med idrotten!!

Det är redan den 17

Ja, snart är det december! Då är det jul och den ekonomiska krisen fortsätter. Men skit samma, jag kan leva fattigt! Torpshammar snart, är det någon som har en lya att hyra ut till mig? Vill till Torpis men fan inte bo med klassen, idioter!! Skön!! Sara, Du vet! Har en lektion kvar, naturkunskap, skulle vara skit skoj om Jennie rättat proven, vilket jag tror att hon inte har, då vi gjorde provet i fredags! Men man kan ju hoppas att hon inte har något liv och har rättat alla prov under helgen.. Just ja, fick ännu en läxa till på onsdag och fittskola! Imorgon vill dem att vi ska ha två lektioner på morgonen och en på kvällen, skit på er!!! Hoppas vi ska göra något jävligt roligt på idrotten, annars är det inte värt det! Typ spela fotboll eller innebandy!!! Måste fan börja gå upp sex varje morgon, så att jag hinner sminka mig och hinner äta frukost! Jag vet ju hur det blir, det är skitskönt att sova en halvtimme till men man blir inte mer utvilad! Man vågar knappt se sig i en spegel och sedan råkar man spegla sig i ett fönster och hamnar tillslut i spegeln och gråter, nej inte så hemskt!! Nu ska jag och Johanna gå till poolen! Adjööööööööööööööööööööööööö

Sara, Du vet att Du vill



Change

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri





 

Hmm...

Kom bara sex till träningen idag så den ställdes in, tråkigt :( ! Men på onsdag är det dags igen, ska fira mormor och sedan åka direkt till fotbollen hoppas jag! Men det har snöat idag!!'


 En ny vecka är på g och vad står på schemat?!
Måndag: Två lektioner i skolan men ändå jävligt lång dag! Redovisning om djurförsök, hem och göra idrottsläxa!
Tisdag: Två lektioner och en jävligt kort dag! Hem och fortsätta med idrottsläxan. Skriva dressyrgrej.
Onsdag: En kortare dag i skolan än vanligt! Fira mormor och sedan fotboll!
Torsdag: Ska på muséeum med skolan, bläää! Sedan rida!
Fredag: Ska till pappa
Lördag: Är hos pappa
Söndag: Ska till mamma. Fotboll!!

Söndag!

Har precis varit på hopptävling det gick inte alls bra, fan! Det som gick så jävla bra i torsdag så sket det sig på tävlingen! Ska iväg på fotbollsträningen snart, woho! Ja, det var allt för mig! Hej då

Tillbaka i V-h!

Slängde mig upp på cykeln igår och cyklade till Sara och nästan framme fuckade kedjan! Det var inte så att det hoppade lös utan det tog tvärstopp i trampningen, det gick inte att cykla framåt! Så fick sätta mig där mitt i värsta bostadsområdet och fixa med min jävla cykel och lyckades fixa den. In med cykeln i Saras lägenhet vilket katten tyckte var intressant! Som vanligt åt vi nyttig middag :P Och vi gjorde chockladbollar, mums! Jag råkade tappa tre på golvet så Saras golv blev fyllt med pärlsocker. Vi tittade även på idol och nej! Robine åkte ut! Huvudsaken är ändå att Anna och Kevin blev kvar, jippi! Såg även systrar i Jeans 2 och ettan är mycket bättre! Och Bridget har så sjukt fint hår

Friday!

Sara smsade mig sex imorse om att jag skulle gå upp, mamma kom in tjugo över och sa att jag skulle gå upp och tjugo i gick jag upp! Bra jobbat! Så gick bussen tjugo minuter senare, på med kläderna och hittade inga legins och inte rätt halsduk, fan! Fick byta från vit klänning till svart tunika och då blev det svartvit halsduk och andra leggins än dem jag letade efter. Så skulle jag slänga i morgonrocken i badrummet och hittar halsduken och legisen! Skit samma, iväg till bussen! Jag behövde inte ens springa idag! Utan smink och håret i alla sorters benor satte jag mig på tåget och väntade på Sara! Första lektionen var psykologi, vi gick igenom kris och sedan fick vi tillbaks en jävla massa papper som man fick behålla förutom proven jag lämnade tillbaks hela bunten! Orkar inte spara på sånt! Det var två gånger VG två gånger G och en G+. Känns väl helt okej! Kursen tar tydligen slut i vinter, så ska lägga ner mest tid på Svenska, estet och psykologi nu den sista tiden! Och självklart sista veckan i Torpshammar med akutsjukvård! Men vad blir över till nästa termin? Etik, idrott och naturkunskap fortsätter nästa termin! Och projektarbete då! Sedan är det bara religion som tillkommer! Den här terminen läser vi sju ämnen förutom Torpis och nästa blir det fem! Oj, oj, oj, oj vad soft! Och en av dem är idrott, praktiskt mest, projektarbetet är eget! Så det är typ tre plugg! Etik, religon och natur! Wohoo! Ulla-Lena gånger två! Fan vad underbart! Undra hur det schemat blir, snäll kläm in det på två dagar?!?! Men nu känns det lugnare med komplitteringarna. Snart är det Torpshammar, jag och Sara ska ha med oss stavar, haha!! Just ja, jag ska över till Sara snart! Ska cykla, så skönt i regnet! Men orkar inte åka tåg och jag orkar inte planka och hålla på imorgon! Blir bättre med en cykel, det tar typ lika lång tid som att gå till bussen, vänta på bussen, åka buss, byta buss och då vänta på bussen och sedan gå till Sara! Nej cykel blir mycket bättre!

Tjaba tjena hallå!

Idag har jag lagt ner stor tid på naturkunskapen! Känns skönt. Sara hade fel bok hemma så hon kom hem till mig i sista stund och fick äta sin mat i bilen till stallet. Min gulliga kompis gjorde i ordning min gulliga häst medans jag byggde hinder. Hoppningen gick yberbra idag enligt mig. Marcos var riktigt framåt och han fjantade sig inte en enda gång! Kalas gick det, ja det blev ett lite missöde men den svängen var jäkligt svår plus att jag hade för lite ytterskänkel. Så är riktigt nöjd med dagens hoppning, känns bra inför söndagen! In i stallet och av med utrustningen, min ur gulliga kompis Sara borstade medan jag lindade Mackans ben. Så var det dagens stora händelse! Sara skulle plugga samtidigt som hon tittade på när jag red och när vi kom in i stallet så lade jag mitt kollegeblock på hans låda i det kollegeblocket så var det inte bara anteckningar från Torpshammar utan de  viktigaste just nu! Mina OCH Saras anteckningar till morgon dagens prov, uuhuh! Fortsättning följer nästa vecka!

Nej, inte kan jag vara så dum heller! Ni vill väl höra hur det gick? annars kan ni sluta läsa. Vi sprang runt i hela stallet, ut i ridhuset, in i stallet igen och aaah PANIK! Har jag pluggat i tre timmar för att sedan sitta och läsa direkt ur boken igen, det här händer inte! Vem fan snor ett kollegeblock liksom!! Men sedan kom Pia med det, yes! Hon trodde att det var Åsas och gick ut med det till henne men Åsa sa att det var mitt och Pia kom med det till mig.! Åh, så skönt! Nu har jag och Sarat pluggat ett tag, ska ta lite på telefonen sedan också. Och sist när Sara skulle åka härifrån blev det en timme väntas på bussen så idag kollade vi upp när bussen gick! Så gick vi ut fem i halv och visste att nästa buss gick om en halvtimme! Så när vi är vid konsum ser vi hur bussen kommer, oh no! Och jag ser att busshållplatsen är tom! Bussen kommer alltså att åka förbi. nooooooooooooooooooooooo! Så jag springer fort som fan, Sara hänger på! Och vi hinner, eller ja Sara hinner! Och nu sitter jag här, ska snart bada och sedan plugga vidare. Måste ju blogga lite för mina få men trogna läsare, jag undrar vilka ni är :S


Min kompis Sara här på bilden är en av mina bästa kompisar, genom tiderna!
Vi har haft lite fajts men kärlek vinner, eller hur?
Det är så svårt att beskriva vad ens vänner betyder för en speciellt de som står en närmst.
Det är inget man kan sätta ord på riktigt! Man har så mycket bra att säga om dem men det är så svårt att skriva ner för det är så svårt med ord beskriva hur underbar en person är! Det går inte riktigt!
Ska göra ett litet försök ;)
Min fina lilla Sara är bland det bästa som hänt mig och bland det bästa som finns!!
Det går inte en dag utan att vi pratar i telefon tillsammans och jag vet inte hur jag ska klara mig när Sara åker till Thailand!?
Jag kan säga allt till den här tjejen, och då menar jag allt!
Jag kan alltid räkna med min Sara!
Hon åker frivilligt med varje vecka till mitt stall och tar hand om min häst. Jag minns knappt när jag åkte själv till stallet.
Hon går upp jätte tidigit på morgonen för att följa med mig på hopptävlingar!
Hon betalar en massa pengar för en resa till Torpshammar så att jag kan spela fotbollsmatch!
Hon går ut på flera timmars promenad med mig fast hon har ont i vaderna.
Hon gör allt!
Och jag älskar den här tjejen så mycket!
Jag hoppas verkligen att Du läser det här och tar emot allt jag har skrivit!
Du är så värdefull för mig och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan min kompis Sara!
Du kan nog klä dina tvillingar lika dant jag kommer ändå umgås med dig
För Du är så himla underbar!

Vilken rolig träning!

Började träningen med att springa tre kilometer och vet inte varför men jag gick lite av streckan, väldigt irreterande! Orkade ju samma strecka förra onsdagen men men så körde vi två mål, först gjorde man mål genom nick, stålpe och ribba! Jag missade den där jävla stolpen hela tiden, jag stod seriöst typ fyrtio centimeter ifrån stolpen och missar! Eh men det är inte sant men jag är ledsen att besvika er men jag lyckades. Men jag lyckades även med det omöjliga på något vis, jag har ingen aning om hur så lyckas jag ställa mig på bollen?! Ja, seriöst! Jag står på bollen och bäst av allt jag ramlade inte, balanssinne gånger tre! Jag stod kvar och kunde sedan stabilt hoppa ner på backen igen, jeaj! Så avslutade vi med en liten skojsig övning som var rätt så jobbig. Sedan var det 50 situps, 40 utfall och 20 armhävningar! Jag, Tessi och Vanessa satte oss och gjorde situpsen på planen och jag gick sedan 21 utfall till alla saker. Hemma hos Tessi gjorde jag 19 utfall, Tessi försökte fuska genom att göra 39 utfall men jag så åt na! Men dessa armhävningar jag kan max göra två på raken, så sa se till att göra 20 tills på söndag då det är träning igen, juppi!

Ni har fem timmar på er!

Jag blev klar efter en och halv! Då var svenska nationella klart då, tog en och en halvtimme fast vi hade fem på oss. men vad skulle man mer skriva!?! Jag skrev om kändisreklam och man fick skriva max 600 ord, så klart! Ska äta, plugga och sedan över till Tessi och sedan är det fotboll och jag är jätte taggad!!

Oascht!

Jag var orolig för hur det skulle gå med knäna imorgon inte idag. I slutet av ridningen kunde jag knappt stödja på benet för det gjorde så ont och nu sitter man här med en helt annan ryggsmärta än vad jag brukar känna, på exakt samma ställe. Det brukar vara en punkt som strålr ut smärta, intervallsmärtor men nu är det en punkt som drar inåt hela tiden typ. Det gör inte lika ont som intervallsmärtorna men det är obehagligt och jag skulle helst vara utan den! Men det måste oftast ske något allvarligt för att jag ska söka hjälp och nu ska jag gå och sova! God natt! Vi hörs efter svenska nationella :O

Tomten jag vill ha en riktig jul


Överst på önskelistan
Leonbergern Techno

Ridning!

Vad skoj att rida nu alltså, skulle kunna somna vilken minut till och med sekund som helst. God natt!

Trötter!

Jag är jätte trött nu, har läst igenom svenskan och vet väl inte riktigt vad jag ska skriva om, är inte intresserad av något som vi får skriva om imorgon, trist men jag får göra mitt bästa! Har pluggat lite naturkunskap nu också och fattar inte riktigt allt, måste få godkänt på det här provet annars ger jag upp. Ska ner till tvättstugan och hämta lite kläder snart eller för tio minuter sedan typ. Men ska bara blogga klart först ju. Ikväll är det dressyr på g och jag hoppas jag får rida Marcos. Vi ska träna små galoppvolter vilket jag först absolut inte ville ha Marcos på men sen kom jag ju på att det skulle vara jätte bra övningn för oss båda. Imorgo blir det i alla fall hoppning på Marcos tänkte jag säga men det är ju på torsdag, imorgon är det fotboll. Jag ber att mina knän ska hålla, inte bara imorgon utan för alltid! Men ska ta till lite mer rekvisita imorgon, dumt att chansa på att det är bra och köra fullt ut utan stöd så det blir lite mongostöd imorgon får se om det funkar! Men vill inte bygga upp mitt liv på massa stöd och absolut inga tabletter, jag vill inte få tillbaks tabletterna som jag åt förut, usch! Men äter B-vitaminer  daglingen nu, skitbra övning inför framtiden! Jag suger på att svälja tabletter. Det är så obehagligt! Men dessa tabletter sliner ner lätt som en plätt. Ska ner i tvättstugan nu, puss!

Tisdag

Vilken meningslös dag i skolan, imorse ville jag verkligen sova vidare men det gjorde jag inte. Upp och hoppa! Till skolan och hade idrott jag var inte så aktiv precis. Sen inga kommentarer!!! Så hade vi svenska, boring! Vi har prov imorgon och gick igenom lite för imorgon, helt värdelöst. Sen åkte jag hem med Loi. Och nu har jag precis ätit frukost! Och nyss blev jag lite ledsen men lite gladare igen. För min drömklänning är sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Jag måste mejla och fråga om den kommer tillbaka!! Annars tvingar jag Tessi att sy en, läser du det här Tessi??? Men sen den glada nyheten är att på idol är det duett och de bästa hamnade tillsammans, yes! Anna och Kevin! Men jag är fortfarande ledsen över min klänning, buhuu!

Måndag!

Ja, ännu en värdelös dag i skolan? Min skola blir bara sämre för varje dag som går och jag rekomenderar ingen att börja i den. Det enda som jag tycker är skojsigt och tyckt om hela tiden är veckorna i Torpshammar och i ettan tyckte jag att det var en skit bra skola och jag älskade min klass! Så tycker jag inte idag. Och idag var fan droppen, sugskola! Men snart är det Torpis och det är något jag tycker om! Men fick i alla fall träffa Sara idag, wihooo! Nu har jag lämnat in hemtentan och hoppas att få G! Ska plugga lite naturkunskap nu i en och en halv timme (a) Så slipper jag plugga mig till döds på torsdag för då kommer jag ångra att jag satt vid datan och gjorde ingenting men kom på att jag måste logga också. Men gör det ikväll då jag har större anledning att sitta vid datan ;) Så loggar och bloggar senare, puss och hej leverpastej!

En ny vecka på g!

Ja då var den här veckan över om några timmar då. Är inte riktigt klar med hemtentan men kan inte blir mer klar! Så är klar men inte färdig, eller ja skit samma! Imorgon har vi redovisning om djurförsök, hm inte riktigt förbered men det går nog bra. Bara att jag kan bli så jäkla arg när det gäller sånt här och talar nån jävel emot mig åker de på en propp! Nej då kan jag bli riktigt arg!

Måndag
Skola, bläää! Längtar verkligen inte men skoj att träffa Sara det var ett tag sedan!!

Tisdag
Rida

Onsdag
Nationellt prov i svenska, mindre kul!
Fotboll! Jippi! :D

Torsdag
Hoppning

Fredag
Naturkunskapprov

Lördag
Öppen för förslag

Söndag

Hopptävling!

Therése


Det går inte riktigt att förklara din storhet i mina ögon!
16 år tillsammans och det här är bara början!
Jag älskar dig så mycket bruden!
Du är bäst, glöm aldrig det!

Färgning på g

Sitter och färgar håret just nu, det kliar lite men snart ska det ut, hoppas det blir bra! Annars rakar jag av det, okej inte riktigt så! Men jag skulle kunna döda för att på Jelenas hår.

Igår när vi var till Huddinge en tripp så gick vi in på foodmarket och shoppade loss, vi stod och bråkade om vilka kakor vi skulle köpa och det blev en hel del tillslut haha! Glömde säga det!

I vill ha this hair to back!

Last night

Fick ett sms om att umgås med mina kära barndomskompisar med flera igår men kände full panik över akutsjukvårdarbetet men när det blev lite lugnare, tack Sara så bestämde jag mig för att åka med. Sprang till bussen och blev halvt klämd i dörren och sedan gick jag hem till Kattfot och hämtade en gps och Wiiikontroller. Så gick jag tillbaks till tåget och åkte till handen där Tessi, Madde och Jelena hämtade upp mig. Åkte in till stan och träffade några lustiga prickar. Sedan vidare till Huddinge! Djur över allt, jag älskar det! Först möts man av två schäfrar och så kommer man upp och möter fem underbara katter! De är så sjukt söta, varenda en! Så sjukt söta, skulle inte banga på att ha en sådan katt trots att jag inte tycker om katter så värst mycket. Dennis och John tvingade oss att se Rec och instängda medan vi tvingade dem att se mamma mia! Mamma mia  var ju lätt den bästa filmen!!! Både instängda och rec hade skitdåliga slut, ja alla dog i slutet det var ju meningsfullt. Men instängda var nog bäst av de två filmerna, nu ska jag eta och sedan plugga mer akutsjukvård.


God morgon!

Det bidde en lång väg till eko igår, för på tåget satt min älskade och fina Therése som skulle in till stan alldels ensam, så jag gav henne sällskap. Hårfärgen var dubbelt så dyr inne i stan så köpte ingen där. Tessi bjöd mig på fika, gulle! Så fick jag ett mobilsmycke, för jag tycker det är skönt att ha, det blir mer stabilt! Tackar! :D Sedan åkte vi till årstaberg tillsammans där var jag tyvärr tvungen att hoppa av :( Åkte till eko och köpte hårfärg och lite mer småsaker innan jag åkte hem. Och äntligen, äntligen, äntligen åkte Lars ut! Tack, jag är så lycklig! Idag måste jag plugga hela dagen och även imorgon, akutsjukvård! Adjööken!

Hårakuten!


Usch för min nuvarande hårfärg! Den gamla ska tillbaks och förbli där! Ja jag bjuder på de här bilderna. Visste inte ens om den med mörkt hår! Men den är från min, Cissis och Annas fisketur i Norrland för typ några månader sen. Kan skylla på att jag hade alkohol i kroppen. Fan, måste åka till handen ju också! Shoppa ännu lite mer pytte saker, jajaja! Nu ska jag snart gå till en buss, puss!

Tjohejsan!

Har inte bloggat på två dagar, så tar en snabbgenomgång av min onsdag och torsdag för att sedan fortsätta med dagens händelser!

I onsdags var det fotboll efter en onödig dag i skolan. Sprang tre kilometer, vilket känns i knät idag! Vi ska börja springa varje träning vilket jag först tyckte var jobbigt men det ska bli skoj, skulle verkligen vilja ha en helt grym kondition. Sedan spelade vi lite match, alltid lika kul! Så åkte jag hem till Tessi och fikade.

Jag och Sara åkte till eko på torsdagen och köpte hårfärger. Färgade grunderna innan vi åkte och red, eller jag red! Det gick bra, och Mackan fick ha sitt balla täcke på sig! Hem och slinga sig, det är något jag aldrig ska göra om! satt med sån där mössa och det gjorde så otroligt ont! Sen när jag skulle ta ut färgen och mössan så fastnade allt. Jag fick dra sönder den i bitar. Nu är mitt hår en blandning av gult och oranget. Så ska snart åka och köpa ny hårfärg. Har överraskat mamma lite med en kladkaka, ja hon vet inte om den ännu men när hon kommer hem så står den här! Och det värsta med kladkaka är att man kan vara så sugen på den så gör man den äter alldels för mycket smet och orkar inte äta upp den sen. Känner så just nu men ikväll vill jag kanske ha en och snälla, ikväll låta Lars åka ut ur idol! Han suger!

Lungan!

Ja, jag trodde jag hade prov på 71-91 och 96-103 men det var bara 71-81 och 96-103. Det lugnade ner mig en aning. Så idag blir det sida 71-81 imorgon 102 till 103 och på torsdag 96-101! Kalas! Ska färga håret på torsdag och vill inte göra det jag alltid göra, väljer mörk brunt och det blir svart och ramlar av hela tiden. Vill göra något annat! Blått kanske... Nej inte riktigt så. Något mörkare än denna bild men lite mer ljusbrunt och slingat...Men sista jag försökte med det hände ingenting, får hoppas på en förändring nu då! Ska gå och plugga på mina tio sidor! FOTBOLL IMORGON! Puss

Snabbis

har nyss pluggat projektarbete, lagar mat för tillfället! Nudlar, mums! Ska plugga naturkunskap snart för fulla muggar. Puss puss


I skolan!

Nu har vi haft idrott och svenskan står på lut. Magdalena Graaf är ju programledare för the voice nu till Craaford är tillbaka. Kan de inte dra in Graaf hela tiden, älskar henne! Ska börja läsa hennes bok igen tror jag! Men det finns så mycket annat jag måste läsa ju. Som idag måste jag hem och plugga naturkunskap men jag lämnade boken hemma och kan inte plugga på vägen hem! Imorgon hinner jag inte plugga så mycket, fotbollen blir ju nästan precis efter skolan. Och sedan är det läggdags efter fotbollen! Men provet är klockan ett på torsdag så hinner plugga lite på morgonen där, eller en sovmorgon, får se vad det blir! Ska plugga massa idag i alla fall, eller massa och masssa! Jag ska läsa igenom allt så jag kan lite... Jag orkar inte få mer än G! Måste bara nämnda en jätte irreterande sak! Jag vaknade igår, en kvart innan jag skulle upp men valde att somna om och idag vaknade jag fem minuter innan jag skulle upp och valde att somna om! Eller somna om, blunda! Då blir man skit seg! Så båda dagarna har jag sovit alldeles för länge och sedan kommit en aning för sent till skolan. Så nu är det upp och hoppa på morgonen! Men min säng är så himla sköööön och den är så varm! Och det är skojsigt att se på tv och det är tråkigt att byta om och fixa sig och sånt bajs. Mycket skönare att sova! Men imorgon är det sovmorgon igen, jippi!! Har ingen idrott, eller man ska jobba på egen plats men man väljer ju inte den tiden för att plugga precis. Vi har två veckor på oss så det får bli någon annan gång faktiskt. Jag är super taggad för fotbollen imorgon! Har längtat i två veckor minst!! Och nu är det äntligen dags, hade vi inte bytt tid på ridningen hade jag nog dött, så jävla roligt att spela fotboll! Samtidigt känns det lite overkligt, haha! Trodde aldrig i mitt fullaste allvar att jag skulle börja. Och det trodde inte många fler heller men min hjälte Tessi trodde på mig och nu är det bland det bästa som finns! Wohooooooooooooooooooooooooo! Nu ska jag vandra, adjöcken!

Tjuo

Nu är svenskan typ klar, har skrivit en PM och sammanfattning! Böt bild i sista stund och infallsvinkel men tror det blir bra. Finns mer att prata om här känns det som. Ska prata lite innan jag går och lägger mig, ja det lät ju bra! Men ska försöka ha ett anförande antingen för mig själv eller mor min!! Orkar inte göra projektarbetet nu, måste ha lite mer planer först och det är jag för trött på.

Jag började blogga för att berätta en sak, att i lördags när jag skulle cykla hem från stallet så hade jag ingen lampa och de finns inga ljus på vägen. Det gick väl bra till och börja med inte så fruktansvärt fort gick det väl men jag kom framåt och det är väl huvudsaken. Men så ska jag svänga från den "stora" vägen in på en liten ler stig på en åker som folk har gått upp, det finns alltså ingen logik och naturlig väg till den men jag trodde att det var åker över allt, så om jag cyklar lite på åkern gör det ju inte så mycket, de blir jobbigare men de händer ju inget. Så jag svänger av lite för tidigt och märker att oj här var det åker men till min förvåning så är det ett jävla dike mellan vägen och åkern! Det började med åker i typ tjugo centimeter sen kommer ett dike! Fan vad fult, så kan man ju inte stava väl dike?! Eller skriver man dike? Jävligt fult i alla fall! Så där hamnade jag med cykeln, allt för mig adjö!

Hemma

Jippiwiohoo! Nu är man hemma, ska laga egen middag idag och det blir nuddlar eller macka och oboy! Nu börjar denna roliga vecka. Vad ska jag göra först projektarbete eller svenska? Duscha först kanske och äta? Svenskan först tror jag efter som den ska vara klar imorgon. Ajöcken!

Förvarning för vad som komma skall, eller kanske är det allt! Vem vet ;)

Är i skolan!

Aboooooooooooooooooo! Nu sitter jag i skolan på projektarbete, har pratat med Therese och Anna nyss, känns bra! Kan börja med arbetet nu, träna som fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ikväll ska jag plugga svenskan och projektarbete, börja förbereda. Plugga liter naturkunskap också. Men wohoo, Jennie tog bort ett prov på fredag, tack snälla Jennie. Ett prov mindre på mitt samvete! Fick hemtentan idag, känns lite sådär. Ska ta helgen till det! Ridning imorgon, jippi! En lektion kvar, naturkunskap, sen hemåt! Imorgon har vi teori på idrotten sedan nationellt prov som jag ska plugga till ikväll! Har pool på onsdag, skojsigt.... NOT! Vill inte stå där i bikini inför alla....! Hade mössprovning idag och tog en mössa för 700. Dinice tyckte vi skulle ha hot pants på flaket men det skulle jag aldrig i hela mitt liv ha! Lalalala! Jag vill heeeeeeeeeeeem! Vi börjar om tio minuter, om sjuttio minuter får jag åka heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!! Hoppas jag verkligen!!!!                


Norrland snart!!!! Fyra veckor tills dess och det är ju ganska snart, jippi! Saknar Torpis ju, hohohoho! Är väl typ ensam om det i den här klassen :P Men om fyra veckor går bussen till Torpshammar, jippiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Och då har jag en riktig till anledning att gå ut varje dag, inför mitt projektarbete! Anna hälsar till alla glada där ute! Yeah! Försökte sätta in en bild men de sket sig nu ska jag vandra! Adjööö!

Hopptävling

Blev väckt kvart i sju imorse, något jag inte blev så glad över och skickade iväg ett litet taskigt sms, förlåt! Men jag var jävligt trött. Såg Beck - spår i mörker igår till tolv och sedan såg jag på en djävulsk romans till halva innan jag somnade. Så upp vid kvart över åtta och var i stallet en kvart senare, bra gjort! Har stått på banan hela dagen och jag har så ont i ryggen nu. Vi har krattat och återställt hinder och höjt och fixat. De var nästan 200 startande idag och tror att minst 10 stycken ramlade av. De flesta ställde sig upp på en gång men en lite tjej tappade andningen, hon hade den coolaste ponnyn av alla! Men hon fick igång andningen igen och kunde gå ut. Dagens värsta händelse vad ändå när en tjej ramlade in i hindret och får med sig tränset av hästen, som sitter fast med martingal i sadeln. Hästen fick panik och började springa runt i hela ridhuset, han hoppades hindrena och rev hälften. Han fick med sig en kratta som flög en bit. Det var inte roligt att se, tränset slängde under magen på han och han bara sprang och sprang och sprang. Till slut fick vi stopp på han. De flesta gick omkull men några ramlade in i hindrena också. Två ramlade av efter mållinjen och en tjej ramlade av precis innan startlinjen. Det var även ponnyallsvenskan, final! Kändes lite tuft att få ha det. kommer inte ihåg vilket lag som vann men efter att ha byggt bort allt fixat i ordning över allt så hade två pappor åkt och köpt pizzor. Så alla satte sig i cafeterian och åt pizzor, inte min favorit men jag var så hungrig! Så hade vi lite möte också om vad som gick bra och vad vi måste ändra på! Och dagens höjdpunkt var ändå när Nisse sa att jag var hans idol! Tackar!! Nu ska jag duscha och sedan sooooooova! God nattsen!


God kväll

Ja, då har man varit i stallet sedan tre och byggt hinder och gjort i ordning, nu är det fint för morgon dagen. Ska förmodligen stå på banan, hoppas som utfyllnad, en som bara bygger upp då folk river hindret. Ska klä på mig som fan imorgon, mössa, vantar och halsdukar gånger fyra! Nej, men typ! Så kommer jag säkert få sitta i kafeterian där det är varmt, ne tror det blir på banan. Det sades idag och de vill nog hellre ha hästvana personer på banan än i kafeterian! Plus att jag har lite omvårdnasskill fall dem skulle ramla av, skicka alla till ambulansen för säkerhetens skull! Nej, inte riktigt men sist blev sjukhuset arga när vi inte ringde ambulans, dock var inte jag inblandad i det bestlutet! Jag red för fulla muggar och märkte inte vad som hände på banan. Får se om jag hinner plugga lite för sedan ska jag och Sara färga håret. På måndag blir det råplugg inför nationella! Eller ska väl se vad jag ska säga typ! Sedan tisdag-torsdag blir det naturkunskap...!  I helgen blir det akutsjukvård! Känner att jag får ofra massa lov och helger för skolan! Men sen så tar ju ridningen och fotbollen både tid och energi men jag skulle aldrig i hela mitt liv byta ut det mot fria helger, no! Då pluggar jag hellre på helgerna. Ska upp tidigt i morgon men samtidigt vill jag se Beck - Spår i mörker ikväll! Jippi!

God morgon alla barn

Sov tio idag och tittade sedan på tv-shop! Och jag ville ha allt som visades där men vet inte hur mycket av allt det där som fungerar, det var för huden, kroppen och hemmet! Men skit i det, ska inte ha ett piss av det. Nu sitter jag här, lite förkyld! Har skickat mamma att köpa halstabletter och nässpray med menthol, det andra funkar ju inte! Ska ner till stallet idag som sagt, sedan måste jag börja plugga på svenskan och naturkunskapen!! Sitter och klurar på mitt projektarbete och jag vet att det kan gå. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder. Såg nu att jag inte kan göra det på påsklovet, utan det får helt enkelt bli på sportlovet och är det snö ja då skiter jag i det! Eller så åker jag långfärdsskidor då! Abooo! Vilken idé, jag har typ aldrig åkt det men det kan väl inte vara så svårt?! Nu ska jag slänga mig i sängen!

RSS 2.0