ÄNTLIGEN!


Hemma från grönan! Ingen kö alls, 2 timmar kö till den nya insane? Nej, man kunde springa om och om och om och om igen. Det var inte en kotte i kön! Den var riktigt rolig, läskig och allt sånt men så jävla seg! Det tog hundra år men själv trippen gick jävligt fort, man satt typ i fem minuter men åkte knappt en! Fastnade upp och ned, haha, inför alla också! Liksom när man kommer in dit alla ser! Inte alls pinsamt!

Dagens höjdpunkt var nog ändå kvasten!! Står och väntar på vagnen när någon jag känner igen kommer in LAILA BAGGE! Åh, har velat träffa na så länge! Gympaskor, fett gulligt! Sedan åkte vi rock jet tillsammans med hennes sjukt söta son också! Det var dagens höjdpunkt!

Gröna lund!

Tjoho! Nu är jag klar för en dag på grönan, haha, jag kommer aldrig bli vuxen! Jag älskar att bygga sandslott, jag älskar att gunga, jag älskar att busa och jag älskar att leka! Jag älskar BR, jag vill ha en rockring, hopprep och sparkcykel! Men nu måste jag gå!!

Tack igen för igår älskade!! Mina ögon sved imorse kan jag säga!

Ödmjuk

Vad betyder ordet egentligen? Har fått en del olika förklaringar men vet inte vilken som stämmer :S

Som värderar andra mer än sig själv!
Som inte har stora krav!
Tacksam!
En ödmjuk person har en balanserad självuppfattning och är medveten om sina begränsningar.

Så var betyder det nu då?!

God natt

Världens bästa människor, det är ni!

Blev lite längre träning idag än vad vi brukar ha, det var både extreamt roligt och väldigt jobbigt, väldigt, väldigt jobbigt i slutet! Då menar jag det riktiga slutet för er som var med, behöver inte gå in i detalj.

Jag har i alla fall extreamt underbara personer runt omkring mig och det fick jag bevisat för mig idag. Världens underbaraste tränare som jag inte ens haft ett år men som ställde upp riktigt ordentligt idag. Tusen tack Carina! Tessi som hade så bråttom hem men som väntade så snällt, tusen tack gumman! Och Jelena som stod kvar och väntade, fast hon inte ens skulle åka med mig därifrån, tack tjejer! 92:or rockar! Och sen får jag väl erkänna att Dennis var riktigt gullig mot mig idag som gick med genom den mörka skogen, över järnvägspåret och vidare förbi Maddes träd och förbi fyra läskiga människor som han trodde stod och väntade på mig. Sen gick han hela den långa och läskiga biten tillbaks!!

Carina, Tessi, Jelena och Dennis, stort tack till er idag! Fick ett sånt där gulligt sms också på vägen hem, sånt sms man kan läsa och bli så otroligt glad för, så tack C för det!!


Imorgon är det gröna lund som gäller med tre andra mycket speciella personer!´

Fotboll <3

Ta med vatten till nästa gång! Efter som jag tränar tjejerna och inte tränar själv har jag tänkt att vatten, nej det behövs inte. Blev ju helt slut efter uppvärmningen, körde discokull och jag var kullare! Donken har sagt sitt! Jag är fan inte på topp, inge mer donken, inge mer subway, inge mer pizza! Så vatten med till nästa gång, nu är det så varmt också! Men fick låna vatten av Molly denna gång så det var snällt av henne.

Fick aggera målvakt idager och jag släppte in rätt så många bollar, skönt det efter som då har vi massa skyttar i laget! Så var det ju skönt att Carina fick se hur värdelös jag var i målet så att hon aldrig tänker tanken att ställa mig i mål! Det var i alla fall riktigt kul idag och man blir så uppskattad av alla ungar, de är så underbara! Dock känns det inte som om jag bara tränat med dem fem gånger, plus två matcher! Det känns som forever! Namnen börjar sätta sig i min hjärna!!

Fick hem en liten rolig sak på posten idag som kändes som om den kom rätt dag, ska börja göra lite mer på träningarna med början nästa träning. För ett år sedan lirade jag lite boll med Tessi någon gång i månaden men nu är det fyra träningar och ca 2 matcher i veckan! Och vet ni vad? JAG ÄLSKAR DET!!


Fortsättning

Projektredovisning idag, gick förväntans värt bra! Satt in i det sista och tänkte hoppa över men man kan ju inte mer än misslyckas så gick upp efter Loi som hade en jätte bra redovisning, började nästan gråta. Therése, Söder, Lisen och Boss lyssnade på mig och det var två för mycket, snacka om pinsamt! Lisen har ju ingenting med projektarbetet att göra, jaja!

Åkte till Hötorget och åt med typ halva klassen innan jag, Stefan och Nicole gick till Gamla stan. På hela vägen tjatade jag på Stefan om det ena och det andra. "Snälla Stefan, kan inte du köpa glass till mig?" Snälla Stefan, kan inte du köpa den tröjan till mig" osv. Sen kom vi fram till museet dit Hannah kom och då körde jag "Snälla Hannah, kan inte du köpa glass till mig", hon sa okej och gick och köpte en daimglass till mig!!


Måste springa till brevlådan och posta min ansökan sen shoppa på konsum! Sedan är det träning, tjohooo!


Projektarbete

NEJ! Loi är klar nu, måste gå. Skriver mer hemma

Nu säger jag god natt

Ursch, har suttit med projektarbetet tills nu och snart slocknar ögonen! Tack gode Gud att rapporten inte skulle vara inne imorgon! Gjort en powerpoint men vet inte riktigt vad jag ska snacka om, går upp lite tidigare för att kolla igenom och ändra och fixa det sista! Men kommer dö av utmattning, får sova ut på fredag! Det ska bli så kul med träning imorgon, ska skicka in min ansökan också, då är man ett steg närmre sitt mål även fast jag inte kommer in! Då har jag i alla fall sökt, kan inte göra mer än så!

Nu ska jag sova en stund

I play the game, for me is the same

Jag är ta mej fan gravid, mår illa hela jävla tiden! Välkommen till världen skitunge.

Var i stallet och hoppade nu, tjohoo! Petter är världens sötaste gullegris, det gick inte så bra i början men det blev bättre och bättre och avslutade riktigt bra.

Fan Loi, vet du vilken tid det tog att ta ut alla dessa flätar!!

Måste plugga nu, ajööö

Kaos

Det har varit projektredovisningar hela dagen i skolan, en del var riktigt bra! Vill prisa Amanda, Malin och Anna, era redovisningar var riktigt bra! Sitter, eller jag börja jobba mer med min redovisning, mitt i allt idag kom min mentor och drog in mig på sitt rum, läskigt!! Alla lärare sitter och snackar om oss elever varje måndag, jobbigt läge för dem alltså men då hade de snackat om lilla mig idager och inse att jag inte har ätstörningar någon gång! Och tydligen har Anette ringt från Torpis och sagt att jag är ute och toktränar när jag är där men konstigt?! Allt som finns att göra där är att vara ute eller titta på tv!! Ja ja, jag vet ialla fall hur det ligger till och med mig är det ingen fara! Visst jag tränar 10 gånger i veckan men liksom två av dem är idrott, och tre är dem är det jag som tränar andra, jag rör inte på mig speciellt mycket på dem träningarna! Och jag smokade nyss i mig en kladdkaka, åt pizza och donken i helgen! Så om någon lärare läser detta, så nej jag har ingen ätstörning, tack för mig!

Överbebloggad?!

Fan vad jag har bloggat idag! Det är för att jag har suttit med projektarbetet hela dagen och tagit små pauser med att blogga. Men jag har suttit och garvat hela dagen åt det Carina och Sigge sa idag, det var riktigt roligt! Nu är jag så trött att jag bara ler åt det men jag har skrattat ganska många gånger idag åt det. Jag har rätt tråkig humor men ändå extream rolig! Det är skoj att vara lättroad!

Har pratat massa med Thess på msn idag och det var härligt, jag saknar henne så mycket! Och jag saknar Cicilia, saknar Norrland! Men när ska man ha tid att åka dit? Om jag vore rik skulle jag köpa en lägenhet till Cissi så hon kunde flytta hit, tjohoo! Eller om Tessi inte hade lurat i mig i fotbollen hade jag flyttat dit, om jag fått med mig några till dit upp! Men flytta hit snart skitunge!

Ska sova snart för ska upp tidigt som fan imorgon! Ska prata om Johanna Ö med en väldigt speciell person imorgon. haha! nej men ärligt så är det en väldigt speciell och värdefull person i mitt liv, utan henne skulle jag inte orka! Love you!

FÖRLÅT!

Jag menade inget illa, jag skojade bara honey! Hoppas du verkligen vet det! Vi brukar ju skämta så hoppas verkligen Du förstod det och ja jag tror du gjordet! Älskar dig hjärtar!! Har jag inte ringt imorgon, så är jag en tönt för resten av mitt liv, okej?!?!

Jag trodde jag hade förstört det där extreamt roliga jag hörde idag men så fick jag upp bilden och nej, det är lika kul som tidigare! Hade någon bara filmat hade jag kollat på det reapet om och om och om och om och om och om igen!

Ska blir några kilo tjockare innan jag börjar äta normalt igen, kladkaka!!!

Tungelsta, tjalalala!

Jag vet att jag bloggar tragiskt ofta men jag är för glad för att plugga, det är ju inte lite tragiskt! Men jag är faktiskt riktigt glad! Jag älskar Tungelsta, vilket jag inte gjorde när jag var liten, konkurenter :O Men nu är Tungelsta = lycka! Det finns vissa ställen som betyder lycka, Gotland bland annat och Ullånger och nu är Tungelsta med på den listan.

Nu har jag är jag så glad tack vare Tungelsta och Thess, för utan Thess inge Tungelsta! Det är två från Tungelsta som har satt igång mitt CÄPÄryck! Jag tycker ni är så fina!!


MÅSTE PLUGGA!!

Tessi, visst var det skitkul!!?

Pluggar på här, nej nu ljög jag! Jag ska snart börja igen? Jaja, vi får se hur det blir med det! Tessi loggade in på msn, tjohoo! Och jag fick äntligen dela med mig av min glädje till någon som känner! Åh det är så roligt, jag kan inte sluta skratta! Tessi, erkänn att det var typ årets roligaste?

jag tycker så synd om er som inte får veta detta roliga för det är så fruktansvärt roligt!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHA! Åh det är så kul! Ne nu är jag taskig som inte berättar men det blir inte lika kul då!!

Jag sitter och skriker till Not ready to make nice, så jävla bra låt!!

Ikväll ska jag bli lite fetare, bäst att passa på innan man försöker vända på skiten! Lite tragiskt att jag ser ut som jag gör om magen faktiskt, inte kul inte! Och kära vänner, ni har inget att säga till om, ni har inte sett min mage så lev med den lyckan!!

Garvar fortfarande

Pluggar projektarbete men det går inge bra för så fort jag börjar tänka på den där roligare grejen börjar jag asgarva! Haha, det är så fruktansvärt roligt! Jag kan tyvärr inte dela med mig, för det är egentligen inte alls skoj! Så det kommer förstöras om jag skrive det här för man måste känna denna extreamt härliga person! Hon är bäst! Hahaha, aa det är så roligt!

Paus!

Pu! Pluggar och pluggar hära. Sitter med min projektredovisning och försöker få ihop den, det går ganska bra, vet dock inte hur jag ska kunna prata i tjugo minuter! Men har fått en jätte bra grupp att redovisa för!

Nu tog jag en liten paus för att få nya krafter, tog ett äpple blandat med socker och kanel, vilket jag aldrig tog igår! Ska sätta på mamma mia och sedan fortsätta med projektarbete!

Ny vecka med nya möjligheter
Måndag: Projektredovisningar, fotboll?, ridning!
Tisdag: Projektredovisning, FOTBOLL med gullungarna, ridning!
Onsdag: Skola, fotboll!
Torsdag: Majbrasa, tjoho!
Fredag:
Lördag:
Söndag: Match (om jag blir kallad)

Längtar ihjäl mig till fotboll! Det går inte att säga det för ofta, det är så jävla skoj!!  Haha jag hörde något riktigt skoj idag, jag börjar asgarva så fort jag tänker på det! HAHAHAHA! Det är så fruktansvärt roligt, det kommer jag garva åt resten av mitt liv, haha, jag kan inte sluta skratta! Det går inte att sluta, hahahahaha! Snacka om brud, så jäkla cool alltså! Haha, nu måste jag garva vidare åt detta, som inte ens var ett skämt!!!

Seger

Min snälla bror körde mig till Åby där C och c/o hämtade upp mig så åkte vi till Enskede. Enskede gjorde första målet men vi gjorde ett ganska direkt efter och sedan lirade vi in tre bollar till men domaren såg bara två av dem målen så det blev 3-1. Jag tycker det här är så himla roligt!! Det är verkligen hur skoj som helst!!

Tack världens bästa Tessi som fick mig att börja spela fotboll igen! Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig skitunge! Jag älskar dig så otroligt högt och utan dig vet jag inte vad jag skulle göra! Nu är det fan skandal att vi inte träffats på en vecka men för typ två år sedan kunde det gå en månad utan ett sms och jag är så förbannat glad över att vi ses så ofta som vi gör nu för tiden! Det är så roligt! Jag älskar dig lillasyster! Du är verkligen bäst!! Men kom hem från Italien nu! Jag börjar känna hat mot det landet nu, för du har varit där lite för länge men jag hoppas Du har det skojsigt! Finns här för dig hjärtat, DU ÄR BÄST!!

Solen skiner

Är det inte härligt att vakna av solen och vara riktigt utvilad? Jo men att man somnar om och vaknar två timmar senare skittrött, är inte skoj men nu är jag uppe och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Det blir jú så jäkla varmt ibland, trodde jag skulle dö på matchen igår, det var verkligen varmt att spela. Åh det var så skoj att vara med i startelvan!!

Oj, oj, oj, måste klä på mig, äta frukost och gå till Åby. Vet inte riktigt när jag blir upplockad men jag tycker det är bättre att jag står och väntar än att dem som ska hämta mig får göra det. Och nu tittar jag på nyhetsmorgon och får jag rösta i EU-valet eller? Det ska jag i alla fall inte göra, har ingen koll på vad man röstar om ens så ska inte förstöra något genom att rösta för skoj skull! Men nästa val så, haha, ofta jag egentligen bryr mig! REINFELDT!!

Nu ska jag iväg på match!!! (som jag inte nämnt än) Min snälla bror kör mig till Åby! Haha, tjockis jag är!

tjoo

Hemma från skivan som var skojsig, det var ju inte alls frestande att springa ut i gallerian men efter som det skulle kosta 6000 så lät jag bli! Hade det varit gratis hade man ju passat på! Tragiskt nog så åt jag pizza innan och donken efter, fan! Börjar bli riktigt rund så försöka skita helt i den där skräpmaten, äta normal frukost, lunch och middag! Snabbmat ibland, i krislägen!

Måste sova nu för snart ska jag upp och gå 1000 meter och där hämtar C upp mig så åker vi vidare mot nya äventyr. Det ska bli väldigt roligt och få en energikick inför pluggandet!

God natt

Det ska va fest den dag jag dör!

Fy fan!






NU ÄR DET FEST!!!

Oavgjort

Var med i startelvan för första gången i hela mitt liv, det var riktigt roligt! 2-2 blev det tillslut! Och nu ska man förbereda sig för en studentskiva, cowboy och indianer, jag har inte riktigt haft råd att köpa någon nya outfit, så får skrapa ihop något av det som finns hemma.

Imorgon är det match med småtjejerna och det ska bli väldigt roligt!


Taggad

Pluggar projektarbte och tittar på vänner, det går fint! Ska hämta ett äpple en skål med socker och kanel och sedan njuta av detta!! Var sjukt sugen på fralla och oboy till frulle men tog fel frallor så det blev med vitlöksmak, inte lika gott inte! Men snart blir det ungspannkaka! Sen är det ner till fotbollen, känner att jag har stort ansvar på mig idag, efter som jag har alla matchtröjor! Så kommer inte jag blir det kaos? Så hoppas att det inte sker någon olycka eller något på vägen, eller att jag glömmer dem! Det blev inge äpple utan lunch nu så tar äpplen sen!

Snart åker jag till matchen och jag är super taggad. Älskar fotboll, dum jag är som slutade en gång i tiden men hade jag inte slutat hade jag inte spelat i det här härliga laget!

Start living my life for me!!

Har städat upp här lite nu och pluggat lite, måste verkligen ta tag i skolfan nu alltså. Pratade med U-L här om dagen och det såg inte så bra ut alltså, så ska verkligen ta tag i det nu!! Projektredovisning på tisdag också så måste plugga lite till det i helgen!
 
Imorgon är det match, tjoo! Då ska vi spöa dem!! Sen är det studentskiva, vad ska jag ha på mig? Löser det imorgon. Så har småttingarna match på söndag.

Ska gå och skära upp lite äpplen ha sockar och kanel på och sedan se klart på rånarna, eller inte! Titta på vänner och sedan sova, tagga inför matchen!!

Mediahora


Sluta kasta pärlor åt svin

Noo! Såg grusplan idag på vägen hem från skolan men man kan ju alltid hoppas på att det inte är den vi ska spela på! Hade någon jäkligt konstig sport på idrotten idag och den får vi träna gratis fram till sommaren men jag tror inte det. Man skulle stå på huvudet! Hjula och hålla på och sånt kan jag inte. Hade religion och sedan var det hem, mina skor har kommit på posten, tjhoo! Så ska dit sen och hämta dem!! Först städa klart det här rummet på riktigt!!

Halelujah!


Kollade upp planen imorgon och det ser ut om gräs, om det inte finns en hemlig grusplan någonstanns som vi får spela på! Älskar gräsplaner!! Och jag drömde i natt att det snöade, fy fan! Tur att det var en dröm!!

Om en halvtimme går bussen till skolan. Men nu för tiden känns det som om jag kan åka med idrottskläder till och från skolan varje dag förutom måndagar! För på tisdagar, onsdagar och torsdagar är det fotbollsträningar och på fredagar är det idrott. Det är väldans skönt att slippa göra sig för iordning, onsdagar är det ju också idrott! Så rör på mig varje dag, för på måndagar är det ridning, fy bubblan vad skönt det är. Ska inte säga att tisdagarna och torsdagarna är så ansträngande fysiskt men lite rör man på sig i alla fall, det är i alla fall en timme med frisk luft och massa, massa glädje! Just ja, jag rider på tisdagar också!

Äntligen fredag

Det känns som om det varit torsdag hela veckan men nu är det äntligen fredag men det betyder tyvärr plugg, plugg, plugg och plugg! Men det är även match imorgon och sedan en studentskiva efter den och upp tidigt på söndagen tror jag, måste prata med C om det, för då blir det en fotbollsmatch till på söndagen med världens gulligaste lag!

Vet inte hur texten blev såhär stor!





Toooo

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n istället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta här och läsa den här listan.
9. Du var för att upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, som jag vet att du gjorde!


God natt

Har pluggat färdigt! Svarade på tolv frågor och nu är dem inlämnade, stolt! Det är typ fem veckor kvar i skolan, går ut på den sjätte veckan! Nu börjar jag bli riktigt trötter så ska sova, måste bara ta bort nagellacket!!!

God natt

Mamma <3

Var nere i tvättstugan nyss för att vika fotbollströjor. Så jag började vika på när mamma sa att jag skulle vika siffrorna utåt och lägga numrerna i nummerordning. Haha! Gulligt men vet inte om nån kommer lägga märke till att dem ligger i nummerordning, det var lite skoj i alla fall att lägga dem i nummerordning så blev underhållen i alla fall! Så nu ligger alla tröjor med numrerna utåt, för att man ska se vilket nummer det är och i ordning, haha! Min mamma är så söt ibland.

Pratade om en sak vi matbordet också som var riktigt skönt att få ur mig. Är så jäkla trött på skiten, känns skönt!!

Glöm bort bekymmer och besvär

Jag förstår verkligen folk som blir träningsnarkomaner, det är en sådan befrielse att träna! Man bara lämnar allt jobbigt hemma och lever livet i en timme på planen och är världens lyckligaste människa, eller på gymmet! Det är en sådan jävla glädjekick, så jag förstår verkligen folk som blir det!!

Var och tränade 00-01:orna idag er och det var otroligt roligt. C taggade upp mig lite på skolan också, så ska verkligen plugga ikväll. Dock ser det inte ljust ut i skolan men jag ska fan kämpa som fan nu sista veckorna! Sex veckor, det är sex veckor kvar att kämpa! Fatta att vakna upp den 3 juni, vilken jävla befrielse av många anledningar! Och  Tess, jag tror jag ska följa ditt råd. Sex veckor är inte mycket så får väl stå ut!

Saknar Tessi så jävla mycket, den lillen är i Italien och äter pasta!!!

I helgen blir en plugghelg! Men paus för två matcher som vi ska vinna!!

Dags att gå upp

Har ätit frukost och badat men sen har jag bara legat i sängen, så nu kanske det är dags att gå upp. Först dela upp kläderna så mor kan tvätta sen, har träning så kan inte hjälpa till i tvättstugan så underlättar lite. Sen städa rummet, det kommer alltid in en massa annat som gör att jag aldrig blir klar!! Sen ska jag till Sara en snabbis och hämta min saker, sen är det fotbollsträning och sedan måste jag plugga. Tänkte plugga nu men kom på att frågorna ligger i min väska som är hos Sara. Vill bara inte ringa och väcka Sara, vet ju inte om hon är vaken eller inte. Så låter henne sova ut idag!

Studentskiva

Efter skolan åkte jag till stan och träffade Johanna så drog vi till Handen och möte Hanna och Sara, tog en subwaymacka och sedan hem till Sara för att göra oss i ordning. Busschaffören tyckte vi var söta. Så in till ett ställe och träffade klassen, NMV och lärarna och åt middag. Klassens Carola. Mm.. chockande? Nej. Kul? Nej.

Känns som om jag var en hel del i rökrummet men jag rökte inte en enda cigg, man kan ju undra varför?

Vid tre var vi kvar alldra sist och efter en stund så gick vi till Stockholm södra där Jerry så snällt stod och väntade på oss för att sedan köra oss hem. Tackar, tackar!

Och tack till alla som kom!


Olidlig smärta

Det gör så fruktansvärt ont imellan åt. Har haft ont ett bra tag i intervaller men nu kommer det allt oftare och oftare och det sitter i längre och längre och det gör ondare och ondare. Trodde jag hittade en knep som gjorde att smärtan försvann men nu har smärtan kommit på det knepet! Så hittade ett nytt som håller i några sekunder och det ser ju sjukt ut när man står så där. Jag vet en sak som fått allt att försvinna förut men har inte testat det på länge.

Vågar inte gå till läkaren, på något sätt så känns det onödigt. Att dem inte kommer att hitta något? Eller ska man skickas till tusen olika läkare innan de kommer på vad det är och få en massa tabletter som är jobbigare att svälja än vad själva smärtan är. Och om man måste operars? Visst, håll dig borta från fotbollen, ridningen och all sport en månad, om ens det! Det kan dem ju glömma! Så den enda medicin jag vill få bort smärtan med är att träna. Vill inte ha några tabletter och ingen operation men det gör så jävla ont imellan åt att jag bara vill gråta! Och ett fler tal gånger har jag känt mig så jävla svimfärdig av smärtan.

Studentskiva 22/4


Varning på stan för nu kommer vi som hållit i gång hela dan


Fotboll gör en lycklig

Jävlar vilket tjafs det blev idag om studenteskivan imorgon!! Först tvingar denna ena personen hem än för att hämta pengarna och sedan när man kommer så bara hånler nästa och ba Försent!! Så ska vi till banken för att sätta in dem, nej då ringer dem och säger att vi ska ta med dem till skolan imorgon. Så om skivan blir av imorgon, det är en fråga!? Fan vad arg jag vart idag alltså! Och att folk åker och köper ballonger för våra pengar utan att ens fråga oss andra om vi vill ha balonger! Jag hatar balonger, jag är livrädd för dem! Men hoppas att det löser sig och att det blir en trevlig kväll!

Åkte till Lida och tränade bort alla bekymmer. Det var jätte roligt idag, har börjat lära mig namnen mer och mer nu, bara några kvar! Det är så många på E och så är några så lika men man lär sig väl. Vill verkligen fortsätta träna det här laget, de är ju hur söta som helst. M säger så roliga saker ibland alltså, ja de är väl roligare där och då "Vi krams inte i vår familj" och "Min mamma är för gammal", haha, snällt. De är hur söta som helst. På torsdag är det träning med dem igen!!

Ridningen blev inställd idag, så ska försöka plugga lite! Måste verkligen kämpa nu sista veckorna!!

<3

Jag kan inte förstå hur man tar sig vidare efter att något sånt här hemskt har hänt! Du ska veta att jag beundrar dig så galet mycket för allt du gått igenom och allt du gör för alla människor. Skulle det finnas en pris för världens finaste människa skulle du nog få det, jag beundrar dig galet mycket ska du veta! Du gör ett helt fantastisk jobb och du är en stor förebild för mig! Du är verkligen hur underbar som helst. Jag älskar dig så högt!


Måndag 20/4

Åkte till Länna och tittade på skor, åkte därifrån utan några skor alls! Men hade lagt undan två par som mamma sedan åkte och köpte för mina pengar. Ja, det var ju köp tre betala för två så hon åkte dit och köpte ett par så vi fick ett par gratis. Så hittade skor till skivan och utspringe! Är så förälskad i skorna jag ska springa ut i, älskar dem!! Dock har den en klack som jag aldrig gått med förut!!
Sen var det bara hem och laga mat för att sedan åka vidare till fotbollsmatchen som slutade 8-1 eller 2?

Imorgon är det skola igen, heldag med Ulla-Lena, fotbollsträning tror jag och sedan ridning, hoppas jag får rida ponny, tjoho!!

Handen


Ska snart åka till Handen och träffa denna lilla filur och shoppa skor till studentskivan. Vi kommer vara hetast av alla, ni kan ju bara försöka nå upp till våran nivå men ni kommer aldrig lyckas, så det är bara onödigt att ni försöker!

TAGGAD!!

Skulle städa rummet igår men det är inte mycket mer städat nu än vad det var igår, förutom att det är damsuget!! Cyklade till Sara, dit är det ungefär åtta kilometer och sedan skjutsade jag henne till Haninge centrum. Där vi tryckte in cykeln i Sveriges segaste hiss, till och med världens segaste hiss. Den gick så långsamt!! Så ut i centrum med cykeln fast det står att man inte får, hihi! Köpte donken som vi tog med och satte oss utanför Sibylla dit Johanna kom, efter en stund utanför Sibylla och en vända hem till Johanna så skjutsade jag Sara hem till mig, gick och cyklade i intervaller.

Genom Jordbro gravfält cyklade vi för det var lite läskigt att gå i skogen, plus att det är ett gravfält där! Så cyklade genom där! Läste nu att det ligger 800 gravar där och förut hade man ju massgravar! Och de kom dit 500 år före kristus till 500 efter kristus. Och det fick mig att börja tänka på en jätte äcklig film jag och John såg någon gång, Där dem från andra världskriget typ blir spöken och krigar, jag vet inte om jag fattade filmen märker jag nu men läskig var den!

I natt drömde jag om matchen men jag spelade inte, utan stod och höll upp en dörr till folk. Men sen så var det skitkonstigt för vi var i en skidbacke, och där började laget spela fotboll, alla förutom jag och Tessi som tittade på, varför vet jag inte. Men sen så blir det ett lavinfall pågrund av att en sådan där pistmaskin typ kör fort som fan så att all snö rasar. Och då är helt plötsligt några från min klass där men ingen hjälper till! Fan vad arg jag vart på dem. Tessi säger att det var hennes föräldrar som stod där, de enda människor som åkte med i lavinfallet. Så jag hittar hennes mamma väldigt fort då hon ligger ovanför snön, så jag bär in henne i en stuga, dit hela klassen följer med och hjälper inte till men står exakt och säger vad jag ska göra, så jag ber dem ta hand om henne medan jag letar reda på pappan. Och ingen hjälper till, fan vad jag var arg! Hittade honom tillslut och fick göra allt själv. Skrek åt Stefan att han skulle vara inne i den stugan 24/7 och Andi att ringa 112 men det gjorde dem inte. Men dem jag var mest arg på är dem tre jag gillar minst. Haha, blir lite irreterade att ingen hjälpte till, kan dock glädje några med att inte hela klassen var där, så min favoritbrudar, ni är oskyldiga i detta för ni var inte där!!

Nu måste jag börja städa rummet, ska försöka åka till Handen och köpa skor till skivan innan fotbollsmatchen som jag är så taggad för :D

Sunday, I´m in love

Åkte till Jordbro och slängde golvet som vi haft i hallen och sedan cyklade till cykelharry och pumpade cykeln, hemska minnen och jag var väldigt rädd! När jag var mindre och jag vet inte riktigt vart vi var men vi hyrde cyklar i alla fall så pumpade en person cykeln så mycket att hjulet exploderade.

På vägen hem cyklade vi förbi tivolit och köpte sockervadd, åh det var så gött! Cyklade dock med den så det var väldigt svårt men gött var det i alla fall!

LEDIG IMORGON FRÅN SKOLAN!!

Bloggrekord

Igår ökade statistiken lite, har haft fler förut men på senaste tiden har den legat väldigt jämt med någon enstaka ökning och minskning men igår var det fem nytillkommna, välkomna! Fett stolt medan K och B ökar med tusen.

JÄVLA FÅGEL, han får en duk över buren de dagar jag vill sova ut för att han ska vara tyst och lägger den för utgången så att han inte ska kunna sova ut! Men nu lyckades han flyga ut och ville inte sätta sig på duken så flög runt, runt, runt! Till slut satte han sig på den och försökte sen åk in igen men då var ju duken kvar så fick gå dit och när han sedan flög dra bort duken. Så nu får han leva om och flyga in och ut hur mycket han vill. Tycker synd om de fåglar som enbart har sin bur att flyga i, därför är hans bur alltid öppen. Han har varit utomhus och flygit en gång också men det var inte riktigt meningen men han kom tillbaks efter en dag utomhus.

Nu är det fotboll på tv, jag vill spela! Och imorgon så får jag det för då är det match, jippi! Och ridningen är inställd imorgon på grund av att hästarna är halta efter olyckan, så då slipper jag välja mellan ridning och match.

Vecka 17
Måndag: Skola, fotbollsmatch
Tisdag: Skola, fotboll, ridning
Onsdag: Skola, studentskiva SMOP 06
Torsdag: Skola, fotboll
Fredag:
Lördag: Fotbollsmatch (?) studentskiva
Söndag: Fotbollsmatch (?)

Frågeteckena efter matcherna är för att jag inte vet om jag blir kallad till den på lördagen och den på söndagen är 01:ornas och den är borta.

Trött, trött, trött

Sov som sagt ingenting i natt, åkte på fotbollsmatch, tur att inte jag spelade men hade jag haft match hade jag aldrig varit uppe hela natten men man piggnade till när man kom dit. Väl hemma fick jag leta reda på mina nycklar och tvättstugenycklar som jag letat efter sen i torsdags men de låg under mina inomhusfotbollsskor, så ner i mördartvättstugan! Alltså man får så hårda stötar att det gör så galet ont.

Somnade där vid två och ställde klockan på tre för att gå ned och jag hatar att sova på dagarna. För det första känns det meningslöst att sova bort dagen och sen blir man fan inte mkt piggare när man vaknar utan tvärtom. Trodde jag skulle svimma där nere i källaren men nu är jag klar! Känns som om jag borde sova nu men vet inte riktigt, känns för tidigt!

Så ska bara ta det lugnt ikväll, titta på vänner och bara somna när jag vill. Plugga och så imorgon, sen är det tillbaks till skolan på måndag och då är det även fotbollsmatch, wohooooo!

Gulligaste fotbollsmatchen ever

Efter att ha fördrivit tiden i tre timmar med olika dataspel och bloggar så blev klockan kvar i åtta och jag fick äntligen väcka Tessi, så skulle vi smyga oss upp i huset för att göra frukost men då kom deras en schäfer och skällde som bara den. Så det misslyckades ju. Men åt lite innan vi byte om och så, snyggaste outfiten ever, stövlar under mjukisar, I like it! Så körde Mia oss till station där vi tog tåget till Älvsjö där jag lärde Tessi hur man plankar och det gick väldigt bra.

Busschafförerna gjorde min dag lite bättre, den till T-skola lät mig åka gratis trots att tiden gått ut för en kvart sedan och busschaffören från T-skola och hem ville inte att jag skulle betala för den lilla biten, så tack!!

Hade i alla fall match med flickorna och de var så söta och riktigt bra, för att vara i den åldern. Dock blev det bara 0-0 men vi var nära flera gånger. Jag och Tessi tog hand om målvakten innan matchen och vilka himla utkast hon fick till under matchen alltså, det var exakt vad vi övade på innan.

God morgon liksom

Det börjar ljusna ute nu och om en timme och fyrtiofem minuter ska jag väcka Tessi, är inte särskilt trött men hungrig och kallt är det också. När jag kommer hem ska jag sova tänkte jag säga, har tvättstugan så det blir inget sovande där inte. Detta var inte så genomtänkt men orkar inte sova några timmar för att sedan gå upp igen. Så vad ska man göra nu då? Har spelat hur många spel som helst, sist detta hände att alla andra sov men jag var vaken så vaknade alla med lockigt hår, om jag bara hade en locktång, hahaha!

Hm..

Hamnade i stan idag och sedan blev det en snabbis hem till mig och sedan vidare till Huddinge. Åt mat och kakor, spelade GH och såg film. Den första stranger, hm, jag trodde den skulle vara läskigare sen såg vi en film som hade biopremiär idager, univeted eller något sånt. Jag tycker den var riktigt bra! Skräckfilm vet jag inte men den var bra, hatar filmer där man kan säga vad som kommer näst men den här tog nya vändningar hela tiden och det blev lite frågetecken men dem löstes ut tillslut.

Nu ligger typ alla och sover men jag orkar  inte sova för att sedan gå upp om några timmar bara.

Kravallpolis

Så här går leken till: Två personer utses till att vara kravallpoliser. Övriga deltagare, demonstranterna, fattar tag i varandra och bildar en stor "hög" på golvet. Demonstranterna ska nu hålla fast vid varandra så hårt det är möjligt, dock utan att skada varandra... (se till att ingen bär glasögon eller liknande, då leken kan bli ganska vild!) Kravallpolisernas uppgift blir att försöka sära på dessa demonstranter. Lyckas de, blir den "tillfångatagna" personen också kravallpolis och ska hjälpa till att sära på övriga demonstranter. När högen är "upplöst" är leken slut! Leken kan lekas både inom- och utomhus. Bestäm också gärna i förväg vilka exakta regler som ska gälla, så att alla är överens om vad som gäller! Rolig samarbetslek som alltså kan gå ganska vilt till...

Detta hittade jag när jag letade efter lite lekar på kategorin Barnlekar och detta SMOP 06 fått göra några gånger i Torpshammar men undrar om man någonsin växer ifrån dessa roligheter, kanske inte just den här men jag och Sara var på BR i tisdags och där stod vi och tittade på olika rockringar, hopprep, sparkcyklar och barbiedockor. Synd att ingen bandade oss för det lät nog rätt skoj när vi vrålade ut att våra barbiedockor minsan inte hade leggins och knappast en sterio som spelade musik, eller att våra knäskydd till rollerblades blinkade i olika färger!!

Jag känner livet i mig

Hemma från träningen idag, var ganska nervös innan men när jag kom dit kom alla tjejer springandes och krama mig. Då känner man sig välkommen, hundar och ungar är nog bäst på att uppskatta en när man kommer.

Idag är det Sveriges sjukaste tv-program på tv "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show" kunde dem inte valt ett längre namn?

Ingen skola imorgon så ska ta en rejäll sovmorgon till typ nio eller max tio sen får vi se vad som händer.

Adjöööööööööööö!

Saknad

Jag saknar oss  <3


Jag delar rum med en fågel

Jag ville bara sova vidare imorse men kom tillslut upp och åkte till skolan men nu är jag hemma igen. Har ätit världens godaste frulle, fast när jag kom hem från skolan.

Igår var det slutdatum för högskolan och jag är glad att jag prioriterade så som jag gjorde men hoppas på Bosön. Blev så taggad igår på träningen alltså, hade tänkt att ändra lite men lät det vara.

Vet inte om jag ska äta middag före eller efter träningen, jag tror att jag tar lite blåbärssoppa nu och sedan åker på träningen för att sedan komma hem och äta men är lite nervös inför träningen....!!!

7 veckor kvar till studenten! FY FAN VAD SKÖNT!!

Med glädje kommer framgång

    

Träning, jippi!!

Åh vad lycklig man blir av att träna!!!

Cyklade först till station idag, hade tre lektioner innan vi fick ta tunnelbanan hem och sedan en proppfull buss, så åkte den bussen jag skulle byta till PRECIS framför den jag satt på. Men på den sista möjliga station att byta på han jag springa av och spring ikapp bussen och sedan cykla hem!

Hände lite saker där emellan, stolt! I moving on and I´m gonna get stronger know?

Sedan cyklade jag till träninge och då passade kedjan på att hoppa av! Men kom till slut fram till träningen där vi sprang tre kilometer, det var sjukt jobbigt för jag och Tessi pratade hela vägen också. Sedan var det fotboll, åh det är så roooooligt. Så avslutade med lite ryck innan det var dags att cykla hem, så nu känner jag mig så jävla taggad igen!!

Nu ska jag bli nyttig igen!!!



Jag saknar Norrland!!

Imorgon är det onsdag

Läskigt! Läste om en sak nyss som jag inte trodde var så jäkla farligt men det var tydligen skit farligt, så aldrig mer!


Min data behöver kakor!

Rubrik igen då!

Har varit på lite fotbollsträning idag, fy bubblan vad söta alla var sedan var det bara hem fort och byta kläder och upp på cykeln mot stallet! Red Wilma och det gick hur bra som helst, verkligen superbra! Kändes konstigt att rida ponny igen..


God natt

Endast tomten är naken

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.

Står där så grå vid ladgårdsdörr,
grå mot den vita driva,
tittar, som många vintrar förr,
upp emot månens skiva,
tittar mot skogen, där gran och fur
drar kring gården sin dunkla mur,
grubblar, fast ej det lär båta,
över en underlig gåta.

För sin hand genom skägg och hår,
skakar huvud och hätta ---
»nej, den gåtan är alltför svår,
nej, jag gissar ej detta» ---
slår, som han plägar, inom kort
slika spörjande tankar bort,
går att ordna och pyssla,
går att sköta sin syssla.

Går till visthus och redskapshus,
känner på alla låsen ---
korna drömma vid månens ljus
sommardrömmar i båsen;
glömsk av sele och pisk och töm
Pålle i stallet har ock en dröm:
krubban han lutar över
fylls av doftande klöver; ---

Går till stängslet för lamm och får,
ser, hur de sova där inne;
går till hönsen, där tuppen står
stolt på sin högsta pinne;
Karo i hundbots halm mår gott,
vaknar och viftar svansen smått,
Karo sin tomte känner,
de äro gode vänner.

Tomten smyger sig sist att se
husbondfolket det kära,
länge och väl han märkt, att de
hålla hans flit i ära;
barnens kammar han sen på tå
nalkas att se de söta små,
ingen må det förtycka:
det är hans största lycka.

Så har han sett dem, far och son,
ren genom många leder
slumra som barn; men varifrån
kommo de väl hit neder?
Släkte följde på släkte snart,
blomstrade, åldrades, gick --- men vart?
Gåtan, som icke låter
gissa sig, kom så åter!

Tomten vandrar till ladans loft:
där har han bo och fäste
högt på skullen i höets doft,
nära vid svalans näste;
nu är väl svalans boning tom,
men till våren med blad och blom
kommer hon nog tillbaka,
följd av sin näpna maka.

Då har hon alltid att kvittra om
månget ett färdeminne,
intet likväl om gåtan, som
rör sig i tomtens sinne.
Genom en springa i ladans vägg
lyser månen på gubbens skägg,
strimman på skägget blänker,
tomten grubblar och tänker.

Tyst är skogen och nejden all,
livet där ute är fruset,
blott från fjärran av forsens fall
höres helt sakta bruset.
Tomten lyssnar och, halvt i dröm,
tycker sig höra tidens ström,
undrar, varthän den skall fara,
undrar, var källan må vara.

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
gott intill morgontimma.
Månen sänker sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.


Gr... jag menar grrrrrr!!


EMD är så jävla hett iall fall E

!


God natt alla skönheter där ute

Har varit i stallet nu och ridit, gick inte så jätte bra men nu är jag hemma igen och imorgon måste jag gå upp tidigigt, ooooh neeeeeeej! Men får träffa Sara, det var ett tag sedan sist. Har ett prov och sedan är det hem antar jag och sedan vidare på fotbollsträning och vidare till stallet.


GLADA NYHETER! Älskade Petter är frisk, åh vad underbart! Han är frisk, frisk, frisk, frisk, han är frisk! Åh...!!


Måste nog läsa igenom boken inför provet imorgon! Hoppas ingen har mig som förebild..


Bara pluggandet kvar!

Ja, jag skickade nyss in ansökan till högskolan och skrev nyss klart ansökan till folkhögskolan! Jag hoppas på folkhögskolan för att kunna följa mina drömmar. Eller klar är den inte, måste fixa två referenser, fixa ett foto, skicka med betyg och lite andra papper som jag fixat med under dagen. Sen lägger jag det på lådan och ber en bön att jag kommer in. Nu ger jag fan allt för mina drömmar, jag har ju ingenting att förlora på det och det är dem svåra vägarna som gör människan starkare. Så detta är ett litet steg att ha fyllt i lapparna, nästa är att fråga referenser och nästa steg är att posta breven. Ohooooo! Men nu måste jag plugga lite etik och livsfrågor



Bröderna Lejonhjärta

Lite tragiskt slut alltså. Tycker att den filmen är ganska bra alltså, för alla barn som är nära döden som tror att det är hit man kommer. Men sen så är det ju inte särskilt bra dit man kommer efter som tingil är där och håller på?

Men sen i slutet då, när Jonatan har bränt sig och håller på att bli förlamad, ja då tar dem självmord för att bli friska och komma till något bättre? vad är det för bra budskap? Fattar ni vad jag menar?


Sammanfattning av dagen, mohaha

Har haft sjukt roligt påsklov enda tills nu! Har pluggat lite nu, skrivit av varenda fotbollsövning för 7-9 åringar från en skitbra hemsida, eller jag skrev bara av dem som jag fattade. En del var så himla kompliserade att jag sket i dem helt och hållet. Har fyllt i lite till på min ansökan till B-ön! Ska väl bara söka till högskolan nu också där jag nog vet hur jag ska priorietare just nu!

Nu måste jag plugga lite etik, eller ska fylla i det jag kan i ansökan, sen fixa alla papper och sedan är det bara två referenser som krävs. Sen måste jag plugga lite, har prov imorgon! Rolig start efter lovet sådär! Ikväll är det ridning i alla fall, ska bli skoj!

Just ja, tittar på bröderna lejonhjärta för det råkade vara på tv!

Rubrik

Idag måste jag plugga men jag är så otaggad att det finns inte. Måste fixa högskoleskiten, bara för att liksom. Vet bara inte vad jag ska söka, finns två linjer, en som jag inte vill gå men har velat i tre år och som det finns mycket jobb efteråt, eller en linje som jag vill gå men det är svårare att få jobb sen. Inget av dem är dåligt för de jag vill jobba med i framtiden men de sista är nog lite bättre och mycket roligare att plugga!!!

Kan någon bara bestämma åt mig?

Sommartider och framtiden

Mor hade en att göra lista på kylskåpet och där stod det städa balkongen, så det var exakt vad jag gjorde! Så nu sitter jag i solen på en ny städad balkong och pluggar! Ne, gick ni på den lätta. Jag sitter och kollar runt lite inför efter studenten, snart är det dags. Började fylla i min ansökan och nu är det bara referenser kvar att fylla i!

Nu ska jag sola lite till


Chihuahua

Är jag inte bra eller? Nej, inte speciellt. Men jag har fått bort allt från golvet, wohooooo! Och jag har dammat bokhyllan, wohoo! Men fy fan vad det är trist att städa! Därför spelas Gyllene tiders tuffa tider, jag tyckte den passade in så där bra!

Vill ut och lira fotboll, kom igen folket!

Städade jag rummet igår?

Nej, det gjorde jag inte! Jag bara måste göra det idag och jag ska börja direkt efter det här inlägget! Mamma klagar hela tiden på mitt rum och det är väl inte ser väl inte så skojsigt ut! Så idag måste jag ta tag i detta och jag orkar inte plugga men kanske ska göra det också om inget roligare kommer upp på tapeten.

Men har lite saker jag måste göra inom kort!
- Städa rummet
- Städa till fågeln
- Söka till högskolan
- Söka till fhskolan (?)
- Plugga
- Framför allt ha jävligt roligt

Har hittat en sida med sjukt mycket fotbollsövningar också, det är lite jobbigt att skriva av dem men hoppar alla som jag inte fattar ett piss av. Nehe då måste man väl städa då... buhu

Ska jag vara galen nog att tro att ingenting är omöjligt

Fyra dagar kvar tills valet av högskolan ska vara inlämnat och fixat och trixat med. Och jag vill inte plugga till sjuksköterska, jag vill jobba i ambulansen men inte plugga till sjuksköterska, eller vill jobba inom ambulansen! Det är inte vad jag alldra helst vill! Jag vet ju exakt vad jag vill!! Och jag har gjort framsteg i detta, jag har skrivit ut min ansökan. Det skadar väl inte att söka?

Ahahahaha

"Nu går vi tillbaka! Vad var det vi gjorde? Aaa, juste, ingenting!"

Uggla är kung

Jag älskar Magnus Uggla, hahaha! Kan ju inte uttrycka mig om han som person men hans låtar, hahaha, fy fan vad sköna dem är! Egentligen är dem så jävla dåliga men de blir så jävla bra, alltså texterna? Va fan! Men de är stört sköna och typ alla kan dem!! Men att man stod och skrek till de där låtarna som liten är lite skojsigt nu när man förstår dem, Tessi sjöng ju åtta brudar istället för hotta brudar! Mohahaha! Och lite status Uggla var på glassbaren i Visby samtidigt som mig, woaaa! Samtidigt som Carola, wohohoohooo! Och dem pratade, tralalala! Nu ska jag rocka vidare till Uggla!


Klädkris

Ska på påskmiddag och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Så tar väl på mig något bara, hade klänning igår och nej vad jag inte trivdes i det, så nästa klänningstime är på studenten. Fick jag välja skulle jag gå runt i träningskläder 24/7 tillsammans med converse eller träningsskor med träningsbagen till. Det är i dem kläderna jag trivs som bäst. Och tackar för att jag få ha på mig det ofta! Nu har affärerna gjort livet lite lättare med fejkjeans men hallelujah för träningskläder! Adjö!

Baby goodbye

Jag har väl väntat på att under skulle ske och om jag fick leva mitt liv på nytt igen skulle inget få skilja oss åt. Nu står du här men jag tvekar ändå. Jag tror inte jag törs lita på dig, det  fanns saker jag aldrig trodde du skulle göra men du gjorde det tillslut men det verkar du ha glömt. Släng din äckligt underbara charm någonstanns!

Säg var går färden, vart går den idag

Sovde ut idager och väntar nu på att badrummet ska ta bli ledigt. Nu blev det ett långt in mellanrum här, för toan blev ledig och sedan gick jag direkt till frukosten och mumsade i mig den.

Vet inte hur många gånger jag har sagt att jag måste städa rummet men nu måste jag verkligen det! Jag måste!!!

Lördag: STÄDA!!!!! Äta påskmiddag.
Söndag: plugga :(
Måndag: plugga :( och rida

Ja har man haft ett skit roligt påsklov så får man ta tag i det tråkiga i slutet men avslutar love med att rida. Hoppas Petter bli frisk snart.

Sedan blir det en rolig vecka förutom att skolan börjar igen. Fotbollsträning gånger 3, ridning gånger 2 och en liten match där på lördagen blir det troligen..

Nu måste jag väl städa då rå :(

Mål utan alkohol

Åkte till Tess igår där det var kalas och massa folk men blev till slut kvar här hela natten och imorse var det värsta frukosten på bordet. Mumsigt! Så har vi ätit tårta från igår! Idag är det 40 års fest så vi fixar och trixar inför den. Kaffegrejen var rolig, den började brygga kaffe utan att vi gjort något. Kontakten var inte ens i!

Mål utan alkohol men jag gör ändå aldrig mål, så jag kan lika gärna dricka alkohol!

God dager allihopa! Imorgon är det lördag och jag måste plugga!! Men fuck plugg nu, ikväll är det fest!

Är det sommarlov eller påsklov?

Man kan ju undra om man har sommarlov eller påsklov?! Har haft ett jätte bra påsklov hittills och nu är det bara helgen kvar innan skolan börja. Inte kul! Men på tisdag är det äntligen dags, börjar bli lite nervös..

Ska återgå till mitt sommarlov, eller påsklov!


Drömmar är roliga

I natt drömde jag till och början med att jag och Tessi tränade 01:orna. Men sen gick det bara utför, för vi skulle åka på match med dem men surprise, så skulle vi någon helt annan stanns med dem. Det var så sjukt alltså. Hamnade i en skog där en massa red och sen på en bondgård och sen helt plötsligt vid någon grej där det hängde fotbollsskor och fotbollar, som några snodde så blev vi jagade men aaa, det var helt sjukt. Sen var jag, Carina, Storloppan, Tess och Jelena i globen där det var någon lottogrej och då var det nån som gick på styltor i trapprna och där dem stannade, det numret var det som gällde. Helt mongo.

Foten känns knappast bättre idag och har fått halvt nackspärr. Ska snart åka till mammas jobb och sedan övningsköra där ifrån, sedan vidare till Tess och jag minns knappt vilken dag som var sist som jag inte träffade henne! Igår? Ja! Iförgår? Ja! I måndags? Ja! I söndags? Ja! I lördags? Nej. Så alltså sen i söndags har jag träffat henne varje dag, och ska träffa na i morgon också. Men det är väl dags att börja vänja sig;) sen blir det ju 4-6 gånger i veckan

Ligger i högläge med fotfan

Igår när vi lirade boll så blev jag tacklad av en ungefan och stukade foten lite lite men Emelie tröck till den så det blev bra. Men idag på väg hem från Tessi så gick vi och passade lite när jag gjorde världens fulaste vurpa ever enligt Tessi och stukade den lite till, satt kvar där på marken ett tag innan vi gick hem och så tänkte jag inte mer på det. Gjorde lite ont i vissa lägen men åkte ner till plan och lirade lite och då kände jag hur ont det gjorde.

Så tänkte att jag skulle gå tre kilometer men det gjorde ont så gick tillbaks och satt sedan i regnet och tittade på träningen. Riktigt deprimernade, ska jag var ärlig så kom det tårar där i regnet för att jag inte kunde spela.

Men nu ligger jag med foten i högläge och har lagt en påse gamla morötter i bilen. Den var rolig.

Nu är det mindre än en vecka kvar Tess, wihoo! Tror det kommer bli riktigt roligt!!

J.E.J

Åkte till Rudan och började kicka lite boll när några killar  frågade om vi ville spela match. Så lirade lite och vann med 5-3, kungar! Sen gick vi och åt lite innan vi träffade Tessi som pluggat. Jag och Jelena åkte hem till na och tog massa kort och åt mat innan vi tog moppen till Tess! Jag hade shorts på mig, fy bubblan vad kallt det var!

Plockade lite grenar och åkte valp innan vi lirade mer fotboll. Så har lirat en massa fotboll idag, wihooo! Ska snart cykla ner till stallet och rida och sedan vidare till Emelie, där det är värsta grillfesten!

Imorgon blir det massa lirande igen, lira, lira, lira och så avsluta med fotbollsträning. Måste nog plugga/städa på torsdag! Så fest på fredag! Tjo, hej och god natt!


Sooool

Vem fan orkar städa rummet när det är sol ute? Inte jag i alla fall! Så på med shorten och ut och latcha fotboll med lite sköna lirare!

God morgon?

Solen väcker min fågel alldels för tidigt så han börjar kvittra som fan men han är charmig, det är ju skönt att det är solen och inte ljuset av snön som väcker honom.

Måste verkligen städa rummet idag, tyvärr! Tråk, tråk, tråk! Men ikväll blir det kanske roligheter! Wihooo!

Och Tess, idag är det tisdag och vad är det för dag om en vecka? Jo, tisdag! Och vad händer då?

13 snart 30?


Mitt högra ben ser seriöst ut att vara benet på en 80 åring. Fetaste blåmärken från gårdagens match, det är inte vackert men värt de!

Åkte i alla fall på fotbollsträning idag, åkte moppe dit, alltid lika skoj! Jelena körde mig och vi sjöng hakuna mantata och sånt e livet. Väldigt vackert tycker jag faktiskt.

Sprang tre kilometer, latchade lite med boll innan mor min kom och tuttade på mig, vilket innebar att jag var tvungen att gå från träningen. Så körde till stallet och red Chameu, gick riktigt bra men vill att Petter ska bli frisk snart! Älskar den gullegrisen.

Får se vad som händer imorgon, jag måste städa rummet! Men när det är så här fint väder har man ju ingen lust att städa, finns det något tråkigare och meningslösare än att städa? Jag har bättre för mig men om jag bara städar upp kan jag försöka hålla det bra? Men så lägger man något på golvet för det ska man ha sen, så glömmer man att ta upp det?! Men jag orkar inte bry mig!

Imorgon är det bara en vecka kvar!!!

Solen gör mig lycklig!

Tog en cykelrunda ner till stallet idag och kelade lite med Petter som är sjuk, eller han är skadad. Sen upp en bit i skogen och hem igen, hur skönt som helst! Tittade vem som ertsätter min älskling ikväll, så såg att jag hinner att spela lite fotboll ikväll. Roligt, roligt, roligt! Ska ner rätt så snart och lire lite boll med Jelena. Ridning ikväll! Adjö så länge

Trogna läsare

Tittar statistiken varje dag och den går rätt så jämt, ibland är de lite flera men jag har minst ett visst antal varje dag. Undrar dock vilka alla är som läser. Jag får inte ihop tillräckligt med människor för statistkens sifra.

Idag vaknade jag av solljus, är det inte underbart? Det är vår, vår, vår! Men igår på matchen så var det SNÖ! Det känns som det var ett tag jag såg all snö men där hade dem snö! Låt all snö vara borta nu till november! Inge mer snö! Bara sol, sol, sol, sol, sol, sol, sol och liter mera sol!!

Idag ska jag övningsköra lite, mamma är ledig och jag är ledig så vi drar ut. Ska till eko, måste köpa lite hårfärg efter som jag är skit fläckig! Och ett litet kollegeblock som man kan sitta och rita och trixa i på tåget, lätt att ha med!!

Tessi, imorgon är det bara en vecka kvar!

Ont att spela fotboll

Tusan vad det gör ont! Alla bara sparkar och kliver på en och så gör man en vurpa som får Tessi att garva inombords! Jag snurade ett helt varv och det måste sett vackert ut!! Så får man skrapsår med lite grus i som svider som bara den. Det gör ont men det är så jääääävla roligt! Ókej, på varje match tänker jag att det är min sista för att de går så dåligt men så sjuuuukt roligt så jag får kämpa lite hårdare bara. Nu vill jag verkligen ge allt!! Så taggad!!! Snart är det bara en vecka kvar Tessi!!

Vid din sida

Efter ett bad som fick mig att återhämta mig lite så somnade jag till Robinson, såg ju såklart på wild kids! Det var final och jag grät så mycket med dem stackars barnen mest för att björnarna vann. Mohahaha! Men vaknade sedan i soffa och då var vid din sida på, som jag sett förut men aldrig sett klart. Så böt rum och jag brukar ju alltid somna till filmer men den här var så jävla sorlig, att jag såg klart hela! Jag försökte sova men jag låg ju bara och grät för den var så sorlig, så tog den slut, satte på vänner och ett skit sorligt avsnitt så började böla till det också!!

Men kom upp imorse, stod vid insläppet första klassen! Man har så mycket ansvar på sig då, som att se till att alla som ska vara på banan är på banan! Och så är det någon som inte kommit så blir allt fel så det var en befrielse att få utsläppet till nästa klass!!

Ska byta om till matchkläder snart och cykla till Tessi och sedan åka på match mot Ösmo! Woho!

(Bilden är på världens finaste Petter, jag älskar den pollen så mycket! Jag sa till mig själv efter Biancas bortgång att jag aldrig skulle förälska mig i en häst igen men så kom älskade Sune och jag sa samma sak! Men Petter går bara inte att inte älska! Vill bara att mitt lille hjärte gull ska bli frisk igen)

Tillåt mig sova!

Åh herre Gud! Gick upp vid åtta och cyklade till stallet och jag har inprincip stått upp sedan dess, fick sitta lite under ärevarven men annars har jag stått upp  hela dagen. Så nu sitter jag och tittar på lyxfälla, det är lite sorligt faktiskt! Ett barn kostar 4600 kronor i månaden! Och en miljon från 0-18 år! Fattar ni hur mycket vi är värda?! Våra föräldrar vore en miljon rikare utan barn! Så om jag vill ha sju barn så tjänar jag sju miljoner på att inte skaffa några ungar! Jag är så sjukt trött efter dagen, i både kropp och allt! Ska sova riktigt tidigt idag, upp lika tidigt imorgon och hjälpa till på hopptävlingarna och sedan fotbollsmatch. Jag kommer dö! Så det blir ett litet blogg inlägg idag bara för jag är så sjukt trött. Vi synes efter matchen imorgon, god natt gott folk!

10 dagar kvar Tessi :D

Puh, puh, puh!

Har varit i stallet sedan sju och byggt bana och förberett inför helgens tävlingar. Ska snart sova så att jag orkar upp imorgon vid halv åtta och åka till stallet. Men är inte alls trött!! Fick i alla fall gratis mat, yes! Och imorgon är det gratis dag hela dagen för jager! God natter och sov gotter

Fotboll is the shit!

Väntar på att åka till stallet så började titta igenom lite gamla blogginlägg!

Några urdrag:

Jag vill börja på fotboll igen!!!!

Jag, mamma, Kim, Pontus och Rickard sitter och tittar på fotbollen
Mammia "Jag förstår inte riktigt......"
Pontus "Du ser den där bollen där?"
Mamma "Jaa?"
Rickard "Ja den ska in i de det där fyrkantiga hålet"
Kim "Men det vet vi ju alla från dagis att en rund sak kommer inte in i ett fyrkantigt hål"



Får väl ta en kopp kaffe men vänta nu! Jag dricker ju inte kaffe!

Har varit hos Tessi idag och hon har bestämt sig för att jag ska börja i hennes fotbollslag! Åh vad roligt men jag vet inte om jag vågar, skulle vara grymt roligt om jag törs! Kom igen, du brukar ju våga testa nya saker och fotboll är  inte ens nytt ju! (25 juni)

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Ok vännen jag kommer upp lite senare

Kom typ precis hem från min första fotbollsträning på sex år och det var så otroligt roligt och jag tänker absolut fortsätta!


Jag lever livet!

Fick sommarjobb idag, tjohoo! Inte på den arbetsintervju jag var på, för den sög riktgit ordentligt! Det var en gruppintervju och jag fick svara på alla frågor först, så alla andra utveckla ju svaren ännu mera! Men direkt efteråt ringde jag upp den förra arbetsintervjun jag var på för dem hade ringt mig och där fick jag jobb! De hade ringt min praktikplats och då hade jag fått bra omdöme och May hälsade en stor kram till mig. Så nu har jag sommarjobb och det verkade faktiskt jätte bra, även fast det är lite längre än dit jag var idag. Men det kändes mycket bättre där borta och jag är ju van med långa resor! Så då har man sommaren bestämt, även om det kanske inte blir så mycket semester. Men nu vill jag tjäna pengar!!

Och våren är här! Så underbart, man kan knappt ha på sig jacka för det blir för varmt. Känns skönt inför helgen då man ska vara ute hela dagen, eller jag bad om att vara i ridhuset men det är ju lika varmt/kallt där som ute bara att det inte blåser! Och match på söndag, det ska bli väldigt roligt men jag hatar mina grusskor! De gör så ont! Men nu känns det som om jag bedrar dem om jag köper nya, plus att jag inte har råd! Så får dras med dem, vänjer mig väl snart! Det är ju mest träningar i grus och sedan är ju de flesta matcher på gräs!

Och snart är det lov! Dock känns det som jag haft lov i en vecka redan. Men då måste jag plugga etik, religion och idrott! Så är det fest på fredagen och påskmiddag på lördagen.

Och efter lovet börjar den där roliga grejen som jag ser fram emot så mycket :D

God morgon hela världen, vilken underbar dag!

Vaknade vid nio och började pilla på örsnibben när jag inte kände örhänget på framsidan. Det var ju kvar för på baksidan var allt som de skulle. Så slängde mig upp till spegel. Och där syndes iget örhänge, så fick lite panik där men det var bara trycka fram det igen.

Ska snart upp och sedan vidare på arbetsintervju.

Drömde sådan sjuk dröm idag, helt sjuk! Var i skolan med fotbollslaget men det såg absolut inte ut som min skola. Men sen skulle jag Tess och Jelena hem med tåget. Helt mongo dröm! För jag gick av i centralen och tröck på några knappar som skulle göra att tåget gick snabbare men då missade jag tåget. Och Tessi hade min väska med nycklar, mobil och busskort. Så kom Angelica och så skulle vi långt fram på tåget mot Huddinge men det missade vi, så kom Josse istället och så fick jag smsa Tessi men hon hade en sjuk mobil! Men Tessi svarade inte, så åkte typ hem till Tessi och gick bara in men då var det typ dag och Tessi skulle till jobbet men blev för sen och ringde och sa att hon var sjuk! Det var nog den konstigaste dröm jag drömt på länge! Helt sjuk!

Idag måste jag verkligen städa!! Kunde gått ut ikväll och dansat som bara den men ska bygga bana och gå upp sju hela helgen! Men på söndag är det match! Jiha!!! Och efter lovet börjar roligheter! Det ska bli så kul!! Jag är så taggad!!

Jag är så lycklig

Vad jag älskar mitt liv just nu, det enda som gör det lite tråkigare och lite jobbigare är skolan! Jag är så otaggad men får väl försöka sista månaderna. Kämpa Jennifer! Så måste lägga ned lite mer tid på skolan nu rå.

Tessi gjorde mitt liv lite bättre idag, ser verkligen fram emot detta. Får se när det blir offentligt men jag tycker det är så galet roligt!! Min mamma kom nyss in och jag bara skrev, så det finns ingen tanke bakom det jag skrev! Men efter lovet gäller det, åh jag tycker det ska bli så roligt!!

Hallå, hallå! Hallå?

Åkte till mammas jobb idager och lekte lite innan jag övningskörde hem till Tessi där min cykel väntade! Jag låste upp min cykel och gick sedan in för att prata lite med Tessi och blev kvar här!! Hon pluggar och jag underhåller henne med min vackra närvaro. Hon skulle prova att manipulera mig förut men det funkade inte, hahaha! Sopa!

Men Tessi gjorde värsta glädjesaken för mig idag, wihoo! Fan vad det ska bli roligt! Efter lovet så. Ser fram emot det! Riktigt ordentligt, wihooo! Så då kommer jag träffa Tessi fem-sex gånger i veckan!

Måste cykla hem den där jävla cykeln sen altlså och jag är inte klädd för det men man får ju offra sig för laget!

I decided long ago never to walk in anyone's shadow

Nu har jag kollat runt och via att jag sökte på arobicsledare hittade jag vidare och vidare och till slut till något jag vill!
Så detta är vad jag vill:
Jobba i sommar, jobba lite samtidigt som jag går på folkhögskolan och pluggar till idrottsledare och pluggar minst engelska B i ett eller två år. Jobba minst ett år! Och Tessi får gärna komma med positiva besked idag! Och sedan plugga till en viss sak eller idrottslärare. och sedan får vi se vart det leder!

Ska leta lite jobb men även söka till högskolan, har två olika linjer som jag vill, fall allt detta ovan skulle gå i skiten!

Men nu ska jag snart övningsköra lite så måst äta och dra! Puss


Beslutångest

Värmen har kommit hit igen, skolan slutar och jag med den! Hösten närmar sig med skrämmande steg och jag som inte stakat nån väg! Jag vet inte vad jag ska göra nu när plugget äntligen är slut! En klump i halsen av allvar den går inte att spotta ut! Så ska man göra som alla andra man ska in i cirkeln och vandra!

Kollar linje efter linje, högskola efter högskola, jobb efter jobb! Och jag vet inte hur jag ska göra, inte en aning! Jag vet ju exakt hur jag vill göra men man måst som sagt vara realistisk! Så hjälp mig kära vänner! Varför stensatsade jag på matte B och inte engelska B! Får man börja om gymnasiet eller?

14 dagar på er!

Stockholm, bring it on! Umeå, keep up the good work!

14 dagar kvar tills högskolevalet ska vara inne. Och ska jag följa mina drömmar eller strömmen? Den lätta eller svåra vägen? Det är en lång, svår och osäker väg till mina drömmar. Och en svår och lång men säkrare väg till det jag velat i tre år. Tills allt ändrades i år!! Så vet inte riktigt hur jag ska göra?! Jag vill göra det omöjliga men det känns omöjligt!

Så Stockholm ni har 14 dagar på er att övertala mig att följa mina drömmar och där med stanna i Stockholm. Annars så skickas ansökan in med Umeå universitet överst på listan den 15 april och där med flyttar jag till Norrland om jag kommer in efter sommaren och där med ger upp en del drömmar. Men man måste ju ofra saker här i världen och det känns som om mina drömmar är lite för stora. Därför får jag satsa på att liv i ambulansen och tre år i snöiga och underbara Norrland. Men om ni vill ha mig kvar så erbjud mig något bättre eller övertala mig!


Träna, träna lite mera, träna varje dag

Ja, rubriken ska sjungas i en viss melodi "Städa, städa, varje fredag" från Pippi. Men skit samma. Ska äta lite middag och sedan cykla till träninge, vad sägs som att njuta av cykligen, alltså åka i tid istället för att plågas genom att cykla snabbare än vad man orkar för att komma fram i tid! Så ska väl cykla vid halv så har jag en halvtimme på mig, och då ska jag ned och hämta cykeln också! Men den är livsfarlig, bromsarna funkar fan inte!

Men det är ju sjukt fint väder ute! Wihooo! Solen skiner, det blåser inte och det är knappt några moln, man skulle kunna tro att det är sommar ute! Säg att våren är här för att stanna!


The fucking godaste frukosten ever, jag måste säga att den slår tusen mackor med oboy! Men sen äter jag ju inte detta till frukost precis, utan mer lunch! För antingen går jag upp så sent att det blir lunch eller så går jag upp så tidigt att jag inte orkar äta frukost!! Men då tackar men Tessi som visat mig vägen till den godaste yoghurten med musli ever! Skit smidig med sked och allt! Så har man världens bästa mamma som köper dessa till en också!

Imorgon måste jag plugga fram till klockan fem! Och sedan är det body attack, attaack! Åh, det är så jävla bäst roligt! De var två 89:or i metro imorse som spelade i AIK och Hammarbys allsvenskalag och höll på att komma med i landslaget, jag är inte allas avundsjuk! Tänk om jag också kunna få vara bra. Detta ska jag lära mina barn, skaffa er en talang och håll fast vi den, kämpa och tjäna pengar på den! För et suger att plugga!

Tråk!

Ska snart sätta igång med en uppgift från idrotten, ska bara förbereda mig mentalt först!

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Jennifer

Smeknamn: Jaffa

Beroende av: Läppsyl

Vem behöver du mest just nu: The best people in the world, vilket jag har!

Vad tror folk om dig? Ingen aning

Vad får du oftast komplimanger för? Får aldrig komplimanger

Hur imponerar man på dig? Hundtricket

Brukar du skratta för dig själv? Japp

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jo.. Men om jag ska hinna det så måste jag plugga fett mycket innan..
Förlåt :( <3

Var bor du? Västerhanige

Trivs du där: Ja

Sprit, cider, vin eller öl: Cider

Brukar du bli för full: Nej

Är du allergisk i mot något: Nopp

Nästa mål i ditt liv: Bli fotbollslegend, mohaha

Antal timmar sömn inatt: 4-5

Sov du ensam: Ja

När mår du bra: Oftast!

Hur känner du dig nu: Trött

Vanligaste färg på dina kläder: vit tror ja

Vad tycker du om fötter: Inget speciellt

Vad saknar du: Sommaren

Hade du en bra kväll igår: Absolut

Favorit dryck på morgonen: Juice eller oboy

Rakar du benen: Ja

Är du blyg? Ja och nej

Sysslar du med någon idrott: Ridning och fotboll

Vill du hellre ha mail än brev: Egentligen inte

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja

Är du nöjd med ditt liv: Ja, en hund och en talang man kan tjäna pengar på vore inte fel!

Är du bortskämd: Nej

Vad gör du i morgon: Pluggar och gymmar

Vad längtar du till?
Fotbollen ikväll, bodyattacken imorgon, gymmet på fredag, matchen på sönag osv.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har de bästa vännerna

Vad använder du för shampoo? Wella

En speciell dag du minns:Massa dagar!

Hur gammal är du: 19

Tycker du om någon just nu: Många! Vänner och familj!

Om fem månader: Börjar allvaret

Du samlar på: Inget

När grät du senast: Kommer inte ihåg

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa mig in i landslaget

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej

Vill du gifta dig:
Spelar ingen roll

Vill du ha barn: bara döttrar

Solar du ofta: Var ett tag sedan sist

Är du bra på att laga mat: Nej

Är du flygrädd: I starten och slutet

Hur vig är du: Inte alls

Är du musikalisk? Nej

Vad dricker du helst när du är törstig: VATTEN

Vilken är din favoritglass: Visby glassbar rockar

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: nej

Vad äter du helst när du ser på film: Fruktsallad

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Lite båda

Vilken ögonfärg har du: blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Ibland

Röker du: Nej!

Senaste låt du hörde: When we believe med Carola

God morgon

Shit vad jag är trött! Sitter här i shorts och tjocktröja, har idrott idager men typ sjukvård! Hm? Jag som var taggad att bli svettig och anfåd men får väl kompensera det ikväll. Vet verkligen inte vad jag ska skriva, mina händer satt still i minst tre minuter nyss! Jag är så trött, har inte gått upp tidigt sedan i fredags och somnat skit sent sedan i fredags också. Igår var det innan étt i alla fall, det har de inte varit sen i fredags, då har det varit åt mer tre hållet!
 
Se you in heaven

RSS 2.0