Sverige-Albanien

19.48 0-0 Sverige ser riktigt pigga och fräscha ut! Vad hände under EM egentligen? De är ju skit pugga nu ju!! Det är ett jädra tempo på dem alltså!!

19.53 Sverige bästa fotbollsspelade är väl ändå Isaksson!!

Halvlek! Det ser inte ut som samma lag som spelade EM, härligt att se! Hoppas på lite mål nu inför anda halvlek!

20.00 Sverige gör små misstag lite då och då som blir rätt så stora misstag, inte bra, inte bra!

20.02 Jädra va när de var att göra 1-0 nyss! Zlatan gör inkast till Henke, som passar tillbaka till Zlatan som är helt fri och skjuter en klockren boll men Albaniens målvakt är grym!

20.07 Något klant från Albanien har ramlat och gjort sig illa! Paus

20.12 Isaksson, vilken räddning!!

20.23 Tio minuter kvar! Och det står fortfarande 0-0 och det blir nog inte 2 mål i denna match! Och jag tror faktiskt det står kvar 0-0 matchen ut men kanske 1-0 till Sverige som ser riktigt fräscha ut! Zlatan är på g flera gånger, snart sitter den!

20.35 Tusan! Ja det slutade 0-0, väldigt tråkigt!  För Sverige var något helt annat från EM idag, hoppas de fortsätter i de här tempot! Isaksson och Zlatan är ju kungar och självklart min Elmander!