? :S ?

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article4655918.ab
Ne nu Du Tessi måste jag bara sluta på fotboll! Nej, slut på mina tönterier! Det sägs ju att det är så många som dör i fotboll och att ridning är en av världens farligaste sporter (flest dödsfall) men hur många dör inte av alkolhol, av rökning, av droger med mera. Det dör massa av svält, det dör massa i trafiken och massa gamlingar lämnar jorden vara dag för att dem har gjort sitt här på jorden. Det är tragiskt att så många dör för tidigt, tar man droger tills man stupnar får man skylla sig själv men att dö 14 år på en fotbollsplan, det är tragiskt!

Men samtidigt vill jag hellre dö på en fotbollsplan än att ligga på ett ålderdomshem i fem år som ett paket och inte kan göra något själv, man kan inte uttrycka sig och inte röra sig. Där personalen har tröttnat på en för länge sen och sliter och drar i en. Då dör jag hellre på hästryggen eller på fotbollsplan då man är fullkomligt rörlig och lycklig!

Så samtidigt som jag vill dö lycklig vill jag inte dö för tidigt. Så vad sägs som att dö när man är 90 år och på fotbollsplan? Samtidigt som döden är så hemsk vill man väl inte leva hela tiden? Usch vad hemskt det låtar att vara död?! Är det här allt?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tips, för att få fler besökare - vänligen klicka på länken och följ anvisningar:

http://www.viraltrafik.se/?Offer

eller:

http://www.bloggsurfa.net/signup.php?ref=604



På dessa sidor skapar du snabbt, smidigt och mycket enkelt genom bara ett par klick ett medlemskap. Strax därefter ökar din besökarsiffra. Precis som du hjälper mig kommer någon annan i kön därefter hjälpa dig.



Gör gärna ett tryck in och besök min blogg, där du följer min kamp tillbaka till livet efter våldtäkten.

http://www.metrobloggen.se/offer

Vid intresse är du också välkommen att, via bloglovin (ett litet plus på kanten av bloggen) prenumerera!

2009-03-16 @ 16:19:07
URL: http://www.metrobloggen.se/offer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0