Måndag, I´m in love

Har cyklat lite nu, ruskigt skönt men har fått jätte ont i knät. Det gör så fruktansvärt ont! Måste fixa lite i rummet och sen så är det ju stallet ikväller. Med tanke på ikväller, ska kanske till Norr snart! Det var ett långt tag sedan :(

Får se när jag orkar fixa bloggen lite till, är rätt så trött. Blev ju sent hela helgen, fredag, lördag, söndag, tre sena kvällar i rad men extreamt roliga. Kan ju bara tacka för att det inte var någon skola idag. Nästa helg blir det istället sjukt tidiga morrnar kanske en sen lördagkväll, vi får se hur det blir med den saken. Sen är det ju i alla fall påsklov, härligt, härligt! Då ska det tränas och pluggas, måste verkligen ta tag i skolan nu sista månaderna, snart är det över! Har komplittering direkt efter lovet så måste fixa dem. Plus att vi har ett stort arbete i idrott men det är bara skoj, älskar att träna så det ger mig bara ännu en anledning till att träna mera. Love that! Love my life, hate the school!

Just ja, tog ut örhängena igår för matchen och stoppade inte i dem sen och jag trodde att det inte gjorde något att man hade ur dem ett tag men imorse var det typ igen vuxet på baksidan. De gick liksom att stoppa in första halvan men sedan tog det stopp! Så fick typ trycka sönder ett hål, fan vad ont det gjorde! Men nu sitter det ett örhänge i varje öra, vågar aldrig mer sova utan dem, det gjorde väldigt ont!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0