Kära läsare

Jag ser att en del fortfarande hänger kvar här ser jag men ni kanske har märkt att jag inte bloggar så mycket! Jag bloggar lika mycket som för, bara att jag bytt bloggadress! Så vill ni fortsätta läsa min blogg, hör av er på msn, facebook, eller hur ni nu vill :)

Vilket kap!

Fick hem min nya mobil idag, ja den är ju större än den föra men väger mycket mindre. Köpte den mest för att kunna skicka gratis sms så passade på att köpa en kameramobil! Det coolaste är ju ändå pennan man fick med, trodde den skulle vara skitliten men poff så blev den lång! Haha, den tyckte jag var cool!! Nu ska jag leka vidare med mobilen och sedan äta lite för ikväll är det DERBY!!

Jag vet att det är kärlek..

..som brinner i mitt hjärta!

Jag har inte gjort något roligt alls idag, bara städat och pluggat! Tog en paus för att gå ned till centrum och hämta min cykel som jag glömde där i onsdags och otroligt nog så stod den kvar, hel!

Jag har haft en sjukt rolig och händelserik vecka, hoppas nästa vecka blir lika bra!


Ska fånga sommaren

Vart lite brått där när klockan visade mer än vad jag trodde, så drog iväg till Oscar som stod och gjorde fotbollsmål. Så jag erkänner Filip, det var Oscar som tog tid. Så tittade lite på Robinson med Carina, Molly och Ullrika, såg ungefär tävlingen och vem som vann denne sen var Oscar klar. Då drog vi och hämtade Filip sedan vin på konsum och vidare till Jelena, Oscar skulle dra in oss på värsta smarta vägen men där stod det ett stort stenblock med en varningstriangel på.

Hos Jelena bada vi och det var riktigt varmt i hennes pool nu! Sen såg vi världens bästa film mamma miiiiia! Åh, det går verkligen inte att tröttna på den filmen, jag älskar den! Har jäkligt ont i armen efter kvällen då jag ramlade på Jelenas stentrappa, nej vänta nu, jag ramlade inte, Filip drog ned mig på den! Körde hem Filip vid ett och då var det roliga människor vid vägkanten, haha! Sånt man ser på youtube där man ställer sig på varsin sida vägen och låsas dra i ett rep men inte gick jag på det inte! För en halvtimme sen körde jag hem Oscar och hans brorsa/brosor hade gjort klart målet och det var riktigt nice, inte alls som jag trodde! Skulle jag varit iblandad skulle det bli två skor som fick repesentera mål, haha!

Nu har det blivit sent fyra dagar i rad men jag har haft otroligt roligt i alla fall! I onsdags var det ju fotbollsmatch med bad i poolen och mys i bubbelbadet, en torsdag på boda borg och film, fredagen var hemma hos Oscar med giautar hero och lite allt möjligt, och idag hemma hos Jelena! Jag älskar detta, jag älskar de här människorna, årskull 92 rockar stenhårt säger jag bara! På tisdag är det en vecka kvar till studenten!

Sommaren 2009 närmar sig med skrämmande steg men även om det mesta regnar bort och även fast den alltid är för kort så ska jag göra den till min!

Carola Camp

I natt drömde jag att jag hade sökt in till Carola camp och kommit med, vilket jävla skämt! Det värsta var att jag inte skickat in något där jag sjöng, så jag skulle in på någon auditon innan allt började! Usch, jag skulle in och sjunga för enbart Carola. Men det började med en dag där och den andra dagen var det dags och detta var i Västerås, jag gjorde allt för att komma därifrån. Så sov vi över där, det vara massa människor så hade jag glömt min mobil ute i vardagsrummet. Och den var borta på dagen men sen återfan jag den och då hade någon skickat en massa sms till helt fel människor! Men det värsta var att de hade tagit bort en massa sms som jag verkligen sparar djupt i min mobil. Jävla snubbar alltså, så det första jag gjorde när jag vaknade var att se att dem var kvar, haha! Världen hade gått under!

Det är bara lördag ?

Det känns som om det är söndag idag men det kan ju bero på att vi har långledigt, woho! Igår hämtade jag körkortet, känns bra att slippa åka runt med en jäkla lapp och legitimation, om tio år får jag byta ut den hemska bilden!

Igår var det Tungelsta city som gällde och jag ska erkänna en gång för alla, jag suger på guitar hero! Jag tror inte jag klarade en enda låt på trummor faktiskt, jag klarade en hel låt på gitarr men då hade jag på beginner, de enda jag var tvungen att göra var alltså att trycka ned den där "strängen", inga färger och sånt jobbigt! Så det var jag och Sigge som körde på den nivån, känns bra eftersom han är sex (?). Jag var lite bättre på sången, yes! Oscar failade sjukt tidigt på en låt så jag fick ta över och klarade mig igenom hela men resten sög jag på! Spelade lite fotboll innan detta men det blev regn, sjukt mycket regn, not men det regnade lite. Innebandy med kortaste klubban, sen var det basket som jag trodde jag sög på men jag ägde ju Filip på det, dock så vann Oscar! Sen körde vi match och det var jag och Molly mot resten. Så åt vi bullar som Carina så snällt ställde fram och jag svullade i mig allt ingen orkade, haha, det är så jäkla gott! Sigges kommentarer där vi bordet alltså, haha, skön unge!

Får se vart färden går idag, hade skoj i torsdags, hade skoj igår och jag vill ha skoj idag!

Trista saker

Oj oj oj vad man sov länge idag då! Kanske för att man kom hem tre och inte gick och la sig förns halv fem. Men trots att jag vaknade för en timme sedan så har jag gjort lite vettiga saker, jag har betalt en massa räkningar som är sjukt trist på alla sätt och vis, det finns ingent roligt med det! För det första tar det ju tid och allt sånt men sen blir man ju av med pengar också och det är inte särskilt roligt!

Har lite träningsvärk i armarna alltså, undrade vad jag hade gjort med dem men vi klättrade ju rätt så mycket igår. Det var ganska många banor där man inte fick nudda golv. Grönt är okej, rött är förbjudet, vad gör då Filip, jo han ska öppna ett fönster och då pipper den röda lampan till. för handtaget var rött. åh vilket stolpskott, haha! Men det vara bara börja om från början! Skönaste var ju "prata svenska så jag förstår vad du säger" Oscar sa det till en liten kille med dialekt, haha.

Dags för frukost!

Boda skoj

Upp tidigt imorse och rensa tvätt och plocka ur diskmaskin sedan var det iväg till Jelena som inte var färdig att åka. Så jag drog vidare till Oscar som var lite klarare och sedan vidare till Filip och vi tre hämtade Jelena och sedan började bilresan mot Oxelösund. Oscar hade sin gps och så hade vi eniropapper men det var typ samma väg hela tiden tills man kom in till Oxelösund men där var det skyltat till Boda Borg!

Vi sööög i början, det tog hur lång tid som helst innan vi lyckades få en stämpel! Men vi åkte där ifrån med 14 stycken av 20, så man får väl vara nöjd fast vårt mål var tröjan som man får när man klarat alla. Får åka dit snart igen så vi kan banorna. Det var riktigt roligt och även jävligt svettigt! Klastrofobibanan, fy fan vad det var varmt! Hade en rolig dag på boda borg idag i alla fall! Avslutade med att mina medpassagerar säger sväng höger och Jaffa svänger vänster... Hm..? Ja, så  fick ta en vända tillbaks men sedan hittade vi till Dooonken och efter en stund så kom vi hem. Svängde förbi Oscar en sväng, snacka om pigga ungar, klockan var väl typ tolv och Sigge sprang runt och lirade boll. Sen var det hem till Jelena så tog vi ett dopp i hennes pool.

Så kollade vi på film, vilken film? Jag vet inte! Vad handlade filmen om? Jag vet inte! Vad hände i filmen? Jag vet inte! Var filmen bra? Jag vet inte! Nej, där vet jag inte om jag var vaken hela tiden. Vi låg ju så himla skönt och så somnade Jelena, då blir man ju sugen. Så låg väl och halvsova hela filmen igenom men måste varit ganska aktivt vaken för vi ändrade hur vi låg typ hela tiden! Det töntiga var ju att när vi skulle ändra ställning så var jag jätte nogrann med att jag skulle se datan men blundade lika snabbt igen.

Imorgon är det tråkiga saker till och början med, inget som är värt att nämna här! Men på kvällen hoppas jag verkligen att det blir något av din ledigadagerskoj och det ska det bli!

Måste bara berätta två tragiska händelser idag! Först, skulle jag äta min vanliga yoghurt utanför Boda borg och ska slicka av folien som och jag SKÄR mig! Hur lyckas man skära sig i tungan? Så har jätte ont i min tunga just nu! Och sen då när vi låg och tittade på film så slog Filip mig så jag har skit ont i överläppen, liksom i mitten! Haha, så mitt munparti mår inte särskilt bra just nu!

Vilken bra början på dagen!

Gårdagen (onsdag) var inte kul men lite kul var den också! Åkte till skolan, gjorde ingenting? Pratade med min lärare om min hjärnbrist (haha, skitskoj). Åt lunch i Gustavsberg och sedan var vi på studiebesök hos SOS-alarm. Gick runt och fönstershoppade lite, lämnade tillbaks ett par jeans och köpte smink för jeansfan fanns inte i min storlek! Sen inne på din sko hände tråkigheter! Hur fan är en människa funtad? Sen finns det ju gulliga människor också som han i papperskorgen. Sen spillde jag yoghurt över min väska, fan! Ingen big deal men det var irreterande. Men då fanns det en jätte snäll tant på tåget som gav mig papper som jag kunde torka bort det värsta med! Så det var inte så skoj, sen vart det lite mer oskoj.

Skyndade mig till Tessi så åkte vi ned till Tungelsta och mötte upp alla, fotbollsmatchen slutade 2-1, inte kul! Bilresan hem var dock ganska rolig! Fikade hemma hos Tessi innan vi tog mopparna till Jelena och badade först henens pool och sedan bubbelbadkar, det var skönt! Så åt vi fruktsallad och löste suduki, och vi är fan inte smarta, tre pers på ett LÄTT och det tog typ tio minuter? Haha! Nu körde gulliga Jelena hem mig och det är väl dags att gå upp snart och hämtade allt roligt folk runt om i Tungelsta. se upp på vägen!


Lång lediiigt snart

God morgon! Det är ruskigt kallt i mitt rum idag och det är inte skönt för då ligger man kvar mycket längre än normalt. Jag är i alla fall uppe i god tid idag, ska byta om, inte sminka mig efter som jag inte ha något smink sen ska jag packa väskan. Först har vi etik med Ulla-Lena sedan ska vi på besök till SOS-alarm. Sen måste jag gå på stan och inför skaffa mig lite härligheter och byta ut lite saker som jag tidigare köpt utan att pröva.

Ikväll är det fotbollsmatch och jag tror det kommer bli en jämn match men vi är så jävla bra nu alltså. Vi får väl inte bryta vårat vinstmönster nu, har vunnit de tre senaste matcherna så nu ligger vi på delad andra plats men egentligen fyra pågrund av målskillnaden men vi ligger allihopa på samma poäng. Vi gav Norsborg deras första förlust!

Imorgon ska jag, Jelena, Filip och Oscar iväg på roligheter så det ska bli skooj! Om ingen jäkel bangar men det får ni inte :D

Fullt upp

Hade en rolig dag på kustbevakarna idag, där vi fick köra båtar och kolla runt, vet inte om jag blev så mycket smartare men det var roligt! Körden en liten gul jäkel som gick ganska fort, den var skoj! Sen var det skoj att guppa i stolen med Marielle. Det var skoj!

Färdtjänst svängde men inte fan svängde vägen! Ja, på vägen hem blev det stopp i en bilolycka med två pers inblandade. Och eftersom jag åkte med en brandman så stannade vi till och han hjälpte ut personerna i bilen. Sen var det inte raka vägen hem inte, skulle till vårdcentralen och lämna rullstolen och köra runt alla jobbiga ungar i baksätet till sina jävla hem. Åh, jag tycker verkligen dem där två är jobbiga! Det vart galet tyst och skönt när dem inte fanns i bilen längre och vad skönt det kommer bli när dem inte finns i mitt liv längre, 2 juni ska de bara raderas ur mitt liv!

Nu har jag haft en msn-kris som börjar lägga sig! Hela datan blinkade typ oranget men nu har det lugnat ner sig och jag kan andas igen!

Så det här inlägget har tagit hundra år att skriva!

Kom i alla fall en halvtimme sent till träningen men det var skoj att komma dit en snabbis iallafall. Vidare hem och så till stallet..

Imorgon är det skola, SOS och sedan fotbollsmatch mot min föredetta förening!

Kastas jag upp och ner, sida till sida!

Det var som sagt en extreamt rolig dag på Bosön idag! Efter att ha lirat fram lite planer inför långhelgen så drog jag till Tungelsta och jag har fixat mammas bilradoigrejs. Så nu kan man lyssna på mp3 i den! Haha, kopplade in mobilen så ringer Linda och när jag då svara så låter hon i hela bilen, haha, det var skoj!

Sprang 3 kilometer och jag vet inte vad det var med mig idag? Men jag sprang faktiskt väldigt bra. Jag älskar den där rundan, och jag som brukar säga att jag springer så bra för att jag springer med någon! Ne idag sprang jag inte med någon alls men ändå sprang jag först. Åh, jag är så stolt över mig själv att jag sprang så snabbt som jag gjorde, jävligt skönt!

Sen var det bara iväg till ridningen och det gick också jätte bra!!

Imorgon är det sjöräddning med klassen och sedan fotbollsträning, ridning och sova! Onsdag är det skola med lite religion (?) och ett besök hos SOS! På kvällen är det sedan FOTBOLLSMATCH! Efter i söndags ville jag faktiskt inte sluta på fotboll, så får hoppas det sitter i! Torsdag blir jävligt roligt om alla fortfarande är på! Mr Pink, 1050 kr, ettusenfemtio kronor! På fredag hoppas jag också att det blir kul! sen blir det väl två dagar plugg!! Sista nu!!

Jag börjar gilla den!!


LEDIG


Lyckokick

Jag snoozade och snoozade  imorse tills klockan var fem i sju, då gick jag upp! Tog cykeln och trodde jag missade tåget, skoj, för bussarna ut till Bosön går bara en gång i timmen. Men det var snabbtåget som jag missade, så kom alldeles lagom till Bosön! Började med en timmes information innan halva gruppen (min grupp) gick på rundtur genom skolan. Tills i höst kommer det ligga en konstgräsplan och en naturgräsplan precis bredvid multihallen där det är en jätte stor konstgräsplan inomhos. Där inne stod Djurgården och tränade, och där har Tungelsta spelat match, coolt!

Sen var det lunch och sedan började intervjuerna, pirrigt! Men det gick väldigt bra tycker jag och chansen är ganska stor att man kommer in, så hoppas verkligen på detta! 80% var killar och 20 % var tjejer, så chansen för att tjejerna kommer in ökar, jag tycker dock detta är fel. Jag tycker kraven ska vara lika för alla oavsett kön, en kvinnlig polis ska kunna göra exakt lika mycket som en manlig polis osv. Och det var 75 stycken antagna till idag och 50-60 kommer att komma in, och typ 15 stycken var inte där idag. Så jag blir riktigt besviken om jag inte kommer in för det verkade galet roligt. Tyvärr så kommer ju inte personerna som vi pratatade ha slutat. Åkte hem med en skön snubbe som gick där nu och en tjej som jag hoppas blir min kommande klasskamrat! Så detta hoppas jag verkligen på!!!

Ska börja byta om till fotbollskläderna och packa ner ridkläderna för att sedan ta bilen ner till plan, springa tre kilometer och sedan åka till stallet och hoppa. Imorgon är det sjöräddning men sen är det även fotboll med världens gulligaste brudar! Åh, jag vill bara slutade på Doctus nu!!!

Nu gäller det!

Det här är galet ju, vecka elva var det ambulanssjukvårdare jag skulle bli! Men det här ska bli mycket roligare, måste byta om nu och sen åka!!


Iiiiih...

Är jag nervös eller är jag nervös? Jag vill inte banga! Jag ska dit, jag bara ska dit!! Alla är ju där på samma villkor? Ingen känner ingen? Det lär ju vara någon som inte känner någon i alla fall? Är väl mest nervös inför att vara där i sju timmar? Men jag har ju inget att förlora på att åka dit?

Vilken rolig helg

Körkort i fredags, vilken jävla lycka!! Skönt att åka till Gotland också, hämta nya krafter inför sista veckorna i skolan. Fy fan för Doctus gymnasium, efter den 2 juni ska jag aldrig mer sätta min fot i den skolan och det ska bli sjukt skönt. Igår var jag med Thess, Emp och Jelena och vi rullade runt med bilen och sedan lirade vi lite fotboll innan vi åkte hem och tjockade oss framför tv:n och tittade på eurovision, och vi såg lagom mycket, röstningen! Den var ju spännande, grattis Norge men jag fattar inte varför dem vann så överdrivet mycket bara.

Efter en massa roliga små tjafs somnade vi till slut tre i min säng och en på golvet. Jelena gick upp lite tidigare än alla andra och la sig i soffan men sen vid elva så kom vi upp allihopa, åt frukost, flätade hår, böt om och drog till Tungelsta och lirade boll innan alla kom så var det match. Aah, jag trodde vi skulle råtorska för det var ett av topplagen!!

Så började dem med att göra ett mål i första halvlek och startade med ett till i andra halvlek. Så 0-2 stod det nu! Och nu är jag skit stolt, jag fick bollen, passade till Hanna som gjorde 2-1, Hanna gjorde även 2-2 och Elin satte 3-2! Så vi gick segrande ur den här matchen, fy fan vad roligt! Tre segrar på raken, det börjar gå uppför!

Så sjukt nervös inför imorgon :O

Pissenisse

Du kräver; ingen ska lägga sig i hur du väljer att leva ditt liv! Själv har du åsikter jämt om allt och lägger näsan i blöt konstant. För du tycks alltid veta bäst, Du har ett skvaller och gnäll-begär om hur puckade andra är. Om du la ner samma energi på vad du gör av ditt eget liv så hade världen sett bättre ut så ge dig för jag är inte du!

Det här är mitt liv, min tid
Jag kan ha rutig soffa och prickig gardin
Jag klär mig som jag vill,
Äter vad jag vill
Och röjer natten lång och festar till
Jag säger; Skit i vad jag gör, Pissenisse
Skit i vad jag har för mig

Minnen, haha!



Nu ska vi bli fetast i Stockholm, ha, det står nämligen två kladkakor i ugnen! Som tur är är dem ruskigt små och vi är åtta pers på dem. På måndag, på måndag! Nervös som fan inför Bosön men det är två dagar kvar innan dess, iiih! Snart kommer Thess och senare kommer Emp och Jel. Nu ska jag njuuuuta! Imorgon är det match mot Carolas gamla hemförort, kötta!

KÖRKORT!

Båtresan gick väldigt snabbt och det var 1210 pers på den, chockerande många. Sov hur skönt som helst den natten men upp tidigt och övningsköra. En kvart innan beräknad uppkörningstid gick jag till kontoret och där kom min uppkördningsledare eller vad dem kallar sig. Han var skön, skojade och hade sådan där skön Gotländska. Så tog vi oss ut på en liten runda, jag var som nervösast när vi kom tillbaka och han ba "jaha?" men jag klarade mig, fy fan vad skönt! Vilken jävla lättnad! Hade jag inte klarat de hade jag förmodligen fått göra om allt, teorin och halkkörningen och de hade varit som om putta ner mig från färjan! Så fyyyyyyyy fan vad skönt! Skönt att inte behöva sätta på den där dumma övningskörningsskylten. På vägen hem så klev mamma av en bit innan vårt hus och jag körde helt själv på en stor väg och jag bara satt och log hela vägen! Åh, det var verkligen en härlig stund på Gotland.

Upp tidigt för att ta färjan och nu är vi hemma! Ska stäääääääääääääda för snart kommer småttingarna hit, woho, dem älskar jag!!


Gotland

Då var jag färdigpackad? Och allt fick plats i min träningsbag, frågan är hur gott allt kommer att lukta och hur mycket grus det kommer vara i allt! Men kläder för dessa dagar är nerpackade, inga badkläder dock, har ju ingen att bada med. Smink och allt sånt skit är ner packat, kommer jag sminka mig? Nej! På Gotland går jag och ser ut som ett jävla träsch, så jääääävla skönt! När jag och Paulina var där sminkade vi oss inte på hela veckan förutom sista dagen, timmarna innan färjan! Haha, tillbaks till Stockholm och då kom sminket på! Jag älskar Gotland, det ska bli skönt att komma dit och hämta nya krafter!!

Laddar mobilen och handsfreen är med packad, så har jag tagit med mig Magdalena Graafs bok som jag aldrig läst förut?

Fotbollsträning

Cyklade till Thess och åt macka och obooooy, sen moppe hem till mig en snabbis och så hem till Thess en snabbis och sedan till Lida där vi började lira lite med tjejerna innan Carina och Loppan kom, så skulle vi göra en övning. Då stod det still i min tröga hjärna och Tessis också för den delan. Vi lirar alltid med tjejerna innan C och L kommer och då bara kör vi men nu stod det helt still. "Men hela hennes familj tittar, man vill ju inte göra bort sig då inte" by Björn Gustafsson! Men till slut kom jag på en övning så vi körde den.

Ska snart helt sjukt nog till Gotland, det är ju sjukt knäppt! Det känns inte men det ska jag i alla fall, så ska äta, PACKA och sedan åka! Jag har inte packat än, åh vad det inte känns bra! Men vad ska man ha med sig då? Lite kläder! Tandborste, inte hela världen om jag glömmer något..

Kan inte laga det som en gång gått sönder

Tell me who are you
To be calling me names
You're making yourself the fool
Ain't that a shame
Now you're pointing fingers
And the point is lost on me
Do you hate to see me happy
Does it fill you with jealousy
What'cha trying to prove
By putting me down
Sorry the joke's on you
Like tears of a clown

You can call me liar, cheater, loser
You can say I'm bitter, call me quitter
Takes one to know one



JF </3


Kom ihåg att om nån frågar hur du mår så är det bara en hälsningsfras

Hm... den meningen gör mig fundersam!! Riktigt jävla fundersam, haha! Jag och Johanna diskuterade det där igår och jag tror vi kom fram till att det är en hälsningsfras till de som inte står än nära. Men till ens alldra närmsta vänner är det en fråga man vill ha ett ärligt svar på. Förstår ni hur vi menar? Om man träffar någon randomkompis så kanske det bara är en fras medan om jag frågar mina älskade vänner så vill man ju veta hur denne verkligen mår? Så ju närmre man är desto mindre hälsningsfras blir det! Aha? Men tvärtom då? Om någon frågar mig, ska man säga jag mår bra eller ja det är lite mycket just nu med skolan och lalalala, öppna upp sig som fan? Men det är väl samma sak från andra hållet..?


FOTBOLL

Går jag ut i skogen och springer min runda på fyra kilometer så klarar jag inte det! Jag börjar gå efter typ 100 meter och går mer än vad jag springer men så springer man med fotbollslaget och det går hur bra som helst. Älskar den nya rundan vi springer, åh den är så sköööön och jag älskar att det är uppför och nerförsbackar och den rundan är verkligen sjukt skön enligt mig men skulle jag springa samma runda helt själv skulle det gå mycket sämre, det är knäppt! Det är ju inte precis så att bara för att jag har någon bredvid mig så orkar min kropp helt plötsligt mera men där emot blir man ju mer på puschad. Springen gick i alla fall jätte brawo idager, sprang med Carina och det är jobbigt som bara den för där framme går det ganska fort. Jag som hade tänkt ta det lugnt på träningen men det sket ju sig från start!

Sedan var det trekanten och Jelena gillar trekanter, haha! Det var den första övningen jag gjorde med Tungelsta. Nu har jag fått hjärnsläpp, för vad gjorde vi sen? Spelade vi match direkt? Det kanske vi gjorde, det var i alla fall skoj! Och så avslutade vi med en övning med avslut på mål, aaah att ha mig som första person i en ny övning är inte bra!

Jag måste seriöst fått något fel på min hjärna, jag borde koll upp det. Det har kommt på sistone tror jag! Jag är så jävla TRÖG! Jag fattar inte en enda uppgift i skolan, alla lärare får typ stå i tio minuter och förklara uppgiften sen går jag därifrån och fattar ännu mindre. Nu på fotbollen, helt trögupptagningsförmåga och bara lullade runt där! Och va fan, höger och vänster? Jag har väl alltid varit bra på detta men nu har dem flippat åt olika håll. Och det värsta är när man vänder på smeten, som på matchen i helgen! Du är högeryttermittfält, ja då sa jag fel sida men Linda rättade mig men sen när det var planhalvsbyte då blev ju allt upp och ned, vart skulle man stå nu? Ja, jag har fått någon trög funktion i min hjärna så nu ska den få vila!


M "Jag hatar att dansa!"
J "Ja därav den mulliga Carola-kroppen"

Hahaha, åh jag ser gravid ut nu för tiden! Men fuck off, mat är jävligt gott, speciellt den onyttiga!

Moget!

Jag hittade inte cykeln idag på väg hem men jag drabbades aldrig av panik! Gick runt där som ett fån och letade efter den, kollade på båda sidorna men fan ingen cykel! Så började gå hemåt då stod den i ett annat cykelställ! ALDRIG att jag ställde den där, det finns inte i min värld, så nån liten mogen jäkel har flyttat på den. Misstänkta? JA! En gång hade ju några lagt alla cyklar på en hög i centrum, aa det  var lite roligt för min cykel var ju inte där!!

Roligt en gång också när min, Maddes och Tessis cykel stod utanför mitt hus och nån hade höjt sadlarna! Inte tagit bort dem för att jävlas utan bara höjt dem!

Sitter och äter middag och tittar på vänner, ska plugga sekter snart!!

Bråk

Sitter på religionlektionen nu och jobbar om sekter? Åh, största drygungarna i den här klassen står och tjafsar om våra betyg och blablablablabla...! Jag fattar ingenting, heja Marre!! Haha, åh vad skön hon är! De där två piff och puff är jävligt jobbiga, världen går verkligen under!! Åh, Marielle är skön. Tråk, tråk, tråk! Jobbiga personer faktisk som tar hela tiden från religionen, jag jobbar ju på så bra! Neeeeeeeej! Jag behöver hjälp men vår lärare diskuterar med skriktrion! Men snälla BYT SKOLA om det inte duger! Åh, drygt, drygt, drygt! Jag är inte på humör idag, speciellt inte för det här! Den här dagen har inte varit någon bra!!! Deras största nöje måste nog vara att klaga på den här skolan. Åh, häll käften bara! Aaah...! De där tre sitter typ och diskuterar som fan med alla men tror inte många lyssnar! haha, Johanna är skön!

ÅH VAD KUL!!

Åh HERRE GUD!! Sverige är i final, la voix, ja jag vart lite chockad men även glad! Hade noll koll på att Eurovision var idag men nu sitter jag och tittar och Sverige är kvar i tävlingen! Det var ju skojsigt!!

Hey honey I'm so aware of what you're doing now I just don't care

Det var ingen rolig film i skolan idag, jag började gråta och jag hatar att vara i skolan och börja gråta till filmer! För när jag tittar på en film som är till för tårar så vill jag bara släppa ut dem, bara grååååta! Som jag gjorde till filmen jag och Jelena såg i söndags. På bio kan jag inte heller gråta ut fullt ut och inte heller med personer jag inte trivs med! Så börjar jag gråta när vi ser på film och verkligen störtböla, se det som något positivt!

Jag och Malin tog in på donken en stund innan vi åkte till stan och shoppade lite, sen åkte jag till Handen och köpte lite mera innan jag klev på bussen där min STALKER satt, åh jag älskar min stalker! Hon är världens bästa! Vi åt tunnbröd och pannkisar innan vi tog moppen till fotbollen där vi började lira lite innan och när Carina kom drog träningen igång och det är världens gulligaste lag!!

Tjockade oss lite hemma hos Thess dit även Dennis kom och kaxade, sen giiick jag hem och gjorde mat fort som fan innan det bar av till stallet!

Nu sitter jag och tittar på eurovision, får väl se hur det går för Sverige, jag blir RIKTIGT chockad om vi går vidare men jag vill såklart att vi ska vinna hela skiten!!


God morgon världen

Åh vad jag inte är pigg så det ska bli skoj att åka till skolan och titta på film, ska inte ta en plats i soffan då kommer jag ju somna på stört. Vaknade av ett sms av min älskade Tessi och då bidde det en bra start på dagen på en gång. Men jag är inte alls taggad för att gå till skolan men det är väl bäst att gå dit. Nu ska jag upp och sätta på mig träningskläderna? Eller ska jag ta vanliga NEJ! Träningskläder är sjuuuukt mycket skönare

KLANT!!

Jag packade ned ridbyxorna i väskan tillsammans med en fotboll när jag kommer ner i källarn lägger jag ut båda sakerna och tänker "jag får inte glömma ridbyxorna". Så lägger jag ned ridskorna, bollen, tar hjälmen och handskarna och cyklar ner till stallet. Borstade på Petter innan jag cyklade vidare till Tungelsta där Tess ringde och fråga om jag ville ha pannkakor så for över till henne och åt dessa. Sen cyklade jag vidare till gräsplan och kickade boll med Linda och ganska snart kom även Hanna och efter ännu en stund kom Tessi. Sen när alla andra kom så drog jag. Normalt? Nej, för jag är jävligt onormal och tack för det!

Så efter som jag glömde ridbyxorna var jag tvungen att åka hem en snabbis och ta på mig dessa. Ridningen gick ganska bra, avslutade med ett kanonhopp!

Ska typ se på film i skolan imorgon, sen ska jag shoppa en sak tror jag, sen är det fotbollsträning med mina favoritflickor och vidare till stallet! Om man skulle sova i tid idag kanske?

Flygräddning

Gick som sagt upp tidigt som fan imorse och tog ett tidigt tåg som fan för att ha kunnat ta åtminstone ett tåg senare för bussen var ju så seeeg! Hade flygräddning idag i alla fall, roligast var väl att åka stång och sådan där grej på sidan av trappen.

Ska cykla ner till stallet snart för att se vem jag ska rida och om denne går innan. För vid sex drar jag till gräsplan och lirar boll sen får vi se hur länge jag kan vara kvar på träningen. Går hästen så kan jag ju vara där desto längre, annars blir det väl lirandet innan och säga hej till alla och sedan gå. Ska bara pallra mig ned, är riktigt trött!


God morgon världen

Om en kvart går bussen till station och om snart en timme går bussen till Arlanda. Underbara SMOP 06 ska ha flygräddning och jag är inte speciellt taggad. Min hjärna har fått knäpp den tänker typ fotboll 24/7 nu för tiden. Skulle någon stå på en fotbollsplan just nu och vänta på mig skulle jag kasta mig upp men nu är det bara ett flygplan så jag ligger kvar men nu måste jag nog gå upp  :O

23:49

Dagen var skoj! Efter tusen sms så cyklade jag iväg till Jelena där jag hoppade på hennes moppe så drog vi till pizzerian, hämtade mat och drog till gräsplan. Där Filip, Hanna och Linda var så lirade vi lite boll. Träffade en från 01 laget också. Och efter att tag dissade Hanna oss men sen kom Oscar och efter ett längre tag var det jag, Jelena och Oscar kvar. Vi var riktigt aktiva där i slutet!

Nu har jag varit hemma hos Jelena och vi har ätit smootie och tittat på the boy in the striped pyjamas den handlar om en pojke som var son till en av Hitlers soldatar. Och jag grät och grät och grät! Slutet var lite plötsligt men extreamt oväntat, usch börjar typ gråta av att bara tänka på slutet! Just den här historien kanske inte är sann men allt som filmern grundas på har ju verkligen hänt och det är så sjukt. Men den här filmen var bra men jag gillade inte slutet, det var inget roligt! Men jag gillar slut som man inte kan räkna ut så se den filmen se den! Efter filmen satt jag och Jelena och pratade om allt möjligt  innan jag cyklade hem tio över elva och nu är jag hemma! Ska ta reda på liter mer om morgondagen och sedan ska jag sooova!

Jobbigt men skoj!

Det är jobbigt att raga människor alltså! För man sitter och sms:ar med tusen människor samtidit och ska hålla koll på vilka som säger ja och vilka som säger nej. Aa.. det var jobbigt! Men nu är vi några i alla fall! Raggar på som bara den men en del har ju för sega mobiler!! Nu är jag ombytt i alla fall, ska äta och sen drar jag till Rednexcity, wohooo! I love it over there

Paus i solen

Åkte till Handen med Jelena och tittade på kläder, hittade ett par jeans för tvåhundra spänn som jag vill ha! Men, dem fanns inte i min storlek,trist! Men dem vill jag ha, inget speciellt med dem men de var billiga och det jag var ute efter, dock hade jag tänkt köpa dem i leggins men jeans är fan mycket snyggare! Men bäst av allt är väl träningskläderna och dem sitter jag i just nu! I love it! Försöker ragga lite folk nu för att lira fotboll men det går dåligt! För några har så sjukt sega mobilen som vägrar ta emot sms!

Får se om det blir roligheter ikväll, jag hoppas sååååå!! Jag är taggad!


090510

Tog mig en sooovmorgon idager och jag brukar aldrig sova så här länge när jag tar sovmorgon, nio brukar bli sluttiden! Men nu sov jag ut! Och konstig nog är jag utvilad, haha, brukar aldrig vara det nör jag sover så här länge! Men nu är jag uppe, ska äta lite frulle, åka till Handen, övningsköra sen får vi se vad som händer! Ska upp tidigt som fan imorgon och man ska tydligen läsa något inför vårt besök på Arlanda. Nu ska jag leva!

När jag åker mopped....

Var ute och övningskörde lite med mor in, till Farsta och sedan till Tungelsta där det blev pizza för min del. Mor min drog hem! Satt där helt mobbad och åt min pizza helt själv men Jelena kom till mitt bord då och då sedan tog hon sig en egen pizza. Och efter en stund kom Oscar och vi åt en lite gottighet till doppat i coca-cola!

Hem till Vilma där det blev 7-7 i singstar, åh det var Oscars fel att vi torskade! Åh, jag bara drog upp boten anna som bara den så vi kom i kapp, så tar Oscar över micken och ja, men lika är ju bättre än förlust!!

Såg lite olika filmer men tror inte vi såg början på någon av dem? Den sista fattade jag ingenting av men den var tydligen bra. Jag lyckas alltid vara sist kvar, haha, Oscar körde hem mig på hans moppe och vilken tabbe att jag inte skaffat moppe och allt där till, det är ju hur kuuuul som helst.

Men nu är jag inte speciellt trött inte! Så vad händer imorgon? Va fan händer imorgon?? Åh, jag måste göra något! Måste hitta på något, måste ha något att göra!!!

Ingen värmer bänken som hon, Jaffa, jag sa Jaffa

TIDSOPTIMIST! Åh, jag stressade som fan till Åby, gick alldels för sent trots att jag hade sjukt mycket tid. Så blir det alltid man tar det lugnt. Den första matchen slutade 3-4 till Tyresö men tjejerna spelade på bra. Sen blev det fort som bara den till bilen och iväg till Alby. Den resan var skoj men vi kom typ samtidigt som alla andra i laget men vart tusan var nummer 16? Lirade med 13 idager och det funkade tydligen för jag gjorde mitt första mål i Tungelsta. Spelade från start men typ bara tio minuter i första och sen första tio i andra halvlek. Men han i göra mål på de tjugo minuterna så det var skoj!!

Sedan hade jag fyra roliga filurar på bänken som underhöll mig så vackert! Jag fick nya syskon och två nya bästa kompisar! Vi har bildat värsta gänget och nu ni, vi tre kommer äga Tungelsta! haha, det är jag, Molly och Cajsa! Vi blev riktigt tajta dära. Men dem gaddade ihop sig mot mig och hade vattenkrig! Så jag hade skoj på sidan av plan och väldigt skoj de minutrarna på plan.

Idag blir det skojsigheter i Heavyelectrictown/rednexcity/Tungelsta med alla gangsters! Ska byta om sen ska jag och mor min övningsköra och sedan ska vi till Vaskos och äta pizza! Sedan blir det åka mopped, det är skoj, skoj, skoj!

Oooh, nu börjar jag bli osäker på hösten!


Redo och jätte taggad!

Det bidde ett bad i alla fall, var alldeles för svart runt ögonen och det kliade alldels för mycket i håret för att kunna lira fotboll. Tror fan jag har fått lös eller något! Har aldrig haft det i hela mitt liv! Nu är jag i alla fall halvt match kläd, nya strumporna på, benskydden sitter där dem ska och jag har rätt storlek på shortsen. Har en timme i mellan matcherna och jag har ingen som helst aning om hur lång tid det kommer att ta från det ena stället till det andra så jag gör mig redo så att det bara är att ta på sig tröjan och eventuellt byta dojjor. Jag hoppas och ber till Gud att jag måste byta skor! Kollade upp nu och det står naturgräs, så hoppas på det!

Nu är det bara tidsfördriv som står på  listan så sitter och fixar musiken mellan mobilen, mp3 och datan. Vill att alla låtar ska finnas på datan och mobilen, nu finns en del på mobilen, en del på mp3:n och nu finns faktiskt alla på datan. Skulle visa Vanessa och Filip en skitrolig grej igår men hittade inte detta men istället hittade jag något jag inte visste fanns! En cd-skiva med hur många underbara låtar som helst med Carola! Jag visste inte ens om att jag hade den skivan! Så nu sitter jag och rålyssnar på denna!

Förstår Du att Du är all min styrka?

Goooooood morgon

Haha, vilken SJUK dröm, den var verkligen helt SJUK! Jag kan inte ens beskriva hur sjuk den var, för jag minns knappt hälften. Var tillbaks i Torpshammar en gång som tur va inte med klassen förutom en och det var fan otur att hon var där. Men nu lämnar vi drömmarna bakom oss och går tillbaks till verkligheten.

Om två timmar ska jag gå till busshållplatsen där C hämtar upp mig så vidare på fotbollsmatch med världens gulligaste fotbollslag. Efter den så är det vidare till nästa match! Det här ska bli skoj! Så innan dess ska jag typ duscha, äta en ordentlig frukost ta på fotbollskläder och sen är det väl time to gåå! Men vet faktiskt inte om jag orkar duscha för att sedan svättas igen. Så vi får se hur det blir med det, är ganska så trött! Men nu ska jag upp och hoppa!

Lev livet som Du vill leva det

Matchen gick ju inte speciellt bra och det enda målet som Sverige gjorde, MISSADE jag! Åh, att man lyckas vara borta just dem sekunderna som Sverige gör mål! Hur lyckas man? Så inget guld i år inte! Men alltså ett av målen var ju så jävla offside men domarn dömmer så det gills! Det är nog det värsta jag vet på fotbollsplan när folk börjar lägga sig i hur domarn dömmer.

Fick i alla fall ett jätte roligt mejl nu när jag för en gångs skull tittade till min mejl, ska på intervju till Bosön! Åh vad nervöst men samtidigt fy fan vad kul, okej, jag ser inte fram emot den dagen alls! Från åtta till fyra ska jag umgås med folk jag aldrig sätt förut och sedan svara på massa frågor? Åh, vad pinsamt! Och jag kommer svara fel och det kommer gå åt helvete! Men chansen att jag kommer in är ju större om jag åker dit än om jag struntar i det. Så det blir ett besök på Bosön snart, nervöst!! Får väl se om jag bangar i sista stund men ska göra allt för att åka dit!!

Nu ska jag göra annat! Två matcher imorgon som jag ser fram emot extreamt mycket!

Hockiiiiiiiiiiiiiiiiiiie



Wohoo, jag älskar att titta på hockey men har inte så jävla stor koll alltså! Men nu är det tydligen VM och Sverige är i Semifinal mot Canada? Och dem har tydligen inte torskat på länge men hoppas de torskar ikväll, mohahaha! Ska till Handen och titta med alla roliga små människor! Jag diggar Er! Ta med er jordgubbstårta!!

Musikbarn


Alex, Tim, Malin, Johanna, Frida, Ywonne, Sofia, jag, Sandra, Anton, Hampus
Simon, Mic, Daniel, Ullrika, Sara, Tim, Emma, Paulina
Christoffer, Joakim, Mattias, Gordan

Jag saknar den här klassen


Oooo...lala

I like you, wohoo!

Naw <3

Måste bara berätta en rolig sak som hände på träningen idager!!

En tjej "Vet du vem jag vill ha som mamma?"
Jag "Nej, vem då?"
Samma tjej "Dig"

Vad gulligt, åh det är den finaste komplimangen jag fått på länge. Haha, ja jag tog det som en komplimang!!

Imorgon är det två lektioner i skolan, sedan ska jag shoppa!!

Skitcykel

Har varit på träning med 01:ernoa och det  var skojsigt! Men på vägen hem så hoppar kedjan på cykeln, buhu! Och det vara inte bara det att den hoppade, nej! Den fastnade också så det gick inte att sätta tillbaks den, så har gått från Lida och hem med den där cykeln.

Kan någon hitta på något skoj imorgon? Får damp av att inte ha något inplanerat eller på gång!!

På lördag blir det i alla fall två matcher, åh vad roligt! Haha, dit längtar jag verkligen!!

Congratulations I have arrive

Har spenderat några timmar på Tungelsta gräsplan med Tess och Jelena och sedan laget. Sprang värsta sköna rundan, kände aldrig att jag vill ge upp! Det var sjukt skööööööööönt!


Haha, Hanna och Linda är så roliga! Åh vad roliga ni är! Snart är vi väl sönder skjutna!

Ska ta ett bad nu, plugga, sova, till skolan, träna 01:orna, plugga!!!

Kom på något skoj på fredag gott folk!!!


Vad för slags tröja ska jag ha på dig?

Modekris, gah, haha, jag hatar att ha på mig "fina" kläder på vardagar nu för tiden. Jag vill gå runt i mina träningskläder dygnet runt, gärna med uppsatt hår till! Så vad ska jag ta på mig idag?? Ska väl gå upp och försöka ta på mig något, ska åka en halvtimme för tidigt till skolan för att jag så gärna vill komma i tid, haha!

Fotbollsträning ikväll men det är tråkigheter innan dess men får väl göra det bästa av det! Men idag är jag pigg? Eller, jag hade glömt att dra ner den där rullgrejen så jag vaknar av både solen och fågeln. Men måste gå upp, fixa håret, klä på mig och sminka mig! Mor min har köpt frukost till mig för det var typ dubbelt så billigt där hon köpte dem. Eller ska man gå och äta riktig frukost kanske?

Jaja, nu ska jag vandra! God natt

God natt

Coolaste stad du har besökt: Rhodos (är en ö?)

Action eller Skräck? Skräckfilm

Ville bli när du var liten: Kommer inte ihåg, något med hästar kanske?

När fick du din första kyss: Runt 10-11 i skogen

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Blyg och tyst i mellanstadiet, V-h/Tungelstagang i högstadiet.

Vad är du beroende av? LÄPPSYL!

Dagens roligaste händelse: Fotbollsträning med flickorna

Dagens tråkigaste händelse: Min hand som det börjat (känsliga läsare sluta läsa) rinna ur.

Dagens humör: Varierat! Humörsvängningar gånger hundra!

Vilka tv-program följer du? Inte ett enda faktiskt.

Vad gillar du mest med dig själv? Haha, ibland tycker jag att jag är skön!

Vad gillar du minst? Beslutångest?

Vad är det roligaste du vet? Just nu, FOTBOLL!

Har du något motto? För varje arg minut så förlorar du sextio sekunder av glädje

Hemlig hobby? Har ingen hemlig

Något vi inte vet om dig? Det beror på vem som läser!

Vad ångrar du? JF!!

Vad önskar du? Mycket, mycket!

Vad klarar du inte dig utan? Mina vänner

Vad gör du helst en vardag? spelar fotboll

Vad gör du helst en lördagskväll? lirar fotboll

Vad har du mest av i din garderob? strumpor och underkläder tror jag.

Drömjobb? Något inom sporten!!


Tisdag

Blä, blä, blä! Skolan suger och imorgon är det en lång dag i skoooolan. Noooo! Min hand gör ont som fan! Men idag hade jag i alla fall fotbollsträning med flickorna och det var skoj. Längtar till varje träningstillfälle och får ryck de dagar som inte innehåller fotboll. Ska ringa mitt sommarjobb imorgon så kanske det blir fem dagar ren fotboll i sommar, fan vad skoj!

Imorgon är det ialla fall fotbollsträning igen, woho! haha, har fått ett nytt smeknamn, Jaffi, åh vad rolig du är. haha! Åh, det var riktigt skoj i måndags, jag tror att jag levde om lite där alltså. Har aldrig trivts såhär bra i ett lag som jag gör i Tungelsta, wohoooo!

Jag är hungrig! Ska nog gå och äta och sedan sova. Upp tidigt imorgon!


Åh!!

Det är för skoj att blogga, wohoo! Men ska fan skaffa en ny blogg eller lösenord på denna!!

Hade en sjukt rolig träning igår, den var riktigt skoj! Haha, Hanna och Linda alltså, åh vad roliga ni är! Systrarna stress stressade mig så förjävligt att jag glömde mina skooooooooooooooor! Och det kom jag på hemma hos dem så det var bara att cykla ner till Tungelsta igen, där dem inte stod. Hade försökt få tag på Carina under hela resan ner men icke svarade hon men nu så svara hon wohoo! Gullig som hon är körde hon ner till gräsplan och jag fick mina skor. Du är allt bra snäll Du!

Adjöö!

No more

Ska byta blogg bara för att en person jag inte vill ska läsa min blogg gör det, trots att hon säger att hon inte gör det! Så adjöcken bloggen!!


Åh

Jag vet inte om jag klara mig utan dig och det skrämmer mig


Nu jävlar

Nu är jag återigen jävligt taggad! Åh, jag är så taggad! Är ni med? Är ni med? Är ni taggade? För fan!

Imorgon är det en ny vecka, den här veckan har varit extream lång men jobbiga och roliga stunder!

Måndag: Långdag i skolan! Fotboll eller ridning, beror på hur handen känns!
Tisdag: Hinderbana på idrotten! Fotbollsträning! Ridning!
Onsdag: Långdag i skolan! Fotbollsträning!
Torsdag: Kortdag i skolan! Fotbollsträning!
Fredag: Korttråkdag i skolan!
Lördag: 1-2 fotbollsmatcher!
Söndag:

Så vänner och vänners vänner, på fredag hittar vi på något skoj? Okej! Jag måste ha något att göra för att stå emot frästelsen från JFs otroliga charm!

Ska bara träna fotboll, haha!


Skadeglädjen är den enda sanna glädjen? Så njut!

Hade fotbollsmatch idag, skojigt att värma upp i alla fall! Klev på plan och sprang av den två minuter senare och äntrade den inte förns vi skulle tacka för matchen. Fan vad jag var effektiv! Men nu kommer jag vara fin på studenten i alla fall, haha! Tur att det värsta hamnade på handen, fan, det stod typ hudflisor åt alla håll och kanter. Det här är inte kul!

Och som vanligt (förutom föra matchen) så ska jag sluta på fotboll men jag har kommit på att det är efter alla matcher jag vill sluta så får väl enbart gå på träningarna. Ska bli skoj att träna 01:orna på tisdag ialla fall, wohoo! En från det laget var med oss på matchen idag, söt "Du får inte gå ut på plan du ska vara här med mig"! Det är skönt att man är omtyckt av någon!!

I natt ses vi äntligen!

Hahahaha

Sedan vart det en skit rolig sväng på mobbarna, perfekt! Tre mobbar och sex personer, det är så roligt! haha! Tillåt mig småskratta lite, det ska såklart stå mopparna och inte mobbarna och det var i alla fall jag, Vanessa, Hanna, Linda, Filip och Oscar som umgicks igår. Och nu är jag helt slut, skit läskigt att cykla hem igår ju i mörkret men hade smskontakt så kände mig lite trygg. Men läskigt när det är så mörkt men inte en enda människa var ute. Såg på mamma mia innan jag somnade och nu sitter jag och tittar på den igen. Jag är tillbaks i mitt mamma mia beroende, haha!

Ska orka mig upp och ta en duscha, innan jag åker på fotbollsmatch? Hahaha, den är bra! Men känner mig så ofräsch och då går allt skit. Måste duscha, ska hem till Thess innan också om hon svara snart men ska väl slänga mig i duschen nu! Hörs ikväll!

I feel the adrenaline moving through my veins, nu är jag taggad!!


Ändrade planer


Fick ett sms av Vanessa som vill lira boll och för lite fotboll så ändrar jag alla mina planer! Så lirade boll ett tag med en massa, kände att jag var väldigt aktiv. Jag och Oscar stod och mjölkade vid mål men jag gjorde i alla fall två mål och en assist, wohoo! Sedan åkte vi till Vaskos och åt pizza, på måndag, på måndag ska jag bli nyttig! Sen bjöd Carina på gottigheter, tackar! Så tittade vi på Robinsson och drog sedan ned till gräsplan och spelade boll i mörket. Sedan vart det en skit rolig sväng på mobbarna, perfekt! Tre mobbar och sex personer, det är så roligt! Jag hade lätt snyggaste hjälmen!

Började se Allt om min buske, haha, snacka om sjuk film men sedan la vi av! Och efter en skitsvår vägbeskrivning som egentligen löd höger och sedan vänster så hittade jag ut och kom hem i till tryggt förvar, ska typ se lite vänner och sedan sova. Har fotbollsmatch imorgon och rullar jus nu fram!

Still in love with everything I hate


Carolatripp till Kina!


Haha, vilken komisk bild egentligen!

Detta är enbart en dröm som tur är. Hade köpt biljetter till en konsert med Carola som skulle vara i Kina, mamma hade köpt flygbiljetter men skulle åka bil med några som jag inte tycker om till flygplatsen. Försökte sälja mina biljetter till Cissi men till slut kom jag till Kina och konserter var bra?! Så långt kom vi inte för det blev krig. Fatta paniken att vara med i ett riktigt krig, för som det här gick till så skulle det aldrig gå till på riktigt. Tessi kom dit helt plötsligt och vi gömde oss bakom en massa troll och när krigarna kom så lekte vi troll så ba jaha? Sen vart det helt plötsligt snökrig istället.

Innan dess drömde jag om SMOP 06 middag, tog ut mina känslor på två pers som jag verkligen ogillar! Kändes skönt!

Mår så sjukt illa just nu, blääää! Vill inte spy, sist jag spydde var på bussen till Torpshammar, fy fan!

Idager:
- Äta frukost!
- Städa rummet!
- Plugga projektarbete
- Plugga religion
- Fylla i ansökan
- Kanske träff one person

SKIIIIIIT!!!

Vad fan ska jag göra nu? Jag som hållt mig så länge men idag föll jag tillbaks men så finns den inte där. Vad ska jag ta mig till? Livet suger fan riktigt ordentlig ibland! Min wild child film är borta och jag så gärna ville se den? Vart fan är min film?


Du är älskad där Du går

Jelena kom och hämtade mig på moppen idag så åkte vi till en gräsplätt och lirade lite fotboll. Det var skojigt! Och det är fortfarande så sjukt att jag har börjat spela fotboll, haha, det är sjukt! Föra helgen var jag med i startelvan och för ett år sedan så visste jag knappt vad offside var. Längtar till på söndag, då det är dags för match igen. Längtar men är inte speciellt taggad, mår så jäkla illa just nu! Men efter lite sömn och lite kärlek från mina vänner så kommer jag bli upptaggad, hoppas jag! Man blir det alltid när man sätter på sig matchtröjan!

Jelena började jobba vid fyra men vi åkte hem och åt korv med bröd först. Sitter typ och sover just nu, är så jäkla trött! Men några timmar bör man väl hålla sig uppe, eller en i alla fall! Ska försöka hitta wild child filmen och sedan ska jag se den och sova!


Älska, älska inte?

Sanningen är den att jag saknar dig idag, även fast vi har bestämt att inte prata på ett tag. Försöker bara tänka på att allting löser sig men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig. Det var mitt eget fel! Jag kunde stannat och chansat även fast jag inte kunde andas. Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll, vare sig jag sitter helt själv eller vackler hem, packad någon kväll eller när som helst. Känns ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt! Vare sig det är en fredag eller torsdag och tro mig, fan det kan va ensamt i en storstad!

Men jag tror att det kommer bli bra, så jag stannar kvar ett tag och bara tänker tillbaks, massa minnen som gör en helt sentimental. Känns ganska tungt nu men jag ska kämpa ett tag. Så jag blundar och ler åt alla goda tider. Ser tillbaka nu men svårt att sätta ord på skiten och börjar sakna saker som man alltid tog för givet. Sen du flyttade har jaf försökt att glömma allt men minnen vaknar ibland och får mig att önska att du var här. Jag kan känna ibland att någon tagit en halva av det som förut var jag. Jag ångrar den dagen då jag träffade dig men det känns tugnt för jag saknar dig jämt, det som en gång var! Jag vill att Du ska må bra, att du ska sluta med allt, att det ska bli vi igen!


Händelserik

Den här veckan har varit ganska händelserik på mest bra saker faktiskt men även väldigt jobbiga! Två stora stenar har försvunnit, tisdagens projektredovisning, ursäkta men FY FAN vad skönt att den är över! Nu är det bara allt det skriftliga kvar och alla som har det kvar, gör det ordentligt från början, fundera redan nu hur det ska gå till. Gör allt i tid, jag satt dagen innan och samma dag och fixade på det sista. Och onsdagens träning var riktigt skön nu i efterhand, just då var det jobbigt men nu är det bara skönt!

Veckans bästa är ju Laila Bagge, jag är så glad för det! Haha, ringde i panik till Cissi och Tessi och bara hoppade av glädje!!! Men  veckan har precis börjat, eller inte precis men det är tre dagar kvar på den här veckan. Och vad ska man göra på dem då? Hur många gånger jag en sakt det så blir det aldrig av men idag måste Jennifer städa rummet, hon bara måste det! Och gör det jävligt ordentligt den här gången, så det tar ett tag tills nästa gång jag måste storstäda det. Så det blir dagens plan, inte kul men nödvändigt! Så projektarbetet på lördag!

På söndag är det fotboll, åh jag längtar! Längtar tills varje fotbollstillfälle, det är så underbart roligt och nu är vi så många på träningarna också, så det är roligt! Måndagar och fredagar är en plåga och ingen fotboll för min del. Min idrottslärare tipsade mig om en skola som jag ska söka till också, så ska fylla i den i helgen!!

Ne om man ska äta lite frukost nu då! Vi höres! Vänner, jag älskar er!

RSS 2.0